نقل قول:
روغن این موتورها به دلیل مخلوط شدن با روغن سوخته میبایست مجدد تعویض بشه. یا دست کم خیلی زودتر...
معیار مشخصی وجود نداره ولی بایستی عوضش کرد تا بتونی میزان کارکردی که در نظر داری رو اعمال کرد.
Printable View
نقل قول:
روغن این موتورها به دلیل مخلوط شدن با روغن سوخته میبایست مجدد تعویض بشه. یا دست کم خیلی زودتر...
معیار مشخصی وجود نداره ولی بایستی عوضش کرد تا بتونی میزان کارکردی که در نظر داری رو اعمال کرد.
نقل قول:
ممنون از زحمات شمانقل قول:
لطف کردید.
والا من حدودا 200 تومن باید بدم باطری خشک.
من میگم بعد از 4 سال و 81 هزار تا کارکرد ماشین، دینام هم تو تست سالم باشه، بهتر نیست که خود باطری ساز بازش کنه و سرویسش کنه و افتامات رو عوض کنه>؟
من میگم 200 تومن پول باطری ندم بعد چند ماه دیگه بزنه، دینام خراب بشه و باطری رو نابود کنه مجدد
به هر حال هر چی شما بفرمائید
خواهش میکنمنقل قول:
آخه اینطور نیست. دینام یا خراب هست یا نیست و نمیشه حدس زد چه زمانی خراب میشه. ضمنا قطعات بازاری همه کیفیتشون پایین هست و ممکنه این که الان روی ماشین شما قرار داره بیش تر از اونی که الان میخواید تعویض کنید کار کنه!!! ضمنا دینام هیچی نداره و خیلی ساده میشه باز کرد و چک کرد. ضمنا تا حالا من ندیدم ذغال دینام با 80 تا کارکرد تموم بشه ولی اگر نگران هستید میتونید باز کنید سطح ذغال ها رو چک کنید
ضمنا در مورد باتری، با به پایان رسیدن ذغال ها، کم کم ولتاژ میاد پایین و چراغش توی آمپر روشن میشه و شما متوجه میشید و معمولا کار به خرابی باتری نمیکشه. شما فقط در زمان خریدن باتری و بعدش تست دینام که خود فروشنده ی باتری معمولا انجام میده، خودتون هم نگاه کنید و حتی ولتاژ درست هم بود ماشین رو چند تا گاز بدید و ببینید اعداد زیاد تغییر میکنن یا نه :n39:
نقل قول:
معمولا باتری فروشها وقتی میخوان باتری رو گارانتی کنن اول دینام ماشین رو تست میکن که ببینن سالمه یا نه.
خرابی باتری در اثر نوسان شارژ اتفاق میافته که باتری فروشی اینو تشخیص میده.
به هر ترتیب وقتی باتری شما گارانتی داره دیگه نگرانی نداره واسه خراب شدن یا نشدنش
با تشکر از زحمات دوستان.
در حالت درجا و گاز دادن در درجا، باطری رو 13.6 13.7 تقریبا شارژ میکرد. چطوره دوستان خوبه وضعیت دینام؟
خواهش میکنمنقل قول:
مناسبه. البته بهترین ولتاژ حدود 14 هستش ولی توی پراید و روا معمولا ولتاژ در همین حدوده و با توجه به چند سال کارکرده بودن ماشین و کیفیت پایین سیم های ایرانی، ولتاژش خوبه
من خودمم چند روز پیش آفتامات یه ماشین عوض کردم بعدش ولتاژ همین 13.7 شد
با تشکر از زحمت دوستان که وقت می گذاارند پاسخ می دهند
دوستان چطور میشه تشخیص داد،که ماشین برق دزدی داره یا نه؟ یک مولتی متر در اختیار دارم
دوستان بنده یه باطری اتمی اربیتال وان دارم بهمن 92 خریدم هنوزم پرقدرت داره کار میکنه کی تموم میشه نظر دوستان چیه؟ماشین هم پراید 87:n01:
اتمی بهترین حالت سه سال کار میدهنقل قول:
اشتباه شد. حذف گردد