مخابرات ندارم از شاتل سرویس میگیرم ماه پیش که مصرف منصفافه رو رد کردم اره اینترنت قطع شد ولی یه گزینه بود که میشد با سرعت 128 استفاده کنی اما نابود بود حتی پیچ باز نمیکرد حالا فکر کن مخابرات چی میخواد باشه :n09:نقل قول:
Printable View
مخابرات ندارم از شاتل سرویس میگیرم ماه پیش که مصرف منصفافه رو رد کردم اره اینترنت قطع شد ولی یه گزینه بود که میشد با سرعت 128 استفاده کنی اما نابود بود حتی پیچ باز نمیکرد حالا فکر کن مخابرات چی میخواد باشه :n09:نقل قول:
باید بری تنظیمات مودم اگه tp link داری برو 192.168.1.1 قسمت Status مکس ریت زدهنقل قول:
مکس ریته پورت مخابرات رو زده ممکنه با شرکت دیگه متفاوت باشهنقل قول:
مخابرات چقدر حجماش رو زیاد کرده، الان 2 مگ شارژ کردم یه ماهه، 164گیگ میده. البته توی لیستش هنوز 75 گیگ زده ولی توی شارژ باقیمانده اون 164 رو زده.
نقل قول:
برای منم اضافه شده اما فکر نکن مخابرات بهمون حال داده...
۱۰۰مگ دانلود کردم برای تست ۵۰۰مگ ازم کم کرد.. یعنی به جای اینکه مثل قبل ۲برابر حساب بشه الان ۵برابر حساب میشه...مطمعن بودم بی دلیل مخابرات همچین کاری نمیکنه...
تا میای عادت کنی به گندی که هست بدترش میکنن...
مرسی مخابرات...
-------------------------------------
الان زنگ زدم سوال کردم یارو گفت هرچی بوده ۲برابر شده ترافیکا.. و الان ۴ برابر حساب میشه به جای ۲ برایر... گفت هیچ فرقی با قبل نکرده...
اما من که تست کردم ۵برابر ازم کم کرد...
این حرکتو کردن که دستشون باز باشه ترافیک بدزدن راحت...دیگه نمیدونم تا کجا میخوان مارو خر فرض کنن...
منو بگو که فکر میکردم بعد از عمری مخابرات یه حرکتی زد!
نقل قول:بابا اخه این مخابرات چی داره که چسبیدین بهش برین از یه جا دیگه بگیرین منم منتظرم تا پورت رو تخلیه کنن برم شاتل.نقل قول:
راستی در مورد کلاهبرداری مخابرات قبلا که سیستم ها جدا بود مخابرات خوزستان یه کارایی میکرد ولی الان که یکپارچه شده و همشم دست مخابراته کل هست فکر نکنم بتونن زیرابی برن.
دوستانی که سرویس جدید غیر حجمی خریدن چه از مخابرات و چه از سرویس دهنده های دیگه ،ایا سرعت ها اسمی هستند ؟ یعنی مثلا اگر خط 10 مگ باشه و سرویس 1 مگ بگیریم 128 تا دانلود میده یا بازه ؟ چه جوریاست؟
والا من 1مگ 6ماهه دارم سرعت همیشه 1.2 مگابایته شبانه هم داره از ساعت 1تا 7 سرعت فیکس 1.2 مگابایت جدیدا هم ای پی ها همه شدن 2
نقل قول:
دقیقا سرعت اسمی رو میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه شرکتها اینطوری اسمی میبندن ؟ یعنی هیچ کدومشون دست و دلباز نیست ؟:n13:نقل قول:
بلاخره باید سرویست تمام بشه بعدش چی؟؟؟؟نقل قول:
من این ماه رو هم میمونم چون وقتشو ندارم احتمالا ماه بعد میرم فناوا...
2ترابایت ترافیک میده که 1ترابایتش بین الملله با ماهی 80تومن...16مگ هم سرعت...
هرچی بیشتر موندیم شرایط فقط بدتر شد...
اینترنت مخابرات ظاهرا همش بین الملل هست.
من 8 مگ 180 گیگ گرفتم ولی توی پنل 360 گیگ برام شارژ کرد
دیشب گفتم جریان چیه... ترافیکارو 2برابر کردن الان 5برابر از حجم کم میشه به جای 2برابر مثل قبلا... یعنی هیچ فرقی که نکرده هیج.. یه چیزیم بیشتر کم میشه الان...نقل قول:
مخابرات خودشم معلوم نیست چند چنده با خودش. تا یک هفته پیش همه طرح ها 1 به 2 بود با حجم قبلی ، پری روز اومد همه طرح ها حجمشون رو دو برابر کرد و 1 به 4. الان اومده باز همه طرح ها رو حجمشون برگردونده مثل قبل و 1 به 2 ولی سرعت های 1 مگ و 2 مگ رو 1 به چهار کرده !! ینی همه شرکت ها دارن پیشرفت میکنن این مخابرات پسرفت ! نصف کاربرا از همین سرعت 1 و 2 مگ استفاده میکردن که اگه اینطوری بمونه همه میرن تخلیه میکنن از مخابرات به جز کسایی مثل من که راه دیگه ندارن
نه سرویس های قبلیش که شبانه داشتن خیلی خوبن الان من 1مگ 6ماهه دارم سرعت دانلودش شب و روز 1.2 مگابایت تازه دان استریمم روی 10 مگه اگه بیشتر بود بالاتر هم میرفتنقل قول:
انشاالله چند روزه دیگه با این تاپیک برای همیشه خداحافظی خواهم کردنقل قول:
بنظرم زنگ بزن پشتیبانی ببین شاید از سرویس های قدیمی برات فعال کردن چون شرکتای دیگه همه از مخابرات بدترننقل قول:
کاش کسی بود جدیدا از فن اوا گرفته باشه آمارشو بهمون میداد... بیشترین ترافیک 16مگ با 80تومن رو فن آوا میده...
1000گیگ بین الملل.. اگه خیالم از سرعت دانلود سرویس 16مگش راحت بشه حتما میرم میگیرم...
تعرفه تمام شرکت ها بر حسب ترافیک بین الملل
این جدول شما قدیمی هست. الان دیده بان نت هم برا سرویس ۱۶ مگ هزار گیگ روزانه ترافیک بین الملل میده + هزار گیگ ترافیک برای شبانهنقل قول:
کیفیتش هم بهتر از فن اوا بوده تا اینجا حداقل. چون مشترک زیاد نگرفته هنوز. فقط باید ببینید در مرکز شما سرویس میده یا نه
کدوم پشتیبانی ؟ درخواست کتبی نوشتم منتظرم تا جمع کنن.:n02:نقل قول:
سلام دوستان یه هفتس تا به نت وصل میشم چراغ adsl و نت قطع میشن
بعد چند ثانیه دوباره وصل میشن ولی تا به نت وصل میشم دوباره چراغا خاموش میشن
هم سیم تلفن وصله و قطعی نداره هم مودم رو عوض کردم
کسی هست مشکل منو داشته باشه؟
مخابراتم خوشم نمیاد زنگ بزنم چون اپراتوراش واقعا بی ادبن و درست جواب نمیدن
شما نمدونین مشکل از کجاست؟
هوالباقی:n02:
اگر بار گران بیودیم ،رفتیوم
سلام به همه ی دوستان .خوشبختانه خط من از مخابرات جمع اوری شد و در جایی دیگه ثبت نام کردم و خطم زودتر از اون چیزی که فکر میکردم رانژه شد .الان که دو تا رو مقایسه کردم فهمیدم تصور من در مورد مخابرات اشتباه بوده .من فکر میکردم تجهیزات مخابرات ضعیف و قدیمیه و اگر از یک شرکت خصوصی بگیرم چون تجهیزات جدید تر هست قطعا لینک بهتری دارم ولی باید اعتراف کنم الان کشش خط من چه در دانلود و چه اپلود دقیقا نصف اون چیزی هست که با مخابرات داشتم ولی با این حال اصلا پشیمون نیستم از این که از مخابرات رفتم .یادمه اون اوایل که از مخابرات سرویس گرفته بودم هر کس نتم رو میدید میگفت چقدر پینگش پایینه و سرعتش عالیه ، واقعا هم همینطور بود ولی خوب به دلایل نامعلومی خط ما ترکید و دیگه کیفیت قبل رو نداشت صلاح در این بود که از مخابرات جدا شم الان هم خیلی خوشحالم که دیگه با اون پرسنل بی خیال و بی ادبش سر و کار ندارم.پروسه ی جمع اوری و رانژه هم به این صورت بود که در کمتر از 48 ساعت از زمان درخواست تخلیه خط من تخلیه شد و دقیقا 24 ساعت بعد از ثبت نام در شرکت جدید رانژه شد .از این که امیدوار بودم کیفیت خطم بالاتر میره ولی کمتر شد خیلی ناراحت هستم ولی در کل کیفیت اینترنت خیلی بالاتر از مخابرات هست.شما ها هم اگر خطتون ok هست به هیچ وجه سراغ شرکت های دیگه نرید همون مخابرات بمونید و حالش رو ببرید چون همه چیز مثل تخم مرغ شانسی هست ولی اگر خطتون مشکل داره حتما تخلیه کنید که بیش تر از این با پشتیبانی ضعیف مخابرات سر و کله نزنید .اگر بدی از ما دیدید حلال کنید .
خداحافظ همگی:n16:
سرعت استریم ویدیو توی همه سایتا بشدت کم شده همش باید منتظر باشم بافر پرشه اونم با سرعت 8مگ
ولی سرعت دانلودم همون 1مگ مونده ...کسی نمیتونه کمکی کنه خیلی شاکیم...
مشکل شما اینه که Downstream رو برای شما بالا بستن و خط شما کشش این سرعت رو نداره و وقتی خطتون روی بیشترین مقدار کشش ثابت میشه با کوچکترین نویزی لینک دراپ میشه... به نوعی میشه گفت SNR با این عمل پایین میاد و به محض اینکه فشاری روش وارد میشه یا از اینترنت استفاده ای میشه و یا نویزی به وجود میاد خط کشش نداره و لینک ADSL میپره... یه سری به سیم کشی ها بزنید.. و یا اگر تلفن بی سیم دارین از مدار خارج کنید ببینید تاثیری داره یا نه.. اگر مشکل حل نشد تنها راه اینه که یه سرویس با سرعت پایین تر بگیرین چون قانون جدید اومده که حتی اگه خود کاربر درخواست بده سرعتشو مثل قبلا پایین نمیارن و تنها راهش گرفتن سرویس با سرعت پایین تره... این حرکتو انجام دادن که کاربر نتونه هیچ شکایتی بکنه از سرعت اگر سرویس جدید گرفتین باید با پشتیبانی تماس بگیرین که تغییرات رو روی سرعت اعمال کنن... یه راه دیگه هم هست که بشه موقتا کار رو راه انداخت... توی DSL Setting کانفیگ مودم نوع Modulation رو فقط G.Dmt تیک بزنید... اینارو تست کنید ببینید جواب میده یا نه...نقل قول:
سعی کن روی یه IP بیفتی که پینگش از همه پایین تره... Connect/Disconnect تا به بهترین حالت پینگ برسی...نقل قول:
در حال حاضر از 150 پینگ 4.2.2.4 داریم تا 280 اونورا... زمانی که روی این IP ها بسته میشد و پینگ پایین تر بود من کمتر به این مشکل بر میخوردم...
پینگ گرفتم الان 130 بود ولی باز استریم مشکل داره فقط با کیفیت 240p میشه بدون تاخیر نگا کرد...درضمن تایم اوت هم زیاد دارم(بین هر 15 بار پینگ گرفتن یکی الی دوتا) خطم روی 10 مگ بسته شده...چه کنم دوست عزیز؟نقل قول:
والا من خودم Live Stream 1080 60FPS توی یوتوب میبینم این مشکلو ندارم... البته خط روی 16 بستست... نمیدونم شما چرا این مشکلو دارین... با یه سیستم دیگه هم تست کنید...نقل قول:
مخابرات ای پی ها رو ازاد کرده مثل چند سال پیش شده انواع و اقسام ای پی ها برام میان
سرعت دانلودم از 1مگ شده 500kb
کسی این مشکلو داره؟
بخاطر اینکه ای پی ها رو ازاد کرده من چندین ساله که رو یه گیت وی فری بودم هیچوقت مشکل سرعت نداشتم الان که ای پی ها ازاد شدن همش گیت وی لاک میاد برام بعد از مدت ها سرعتم پایین اومده در حدی که صفحه بزور باز میکنه چند سال رو اون گیت وی فری بودم خیالم بابت سرعتش و پایداریش راحت بود:n15:نقل قول:
ولی الان دوباره خوب شد ..این ایپی خیلی خوبه 91.190.88.1 پینگ پایینی داره :n06:نقل قول:
اره صفحه با تاخیر باز میشه استریم ویدیوها همه تاخیر دارن فک کنم بخاطر همین ای پیاس که تایم اوت میشم :n34:
اینترنت مخابرات خیلی وضعش خراب شده از وقتی گروهمونو عوض کردن یا قطعه ای پی نمیگیره یا ای پی میگیره ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه فقط پارتاک میاد چه چند سال رو اون گروه بودیم گیت ویش فری بود راحت بودیم توپ تکونش نمیداد از وقتی گروهمونو عوض کردن نت داغون شد:n15:
سلام فرشاد هنوز توی مخابراتی بابا ول کن مخابرات رو بیاد شرکت های دیگه چیه چسیبدی به این شرکت داغوننقل قول:
چه رنج آیپی میگیری الان فرشاد؟نقل قول:
همه جور ای پی میگیره چون کلا گیت وی هم عوض میشه همشون هم گیت ویشون لاکه ولی انواع و اقسام ای پی ها میان مثل چند سال پیش شده که هنوز گروهبندیا رو تشکیل نداده بودننقل قول:
ترافیک تموم شده ولللی نت قطع نمیکنه همینجور منفی میزنه جریان چیه؟دانلود کنیم؟نکنه ااز گیگی که بعدا بخریم کمش کنه؟!
دانلود نکن ترافیک بخری لینک بپره کم میشه چند ماه پیش این بلا سرم اومد... نتو قطع و وصل کن اوکی میشه...نقل قول:
با سلام.از سرویسهای جدید کدومشون شبانه رایگان دارن؟