سلام.
من رشته ی ریاضی سال سوم هستم
میخام چند تا کتاب کنکور واسه عربی-دین و زندگی و ادبیات بخرم چیا بگیرم که خوب باشن؟
از دوستام تعریف گاج سفید رو خیلی شنیدم.کتاب خوبیه؟
سلام.
من رشته ی ریاضی سال سوم هستم
میخام چند تا کتاب کنکور واسه عربی-دین و زندگی و ادبیات بخرم چیا بگیرم که خوب باشن؟
از دوستام تعریف گاج سفید رو خیلی شنیدم.کتاب خوبیه؟
سلام...
کسی کتاب حسابان تست سراغ ندار سطحش بین گاج و سبز باشه؟!
سبز خیلی نا امید کننده! ولی گاج انگار زنگ تفریحه!:31:
راستی این شیمی 2 مبتکران هم خیلی آسونه!یعنی یه ذره سر کاریه انگار...
ولی درس نامش توپه توپه...مخصوصا ساختار لوویس...
حالا شیمی چی بگیرم؟!سبز خوبه؟!
ميخوام براي پيش کمک درسي فقط الگو بگيرم (واسه درسايي مثل ديفرانسيل ،هندسه تحليلي و گسسته و .. ).. دوستان نظرتون چيه؟
براي اين درسا چه چيز ديگه اي پيشنهاد ميديد؟
سلامنقل قول:
1) عربی بهترین کتاب توی بازار کتاب انتشارات سبز هست. مبتکران الکی شلوغش کرده
2) دین و زندگی بیشتر کتابها خوبن ولی از نظر من الگو
3) ادبیات تست انتشارات سبز عالیه. اگه هم آموزش میخوای گاج خوبه.
دوستان اینجا کسی تا به حال این کتاب «نکات کامل زیست شناسی» که در سایت 100dar100.net معرفی شده است استفاده کرده است که چه جوری هستش. همچین تبلیغ کرده که انگاری فکر می کنی آخر هرچه کتاب زیست هستش.:18:
دوستان لطفا به اسم عکس ها که ناشی گرانه انتخاب شده اند هم توجه داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اتفاقا به نظر من برا عربی همون مبتکران که ایاد فیلی نوشته خیلی خوبه با توجه به این که سومی و وقت هم کافی داری میتونی واقعا عربیت رو عالی کنی من اصلا قبول ندارم که ایاد فیلی شلوغش کرده قشنگ عربیت رو پایه اش قوی می کنه به شرطی که روش وقت بزاری
برا دینی هم گاج سفید خوبه هم درس نامه ی کاملی داری هم خلاصه هم کلی تست البته من خیلی سبز رو ندیدم شاید خوب باشه
ادبیات هم کلک معلم خیلی خوبه مثل گاج الکی زیادی ننوشته و حوصله ات رو سر نمی بره اما حتما آرایه های ادبی کلک معلم رو بگیر چون خیلی مفیده
موفق باشی:11::11:
دوستان میشه کمی در مورد این کتاب «.... و نترسیم از متن» از دکتر رضا کیاسالار انتشارات شبقره توضیح بدید و بگید که ساختار متن ها و تحلیل متن و ترجمه و سوال و پاسخ ها و کلا کیفیت تالیف و نگارش کتاب در چه سطحی هستش و در مقایسه با این کتاب «درک متن به زبان ساده» دکتر شهاب اناری چه ویژگی هایی دارد.
ممنون و تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها،من واسه بعضی درسا میخوام یک سری کتاب بخرم که میخوام ازتون بپرسم خوبن یا نه؟
شیمی:مبتکران
زیست:همایش(نشر دریافت)
هندسه:کنکور تشریحی هندسه 1 (خوشخوان)
عربی:گلواژه
ادبیات:قرابت معنایی نشر الگو
دین و زندگی:همگامان
زبان:تاجیک یا خط سفید
و ده سال کنکور کانون،دفتر برنامه ریزی هم فکر میکنم مال کانون بهتر باشه چون دو سال هم ازش استفاده کردم.
فقط چند تا سوال:
من ریاضیم یکمی ضعیفه و از ریاضی یک و دو چیز زیادی نفهمیدم،حالا نمیدونم چه کتابی واسش بخرم؟هم تستی و هم تشریحی،لطفا یک کتاب خوب معرفی کنید.
دوم واسه فیزیک نمیدونم چی بخرم که بدردم بخوره،تستس.راستی بنظرتون واسه فیزیک تشریحی لازم بشه که توضیح داشته باشه با توجه به جزوه خوبی که معلمامون میدن؟
واسه زبان فارسی هم کتابی نیاز هست آیا؟
راستی چندتا کتاب خب و جمع و جور هم واسه ادبیات(املا،معنی لغت،تاریخ ادبیات،آرایه و ...)اگه میشه معرفی کنین.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
هر کسی نظرش فرق داره و خوب این نظر شخصی من هستنقل قول:
شیمی که بهتر از مبتکران نیست
من اون زیست مال نشر دریافت رو ندیدم اما زیست مهم اینه که خودت خوب بخونی بعدش از یه کتاب تست خوب تست بزنی یعنی خودت مطالب رو تحلیل کنی ونکته پیدا کنی من خودم 8000 تست گاج رو دارم خوبه برای مهر و ماه رو هم دارم در سطح گاج نیست اما بد هم نیست
برا هندسه نظری ندارم
عربی گل واژه رو ندیدم یعنی درس داده یا نه فقط سوال هست ؟اما برا عربی من اعتقاد دارم ایاد فیلی بهترین هست انتشارات مبتکران خیلیا میگن شلوغش کرده زیاده و... اما اگه کامل روش وقت بزاری مطمئن باش انقدر عربیت خوب میشه خودت باور نمی کنی جون از پایه و اساس توضیح داده و فقط بدون این کتاب رو باید از اولش شروع کنی بخونی مثلا نگی خوب من فقط می خوام فعل بخونم چون گیج میشی برادر من عربیش افتضاح بود تو آزمونای اول کانون عربی رو زیر 20 می زد اما به توصیه دوستش مبتکران رو گرفت شبی 1 ساعت فقط از این عربی خوند کنکور 81 درصد عربی زد
ادبیات بهترین کتاب ها رو کلک معلم داره من خودم نشر الگو رو دارم خوبه اما برا قرابت اول باید رو معنی لغات تسلط داشته باشی بعد تست زیاد بزنی تنها راهش اینه که تست زیاد بزنی برا آرایه ها پیشنهاد میدم که حتما آرایه کلک معلم رو بگیری کلا ادبیات فقط کلک معلم
من دین وزندگی سفید گاج رو دارم هم تستاش اندازه است هم درسنامه های کاملی داره هم خلاصه درس داره.
خب سطح هر کسی تو زبان فرق داره من خودم گاج سفید دارم از نظر درس نامه های گرامر خیلی عالیه و لغات رو هم به تفکیک داره تست هم زیاد داره اما نه اگه متنت می لنگه حتما یه complementry:46: مکمل نیاز داری
برا ریاضی میگن مال انتشارات سبز خوبه من ندارم .من برای مهر وماه رو دارم نه این که بد باشه ها اما عالی نیست می تونی با این شروع کنی و بعدا مثلا خوشخوان رو هم بگیری خب من خوشخوان رو دارم سطحش خیلی بالاست .ولی میگن انتشارات سبز خوبه حالا الله اعلم
من فیزیک رمزینه رو دارم عالیه از نظر توضیح دادن ولی تست زیاد نداره هم گاج خوبه برا تست هم قلمچی
آره حتما زبان فارسی رمزینه رو بگیر همون بخونی از نظر توضیح عالیه دیگه نیازی به کتاب درسی دوم و سوم نداری اما تست زیاد نداره ولی از نظر آموزش خیلی خوب و ساده توضیح داده
در مورد ادبیات هم گفتم کلا مال کلک معلم ساجدی عالیه هم کتاب های دوم و سوم و پیش رو داره که این کتاب پیشش کتاب برگزیده رشد شده هم خیلی تست داره که مفیده اما اگه کتاب تست انتشارات سبز رو هم بگیری دیگه عالیه به تفکیک هم همین کلک معلم داره املا و واژگان-تاریخ ادبیات -آرایه اش که عالیه خودم دارم .
موفق باشی:11::11:
دوست عزیز ahzo جان ممنون به خاطر راهنماییت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اون زیست مال نشر دریافت رو ندیدم اما زیست مهم اینه که خودت خوب بخونی بعدش از یه کتاب تست خوب تست بزنی یعنی خودت مطالب رو تحلیل کنی ونکته پیدا کنی من خودم 8000 تست گاج رو دارم خوبه برای مهر و ماه رو هم دارم در سطح گاج نیست اما بد هم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتاب نشر دیافت برای جمع بندی هست و سعی کرده خیلی خلاصه کتاب رو پوشش بده.(به نقل از سایت نشر دیافت)
من برای تست خیلی سبز دارم،کتاب خیلی خوبیه و به قول معلممون فردوسی پور زیست شناسین این دو تا داداش!
معلممون گفت کتاب های خانه زیست شناسی هم خوبه.
کتاب گلواژه من سال اولشو داشتم قواعدشو خیلی خوب توضیح داده و من با خوندن اون عربی مو 18.5 گرفتم!(کلاسا اصلا نرفته بودم یا با تاخیر بود و همیشه نیم ساعت اول نبودم.)گلواژه قواعد و لغات رو درس به درس داره بعدشم نمونه سوال هست.نقل قول:
عربی گل واژه رو ندیدم یعنی درس داده یا نه فقط سوال هست ؟اما برا عربی من اعتقاد دارم ایاد فیلی بهترین هست انتشارات مبتکران خیلیا میگن شلوغش کرده زیاده و... اما اگه کامل روش وقت بزاری مطمئن باش انقدر عربیت خوب میشه خودت باور نمی کنی جون از پایه و اساس توضیح داده و فقط بدون این کتاب رو باید از اولش شروع کنی بخونی مثلا نگی خوب من فقط می خوام فعل بخونم چون گیج میشی برادر من عربیش افتضاح بود تو آزمونای اول کانون عربی رو زیر 20 می زد اما به توصیه دوستش مبتکران رو گرفت شبی 1 ساعت فقط از این عربی خوند کنکور 81 درصد عربی زد
من حوصله خوندن کتابای بزرگو ندارم ولی یه نگاهی به این کتابی که میگین میندازم.
من خوشبختانه زبانم خوبه و این خط سفید یا تاجیک رو واسه کار تشریحی میخوام.البته تست هم داره.کنار اینا داشتن یک کتاب منتشران(گام به گام) خیلی به آدم کمک میکنه.!نقل قول:
خب سطح هر کسی تو زبان فرق داره من خودم گاج سفید دارم از نظر درس نامه های گرامر خیلی عالیه و لغات رو هم به تفکیک داره تست هم زیاد داره اما نه اگه متنت می لنگه حتما یه complementry مکمل نیاز داری
من هم تعریف خیلی سبزو شنیدم ولی یک کتابی که خیلی خوب توضیح داده باشه میخوام چون من چندین جلسه از کلاس اخراج شدم و هیچی از این ریاضی 2 نفهمیدم.ریاضی یک رو هم همینطور!نقل قول:
برا ریاضی میگن مال انتشارات سبز خوبه من ندارم .من برای مهر وماه رو دارم نه این که بد باشه ها اما عالی نیست می تونی با این شروع کنی و بعدا مثلا خوشخوان رو هم بگیری خب من خوشخوان رو دارم سطحش خیلی بالاست .ولی میگن انتشارات سبز خوبه حالا الله اعلم
خلاصه اینکه ممنون از راهنمایی خوبتون واسه ادبیات و زبان فارسی هم اون کتابایی که گفتینو میگیرم.
ولی برای فیزیک هنوز نمیدونم بگیرم یا نه.چون جزوه معلمای فیزیک مدرسه ما عالی . کافیه به عقیده همه دانش آموزا.