سلام
این روش نت رایگان ایرانسل توسایت apktops رو کسی امتحان کرده ؟ کار میده واقعن ؟:n13:
Printable View
سلام
این روش نت رایگان ایرانسل توسایت apktops رو کسی امتحان کرده ؟ کار میده واقعن ؟:n13:
جدیدا از شماره 2039 خود به خود یه چیزی به اسم کتابخانه فعال میشه و 300 تومنی درجا کم میکنه، لغو میکنم چند ساعت بعد باز فعال میشه خود به خود!!!
اینم عکس بعد از اینکه غیر فعال میکنم خودش فعال میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بعضي از اين برنامه ها به صورت شخصي و دستي فعال ميشهنقل قول:
من ي بار شماره رو بلاك كردم دقيقا به ترتيب كه بلاك ميكردم از شماره بعديش پيام ميومد تا ٤ تا شماره رو بلاك كردم ديگه نيومد
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام خسته نباشید
این بسته تلگرام رایگان چرا برای من در مای ایرانسل نمیاد ؟ :n28:
ببین حجم کل بسته رو.اصلا بسته اینقدری داریم؟ منم دقیقا سره 44-45 بستم میپره و شارژمو میخوره تو برنامه هم به دروغ میزنه 60 گیگ و حجم کل اشتباهی مینویسهنقل قول:
شما هر 15/30 دقیقه حجم دانلود شده رو با حجمی که توی ایرانسل من نشون میده رو مقایسه کن ببین هر مقداری که دانلود میشه توی ایرانسل من چقدر نشون میده؟نقل قول:
اینجا تا بسته شبانه میخرم برای دانلود سرعت از ۴ جی پلاس به H پلاس تغییر پیدا میکنه و دقیقا وقتی بستهزمانش داره تموم میشه برمیگرده به ۴ جی پلاس
عجب کارایی میکنهایرانسل D:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
همونجا مشکل داریم دیگه . اولا این بسته 60 گیگ هستش ولی تو برنامه زده : 75 ؟ دوما من هنوز نیم ساعت از زمانم و 15 گیگ از حجم 60 گیگم مونده بود ولی با صفحه پایان اینترنت رو به رو شدم ! هر سه بار که این بسته رو فعال کردم اونم با سه سیم کارت متفاوت از نظر سرشماره باز هم سر اون 44 گیگ اینترنت کلا قطع شد . مثل اینکه یا دارن دزدی میکنن یا سیستمشون ایراد داره و دارن بی اعتنایی میکنن .نقل قول:
من هر چند دقیقه یک بار با برنامه مای ایرانسل و خود مودم مقایسه کردم تا 43 گیگ رو عین مودم خودم نشون میداد از اون به بعد دیگه یکدفعه اونطوری شد .نقل قول:
سلام
برای بار سوم بسته تلگرام رایگان رو دریافت کردم ممنون ایرانسل من [emoji16] [emoji4] [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
آقا این بسته تلگرام چیه دقیقا؟یکی توضیح میده؟؟
با 4 تا سیم کارت تست زدم هیچکدوم تو داخل برنامه ایرانسل من خبری از بسته تلگرام نبود ؟ جریان چیه ؟نقل قول:
دقیقا درسته منم ۱۰ روز پیش بسته ۳ ساعته نامحدود زدم ۴۵ گیگ که شد قطع شد تماس با پشتبانی هم گرفتم میگه اینترنت داری استفاده کننقل قول:
مشکل از گوشیته
زیر بار نمی رن
بلهنقل قول:
سه بار روي سيم كارت ي كه فقط تلگرام استفاده ميكنه
پشت سر هم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
درباره اون 75 گیگ تو برنامه
من یه شب داشتم دانلود میکردم، و برحسب اتفاق اون شب بیدار بودم، تو یه ساعت تونستم حدود 60گیگ دانلود کنم (اون شب سرعت وحشتناک بود) باورکردنی نبود (نرم افزارها هم همینو نشون میداد)
خلاصه، دیدم دقیقا همین اتفاق تو ایرانسل من افتاده، یعنی به جای 60 گیگ زده 75 گیگ (یعنی وقتی بسته تموم میشه، اون مقدار یهو زیاد میشه)
گفتم اینو اطلاع بدم
سلام دوستان من رفتم تو نمایشگاه یه سیم کارت دیتا با طرح خریدم
الان روی ایفن 5 ام lte نمی شه دنباله داستانش رفتم فهمیدم رایتل روی باند 2600 داره Lte رو عرضه می کنه
به نظرتون برم این مودم رو بگیرم مشکلی نداره سازگاره باهاش
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
یا اینو
مودم بي سيم LTE دي-لينک مدل DWR-910
مشخصاته درستشو نتونستم جایی پیدا کنم ببینم فرکانس های 900 و 1800 و 2600 رو ساپورت می کنن یا نه
دوستان کسی نداره بدونه !؟؟؟
داداش من پشت سرتم . امشب دومیش تموم میشه . امیدوارم سومی و چهارمی و الی ... در کار باشه :) تو این دو هفته حدود 200 گیگ دانلود کردم :n09:نقل قول:
برا بعضیا هست برا بعضیا نیست . مصرف تلگرام بمدت 7 روز رایگانه . آپلود و دانلود نامحدود .نقل قول:
یا علی [emoji16]نقل قول:
خوبه . من به اندازه ای که کارمو راه بندازه دان میکنم خیلی خوبه رایگان[emoji16]
اقا اگه امکانش هست یه چندتا کانال تلگرام که دانلود میکنید,رو معرفی کنید..کانال پیدا کردم همشون کلش هفتاد گیگ بیشتر نبود..نمیدونم چی دانلود کنم کانال ندارمنقل قول:
دوستان من گوشیم شیائومی نوت 4 ایکسه دوستم اس 8 پلاس کنار همیم سرعت دانلود اون 5 مگابابته از من 1.5 :n27: هر دومون هم 4 جی هستیم
ب گوشی ربط داره ؟ کسی از دوستان شیائومی داره ؟
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372نقل قول:
همین مدل خوبه تمامی باندهای 4G رو هم پشتیبانی میکنه راحت با تمامی اپراتورها هم جواب میده قیمتش هم خوبه میتونید از راستین بازار تهیه بفرمایید .
شما ببین دوستت از 4G PLUS استفاده نمیکنه ؟ هر دو از یک اپراتور واحد در حال استفاده هستید ؟ شما دستی بزار رو شبکه 4G و قفلش کن رو شبکه میتونی از برنامه : 4G LTE ONLY استفاده کنی . از دوستتون هم بخواهید همین کار رو انجام بده . و با برنامه SPEED TEST همزمان یه تست بگیرید ببینید چقدر فرق دارن ؟نقل قول:
همین کار دقیق کردمنقل قول:
ار هر دمون روی 4 جیه
3 مگابابت یا 24 مگابیت سرعت تو اسپید تست فرق میکنه :/
امکان داره از سیم کارت باشه ؟
فکر نکنم از سیم کارت باشه . باز هم خواستید مطمئن بشید جای سیم کارتها رو با هم عوض کنید و با سیم کارت دوستتون رو گوشی خودتون تست بگیرید . مثل اینکه مودم گوشی ایشون سرعت و عملکرد بهتری دارن بلاخره یک پرچمدار سطح بالا محسوب میشه دیگه .نقل قول:
از نظر سرعت و مودم شیائومی مدل : می 5 بهترین عملکرد داره و قابل رقابت با پرچمدارها هستش .
S8 PLUS
MI5
سلامنقل قول:
بله
ولی عیب بزرگش پشتیبانی نکردن از 4G+ ایرانسل است....
دستی سعی کردم با دستکاری کد های کوالکام... فعالش کنم ولی متاسفانه به شدت گوشی انتن دهی بهم ریخت
مجبورش دم به حالت اول برش گردونم
برادر من از طریق VPS تو تلگرام فیلمامو آپلود میکنم و از پی سی دانلودش میکنم . من خودم اینقد دارم به کانال ها نمیرسم دیگه ! :)نقل قول:
سلام
بسته تلگرام توی برنامه مای ایرانسله یا کد خاصی داره؟
میشه سر این 14 گیگ تعویض سیم کارت به 4g به 195 شکایت کرد؟
خیلی شارلاتان بازی میشه وقتی اعلام میکنی 14 گیگ با تعویض سیم کارت بهت میرسه ولی موقع دریافت سیم کارت هزارتا مارموز بازی دربیاری که بسته باید داشته باشی و شس شر دیگه...
شما تعویض رام انجام دادین . از این رام های کاستوم تا به حال نصب کردید ؟ امکان داره از رام شما باشه و با تعویض رام بتونید از فور جی پلاس ایرانسل هم استفاده کنید . چون خود رام های شیائومی بعضی ها مختص شبکه های مخابراتی چین هستش .نقل قول:
نمیشه . آخرش به خودتون فش و ناسزا میدیدن و اعصابتون خورد میشه . با این اپراتورهای عقل کل و از خود راضی و پر رو . .....نقل قول:
سلامنقل قول:
کد خاصی نداره فقط برای بعضیا تو قسمت طرح های تشویقی برنامه مای ایرانسل قرار میدن
چقد من عقبم...دارم تو کانالا فیلم دانلود میکنم..این vps سرعت دانلود نسبت به حالت عادی بیشتره؟بعد بخوایم فیلمارو اپلود کنیم چقد طول میکشه؟ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
گوشی cat12 است، چطور 4g+ ساپورت نمیکنه؟ گوشی cat6 من میکنه!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
به گوشی ربط داره، اما اختلاف تو سرعتهای بالا!نقل قول:
پراکسی apn غیرفعال کردی؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سرعت 4.5G رو چگونه فعال کنم در اندروید؟ تنظیماتش رو گشتم هیچی پیدا نکردم. مدل گوشی: Huawei P9 lite VNS-L21
سروری که من دارم سرعت دانلود و آپلودش حدود 20 30 مگ بر ثانیه هست . بطور مثال امروز قسمت دوم گات که 1.3 گیگ بود تو 3 4 دقیقه آپلود شد .نقل قول:
یا تو تنظیمات cat6 رو فعال کن، اگه مطمئنی نداره، خودش فعالهنقل قول:
apn دستی ساختم خوب شدنقل قول:
مرسی :n40:
تو سایت ایرانسل دیدم زده این گوشی 4.5G ساپورت نمیکنه. شاید مشکل از اینجاست.نقل قول:
فکر نکنم ساپورت cat6 کافی باشه برای 4.5G. باید مودم گوشی از Carrier Aggregation و ... هم پشتیبانی کنه.