میخوام کاری انجام بدم حدود 1 ساعت وقت میگیره این در حالیه که تو مسافت زده 1 دقیفه duration هم 10 دقیقه !نقل قول:
:13:
Printable View
میخوام کاری انجام بدم حدود 1 ساعت وقت میگیره این در حالیه که تو مسافت زده 1 دقیفه duration هم 10 دقیقه !نقل قول:
:13:
عزیزم همون اول به شما دو تا لباس میده که به swiming اضافه میکنه اونا رو بپوشی مشکلت حل میشه . :46:نقل قول:
مي گم اينو اول بخون بعد اگه سوالي داشتي در خدمتيمنقل قول:
کد:http://forum.roogozar.com/index.php/topic,15.0.html/
پس تو منظورتو بد رسوندینقل قول:
چون معمولا میخوان یکیو کله پا کنن عکس دوئل کسی دیگه ای که باهاش دوئل کرده رو میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا سولجر پز نه منم نه ممد نه وحید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قواعد انگلیسی در حد جلبک دریایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این فعل گذشته هست و کنم فعل مضارع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
url چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه ش جاوا اسکریپته یکم cms و یکم php بلد باشی حله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلمه کجاییه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می چی؟؟:
:40:نقل قول:
من توی کوئست ورلد 6 گیر کردم در حد تیم ملی :دی
اگه printing newspaper *the western star* را انجام بدم راحت میتونم کلا 4000 بخرم....
به نظر شما چه کنم؟؟
اسکایل + ت( تو )نقل قول:
:دی
همین منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسکایل + ت( تو )
skillنقل قول:
با لهجه خیلی خیلی خارجی میشه اسکایل :دی
عجب ضذ حالی !! اینقدر جو گیر شده بودیم واسه این گان 10-36 تاییه حواسم نبود لول 20 لازم داره xD الان باید 1.5 ل.ل صبر کنم :(
منم همين اتفاق برام افتاد! چماقه رو فروختم تا پول اون يكي سلاحه جمع بشه بعد كه سلاحه رو خريدم فهميدم لول نوزده هستم!!نقل قول:
عجب ضذ حالی !! اینقدر جو گیر شده بودیم واسه این گان 10-36 تاییه حواسم نبود لول 20 لازم داره xd الان باید 1.5 ل.ل صبر کنم :(
ديگه به زور كوئست لول آپ شدم!! البته تو مدت بي سلاحي اين چيني ها حسابي از فرصت سو استفاده كردن!!!
===
يه نفر از اون شهر h