این مشکل به خاطر قدیمی بودن سیستمشون هستنقل قول:
همین ecare فقط تو اینترنت اکسپلورر بالا میاد اصلا تو فایر فاکس و مرورگرهای دیگه بالا نمیاد معلومه دیگه با یه f5 ردیف میشه
Printable View
این مشکل به خاطر قدیمی بودن سیستمشون هستنقل قول:
همین ecare فقط تو اینترنت اکسپلورر بالا میاد اصلا تو فایر فاکس و مرورگرهای دیگه بالا نمیاد معلومه دیگه با یه f5 ردیف میشه
نقل قول:نقل قول:اولش آره و همین قصد رو داشتم و نمیخواستم بگم تا موقعی که بفهمند .. اما گفتم که بهم هم زنگ زدن و ولی من اون لحظه نمیتونستم جواب بدم... شمارش ناشناس بود برام اما بعد که زنگ زدم دیدم سخن گوی مبین نته پیگیرش نشدم که چیکارم دارن (شک کردم که در رابطه با این کار باشه) تا روز بعدش که سر از خود ما بقیه پولی که توی حسابم(حدود دویستو سی چهل هزار ) بود رو 0 کرذن... یعنی اینکه بعد از یک هفته متوجه شدن و هر روز هم چک نمیکنن.. اما اگه هر روز چک میکردن که همون روز اول میفهمیدن...:31:نقل قول:
دوستان من میخام طرح 1 ساله 512 رو بگیرم
این طرح یه مودم داخلی هم روش داره
حالا مسئله اینجاست که
من میتونم به جای این مودم داخلی
مودم خارجی رو بگیرم
و ما به التفاوتش (90 ت)رو پرداخت کنم؟
و سوال دیگه ای که فکر علما رو مغشوش کرده
اینه که
جایی که آنتن خوبه - و مودم داخلی با سرویس 512 مثلا 60ک ب دانلود داره
مودم خارجی 100 تا دانلود میکنه مثلا؟
یعنی سرعتش به حداکثری که با توجه به سرویس میتونی دان کنی نزدیکتره یا نه؟
سلام دوستان
امروز من رفتم نمایشگاه کتاب دیدم مبین اونجا غرفه داره
رفتم پیششونو هر چی دلم خواست به خانم گفتم اونم یه فرم پر کرد
حلا میگم میخواین شمام برین و تمام مشکلاتو بگین بلکه حضوری یه جوابی بدن به این مشکلاتشون
فروم به این بزرگی رو نمی بینن:31:نقل قول:
این همه تلفن به پشتیبانی رو نمیشنون:31:
شکایت نمیکنه. غلط کرده شکایت کنه. مشکل خودشه میخواست از اول از اسکریپت های آدمی زادی استفاده کنه. تازه باید دست این دوستمون رو هم ببوسن که متوجه اشکال سیستمشون کردشون و این مطلب رو تو نت پخش نکرد تا همه استفاده کنن. الان هر جای دنیا بود بهش پاداش هم میدادننقل قول:
اگر هم شکایتی بشه تعداد شکات علیه مبین بیشتره و این دوست ما میتونه ازشون شکایت متقابل کنه. من که پششتتم دوست من
طرح من امشب تموم میشه.می خواستم برم تمدید کنم که احتمالا بخاطر این کارهای دوستمون فعلا امکان پرداخت اینترنتی نیست.چجوری می تونم تمدید کنم که سرویسم قطع نشه؟یه شب تعطیلی داریم اونم قطع بشه که دیگه هیچ....تماس بگیرم خودشون می تونن پرداخت کنن!
نقل قول:
شاید سیستم پرداختشون تا حالا درست شده
ولی تنها راه حل اینه که از سایت خود بانک ملت پولو به حساب مورد نظر بریزی همراه با شناسه پرداخت ولی باید قبلا حسابت تو سایت بانک ملت فعال شده باشه (فرم پر کرده باشی) وگرنه راه حلی نداره
البته من خودم تو دستگاهای عابر بانک توجه کردم که یه گزینه انتقال به شماره حساب معمولا دارن ولی نمیدونم فقط حساب های متصل خودتونه یا میشه به حساب های غیره هم پرداخت کرد من خودم تست نکردم ولی باید تست کنید ولی باید گزینه وارد کردن شناسه پرداخت هم داشته باشه
شماره حساب مبین نت رو داری؟نقل قول:
حالا ببین به چه روزی افتادیم:31:
اخر شب وصل شد ولی دوباره صبح پوکید :mellow:و بعد ظهر دوباره برگشت که بعد کلا ترکید مودم :jealous:اصلا ثابت مونده بود هرکاری کردم درست نشد 10 دقیقه کار میکرد بعد داغ میکرد همین طوری ثابت میموند چراغاش :hmm:نقل قول:
بنده هم همین مشکل رو دارم علاوه بر اینکه مرکز تماس مبین نت هم اشغال هستش و سیگنال دریافتی هم بشدت افت کرده.
پشتیبانی :15: زنگ زدم گفت مشکل داره برو عوضش کن :grrr::thumbsdow
باید افتخار کنن این شرکت به خودشون خدایش این مطالب اول فروم بزنید بقیه این بلاها سرشون نیان اشتراک تمام بشه امرن دیگه سمتش بیام :2:
یه حکایت نامه باهاش میشه نوشت :27: