نقل قول:
داداشت كدوم ورا ميشينه؟
:21: :blink:نقل قول:
اون ور آب
Printable View
نقل قول:
داداشت كدوم ورا ميشينه؟
:21: :blink:نقل قول:
اون ور آب
يا پيغمبر
بابا بهش بگو چرا فيلم 700 مگي ميگيري؟
برو فيلم HD بگير 8 گيگي
عجبا
برای من که تقریبا همیشه درست نشون میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان شاتلی عزیز:40::11:
اینم یک تست از من:
عزيز اونا فيلم نبود كه :31: بازي بود من دادم بهش بگيره 10.5 گيگ بازي بود :31: تا حالا كلي دانلود بهش دادم. يه هارد 1 هم گرفته كه ميخواد بياد اينترنت رو خالي كنه برام :27: اتفاقاً فيلم DVD9 ميگيره يا 3D با اين عينك ها ميبينه خيلي باحال ميشه :21: ما كه از اين امكانات محروميم (منظورم سرعت اينترنت بود نه عينك) :41:نقل قول:
جالبه ها بچه ها ما يه شب تا صبح ميزنيم يه نصفه فيلم 700 مگي دانلود ميشه اون ميره يه چايي ميريزه تا خنك بشه يه فيلم HD دانلود شده!!! :37::39::34::14::15::22:
:40:
بسه ديگه نگـــو!نقل قول:
منم ميـــخوام!!!
خدا بگم تو و اون داداشتو چيكار كنه( ترجيحا حفظتون كنه:) ) كه دل ما ملتو آب ميندازين اين دم راي گيري!( چه ربطي داشت؟!)
مگه تو از اون عینکا داری؟ من از اونا هم محرومم، خودم با تلق رنگی درست کردم!:19::19::19:نقل قول:
من بجای اسپید تست دانلود دیشبم رو میذارم. حدود 1250 مگ.نقل قول:
اميدوار باش! :11: ايشالا يا كروب يا موسو انتخاب ميشن (ترجيحاً كروب :31:) هر دوشون هم روي اينترنت گفتن برنامه داريم. :40:نقل قول:
نه بابا من عينكم كجا بوده :31: پول ندارم از اين عينك آفتابي 2 تومني ها كه ميريزن كنار خيابون بخرم! :31:نقل قول:
منظورم اين بود حالا اون عينك ها تو ايران هست ولي...
تازه عينكه هم مجاني رو يه مجله بوده! :31: :39:
سیامک ایشالا به قول بچه ها به نفرین آمون دچار شینقل قول:
الهی آواتارت سوسک بشه
الهی کچل بشی:دی (شوخی)
الهی اینترنتت از همینی که هست سرعتت بشه 0.05 بایت بر ثانیه
مرد حسابی نمیگی ما هم دل داریم؟؟!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]