بله جواب میدهنقل قول:
Printable View
بله جواب میدهنقل قول:
دوستان من حجمم تموم شده الان میخوام حجم بخرم ولی بسته افزایشی رو زده غیر فعال
چیکار کنم؟
سلام
با تشكر از دوستاني كه در رابطه با پست قبلي راهنمايي كردن.
دوستان يه سوال ديگه هم داشتم. من ميخوام مودم وايرلس بگيرم.تو سايتش 2 تا مدل زده.كدوم بهتره؟ ميخواهم هم كابل LAN بخوره هم وايرلس باشه.
2 تا مدل زده ولي نميدونم كدوم رو بگيرم.ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد.
WIXFMM-130
BM-632w
پست اول فرق مدل هارو نوشتم:46:نقل قول:
پست اول فرق مدل هارو نوشتم:46:نقل قول:
اين مودم USB درصد خرابش به نظر بالاست. تا امروز 3 تا مودم خراب شده بردم واسه تعويض يا تعمير!
مشكلش هم يا لق شدن سوكت سرش بوده يا قطع شدن كلي بوده يا ضعيف شدن سيگنال دهي مودم بوده
الانم كه اخرين مودم مشكل دار سيگنال دهيش ضعيف شده. الان من يه مودم واي فاي بغل دستمه 96 درصد گيرندگي دارم ولي مودم usb داره 12درصد نشون ميده!
دوستان این باقي مانده بسته افزايشي مدت دار واحدش چیه؟؟ریال کیلوبایت؟؟؟؟
نه نامحدود نیست به هیچوجه، پشتیبانیش میگه بیشتر از پایه میشه استفاده کرد اما بطور واضح میگه اصلا نامحدود نیست و میگه این سرویس نامحدود ما اصلا برای دانلود نیست. یکی از دوستان با ۵۱۲ مقدار ۳۵ گیگ استفاده کرده بود سرویسش رو در وسط دوره قطع کرده بودند :mad:نقل قول:
چرا بدون اینکه اطلاع داشته باشید بقیه رو به اشتباه می اندازید!؟ شما در تاپیک edge ایرانسل هم کاسه داغ تر از آش بودید و بارها مطرح شد از تبلیغاتچی های ایرانسل هستید. متاسفمنقل قول:
Sent from my XPERIA S
با سلام
دوستان این ایرانسل ملعون کی دست از این خدمات آزار دهندش بر میدارد؟
من اکثر مواقع با این که نرم افزار Wimax Connection Manager کانکت میباشد, قادر به باز کردن صفحات وب نمیباشم. وباید به طور مداوم کانکت و دیسکانکت کنم تا برای مدتی بتوانم از زحمات پر دردسر ایرانسرطان استفاده کنم.
لعنت بر مسببین این مشکلات.
مشكل كجاست؟ در حالت كانكتينگ ميمونه ؟يا قطع ميشه چون مودمهاي usb يه حالتي دارن (يا اونايي كه از اين برنامه استفاده ميكنن ) كه وقتي كانكت ميشه برنامه اتوماتيك باز ميشه و در حالت كانكتينگ ميمونه تا بشه كانكتد!نقل قول:
حالا داستان اينجاست كه بعضي وقتا بايد يه سري تنظيمات روي اين برنامه ي كوچولو انجام بشه!
شما زنگ بزن به بخش خدمات! مشكل شما رو حل ميكنه اگه نه ممكنه مودم شما يه به چيز خاصي نزديك هست (مثل برق فشار قوي كه بعيد ميدونم مربوط بشه ) يا كه كلا قدرت گيرندگيش ضعيف شده.