دوستان مگه میشه مدارک رو تحویل نداد ؟!!
این صحبت دوستمون که میپرسن که کدوم شهر تمایل داری بیفتی راست میگن ؟ چنین چیزی هست ؟؟؟؟
مدارک تک پسری رو ندم ؟
به دلایلی اصلا و ابدا نمیخوام شهر خودمون خدمت کنم .
Printable View
دوستان مگه میشه مدارک رو تحویل نداد ؟!!
این صحبت دوستمون که میپرسن که کدوم شهر تمایل داری بیفتی راست میگن ؟ چنین چیزی هست ؟؟؟؟
مدارک تک پسری رو ندم ؟
به دلایلی اصلا و ابدا نمیخوام شهر خودمون خدمت کنم .
دوست عزیز من صبح نظام وظیفه بودم ۶تا۸ ماه جبهه ۲ ماه کسری داره واسه ۷۲ به بالانقل قول:
اونجا که گفتن مدارکتو بیار واسه اینکه بیوفتی شهر خودت نبر وسلام:n02:به همین راحت میوفتی یه جای دیگهنقل قول:
داداش مرض ندارم که دروغ بگم :n01:نقل قول:
البته من نمی دونم پادگان های دیگه چطوری هستن ولی من که آموزشی تو ارتش بودم تجربه خودمو نوشتم دوستان استفاده کنن
اولا: اگه مدارک شرایط ندی اصلا شرایط دار حساب نمیشی و احتمال اینکه بیفتی شهر و استان دور خیلی زیاد میشه
ما کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی خودمون و پدر و مادرمون + استعلام ثبت احوال (که باید از پادگان نامه ببری ثبت احوال تا بهت بدن) رو برای شرایط تک پسری دادیم
بعد از چند روز منشی گروهان صدامون کرد، یه برگه هایی رو پر می کرد که توش می تونستی شهر و استانی که مایل هستی اونجا خدمت کنی رو می نوشتی (شهر برای تک پسری فک کنم زیاد مهم نیست و استان بیشتر ملاک هست)
ما که مدارک شرایط تک پسری رو دادیم تهران هم افتادیم (در ضمن تو آموزشی که بودیم همش می گفتن تک پسری تاثیری نداره ولی دیدیم که تاثیر داشت)، اما اونایی که شرایط نداشتن تا اونجایی که من خبر دارم خیلیاشون افتادن جاهای پرت و خیلی دور
این داستان شرایط تک پسری بود و ما افتادیم استان خودمون اما در مورد شما که نمیخوای بیفتی شهر خودت مطمئن نیستم بشه، باید بپرسی
در ضمن دوستانی که میگن مدارک شرایط نده میفتی جای دیگه؛ خیلی ها هم هستن شرایط ندارن ولی بازم میفتن شهر خودشون
سلام
داداش MICHAEL SCOFIELD قصد جسارت نداشتم . فقط خواستم مطمئن بشم . :n16:
دوست عزیز اگه منطقه ای که خدمت میشه مناطق جنگی باشه کسر تعلق میگیره برای مناطق دیگه کسر تعلق نمیگره چه وظیفه باشه چه داوطلب.
در نتیجه راهی نیست و اما اطلاعاتی بدم که اگه برفرض قرار باشه بگیری فقط 1 ماه تعلق میگیره.
همچنین باید متولد 72 و ماقبل باشین.
(اینها در صورتی هست که منطقه جنگی باشه)
منطقه جنگی نبوده :n03::n03::n03:
منطقه جنگی نبوده :n03::n03::n03:نقل قول:
آیا میشه در طول تحصیل برای معافی پزشکی اقدام کرد ؟
و اگه قبول نشه چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
سلام دوستان
یه سوالب داشتم خدمتتون من تازه آموزشیمو تموم کردم و جهت ادامه خدمت معرفی شدم به دانشگاه افسری امام علی و رسته ام استحکامات و عمران هستش.
لطفا راهنماییم کنید که کلا چجور جایی هستش؟ چه لباسی باید پوشید؟ آیا گوشی میشه همراه داشت ؟ اصلا رسته استحکامات و عمران چیه و آیا میشه رسته روعوضش کرد ؟
بله اشتباه تایپی بود 2 ماه هست، جدول کاملش را قبلا گذاشته بودیم.نقل قول:
مناطق جنگی نباشه پس نمیدن، من خودم از این نوع کسری استفاده کردم و فقط مناطقی از خدمت که مصوب جنگی بوده را محسوب کردن و بقیه را حساب نکردن.نقل قول:
ولی باز پرس و جو د راین مورد ضرری نداره.
با قانون جدید میشه.نقل قول:
سلام دوستان برای اموزشی افتادم اصلاندوز اردبیل ( خودم همدان ام ) میدونم ممکنه سوالم هم تکراری باشه و چندین بار هم پرسیده باشن ولی 3000 صفحه رو نمیتونم چک کنم در کل کسی هست راهنمایی ای چیزی بکنه و بگه اونجا چطوریه ؟ پرسنل اش خوبن ؟
بعد از دوره ی اموزشی اگه مدرک تک پسری رو ببرم توی تقسیم بندی حتما" میفتم شهر خودمون ؟ ( مدرک دیپلم )
بعد این اصلاندوز ربطی هم به مناطق مرزی داره یا نه ؟ ( ببخشید من هیچ اطلاعی راجع به اینجور چیزا ندارم )
خیلی ممنون :n01:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:امیدوارم کمکتون کنه . :n40:نقل قول:
خیلی ممنون استاد شیفو عزیز ، دوستان کس دیگه نظری نداشت؟ همه صحبت هایی که از اصلاندوز توی این تاپیک شده بود همینا بود؟
کسی اینجا پیرانشهر تو تیپ پیاده 164 خدمت نکرده؟؟؟؟:n03:
سلام دوستان
من برای خدمتم باید برم لویزان.من می تونم برای ترمینالهای جنوب،آزادی و آرژانتین بلیت بگیرم.از کدام یک از این پایانه ها آسان تر میشه به لویزان رفت
شما آزادی بیایی، میدون آزادی یه سمت شمال اول بزرگراه محمدعلی جناح سمت راست ترمینال تاکسی ها هست که برای پادگان های لویزان ماشین هست.نقل قول:
البته آرژانتین به لویزان نزدیکتره ولی مطمئن نیستم که برای لویزان ماشین داشته داره یا نه.
سلام
دوستم تو اموزشی پادگان اصلان دوز هست، میگه فرمانده گفته مدت اموزشی شده سه ماه ؛میخواستم بدونم حقیقت داره؟
صحیح نیست..نقل قول:
من قبلا تو بچگیم عمل سختی داشتم...
زردی داشتم و به زور جون سالم به در بردم..حتی ردش همین الان هم تو شکمم مونده
میتونم به این خاطر معاف از خدمت بشم یا نه؟؟
من تو کودکی جراحی سختی به خاطر یرقان داشتم و تونستم زنده بمونم..
حتی همین الان هم رد جراحی به وضوح تو شکمم مونده و دیده میشه..
میتونم به خاطر اون جراحی معاف از خدمت بشم ی نه؟؟
دوستان سلام-من آموزشی 04بودم الان دوره کد افتادم مرکز آموزش توپخانه اصفهان-کسی هست اونجا بوده باشه؟ لطفا راجع به محیطش.غذاش.نگهبانیاش و.... توضیح بدین اگه میدونین-راستی اونجا پاسداری هم بهمون میخوره عایا؟؟؟؟؟؟؟
خير همچنان اموزشى دو ماه استنقل قول:
دليل يرقان از كبد و كيسه صفرا است و در ايين نامه پزشكى نظام وظيفه در بخش جراحى عمومى به موضوع جراحى بر اين دو بخش صحبت شده كه حالات و شرايط مختلفى از ان بيان شده و معافيت هاى ان شامل معاف كامل و معاف از رزم است و تنها به وسيله سنوگرافى قابل تشخيص است در هر صورت بايد شما ابتدا در درمانگاه پادگان با پزشك صحبت كنيد تا او شما را به بيمارستان معرفى كند ، فكر كنم شما براى افسردگى نيز مى خواستيد معاف شويد درسته؟نقل قول:
سلام به همه دوستان.
دوست من 19 اردیبهشت اعزامه . تو سازمان زندان ها افتاده و آموزشیش هم تو پادگان شهید کچویی کرج هست.
اول اینکه سازمان زندان چجوریه سربازیش و دوم کچویی چجور پادگانی هست؟ سوم و مهم تر از همه اینکه خدمتش کجاها خواهد بود؟ جای اداری میتونه بره؟
ممنون.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
سلامنقل قول:
داداش جسارتا شما مدرکت چی هستش ؟
سازمان زندان به نسبت یگان های دیگه مثل ارتش و سپاه، بدتر هستش اوضاش.
کچویی هم پادگان خوبی واسه آموزشی هستش.
بعد از آموزشی هم ممکنه در زندان هایی مثل همین کچویی یا اوین یا رجایی شهر کرج یا... تقسیم بشید.
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
گفتم که ، برای دوستم هست نه خودم. اونم متاسفانه نتونسته دیپلمش رو کامل بگیره و 1 درس افتاده داره.
چند جا خوندم که تو اداره زندان ها یا کانون اصلاح و تربیت و اینا هم میشه رفت. از اینا اطلاعی دارید؟ که بهترین جا کجا هست و آیا میشه جایی خدمت کرد که برخورد با زندانی و اینا کمتر باشه یا اگه بیفته همین شهر خودش مرخصی بیشتری داشته باشه و اینا؟
موفق باشید :n12:
شما عمل کردید و حالتون خوبه شکر خدا. واسه بیماری که تشخیص داده بشه قابل بازگشت هست معاف دائم میدن. واسه شما نهایتا معاف از رزمنقل قول:
کسی خبر داره رسته رایانه چطور رسته ای هستش؟
سلام
دوستان خدمت در مرز بانی کسری داره 2 ماه ؟
خوب دوستان من تمدید که کردم انگار قسمت بوده تمدید کنم وزارت صنعت و معدن امریه گرفتم نصف راهو رفتم فردا باید برم وزارت صنعت و معدت تو تهران اونجا نامه هایی رو که از استان خودمون دادن رو ببرم و بدم امضا کنن الان من فردا امضا رو بگیرم تمومه کار ؟؟؟
و اینکه من رشتم مکانیک سیالاته چه کارایی میدن به ادم تو صنایع و معادن ؟؟؟؟
اخه من کارای عملی و اینا هیچ تجربه ای ندارم میترسم هیچی بلد نباشم چا کارایی به امریه میدن تو صنایع معادن کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
و اینکه من اعزامی یک تیر هستم امریه ها رو کجا میفرستن اموزشی ؟؟؟
اه گندشون بزنه الهی !
یه مشت آدم بی کفایت که ساده ترین کارهای ممکن را هم بلد نیستن شدن رئیس و ارشد !
هر روز یه بامبول جدید ، هر روز یه مسخره بازی جدید !
خدا لعنتشون کنه !
شاید یکی از چیزهایی که آدمو خیلی توی خدمت اذیت میکنه بی ثباتیه ! اینکه نمیدونی فردا قراره چی بشه و آیا جایگاهت همینی که هستی می مونه یا بد تر میشه !
الان اومدن ساعت ورود مارو الکی الکی 6 کردن !
یعنی ورود سرباز و ستوان یک همه شده 6 !:n04:
تازه روز به روز هم داره شرایط بد تر میشه !
خدا لعنتشون کنه.
اگه میدونستم شرایطم همین باقی می مونه اصلا استرس تموم شدنشو نداشتم.اما روز به روز داره بد تر میشه.:n03:
سربازیه دیگه. ما هم برج ۶ میریمنقل قول:
آقایون کسی می دونه "تیپ 223 تکاور شهید سرلشگر حسن شهرام فر" دقیقا کجای پرندک هست؟
دوستان من یه بار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم...
کسی میدونه پادگان زرهی شهید کرمی شیراز چجوره شرایطش؟
من فردا باید برم اونجا ولی هیچی ازش نمیدونم..درجه ام گروهبان 1 و تو رسته عمران و استحکاماتم
در حین تحصیل میشه برای معافی اقدام کرد؟
برای معافی باید دفترچه اینا رو پست کنم و توی زمان مقرر برم برای آزمایش ها یا توی یکی دو هفته میشه جمعش کرد ؟
معافیت رو هم پیش دو تا از دکترهای نظام وظیفه برای مشاوره رفتم و تایید کردن !
خواهشا یکی اینو بگه ممنون میشم خیلی مهمه واسم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
خوب دوستان من تمدید که کردم انگار قسمت بوده تمدید کنم وزارت صنعت و معدن امریه گرفتم نصف راهو رفتم فردا باید برم وزارت صنعت و معدت تو تهران اونجا نامه هایی رو که از استان خودمون دادن رو ببرم و بدم امضا کنن الان من فردا امضا رو بگیرم تمومه کار ؟؟؟
و اینکه من رشتم مکانیک سیالاته چه کارایی میدن به ادم تو صنایع و معادن ؟؟؟؟
اخه من کارای عملی و اینا هیچ تجربه ای ندارم میترسم هیچی بلد نباشم چا کارایی به امریه میدن تو صنایع معادن کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
و اینکه من اعزامی یک تیر هستم امریه ها رو کجا میفرستن اموزشی ؟؟؟
منم افتادم اونجا و این 13هم باید خودمو معرفی میکنم همون 23هست دیگه ابشناساننقل قول:
نقل قول:
داداش امریه اونجا تحت نظر کدوم ارگانه و آیا اینکه شما پارتی داشتی یا نه؟
اعزامی های 1 تیر کجان پس... اینجا نیستن؟؟؟
من هستم داداش.. ولی چراغ خاموش.. دیگه از علافی داره حالم بهم میخورهنقل قول:
رسته رایانه رسته ای است که رسته که رسته رایانه است!نقل قول:
رسته ها تو خدمت سربازی میتونه ملاکی نسبی و شانسی برای خدمت در جایی مطابق رشته تحصیلتون محسوب بشه ولی بصورت مطلق نه, بستگی به یگان خدمتی یا پارتی هست! مثلا من رفته بودم تسویه حساب از شعبه قضایی امضا بگیرم هیچ کدوم از سربازهاش رشته حقوق و رسته قصایی نداشتن پرسیدم گفتن هممون با پارتی اومدیم اینجا. دیگه از اینجا به عمق قضیه رسته و سواد و مدرک تحصیلی و بکار گیری اون تو یگانهای خدمتی پی ببر!