نمیشه گفت درصدش صفره و احتمال خرابی سخت افزاری اصلا نیست،ولی خوب مهندسین مایکرو کنسول رو جوری طراحی کردن که امکان خرابی خیلی کمه................نقل قول:
من که تا حالا ندیدم کسی اسلیم خراب بیاره برای تعمیر.................
نمیشه گفت درصدش صفره و احتمال خرابی سخت افزاری اصلا نیست،ولی خوب مهندسین مایکرو کنسول رو جوری طراحی کردن که امکان خرابی خیلی کمه................نقل قول:
من که تا حالا ندیدم کسی اسلیم خراب بیاره برای تعمیر.................
سلام من به xbox live وصل شدم امتیازمم 1750 هست ولی می خوام چیزی از شبکه بخرم مینویسه امتیازت صفر هست مشکل کجاست؟
چه امتیازی 1750 هست؟نقل قول:
امتیاز اچیومنت هاتو میگی؟
نقل قول:نقل قول:خواهش میکنم:20:نقل قول:
آره همونه:11:
ادیت:
لینک دوم خرابه این درستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
بله همونایی که وسط بازی می گیریمنقل قول:
با اونا که از لایو چیز نمیخرننقل قول:
MSPOINT میخواد:11:
خب امروز رفتیم و LT3 + داشبورد جدید رو ریختم ...
پسر عجب داشبوردی شده :دی
اما حیف یه بازی درست و حسابی نداریم بازی کنیم ... از اون طرفم که هر حلقه شده 6تومن !
باید یه تاپیک بزنیم با عنوان تعویض بازی xbox :دی
سلام...نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
بچه ها یه سوال داشتم :
من کنسولم رو LT3 ریختم و mgs رو هم باهاش اجرا کردم و کلا اوکی بود !
اما وسالم اینجاست که بعضی از بازی های قدیمی مثل : 007:golden eye یا همین بازی جدیدااا (سایلنت هیل) رو می تونم بدون مشکل اجرا کنم یا باید حتما برای LT3 پچ شن ؟؟؟
به سلامتی پوریا جان بالاخره ال تی ۳ ریختی اورین اورین :دی
بله هر بازی که XGD3 نباشه راحت میتونین بازی کنین... بازی جدیدا که که اگه XGD3 باشن کلا ال تی ۳ هستن دیگه
دوست عزیز سلامنقل قول:
برای ساختن پروایل روی فلش یا سیو بازی روی اون باید فرمت خاصی رو انجام داد یعنی کارهایی که لازمه روی فلش انجام داد تا بشه روش پروفایل ساخت رو میشه بگی؟
ممنون
نیازی به ساخت پروفایل نیستنقل قول:
فقط فایل مربوط به سیو رو میریزه رو فلش طرف:11:
6 تومن:18: بیخیال من حلقه ای 2 تومن میخرم :21:نقل قول:
چی دو تومن ها؟نقل قول:
بازی های قدیمی هم 2 تومن نمیدن دیگه
بازی رایت شده روش 97 درصد پچ شده واسه LT2 یا LT3 حدود سه تومن تا 4 تومن
بازی رایت شده روش برنر فول مکس پچ شده واسه LT2 یا LT3 حدود 4 تا 6 تومن
شاید شما آشنا داری:21:
بچه ها من بازی fifa street الان گرفتم اما هنوز بازی نکردم چون میخوام با abgx پچش کنم واسه لایو اوکی بشه بعد برم بازی کنم اما وقتی با abgx تست میکنم میگه فایل verified بازی موجود نیست !! باید چیکار کنم؟این فایل کی میاد؟
من برنر مکس میگیرم 2 تومننقل قول:
همشونم سالم و کامل هم نصب میشن هم اجرا
عجیبه ها:31:
نقل قول:
کسی نبود؟! به جواب نیازمندیم !
خب برادر دست ما رو هم بگیر ..نقل قول:
من برنر مکس میگیرم 2 تومن
همشونم سالم و کامل هم نصب میشن هم اجرا
عجیبه ها
تو این اوضاع اقتصادی بخوام برم یه فورزا بگیرم 12 تومن پیاده میشم .. !
ولی جدی میگم اگه واقعا 2 تومن میگیری و برنرمکس + ورباتیم هست بیا تو یاهو تا باهات هماهنگ کنم بر من هم بگیری
مرسی
حاجی خدایی راست میگی ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
نه به همه 2 تومن میده بازی ها رو کل dvd ها هم سالم هستند همه مدلش بهترین مغازه ای که تو ایران وجود داره به نظرم اینجاست .اگه کرج زندگی میکنی یا می تونی بیای آدرسشو بهت بدم؟ :46:نقل قول:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
چاکریم. از آرش میگیری دیگه بازی ها رو :21:نقل قول:
شرمنده دوستان ولی یه خورده رعایت کنید اسپم وار در مورد بازی ها صحبت نکنید.
دم همه بچه های گلp30worldگرم
سلام سایتی هست که بازی alan wake american nightmare و i am alive رو واسه دانلود داشته باشه؟
بچه ها من بعد از اینکه به LT3 آپدیت کردم آواتارهام از بین رفت و الان اواتارم خالیه .
چه طوری میتونم دوباره آواتارها رو برگردونم ؟
[QUOTE=mehdi30nema;6902635]بچه ها من بعد از اینکه به LT3 آپدیت کردم آواتارهام از بین رفت و الان اواتارم خالیه .
چه طوری میتونم دوباره آواتارها رو برگردونم ؟[/QUOTE
فکر کنم باید یه بازی جدید که توش آپدیت داشته باشه رو بزاری بعد خودش آپدیت میکنه درست میشه:jealous:
سلام داداشنقل قول:
ممنون میشم شماره این مغازه ای رو که بازی رو 2 تومن میده بهم بدی
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
[QUOTE=N_DRAKE;6902704]نه داداش اگه درایوش کرک شده باشه اپدیت میشناسه درایو کرک شده رو و دستگاهش بریک میشه یه بیست تومن رو دستش میمونهنقل قول:
اون برای وقتی هست که درایو شما کپی نشده باشه
این چندمین پست هست که دارین میگین بازی 2 تومن بازی دو تومن............نقل قول:
شماره شو بده..............
از فلانی میخری..............
بچه ها به جون هر کی دوست دارید این چیزا جاش تو پروفایل خودتونه:19:
با سلام
دوستان من یک xbox دارم که دیگه هیچ کاری نمی کنه و فقط پیام ابدیت کنسول را میزنه با کد؟
اگه ابدیت کنم مشکلی برای کپی خوندن پیش میاد؟
اگه پیش میاد چکار باید بکنم؟
با تشکر
سلامنقل قول:
با سلام
دوستان من یک xbox دارم که دیگه هیچ کاری نمی کنه و فقط پیام ابدیت کنسول را میزنه با کد؟
اگه ابدیت کنم مشکلی برای کپی خوندن پیش میاد؟
اگه پیش میاد چکار باید بکنم؟
با تشکر
در مورد اینکه مشکلی واسه کپی خور بودن دستگاه پیش میاد یا نه بستگی به فریم ویرتون داره
این صفحه رو نیگاه کن ببین دلیل اون کدو واسه چی هست و راه حلش چی هست
لطفا هر چه زودتر پاک شود!!
دادش ما یه آّدیتی داریم به نام آّدیت آواتار ها که این معمولا کنار داشبرد ها عرضه میشه.نقل قول:
حالا اگه تو میخوای یا باید داشبرد با آواتار بریزی یا فقط اون آپدیت آواتار رو گیر بیاری
من وقتی کنسولم را دادم به LT3 اپدیت کنند داشبوردم رو هم آپدیت کردند ولی چون هارد کنسول را نبرده بودم گفتند که آواتار ها را دیگه نمیشه ریخت چون مموری جا نداره .نقل قول:
منم چون کینکت دارم آواتار نیاز دارم ولی الان هیچی آواتار ندارم .
حالا باید آواتارها رو دانلود کنم یا این آپیدن آواتار که میگید را از کجا میشه گیر آورد ؟
سلام دوستان چجوری میشه یک تاپیک درست کرد؟
همه بخونند/:
دوستان همونطور که میدونید چند وقت پیش بنده تاپیکی زده بودم با این عنوان که سوالات عمومی کاربرا و سوالاتی که زیاد پیش میاد رو اونجا پیشفرض جواب داده بودم.
بعد از مدتی با کمک دوست خوبم سعید جان تاپیک دوباره راه اندازی شده پس لطفا قبل از ارسال هر سوالی به این تاپیک یه سر بزنید و جواب سوالتون رو جویا بشید و بعدا اقدام به ارسال پست کنید.
فقط یه نکته اونم اینکه سوالاتتون رو توی اون تاپیک نپرسید و توی اون تاپیک پست ندید.
مممنون
---------------------------------------------------
میتونی از بچه ها بگیری اگه کسی داره آپلود کنه.نقل قول:
ولی اگه هاردت الان تو خونه هست.همون ورژن داشبرد رو که داری با آواتارش رو دانلود کن و بریز حل میشه
سلام من 2 روز می خوام وصل بشم به شبکه لایو نمیشه اون قسمت اول تو تست کانکشن خطش تا network پرمیشه ولی میخواد برای interner بره بعد 10 ثانیه نمیشه حالا ایراد از اینترنت خودمه یا بن شدم:41: ترو خدا بگید دارم میمیرم:9:
بچه ها
هر چی امتحان کردم دیدم نمیشه بدون هارد سیو کرد و یه پیغامی میده که یه فلش وصل کنید و اینا...با اینکه مطمئن هستم مال سال 2010 هست دستگاهم
فلش هم نصب کردم و فرمتش کردم و شناخت ولی یه مشکلی پیش اومد و اونم اینه که خواستم برم تو بازی فیفا یه پیغام اومد که میگه باید دستگاهتون اپدیت باشه و میخواید اپدیت کنید و اینا...
ولی فلش رو میکنم از دستگاه دیگه این پیغام نمیاد و راحت میره تو بازی ///
چکار کنم؟
کامل بگو چی رو سیو کرد؟نقل قول:
حافظه نباشه میخوای چی رو سیو کنی؟
چه آبدیتی؟داشبرد؟
لایو میری؟توی فلش آبدیتی چیزی نریختی؟
------------------------------------------------
قبلا لایو رفتی؟کابل رو چک کن ببین باpcاینترنت داری؟نقل قول:
قسمت infoشم بخون
سلام.
اقا من اعصاب معصاب واسم نمونده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
این xbox لعنتی بیشتر بازی هارو میگه تمیز کن . موقع نصبم میگه تمیز کن!.حتی موقعی که بازی نصب شده هم میگه نمیتونم بازی رو بخونم(خیلی کم اتفاق میفته)!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19:
اخه من چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :33:
نزدیک بود xbox رو بزنم تو در و دیوار!:4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دیسک ها سالمه و جای دیگه مشکلی نداره احتمالا از لنز کنسولت هستنقل قول:
یکی تحقیق کنه بازی Dirt 3 Complete EditioN
XGD2 هست یا XGD3؟
بله رفتم . بله با pc هم دارم . میگه تا 30 ثانیه سیم مدم و دستگاه بکش بعدش چک کنو از این جور چیزا . بخواد بن بشه چه شکلیه؟ چون من هیچ کاری نکردم که بخواد بن بشه:13:نقل قول:
خب لنزو باید چی کار کنم؟؟؟؟:41:نقل قول:
یعنی درست شدنی هست؟:40:
بچه ها این نتیجه تست من از دیسک بازی Fifa street هست همه چیز اوکی اما اون پیغام زرد رنگ رو چیکار کنم؟میگه فایلش تو دیتابیس آنلاین وجود نداره! با توجه به اینکه بازی چند روزه که اومده الان این دیسک با توجه به نتیاج فوق امنیت داره یا نه؟