-
نکات ریز و بسیار مهمی در اینجا گفته میشه که واقعا" ارزشمنده، حضور علی اقا و محمد جان در این تاپیک موهبت بزرگیه و من باز هم ازشون تشکر میکنم.:n16:
امروز سرویس یونیت بخاری تموم شد و دریچه و وکیوم ها هم تمیز و لوله هاش هم بررسی و رفع عیب شدن و یونیت بخاری با استفاده از نوار درزگیر و واشرهای فابریکی سر هم شد تا انشاالله فردا ببندمش، بعدش میخوام محفظه موتور رو تمیز کنم، اقا محمد شما با چی جای موتور رو تمیز کاری کردین؟ رنگ هم زدین؟
دسته موتورها رو هم تعویض کنم بهتره نه؟
-
-
سلام دوستان
بنده لذت میبرم از این همه تخصص و محبت.
دوستان این جعبه فیوز چگونه باز میشه؟
فقط یه پیچ بالای سمت راست ش دیدم و قلاب نزدیک همون پیچ که واسه باز کردنش کافی نبود.از داخل موتور هم چیزی معلوم نیست چون موم کاری شده.
-
-
چند روز پیش چکش برق را تعویض کردم تفاوتی که با نمونه قبلی داشت اون قطعه ذغال مانند را نداشت همین امر باعث شده که پارازیت بندازه روی رادیو با تحقیقی که کردم این رادیو ظبط ها خودشون پارازیت گیر دارند به نظر اساتید پارازیت گیر دیگه ی روی رادیو ظبط نصب کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
محمد جان از پیشنهادت ممنونم ولی اون قسمت قبلا عایق شده بود و کیفیتش هم خوبه ( جنس نمدش فابریکی هست یا نه نمیدونم) ولی ترجیح دادم دست بهش نزنم ، البته روی برامدگی قسمت میل گاردون هم از همون جنس در زیر موکت موجود بود که اونم استفاده کردم و فقط جلو پایی ها و سینی عقب ماشین ( مابین صندوق و صندلی عقب) رو با فوم عایق کردم.
بالاخره بخاری و فن رو هم بستم و شلنگ ها هم نو تهیه شد و متصل شدن و بعد سراغ تمیزکاری محفظه موتور رفتم، چرک و روغن سی و چند ساله رو به سختی پاک کردم که به قول آقا محمد چند کیلویی شد، در این بین با یه لوله اگزوز لق روبرو شدم، بررسی کردم دیدم تنها با یه سیم مفتولی به شاسی بسته شده، منم بازش کردم:
با این وضعیتش چاره ای جز تعویض نیس، دوستان قیمت انباری وسط اگزوز چنده؟
حالا که بخاری رو بستم میخوام داشبورد رو ببندم، تمام جستجویی که برای تعمیر ترکهای داشبورد کردم بی نتیجه بود چون یا قیمتشون نجومی بود و یا نتیجه کارشون برام قابل قبول نبود، بنابراین خودم باید یه فکری بکنم براش، منتظر راهنمایی عزیزان هستم.
-
جناب kcnc
اگر ديگه پارازيت وجود نداره فكر نميكنم نيازي به نصب پارازيت گير داشته باشه، اما اگر هست ، و امكانش باشه اون قطعه را از چكش برق قديمي برداريد و روي جديد سوار كنين.
ماشين من هم اون قطعه را نداره ولي هيچ پارازيتي هم توي پخش و راديو نداشته.
احتمالا اين قضيه پارازيت بيشتر به كيفيت وايرهاي شمع و دلكو مربوط باشه تا چكش برق.
جناب mard1169
به نظرم اگر دنبال يك داشبرد نو باشيد( كه گاها پيدا ميشه) بهتره. البته اگر قيمت مناسبي داشته باشه كه قابل رقابت با هزينه تعمير داشبرد باشه وگرنه در غير اين صورت بي فايده است و بهتره تعمير كنين كه اونهم ديگه بستگي به تبحر و مهارت داشبرد ساز داره.
آقا محمد داشبرد را از روشي كه توي عكسها نشان داديدخودش تعمير كرده و نتيجه خوبي هم گرفته، فكر كنم از اون روش هم استفاده كنيد نتيجه خوبي بگيريد.
بيش از دوسال قبل انبار وسط را تعويض كردم و مارك پارس اگزوز استفاده شد كه بهترين نوع موجود در بازار بود( الان نميدونم هنوز ساخته ميشه يا نه) و قيمت اون موقع 30.000 تومان.
-
-
هم قطاران عزیز فشنگی دمای آب TEMP کجا قرار داره و چطور میشه از نظر سلامت تستش کرد؟
دما سنجی هست که بشه دمای آب رادیاتور را باهاش چک کرد چون میخوام از عمل کرد درجه آب مطمئن بشم
وایر شمع و شمع چه مارکی بگیرم ، شمعی که روشه اتولایت هستش ، با راهنماییهای شما این فکر به به ذهنم رسید که دلیل پارازیت این میتونه باشه که چکش قبلی چون معیوب بوده اون شدت جریان برق را نداشته و با تعویضش شدت جریان زیاد شده و احتمالا وایرها عمر خودشون را کردن پارازیت میندازن این فرضیه میتونه درست باشه؟
-