سلام...نقل قول:
دوست عزیز مشکل همینجاست چون من جدید ترین ورژن هارو نصبکرده بودم!!
البته بعدش که دیدم نمیشه پاکشون کردم و قدیمی ترهارو نصب کردم که بازم نشد و دوباره همین جدیدارو ریختم!!:41:
Printable View
سلام...نقل قول:
دوست عزیز مشکل همینجاست چون من جدید ترین ورژن هارو نصبکرده بودم!!
البته بعدش که دیدم نمیشه پاکشون کردم و قدیمی ترهارو نصب کردم که بازم نشد و دوباره همین جدیدارو ریختم!!:41:
باید اینجا بپرسید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202495
سلام رفتم دیدم دوتا ide دارم و مادربوردم asus هستنقل قول:
1. اولین کابل که زرد رنگه ....... اولین سرکابل به مادربورد وصله .... وسطی به هارد وصله ... آخری هم به دیوی دی رایتر بنکیو وصله
2. دومین کابل که خاکستری رنگه .... اولین سرش به مادربورد وصله .... دومی به دیوی دی رایتر NEC وصله ... آخرین سرش هم آزاده به هیچی وصل نیست
یکی بگه چکار کنم:19:
پلیز.........:31:
سلام
چه جوری میشه یه نرم افزار رو از یه سیستم به سیستم دیگه کپی کرد ؟ مثلا یه انتی ویروس رو من پوشش رو کپی کردم رو سیستم خودم ولی اجرا نمیشه یا مثلا یه دیکشنری . ایا اصلا میشه همچین کاری کرد؟
با تشکر
سلامنقل قول:
برای اجرای یه نرم افزار باید فایل setup اش رو داشته باشید و رو سیستم خودتون اجراش کنید.
وقتی میخوام برنامه نصب کنم این ارور رو میده
The windows installer service could not be accessed
This can occur if you are running windows in safe mode, or if windows installer is not correctlt installed . contact your support personnel assistance
چکار کنم
سلام
من قبلا مشکلی داشتم که هنگام بالا آمدن سیستم کامپیوترم هنگ میکرد یعنی مهم نبود چقدر طول میکشه یا قبل از بالا آمدن ویندوز صفحه سیاه یا بعد از ویندوز داخل خود ویندوز.
اما حالا اون مشکلات رو ندارم نمیدونم چه انفاقی افتاد که اون مشکلات رفع شد .ویروس بود که با نصب دوتا اسپای وار درست شد یا چیز دیگه.
الان مشکلم اینه که وقتی میخوام فیلمی رو باز کنم سیستمم هنگ میکنه و مجبورم اونو دستی از کیس ریست کنم.
البته یه گرافیک 7100 خونه رو سیستم دیگه داشتم و اونو با گرافیک روی این سیستم که 240 جایگزین کردم.فیلمها رو درست باز میکنه و وقتی میخوام فیلم ببینم هنگ نمیکنه.
فقط یکبار اون هم بدون اینکه با سیستم کار کنم هنگ کرد خودش همینجوری.
به نظر شما دوستان مشکلم از کجاست؟
از گرافیک یا پاور یا قسمتی دیگه؟
پاورم نمیدونم 535 یا 480 روش که 535A زده.
راستی یه مشکل دیگه هم هست هنگامیکه به مسنجر وصلم وسط کار البته بدون اینکه باهاش کار کنم مثل حالا که دارم اینو مینویسم مسنجر به خودی خود بسته میشه.الان همینجوری خودش بسته شد.
لطفا راهنماییم کنید.
سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم چه جوری میشه فهمید چه قطعات سخت افزاری روی سیستمم هست
نقل قول:
شما باید نرم افزارهای کنترل و تست سخت افزار رو روی سیستمتون نصب کنید
نمونه ساده و کم حجم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز ویندوز من الان هیچ مشکلی نداره و راحت دارم باهاش کار میکنم فقط سه تا مشکل اصلی و اساسی دارم
1-داخل بعضی از پوشه ها که میرم (معمولا بعضی پوشه هایی که توش فیلم هست) این پنجره معروفه data execution prevention باز میشه و بعد از ok کردن تمامی درایوهای باز ویندوز رو میبنده ولی کاری به عملیاتهای دیگه در حال اجرا نداره(یعنی فقط درایوها رو میبنده)
2-در منوی folder option من هر کار میکنم گزینه show hidden files فعال نمیشه و من نمیتونم فایلهای hidden رو ببینم
3-من هر کار میکنم نمیتونم پسوند فایلهام رو ببینم.مثلا اگر بخوام پسوند یک فایلم رو تغییر بدم هیچ جوره نمیتونم.
ممنونم از لطف دوستان.اون مشکل اول کلافم کرده