سلام به دوستان عزیز من ویندوز 8 نصب کردم و آخرین ورزن یاهو مسنچر نصب کردم ولی یک مشکل دارم یاهو مسنچر voice call و video call غیر فعال هست چیکار کنم
Printable View
سلام به دوستان عزیز من ویندوز 8 نصب کردم و آخرین ورزن یاهو مسنچر نصب کردم ولی یک مشکل دارم یاهو مسنچر voice call و video call غیر فعال هست چیکار کنم
سلام
شما از انتی ویروس کسپرسکی استفاده میکنید؟؟؟
اگه جواب مثبته این پست ببنیید جواب شما مطلب شماره 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب منفیه که باید بقیه دوستان نظر بدن:31:
سلام
چطور میشه این پیغام آن و آف شدن یکی از کانتکت هامو نشونم نده یاهو...طرف روزی n بار آن و آف میشه نمیخوام گوشه صفحه بیاد آن شده آف شده...
آخرین نسخه یاهو العان چنده؟
نسخه 11.5 ......نقل قول:
ورژن 11 که نسخه نهایی اون 0.228 US هست
کمک، من ویندوز 8 نصب کردم، وقتی میرم تو یاهو مسنجر بعد از اینکه sign in میشم، پیغام yahoo stopped working میده. چیکار کنم؟!؟!
بچه ها یکی کمک کنه . دیروز حدود 2000 تا فونت انگلیسیی و فارسی برای نرم افزار ورد ریختم توی پوشه فونت ویندوز بعد وقتی به یاهو وصل شدم آفلاینهامو و پیامهامو مربع مربع نشون میده که وقتی کپیشون میکنم توی یه فایل تکست ظاهر میشن چطور درستش کنم ؟
سلام امروز برام یه مشکلی پیش اومده هر چقدر پسوورد آی دیم رو میزنم لاگین نمیشه!!:(
caps lock رو چک کردم زبون رو چک کردم نمیشه !!
پیغامی که میده رو چک کردم میگه اکانت قفل شده!!دو تا آی دیم هم همینطوری شده!!
من اطلاعاتی که داده بودم رو یادم رفته!! :((
نقل قول:
اگر چند بار اطلاعات رو اشتباه وارد کنید اکانت شما برای مدتی بسته میشه
شما اگر پسورد رو یادتون رفته باید از طریق سوال های امنیتی که در زمان ایجاد آی دی انتخاب کردید پسورد فراموش شده رو بازیابی کنید