درود بر دوستانسپاس از راهنمایی ها تون برق پخش سی دی به دلیل شکستن پایه آن که به فیوز وصل است مرتب قطع و وصل میشود.به دلیل مشکل بودن در آوردن جعبه فیوز تصمیم گرفتم سیم سی دی را به سر فلزی فیوز لحیم کنم.
Printable View
درود بر دوستانسپاس از راهنمایی ها تون برق پخش سی دی به دلیل شکستن پایه آن که به فیوز وصل است مرتب قطع و وصل میشود.به دلیل مشکل بودن در آوردن جعبه فیوز تصمیم گرفتم سیم سی دی را به سر فلزی فیوز لحیم کنم.
جناب hamid-r-s باز کردن رادیاتور مد نظرتون هست؟ اگه همینطوره که کار خاصی نداره و فقط بالاش چندتا پیچ داره ، مطمئنا" با یه بررسی خودتون براحتی میتونین بازش کنین، اگه خواستین بگین من عکساشو قرار میدم.
چندین ساعت رانندگی و جستجو توی شهر برای انباری اگزوز بی فایده بود و یه دونه انباری هم پیدا نکردم، بنابراین برخلاف میلم باید برم سراغ اوراقی ها و یه دسته دوم سالم پیدا کنم:n03:
فنر زیر صندلی عقب رو ترمیم کردم و قابهای صندلی های جلو رو هم جدا کردم و اماده تودوزی شدن، دوستان هرکس از تودوزی فابریک عکس خوب داره لطف کنه بذاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون جنابmard
آره،راحت بود.رادیاتور را باز کردم،سه چار جاش سوراخ داشت لحیمش کرد و هفتاد تومن خواست پنجاه بش دادم،یه باتری ۷۴ آمپر امگا بایرانی با یکسال گارانتی به قیمت ۲۰۵تومن ناقابل ، یه چارلیتری ضدیخ به قیمت ۲۵،یه متر شلنگ بخاری۱۰هزار و دوتا بست سر باتری هم ۵ تومن گرفتم.
یا آب تصفیه جوشیده میریزم توی رادیات یا شاید هم آب رادیاتور ،آخه به آب رادیاتور های بازار اطمینان ندارم.
قبلن هم کف ماشین و صندوق عقب را با این مشمای رویه موکتی به قیمت ۹۰تومن کف کشی کردم.
موم درزگیری کرم رنگ هم واسه درست کردن ترک های داشبورد گرفتم،رنگ فروش گفت خوب درزگیریش کن اگه خواستی وقتی خوب خشک شد بیا رنگ عین رنگ داشبورد واسه.ت درست میکنم یا رنگ کن یا قلمش بگیر.
فردا هم واسه اهرم باز کردن کاپوت یه جای قفل آویز درست کنم و شلنگهای بخاری را وصل کنم امیدوارم مشکلی نداشته باشه.
دوستان و ماشینهاشون به سلامت
هفتاد تومن!!!!!!!!:n04:نقل قول:
من وقتی ماشینو گرفتم کلا" موتور آب نداشت (جالب اینکه طرف مدتها همینجوری سوار میشد ) بعد که رادیاتور رو باز کردم حدود 14 تا سوراخ داشت که رادیاتورساز 7 تومن گرفت و ترمیمش کرد.
عکس مشمایی که گرفتی رو اگه ممکنه قرار بده چون منم میخوام واسه صندوق عقب بخرم.
امیدوارم شلنگارو که وصل کردی با نشت اب از رادیاتور بخاری مواجه نشی، چون تعمیرش واقعا" دردسریه واسه خودش.
در مورد داشبورد موندم رنگ کنم یا چرم، دوستان لطفا" مراحلشو با عکس قرار بدین.
........................
محمدجان هرچی گشتم پیدا نکردم، صفحه شماره چنده؟:n27:نقل قول:
من به دلیل بروز مشکل در سرعت اینترنتم فعلا نمیتونم عکس قرار بدم ولی اگر سرچ بفرمایید مراحل بازسازی داشبرد من و علی اقا رو میتونید ببینید
واسه صندلیا یه تودوز ماهر پیدا کردم، گفت هرچی بیشتر پول بدی کار بهتری برات میدوزم:
دوستان یعنی کسی یه عکس خوب از تودوزی فابریک نداشت که اینجا بذاره:n03:
یه انباری اگزوز سالم هم پیدا کردم و 20 تومن خریدمش، پالونی و پایه پمپ هیدرولیک و چندتا مورد دیگه رو هم رنگ کردم:
همچنان در حال تمیزکاری بقیه وسایل هستم، راستی این چرم لبه پالونی ها جریانش چیه؟
آقا محمد، اين قيمتهايي كه براي گيربكس دادن اصلا بصرفه نيست.از اين جهت كه ما دقيقا نميدونيم چقدر بايد توي ماشين تغييرات بوجود بياريم تا بتونيم اين گيربكسها را سوار بكينم و ممكنه اين تغييرات اونقدر زياد و غير اصولي باشه كه اصلا از ادامه كار منصرف بشيم.
من فكر ميكنم بهترين كار اينه كه گيربكس خرابي را پيدا كنيد و بخريد، و اول از نظر ابعاد و اندازه ها و فرم سوار شدن اون و تغييراتي كه بايد داده بشه اطلاعات مناسب بدست بياريد تا بدونين دقيقا چه كارهايي بايد انجام بشه و چه قسمتهاي نياز به تغيير داره و تا چه حد، و چه بخشهايي بايد از نو طراحي بشه و چه قطعاتي براي اون بسازيد؟
بعد از تمام اينها اگر وضعيت اجازه ميداد، گيربكس سالم ديگه اي سوار كنيد. و البته نمونه كامارو خيلي بهتره ، بخاطر داشتن پنيون مكانيكي كيلومتر و بلندتر بودن كشابي ليور گيربكس كه با اتاقهاي سواري هماهنگي بهتري داره.
فكر كنم همين گيربكسها را بشه توي گناوه يا بندر ديلم با قيمت خيلي كمتري خريداري كرد.
جناب mard1169
متاسفانه تصوير كاملي از تودوزي اصل نوا پيدا نكردم، بجز روكشهاي اون كه با نمونه ماشين شما تفاوت خاصي نداره.
فكر كنم چيزي كه روي ماشين شما سوار هست بهترين نمونه براي ساخت دوباره باشه، و از همون الگو برداري بكنه بهتره.
من بر اساس سليقه شخصي كه به نظرم با اتومبيلهاي آمريكاي هماهنگي داره و البته تا حدي هم با نمونه اصلي جور باشه، تودوزي را طراحي و سفارش دادم، بنابراين اگر بخواهيد ميتونيد از تودوزي خودروهاي آمريكايي ديگه هم كه طرحي جالب و جذاب داشته باشه الگوبرداري كنين.
مثلا اين نمونه روكش صندليهاي جلو نوا 2 در 1978 هست
اينها هم مربوط به فايربرد 1979 كه تقريبا مشابه نوا هست و فرق چنداني نداره
اگر اشتباه نكنم، صندلي عقب هم تقريبا همين فرم را داره منتها دوتا دكمه تزئيني مستطيلي شكل در روي پشتي در هر دو طرف چپ و راست نصب شده.
اون چيزي كه مشابه چرم روي لبه تويي گلگيرها ميبينين، در واقع برزنت محكمي هست كه براي جلوگيري از ورود آب و خاك از سمت داخل گلگير به فضاي داخل موتور تعبيه شده.
اگر خراب شده ميتونيد با يك تكه برزنت محكم كه توليد كنندگان چادر كاميون و تريلي استفاده ميكنن، مشابه اون را بسازيد و با خار پلاستيكي يا فلزي( مربوط به پژو يا پرايد) و يا پيچ و مهره به لبه تويي گلگير متصل كنين.
///////////////////////
كروكي كردن بيوك كوپه با اين وضعيت، و استفاده از پلاستيك كيسه زباله به عنوان روكش كروك....
نوشته روی رادیاتور مقداریش کنده شده ، دوستان کاملش را دارن ببینیم اون قسمتهایی که کنده شده چی نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون برچسب در مورد تنظيمات موتور توسط شركت جنرال موتورز توضيح داده و قسمتي كه كنده شده مربوط به جدول تنظيمات دلكو و شمع در انواع موتور و فرم گيربكس هست.
ماشين من هم نداره و بيشتر در مدلهاي وارداتي ديدم تا مونتاژ داخل.
توي نت اين برچسبها فروخته ميشه منتها تصوير را اونقدر كوچك زدن كه كسي از روي اون كپي و چاپ نكنه! اما اگر با ذره بين نگاه كنين شايد نتيجه بگيريد. لينك را فرستادم ببينيد.
فيوز برق موتور برف پاكن ، از سمت راست پايين ، اولي هست. اگر مشكلي برقي توي اين قسمت داشتيد اول سراغ اين فيوز بريد كه ممكنه مثل ماشين من مشكل نداشتن كنتاكت كامل داشته باشه كه امروز عوضش كردم.
.....................