داداشت كدوم ورا ميشينه؟ :)نقل قول:
سرعت داداشم (نامحدود و فقط ماهي 18 دلار!!!) :
اي خدا اينترنت را به ما عطا بفرمــــــــــــــا !
آميـــــــن !
Printable View
داداشت كدوم ورا ميشينه؟ :)نقل قول:
سرعت داداشم (نامحدود و فقط ماهي 18 دلار!!!) :
اي خدا اينترنت را به ما عطا بفرمــــــــــــــا !
آميـــــــن !
ببینم تو جرات میکنی یه عکس اینطوری از سرعت خودت به داداشت نشون بدی؟؟:دینقل قول:
آقا چرا باز قیمتا رو بالا برده شاتل؟
الان 64 شاتل 300 تومن گرون شده.در حالی که میگفتن قراره ارزون بشه. و یا گفتن ارزون شده.
حدود 19200 بوده الا شده 19500 ...
:41:نقل قول:
:31:نقل قول:
:41:نقل قول:
اون ور آب:31:نقل قول:
نه! :31:نقل قول:
سلا به شاتلی های عزیز..اوضاع خوبه؟
خوشبختانه بعد از دو ماهی که پینگ بالا بود و شبانه افتضاح چند وقته اوضاع خوب شده و شاتل به قولاش عمل کرده ظاهرا ..خدا خیرشون بده!
30 مگابایت ترافیکمون مونده و تا 25 باید بریم :31: باید اینترنت رو جیره بندی کنیم این چند روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه روزی 4 مگ شیپ شیپ جونم! میتونی روزی یه بار بیای تو فروم، البته فقط تاپیک شاتل! یه موقع هوس نکنی بری تاپیکهای دانلود فیلم و اینا. بنظرم روزا اصلا نیا، چون تموم بشه یه هفته رایگان شبانه پررررر!:31:نقل قول:
میشه دوستان که سرعتشون خوبه تو speedtest.net تست بگیرید اینجا قرار بدهید .
این روزها کسی دیگه تو اسپید تست تست نمیگیره، شما چطور؟!(شعار تبلیغاتی شد!):31:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته، کلا اسپید تست رو بیخیال شو، چون دیگه اصلا قابل اطمینان نیست. برای من رو در حد دیال آپ نشون میده، در حالی که همیشه بین 60-65 دانلود دارم، چه شب چه روز. البته گاهی وقتها به 60-100 هم میرسه، اما خیلی به ندرت. شما اگه میخوای تست دقیق باشه یه لینک مستقیم از یه سایت معتبر بذار تو idm با 16 کانکشن.
سلامنقل قول:
این speedtest.net قابل اعتماد نیست مهم سرعت دانلوده که من با 55-65 دانلود دارم با eco-512
پینگ yahoo.com هم همیشه 200 هست برام
اینم برای شما:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]