مرسی به خاطر پاسخ سریع تون، هارد من پاسپورتیه و کلا همیشه روشنم که می شد صدا نمی داد ولی یه کوچولو می لرزید، حالا دست زدم بهش انگار یه لرزش خفیف داره هنوز
مشکلش چیه به نظرتون؟
Printable View
مرسی به خاطر پاسخ سریع تون، هارد من پاسپورتیه و کلا همیشه روشنم که می شد صدا نمی داد ولی یه کوچولو می لرزید، حالا دست زدم بهش انگار یه لرزش خفیف داره هنوز
مشکلش چیه به نظرتون؟
نقل قول:
اگه موتور هارد کار میکنه و تو disk managmet هم اثری از هارد نیست و روی سیستم دیگه هم تست شده مشکل یا از کابل است یا فریم ویر هارد یا برد هارد یا سوکت دیتا هارد
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی بابا متخصص هارد
خدا کنه که همینا باشه کابلش سالمه من فک کنم مشکل از همون سوکت یو اس بی هارد باشه چون همونش قطعی داشت
به نظر شما می شه جلوی خودم درستش کنه برام؟وقت زیاد نمی گیره؟
نمیدونم ببینید قبول میکنه یا نهنقل قول:
سلام .هارد داخلی من مدل سیگیت 500 گیگ با چرخش 7200 دور در دقیقه یه مدته که احساس میکنم راندمانش پایین اومده و صدا خر خر میکنه قبلا" اینطوری نبود. با نرم افزار hd tune pro چک میکنم میگه سالمه و هیچمشکلی رو نشون نمیده .فکر میکنم بد سکتور باشه باید با چی چک کنم تا از سلامتش مطمئن بشم؟؟؟؟
سوال دوم -وسط کار یکدفعه برق میره به سلامت هارد یا اطلاعات درون هارد آسیب میرسه؟؟؟
تو تب health نرم افزار hd tune هیج اروری نیست ؟نقل قول:
سلام
1 هارد وسترن دیجیتال my Passport دارمو به 4 قسمت پارتیشن بندیش کردم
حالا یدونه از پارتاش کار نمی کنه و مینویسه Bit Locker Off .
اگر فرمتش کنم درست میشه ولی اطلاعات توش رو نیاز درم
کار دیگری میشه برای درست شدنش انجام داد؟؟
میتونید یک عکس از disk managment سیستم بزاریننقل قول:
سلام
یه هارد اکسترنال هست ، مال دوستمه ، ازش گرفتم توش فیلم بریزم ، بعد از پایان کارم گفتم یه تست با hdd tone بگیرم ، دیدم اینجوری:
مشکلش چیه و چجوری میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
درایو (:O)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]