سلام خدمت دوستان گل
چطوری می تونم آهنگ های خودم رو بریزم تا از رادیو پخش بشه(توی xbox 360)
آیا امکان داره؟
Printable View
سلام خدمت دوستان گل
چطوری می تونم آهنگ های خودم رو بریزم تا از رادیو پخش بشه(توی xbox 360)
آیا امکان داره؟
سلام
این بازی دقیقا چند تا پایان داره؟!
خودم 2 تاش رو دیدم اگه بازم هست بگین
لطفا آمار دقیق باشه
همون دو تا پایان هست.یا رومن میمیره یا نه.کلا مردنش بیشتر می ارزه.تو زنده بودنش که واسه ما سودی نداشت.مردنش 250000 تا می ارزید.:31:نقل قول:
اه پول رو مي خواي چيكار آخراي بازي كه اصلا پول به كار آدم نمياد رومن تاكسي تلفني داره من اون آخراش كه سعي مي كردم صميميتم رو با دوستان افزايش بدم واسه حمل و نقل اكثرا از رومن تاكسي مي خواستمنقل قول:
من یه مشکل دارم 15 درصد از بازی را رفتم(همه مراحل اصلی داستان) ولی نمیتونم به 911 زنگ بزنم؟ وقتی میزنم 911 نمیشه شماره گیری کرد و وقتی دکمه شمارگیری (راست ماس) را میزنم بازم عدد یک را میزنه و شماره گیری فعال نمیشه؟ مشکل از چیه؟
عزیز آخر بازی تاکسی میخوای چی کار یکی از دوستات اسمش یادم نیست اگه باهاش خوب باشی با هلی کوپتر میبردت.در ضمن کیف این بازی به ماشین سواریش.نقل قول:
شما یکم بازی رو برو احتمالا حل میشه.ایراد از بازی نیست.:31:نقل قول:
ببين 2 بار بايد بالا رو بزني بار اول گوشي رو در مياره ولي كي پد فعال نيست بازم بايد بالا رو بزني كه كي پد بياد بالا اونوقت شماره گيري مي كنهنقل قول:
اونو میدونم دوبار میزنم و شروع به شماره گیری میکنه ولی دکمه سبز شمارگیری برایه 911 فعال نمیشهنقل قول:
راستی دیگه برایه من مرحله نمیاد فقط هرجا میرم آرم تفنگ اسلحه فروشی تویه نقشه هست که وقتی میرم هیچ اتفاقی نمیوفته راستی یه مسیج هم از طرف B اومده که گفته برو یکی رو تویه کامپیوتر پلیس بجور وبکش اون کیه؟(این اس ام اس بعد از کشتن vilas همونی که بدستور همین فرد تویه کامپیوتر جستمش و کشتمش اومده)
شما برو یه ماشین پلیش بردار.توش E رو بزن اون اسم رو که باید به شهادت برسونی رو سرچ کن.بعد مسیر رو نشون میده.مثل بسیجی ها برو بالاپشتبوم ببند به تیربار(کسی نبینه)نقل قول:
دوستان میخوام ویندوز عوض کنم.چه سیوی رو باید کپی کنم.