سلام دوستان.... این volte چی شد ؟پارسال آزمایش شد و قرار شد به زودی عملیاتی بشه و دیگه خبری هم ازش نیست
Printable View
سلام دوستان.... این volte چی شد ؟پارسال آزمایش شد و قرار شد به زودی عملیاتی بشه و دیگه خبری هم ازش نیست
چه راه حل هایی؟ چرا پس ایرانسل همه رو قطع نکرده؟نقل قول:
مثلا حتما از پورت های پشت کیس استفاده بشهنقل قول:
اگه از کابل استفاده می کنین کوتاه باشه یا از نوع USB3 باشه.
همه اش واسه من بیفایده بوده.
مشکل از طرف ایرانسله.
با موبایل 4g چطور امتحان کردید؟نقل قول:
تو چند تا فوروم خارجی دیدم همین مودم هواوی دقیقا همین مشکل قطعی رو داشتن در 4g. شاید مشکل از مودمه.
کسی بسته هیبرید ایرانسل استفاده کرده ؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
من 10 تا خط ایرانسل دارم ولی هیچوقت هیچ چیز رایگانی به من نرسیده.
شما چقدر از اینترنت روزانه استفاده دارید که براتون این همه طرح تشویقی می یاد؟
کاملا شانسی هست:n24:. من 7 خط دارم واسه دو تاش اومده فقط. یه دائمی یه اعتباری. اینترنت روزانه هم هیچی فقط گاهی وقتا یه بسته ساعتی میزدم. واسه سیمکارت دیگم که باهاش نزدیک 3TB دانلود کردم 1 بارم تشویقی نداده. یه سیمکارت دیگم که کلا بی استفاده هست و قرنی یک بارم تک زنگم باهاش نمیزدم چه برسه اینترنت یک بار 1 گیگ هفتگی رایگان داد بهم با یه سیمکارت رایگان.نقل قول:
الان پشتیبانی ایرانسل تماس گرفتم میگه اگه سیمکارت اعتباریت رو به داعمی تبدیل کنی بسته 6 ماهه 100 گیگت رو حذف میکنیم!!!
آخه چه ربطی به بسته قبلیم داره این دیگه چه اپراتوریه
من 175 تومن پول بسته دادم میخوای حذفش کنی!!!
ولشون کن بابا شورش رو در اوردننقل قول:
۱۰ تا خط ۷ تا خط:n04:
این همه خط به چ دردی میخوره سوال شد برام :n02:
من یه سیم کارت جدید خریدم 40 هزار تومن همون لحظه شارژ کردم بسته بخرم تو 10 دقیقه پیام اومد که شارزتون تموم شد تو دفتر خدمات ارتباطی هم بودم خودشونم تعجب کردن زنگ زدم اپراتور دختره گفت امکان نداره شما مصرف کردین و جواب سر بالا داد بعد که پیگیری کردم متوجه شدم این شماره که با ما دادن مسدود شده و جمع اوری شده یکی دیگه بوده و روش طرح هایی فعال بوده بعد به ما دادن خلاصه 40 تومنمون پرید و دوباره 10 هزار تومن هزینه کردیم که پروفایلمون رو ریست کنن میخواستم بگم همراه اول خیلی دزد هست و تو روز روشن کلاه برداری میکنه و اپراتور هاش همه بی سوادن که 6 کلاس سواد ندارن که بفهمن ایراد چیه و اینکه اصلا با مشتری درست برخورد نمیکنن و جواب سر بالا میدن و قطع میکنن . در کل ایرانسل و همراه اول فرقی با هم ندارن و مردم رو گوسفند فرض کردن این مشکل شمام یه جورایی مث ماله ما بود :n34::n35:نقل قول:
از من 300 تومان هر روز خدمات ارزش افزوده کم میکردن منم دیگه شارژ نکردم
بعید میدونم به مودم ربطی داشته باشه . من گوشیم رو به عنوان مودم ازش استفاده میکنم و دقیقا گاهی وقتا همین مشکلو دارم . در حالت فورجی که میزارم رو دانلود بارها قطع و وصل میشه . خود ایرانسل قطع میکنه.نقل قول:
در 3g چرا مدتیه سرعت دانلد از خیلی از سرورها انقدر پایین اومده؟ انگار محدود شده به حداکثر 1 مگابایت کلی از سرورهای خارجی. جالبه با فیل-ترش-کن سرعتم زیاد میشه تا 2-3 برابر.
چه غلطی داره میکنه این ایرانسل؟ 4جی که اجازه ی دانلد نمیده، 3جی هم که سرعتش رو کلی محدود کرده..
اومدن شهر ما رو بردن زیر پوشش 4G PLUS و ریدن به تموم تر تشکیلات 4G و 3G الان 4 روزه مثل عنکبوت دارن دکل ها رو دستکاری میکنن و کلا زدن سرعت و پهنای باند رو از بین بردن . آخه این چه وضعیتی هستش ؟ اینارو ما به کی بگیم . آخه به غیر اون یه دونه مودم 4G PLUS که تو سایت ایرانسل برا فروش گذاشتن اونم با قیمت فضایی کجا و کی داره از مودم 4G PLUS استفاده میکنه ؟ شرط میبندم شهر کوچیکی مثل شهر ما 10 درصد مردم گوشی 4G PLUS ندارن .
اقا من کلا با بسته های ساعتی (نامحدود) و هفتگی مشکل دارم نمیدونم شماها هم دارید و دیدید و شاید تمامی بسته هاش اینطوریند؟
مشکل اینه که این بسته ها نیم ساعت مونده به پایانش خود به خود قطع میشند؟! تو ساعتی ملموستره. یا همین هفتگی های روزانه تا 12 ظهر دقت کنید تا 11.30 ظهر فقط کار می کننند. داستان چیه یا چشه؟:n34:
منم بسته 6 صبح تا 12 ظهر رو دارم. حدود ساعت 11:30 شروع به قطعی و وصلی میکنه و اون نیم ساعت رو بیخیال میشم.نقل قول:
اسم این پدیده دزدی در روز روشن ( برای بسته های ساعتی میشه دزدی در نیمه های شب)نقل قول:
و کم فروشی هست.
گناه بسیار بزرگی هست ولی در مرام اپراتورهای ایران یه چیز عادی و طبیعی است.
فراموش نکنید که همیشه مشتری مقصر هست!
اگه گفتند 6 تا 12 شما بخوانید 6 تا 11:30
آره این حرکت واقعا رو اعصابه ! اگر 600 700 تومن شارژ داشته باشی ، میتونی اون نیم ساعت آخر رو هم استفاده کنی !نقل قول:
یه جایی هم دیدم گفته بودن اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه ، میتونی اون نیم ساعت آخر رو هم استفاده کنی !!!
اقا در مورد مودم نظر راهنمایی کنین منو - مودم 3372 بخرم یا برم بازار یه مودم وای فای بگیرم - وای فای تو سرعت نت تاثیر داره ؟؟؟
مثل اینکه باز داستان دزدی های ایرانسل شروع شده . این بار دوم هست که بسته 3 ساعته شبانه با حجم 60 گیگ رو فعال میکنم ولی وقتی 40 گیگ حجم رو استفاده کردم با پیغام بسته اینترنتی شما تمام شده مواجه میشم . با برنامه ایرانسل من هم نگاه میکنی برات یه حساب کتاب عجیبی درآورده که من هیچی نفهمیدم ! به هیچ عنوان هم دیگه به اینترنت چه داخلی و چه خارجی وصل نمیشه. بسته های 2 ساعته و یک ساعته این مشکل رو نداره فعلا تست کردم .
اینم دلایل و مدارک من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ QUOTE=hassanshaikhi;8983786]این بسته تلگرام رایگان انگار تمومی نداره واسه من 3 بار تموم شده و هر بار دوباره بعدش داده :n02: کلا ایرانسل از اینترنت زدمون کرد اون از بسته های شبانه اون از یک روز اینترنت نامحدود اینم از تلگرام :n09:[/QUOTE]
جالبه من بار اول هفتاد گیگ دانلود کردم مهلتش تموم شد دوباره تو مای ایرانسل دیدم هستش.چندتا کانال فیلم و موزیک پیدا کردم سرعت دانلودشون واقعا بالاست..الان چون خونه نیستم نمیتونم فعالش کنم..فقط تا کی این طرح هستش؟از مای ایرانسل پاک نشه خوبه
پشت همه این اپراتورا یکیه، فقط ادای رقابت در میارن و گاهی این خودشو خراب میکنه اون یکیو ببره بالا گاهی برعکس.
الان دوباره دوران همراه اول شروع میشه، و ایرانسل باید خودشو خراب کنه تا برن همه سمت همراه اول.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تو مای ایرانسل حجم استفاده از اینترنت رو برات درست داره نشون میده یعنی ۴۵ گیگ حدودا داره برات استفاده نشون میده از ۶۰ گیگ!نقل قول:
احتمالا یه باگی چیزی هست چون مای ایرانسلت داره درست میگه که اونقدر مصرف کردی
اون ۱۵ گیگ از ۷۵ هم اینجوری هست که
یعنی ۱۵ گیگ از ۶۰ گیگت مونده اما چون ترتفیک داخلی استفاده کنی ۲برابر میشه استفاده کرد اون ۱۵.۲ رو ۲برابر میکنه میشه ۶۰+۱۵.۲ که میشه۷۵
یه ذره بد نشون میده
اما به هر حال اونجا درست میزنه حجم مصرفیت ۴۵گیگ بوده با مودمت یکسان هست
ایراد جای دیگشونه احتمالا زمان ایراد داره تو سیستمشون
شما مثل من مشکل قطعی مکرر اینترنت ندارید هنگام دانلد با 4G ؟ با مودم دانلد میکنید یا اسمارتفون؟نقل قول:
خودش داره نشون میده : 15.20 گیگ مونده ولی به هیچ وجه به اینترنت نمیشد وصل کرد و هی صفحه اینترنت شما پایان یافته ظاهر میشد ! 2 بار این بسته رو خریدم و استفاده کردم هر 2 بار هم اینطوری شده سر 40 گیگ قطع میکنه . با اپراتورها که نمیشه صحبت کرد همه برا خودشون دکون مهندسی باز کردن و نظریه بیرون میدن . دلیل مدرک هم نشون میدی ولی قبول نمیکنن . حتی زیر بار انتقاد یا بررسی مشکل احتمالی از سوی خودشون هم نمیرن و کلا ربط میدن به خود مشترک .نقل قول:
نه مشکل قطعی ندارم با مودم e3372 دانلود میکنم شبکه 4G . فقط افت و خیز سرعت دارم مثلا یک ساعت سرعت روی 3 مگابایت هست و یک ساعت بعد تا 8 مگابایت میره . البته قبلا همیشه تا 7 مگابایت بود و خیلی کم افت و خیز داشت . با بهره برداری از نسل 4G PLUS الان یه مدته سرعت اومده پایین و خیلی کم و زیاد میشه .نقل قول:
کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای اینترنت همراه ایرانسل خبری داره بذاره اینجا ببینیم
دقیقاً این اتفاق بارها برای من افتاده. همیشه حجم مصرفیم وقتی به 44.6x گیگابایت که میرسه اینترنت خود به خود قطع میشه (دقیقاً مقدار 44.6x گیگ). در صورتی که نه 3 ساعت کامل شده و هم این که سرعت دانلودم به اندازه ای هست که میتونم بیش تر از این دانلود داشته باشم.نقل قول:
آقا ما 3 تا سیم ایرانسل داریم توی هیچ کدومش تو قسمت پیشنهاد تلگرام رایگان نداره!!!!آیا فقط مال سیمکارتهای دائمیه؟:n13:
برا من دائمی هست ولی خبری از این پیشنهاد نیست .نقل قول:
سلام دوستان
سرعت 4 جی رو گوشی هل مختاف فرق میکنه ؟
دوستم اس 8 داره سرعتش 5 مگابایته من شیائومی note 4x سرعت 1.5 مگابابته !
بستگی داره دوستتون از +4g استفاده کرده باشه یا نه. اگه هر دو فقط 4g باشه به منطقه ربط داره حتی توی اتاق هم جا تا جا سرعت فرق داره من 5cm گوشیو جا به جا میکنم سرعت از 3 میرسه به 5 حالا چه برسه از دو جای مختلف بخای تست کنی:n24:نقل قول:
خودم دو تا اعتباری دارم ولی رو یکیشون هست.جالب اینجاست بعد از اتمام طرحودوباره تو مای ایرانسل برمیگرده میشه دوباره فعالش کرد..شانسیهنقل قول:
این معرفی اپلیکیشن لنز به دوستان برای گرفتن اینترنت 1 روزه به نظر سرکاری میاد ...ما معرفی کردیم و خبری نشد
معرفی مای ایرانسل هم گویا دیگه جواب نمیده
برای بار سوم با یه سیم کارت دیگه تست کردم این دفعه هم سر 44 گیگ قبل اینکه زمانم به اتمام برسه دسترسی به اینترنت رو بست و صفحه پایان اینترنت و اعتبار ظاهر شد . من نمیدونم این چه نوع مشکلی هست ؟
اقا مقدار اپلود رو محاسبه کردی؟نقل قول:
بله با آپلود حساب کردم . خود مودم و برنامه مای ایرانسل هم آپلود رو محاسبه میکنه . الان 15.2 گیگ از حجم مونده و 35 دقیقه از زمانم ولی نامردها باز قطع کردن .نقل قول:
سلام
میگم ایرانسل هنوز یک روز نامحدود برای ایرانسل من میده؟
اگه میده چطوریه؟
این که الان حجم مصرف شده رو 60 گیگ زده. چجوری فقط 44 گیگ دانلود داشتید؟نقل قول: