صبانت هم میگن نامحدودش بد نیست پینگشم از پارس بهترهنقل قول:
Printable View
صبانت هم میگن نامحدودش بد نیست پینگشم از پارس بهترهنقل قول:
صبانت دادشم اینها داشتن شخصاً استفاده نکردم ازش ولی تا اونجایی که یادمه 512 گرفته بود خطش رو 2 بسته شده بود. ولی باز به نظر من آدم تا خودش خط رو نگیره استفاده نکنه از شبانش نمی شه بطور قطعی گفت چون مرکز مخابراتی با یه منطقه دیگه تفاوت داره. ولی من صبا نت رو این مدت شرکت خنثی دیدم تا فعال و اینکه همه ازش تعریف بدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداروشکر این اختلالات به ما نخورده! این متوسط سرعت دانلود هست ! 128 محدود!
افتضاح تر از این نمیشه..!! :n21:تا حالا اینقدر سرعتم پایین نبوده..! 512 محدود.. تازه برام sms اومده از چهارشنبه 11 صبح 6 ساعت اینترنت قطعه..
یعنی تو میگی های وب بهتر از ایناست ؟؟؟؟؟نقل قول:
خب مخابرات 2 مگش میشه 260 کیلوبایت !نقل قول:
کسی که قبلا با سرعت 600 کیلو بایت دان می کرده نمی تونه که با سرعته 260 دان کنه !
حوصلش سر میره :n02:
تهران موزیک که اصلا سرعت نداره یه بدو موزیک که هست سرعت داره با یه دونم تاپ صدا !نقل قول:
ایول :n16:این 2 تا سایتم امتحان میکنم پس :n02:نقل قول:
نمی دونم خوبه یا نه
شب ساعت 12.30
سرعتش شبا خیلی بده
تو idm میزه 1m و خورده ای
سرعتم 256 هستش
عرض كردم براى دانلود بلهنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستان خداییش نا شکری نکنین !
من خودم از مخابرات استفاده کردم به هیچ وجه ندیدم از سرعت معمولش بیاد بالا تر مثلا 128 دانلودش از 16 بالا تر نمی ره !
و همچنین از وایمکس ایرانسل استفاده کردم یعنی 512 چی بشه که سرعته دانلودش بشه 64 !
بعد تاره همتون دارید می گین 128 دارم ولی سرعتش 150 کیلوبایت !
من چون 2 سال هست که اینترنت پر سرعت گرفتم به همین دلیل قبلا کافی نت زیاد می رفتم سره همین رفیق های زیادی داشتم که هر کدوم سرویس های مختلفی داشتن !
اینطوری که من جمع بندی کردم : مخابرات درسته که کیفیت خودشو حفظ کرده ولی خیلی پایینه سرعتش ، داتک هم اینطور که من دیدم بعضی اوقات خوب بود بعضی اوقات بد ، اسیا تک هم مثل داتک بود ، پیشگامان هم یکسری جا خوب در میومد یکسری جا هم بد در میومد ، شاتل هم که خیلی خوب خودشو جا کرده بود مردم انقد خریدن تا پورتاش شلوغ شد ، ولی تنها شرکتی که من دیدم توی جا های دیگه حتی غیر از تهران که تو این 5 ساله من دیدم خیلی خوب تونسته کیفیتشو حفظ بکنه و با توجه به اینکه تعداد کاربرش زیاد شده !
یعنی واسه وب گردی نه ؟؟!نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.bo2music.asia
هر دو هم عضویت خبر نامه دارن !کد:http://www.topseda.ir
دمت گرم رفیق :n12:نقل قول:
موافقم! :n13:نقل قول:
دوست من شما با 600ماهی چند گیگ میانگین می تونی دانلود انجام بدی؟نقل قول:
تا اونجایی که می دونم خیلی زیاد !نقل قول:
زیاد مثلاً حدود چند گیگ؟نقل قول:
بچه ها ببینید تو سایت پارس آنلاین چی زده:
کاربران گرامی:
ضمن عرض پوزش مجدد از اختلال پیش آمده اخیر (روز شنبه مورخ 1393/01/23) در ارایه سرویس اینترنت پرسرعت برای برخی از کاربران، شرکت پارس آنلاین برای جلب رضایت شما عزیزان سه روز اینترنت پرسرعت به صورت رایگان در نظر گرفته است و در طول این مدت علاوه بر رایگان بودن حجم مصرفی، بابت هر گیگابایت ترافیک مصرف شده مبلغ 30000 ریال به عنوان جایزه به کاربران تعلق می گیرد. این بازه ی رایگان از روز یکشنبه مورخ 1393/01/24 برروی کلیه حساب های کاربری اعمال خواهد گردید.
از اینکه در همه مراحل همراه و یاور خانواده پارس آنلاین هستید سپاسگزاریم.
میشه مثل قضیه امروزش که گفت رایگانه همه زدن دانلود کردن گیگ همه به فنا رفت :n08:نقل قول:
تو سایتش که من همچین چیزی ندیدم میشه لینک بدیدنقل قول:
ولی خیلی بعیده اینا همچین کاری بکنن:n08:
من خودم با 25 تومان بهمن 380 گیگ دانلود کردم میانگین روزانه 17-18 گیگ دانلود می شد چون اون خط تمدید نکردم وضعیت الان نمی دونم .نقل قول:
25تومن چه سرویسی میده پارس؟ خوب شما با 2مگ مخابرات هم می تونی به راحتی ماهی 500گیگ دانلود کنی :n10:نقل قول:
شما حتماً خوب نگشتی...نقل قول:
------------
من که از فردا میخوام یه ضرب دانلود کنم... میدونی چقدر درآمدش میشه؟؟؟
نقل قول:
2 مگ با 4 گیگ مهم اون حجم دانلود نیست عزیز کسی بخواد 24 ساعته دانلود کنه گزینه زیادی هست شما باید 24 ساعت در روز دانلود کنید سر سال نشده باید سیستم و هارد رو تغیر بدید .
اینترنت = دانلود نیست اینترنت دسترسی به دنیا جهانی هست نه فقط نشتن و دانلود کردن مخابرات فقط فاکتور دانلود روش هست بقیه چیز ها تعطیل هست .
هر موقع فرهنگ استفاده از اینترنت در ایران درست شد همه چی درست می شه یک شخص از کره جنوبی پرسیدم چقدر با اینترنت 150 مگ که دارید دانلود می کنید جوابش 200 گیگ حداکثر در ماه بود به من شما اون اینترنت بدن تا 60 ترابایت دانلود نکنیم ول نمی کنیم اگه بشه 59 ترابایت فکر می کنیم 1 ترابایت حقمون رو کسی خورده .
به من میل زدن گفتن علاوه بر پرداخت 3000 تومان بابت مصرف هر گیگابایت و کسب یک امتیاز بابت مصرف هر گیگابایت در این 3 روز شانس خود را در برنده شدن یک دستگاه خودروی پراید افزایش دهید :n08:نقل قول:
الان در ساعت رایگان سرعتم 100 بیشتر نیست (با 3 تا لینک) و دیروز نسبت به 512 کمتر برای بازی انلاین مشکل داشتم ولی هنوز هم نوسان پینگ و تایم اوت دارم و کاش زودتر درست میشد . پوووف :n28:
ما که همچین چیزی ندیدیمنقل قول:
وضع ما هر روز داره بدتر میشه. قطع و وصل شدن که 200 بار در روز. شبا هم سرعت دانلود از 5 به بعد درست میشه که 3 ساعت وقتم هدر میره
آقا من بعنوان جایزه قاقا لی لی میخوام . هر یک گیگ دانلود = یه دونه قا قا لی لی :n08:
آیا داشتن اعتبار مهمه؟
قبلا حدود 2 یا 3 سالی بود که 256 محدود داشتم، که یکسالی بود سرعت به 450 کیلوبات میرسید در طی روز کلا همینطور بود
گاهی اوقات در ساعت رایگان هم با همون سرعت دانلود میکردم
اما الان که به تازگی و با خط جدید ثبت نام کردم و 512 گرفتم سرعت دانلود نهایتا 110 هستش !
سرعت دانلود امروز ترکیده؟!
عزیز من چی میگی شما :n08: من سایت دارم هم میزان آپلود بالایی دارم و میزان دانلود بالا :n09: به نظر من سرویس حجمی 2زارم نمی ارزه آره شاید خوب باشه برای کسی که صبح از خونه میره بیرون شب میاد ولی نه کسی که کارش اینترنته :)نقل قول:
شاد باشید
سلام من میخوام پارس انلاین ثبت نام کنم.به نظرتون تو ایلام سرویس میده؟خط تلفن به نام پدرمه باید پدرم موقع ثبت نام بیان امضا کنن یا خودم میتونم ثبت کنم؟الان تو سایتش میخوام ثبتنام کنم ایلام تو لیست شهرا نیست چیکار کنم؟تشکر
دوستان پارس آنلاين سرويس هاش خوبه؟؟؟؟ تو منطقه سيد الشهدا پيش شماره 5575 ؟؟؟ بهتر از شاتل و بقيه هستش؟؟؟ از چه شركتي بگيرم بهتره ؟؟؟؟ مودم از خود پارس آنلاين بگيرم به صرفه هست يا جدا بخرم؟؟؟
نامحدود ميخوام براي دانلود فايل هاي صوتي- برنامه و تصوير از يوتوب. هاي وب خيلي خوبه كه منطقه ما رو ساپورت نميكنه فعلا در صورتي كه 2 تا كوچه بالاتر مركز مخابراتي مالك اشتر رو ساپورت ميكنه.
وايرلسي بهتره يا اي دي اس ال؟؟؟؟ چون يه راديو وايرلسي دارم قبلا سرويس ميگرفتم.
کاربر گرامی
شرکت پارس آنلاین ضمن عرض تبریک پیروزی تیم فولاد خوزستان و کسب مقام قهرمانی لیگ برتر کشور، به شادباش این پیروزی و به پاس قدردانی از همراهی کاربران خدمات اینترنت پرسرعت، 1 گیگ ترافیک رایگان به کاربران سرویس های محدود، و 1 روز رایگان به کاربران سرویس های نامحدود، به عنوان هدیه تقدیم نمود.
ما را در شادی خود سهیم بدانید
خوززززززستاااااان برزیلته;)
Sent from my ME173X using Tapatalk
اینا چرا اینقدر گدا بازی در میارن بابا تیمشون قهرمان شده دیگه یه حالی بده مثلا 5گیگ رایگان بده چقدر مگه کاربر داری تو خوزستان چی ازت کم میشه:n02:
من توی کلوب که بهشون گفتم نوسان پینگ و تایم اوت دارم و نمیدونم بقیه هم این مشکلو دارند یا نه ؟ اما معمولا ساعت 1تا 4 ضهر و 6 به بعد این مشکل به وجود میاد و یک دفعه میبینی 4 تا تایم اوت میده و تو داخل بازی دیسکانکت میشی و خیلی بده:n28: دیشب هم با اینکه لینک انیمه هام مستقیم بوده یک گیگ بیشتر دانلود نکرده . الان نتم 1 مگ تا 4 هست ، نمیدونم اگر 9 مگ کنم برای بازی انلاین نتم از این بدتر میشه یا نه . در هر صورت وضعیت خوبی نیست
یعنی فقط به خوزستانی ها دادن یا به کل کشور؟
فقط خوزستانی ها...نقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
ترافیک باقیمونده از دوره قبل، به دوره بعد منتقل میشه ؟