سلام من یه مشورتی از دوستانی میخوام که دوره کد خوردن من کد خوردم شبان نزاجا پرندک به نظر شما فردا که 5 شنبست من خودم رو معرفی کنم یا همون یکشنبه بعد تعطیلات برم با توجه به اینکه 5 شنبه ها اونجا تعطیله آیا کاری میتونن بکنن یکشنبه که رفتم یا نه؟
Printable View
سلام من یه مشورتی از دوستانی میخوام که دوره کد خوردن من کد خوردم شبان نزاجا پرندک به نظر شما فردا که 5 شنبست من خودم رو معرفی کنم یا همون یکشنبه بعد تعطیلات برم با توجه به اینکه 5 شنبه ها اونجا تعطیله آیا کاری میتونن بکنن یکشنبه که رفتم یا نه؟
درودنقل قول:
کو تا یک تیر برادر :D :D
سلام منم اعزامی یک تیرم تو اوج گرما و ماه رمضان خدا به خیر کنه :n36: :n38: :n36:نقل قول:
سلام منم همونجا دوره کد خوردمنقل قول:
چند روز پیشا رفتم اونجا ببینم چه خبره و با دژبانای دم درش صحبت کردم گفت پنج شنبه بیای هیچ کاری نمیکنن و فقط علاف میشی از یکشنبه بیا. شما هم از یکشنبه بیا.
دوستان این جمله یعنی چی؟
<سرهنگ محمود امینی: افراد بسیج فعال نیز در صورتیکه دوره تکمیلی بسیج را گذرانده باشند از ۳ تا ۶ ماه کسر خدمت برخوردار خواهند شد.>
یعنی اونایی که تکمیلی ندارند و فقط فعال دارند 6 ماه نمیگیرند؟! (4 ماهشو میگیرن؟)
یکشنبه اول وقتنقل قول:
چون اگه پنج شنبه برید چون کادری اونجا نیست که شما رو تقسیم کننو اینا کل پادگانو باید تمیز کنید :n02:
سلام دوستان
من آخرین برگه ای که برای اعزام گرفتم با این عنوان هست "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزشی نیروهای مسلح" که این برگ حاشیه ی آبی داره ، تاریخ اعزامم 19 اردیبهشت هست ولی داخلش ننوشته کجا !
سوالم این هست که آیا برگه ی دیگه ای میاد ؟ یا تا روز اعزام نمیدونیم کجا میوفتیم؟!!
یعنی کسی که دوره تکمیلی رفته باشه حداقل ۳ ماه کسری داره؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز:n16:
10 روز از اموزشی ما گذشت و من برای اولین بار اومدم مرخصی:n06:
دوستان این چند روز جزو سخترین روزهای زندگیم بود :n27:!!!!
فک کنم به اندازه کل عمرم بشین پاشو رفتم :n24:
هر کس سوال از پادگان شهید انشایی 02 داره بپرسه
3 ماه یعنی = 2 ماه واسه تکمیلی میدن + 1 ماه هم واسه یکسال عضویت فعال در بسیجنقل قول:
الان من نمیدونم کسی که 7 سال فعال داره اما تکمیلی نداره میتونه 6 ماه کسری رو کامل بگیره یا نه؟
دوستان راستی یه سوال مهم
کسی میدونه که ایا ، نزاجا تو آبیک(قزوین ) یگان داره یا نه ؟
اقا یکی از دوستان کمک کنه... من میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم همزمان دارم امریه پیگیری میکنم....پزشکی چن ماه زمان میبره تا جواب نهایی؟ بعد میگن اگه کمیسیون رد کرد بلافلصله خورشون اولین ماه زوج اعزام میزنن(ارشد هستم) درسته؟
دو ماه طول میکشه حدودا.نقل قول:
بله خدا بخیر کنهنقل قول:
شما مدرکت چیه و چه رشته ای و بچه کجایی؟
ممنون از جواب شما ولی نگفتین انقل قول:گه کمیسیون رد کرد بلافلصله خورشون اولین ماه زوج اعزام میزنن؟؟؟(ارشد هستم) خیلی مهمه واسم... چون امریه دیگه نمیتونم برم یا پذیرش سپاه بگیرم
از دوستان با تجربه کسی اطلاع نداره؟ :|نقل قول:
لیسانس الکترونیکم :n19: بچه خراسانم (سبزوار) :n10:نقل قول:
آقا شما میدونی این محل آموزشی اعزامی های یک چهار کی معلوم میشه ؟؟؟:n27: استرس دارم :n30: میترسم مرزبانی بیوفتم و به اجبار شربت شهادتو بدن به خورد ما والا :n22:
بله بعد از کمیسیون برگه اعزام برای اولین برجی که ظرفیت خالی داره میزنن.نقل قول:
شما کد مازاد خوردی دوست عزیزنقل قول:
دوستان کسی امروز رفت شبان نزاجا بیاد یه اطلاعی بده به بقیه بفهمن چه خبر بوده؟
دوستان یک سوال مرزبانی 2 ماه کسری داره ؟
مرزبانی کجا؟نقل قول:
هر مرزبانی که تو کشور بیفتی ایا کسری داره ؟نقل قول:
سلام دوستان.
یک سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابم رو بده.:n12:
کسی هست که تازگی اقدام به تمدید تاریخ اعزامش کرده باشه؟؟؟ میخام بدونم چند روز طول میکشه تا جواب درخواست تمدید رو میدن؟؟؟ :n13:
خیلی برام مهمه. ممنون میشم جواب بدین:n40:
سلام یه سوال داشتم لطفا جواب بدید مهمه :
اگه یک سرباز متاهل برای تعیین شهر محل خدمت مدارک شو ارایه بده و به طور مثال شهر تهران رو انتخاب کنه برای خدمت بعدا میتونه دوباره درخواست بده تا شهر محل خدمتش رو تغییر بدن و مثلا از تهران به شیراز انتقالش بدن؟؟؟؟
اقا پس من بیخیال بشم به نظرتون این پزشکی؟؟؟ چون مورد من احتمال ضعیف میدم قبول کنن... یه عمل 20 سال پیش کردم الان 2باره به مرحله عمل رسیده!!!!!! برم سراغ پذیرش سپاه؟نقل قول:
معافی سخت میدن و باید خیلی پیگیرش باشی. پزیرش بگیری بهترهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من 6 روز قبل از اعزامم که یک اردیبهشت بود اقدام کردم بعد از 3 روز جوابش اومد و افتادم یک چهار
هنگامى كه شما مدارك رو تحويل مى دهيد ، شما در استان و شهر محل اقامت همسرتان خدمت خواهيد كرد و انتخابى نيست ، انتقالى هم مى توانيد در خواست دهيد كه موافقت ان با فرمانده پادگان استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ببخشید این پیگیرش باشی میتونی بیشتر توضیح بدین؟ اصلا مراحل معافیت پزشکی چیه؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون داداش.
من اعزامم یک تیر هست. رفتم درخواست تمدید دادم برای یک شهریور. الان که سه روز گذشته هنوز جوابی ندادن. خدا کنه قبول کنن.
به نظرت درخواست منو قبول میکنن؟ چون هنوز خیلی تا تاریخ اعزامم مونده امکان داره یه وقت قبول نکنن؟:n35:
شما فرم پزشکی رو که پر کردی پلیس +10 میدی، بعد از طرف بیمارستان نظام وظیفه مرکز استان براتون نوبت میزنن که کی برید واسه معاینه. اونجا نتیجه معاینه به صورت محرمانه میاد نطام وطیفه شهرستان و اونجا کمیسیون پزشکی تشکیل میدن و باز معاینه میکنن و نظر رو میدن. میتونید روی مظر کمیسیون اعتراض بزنید تا دوباره مراخل بالا تکرار شه و پرونده بره به کمیسیون عالی و نطر قطعی رو بدن اونجا که دیگه نمیشه روش اعتراض زد.نقل قول:
کمیسیون پزشکی شهرستان اشنا دارم... میشه کاری کرد؟ ممنون از وقتی که میزاری و جوابم میدینقل قول:
اول از کسی که میشناسیش بپرس یا از پزشک٬ که چقد شانس معافی داری.نقل قول:
بچه ها به نظر شما بهترین جاها توی تهران ( نیروی انتظامی و یگان ویژه ) برای خدمت وظیفه کجاست؟
ما یه اشنا پیدا کردیم تو ونک گفت هرجا بخوای میتونم بندازمت . جنت آباد هست خونم ، کلانتری بنظرتون چجوره؟ جایه بهتری سراغ دارید ؟
سلام
دوستان من اعزامی ا اردیبهشت عجب شیر هستم و الان اومدم مرخصی!! من هنرستان خوندم و الان لیسان کامپیوتر ناپیوسته هستم فرماندهم میگفت 2 رشته کامپیوتر و تربیت بدنی دوره کد نمیخوره الان این شامل حاله منم میشه منی که ناپیوسته هستم تو دوره کد تاثیر داره؟؟ یکی هم اینکه واسه لیسانسم پاسداری هست؟؟ الان کلا این پاسداری چی هست؟؟ که همه ازش میترسن؟؟
کمیسیون عالی پزشکی توی شهرستان تشکیل میشه یا مرکز استان؟؟؟
دوستانی که اطلاع دارن لطفا کمک کنننقل قول:
خدمت در کلانتری که به هچ وجه توصیه نمی کنمنقل قول:
دو یگان زیر مجموعه ناجا که خدمت راحتی دارند :
۱- فاوا (معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا)
۲- فتا (پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات)
دوره کد به لیسانس پیوسته یا ناپیوسته ربطی ندارد تنها به رشته تحصیلی مربوط استنقل قول:
در مرکز استاننقل قول:
بله یگان دارد و فکر کنم زیر محموعه پشتیبانی منطقه ۵ باشدنقل قول: