آره میتونینقل قول:
واسه من که خودش ریخته بود یه بازی هم توش جا گذاشته بود البته من خیلی مودب رفتم بازی رو دادم بش:31:
آره میتونینقل قول:
واسه من که خودش ریخته بود یه بازی هم توش جا گذاشته بود البته من خیلی مودب رفتم بازی رو دادم بش:31:
سلام
من میخواستم واسه یکی از اقوام xbox بگیرم و چون چند ماهی کلا بی خبر از همه چی بودم قیمت ها رو که دیدم وحشت کردم:31:
فک نمیکردم با وجود 2تقریبا 2 برابر شدن دلار این همه گرون شده باشن. اونایی که الان از قیمت ها خبر دارن بگن این قیمت ها خوبه؟
slim 250 715T
Kinect 235T
PS3 320gb 690 T
درود بر شما
من بازیهایی مثل Assassin's Creed Brotherhood رو بدون مشکل اجرا میکنم اما بازی COD MW3 وقتی دموی اولش به نصفه میرسه قطع میشه میگه دیسک ناخوانا هست. باز هم آپدیت اومده برای دستگاه؟ (منظورم آپدیت دشبورد نیست!) آخه یک سال هم نشده از زمانی که بیست هزار تومن خرج آپدیتش کردم. این LT3 که چند صفحه اخیر دیدم رو میشه توضیح بدین؟
با سپاس
دستگاه هر سال باید آپدیت بشه.نقل قول:
خودت درود بر شما:31:نقل قول:
والله تا جایی که یادمه این بازی 1.9 میخواست
پس اگه بازی هایی مثل BATMAN AC یا CODMW3 رو بازی نکردی پس شما 1.9 داری بده برات LT3 بریزن
خرجش هم از 15 تومن میشه تا نهایتا 30 تومن:11:
اقا من از دوستان ممنون میشم جواب منو بدن که خودم دستگاه رو درست کنمنقل قول:
بعدش چطور میشه کاری کرد که هر کس سیو بازی هاش رو روی فلش خودش بریزه و با هر سیستمی بازی کرد مشکلی نداشته باشه
به عبارت دیگه من یه مشتری دارم که بازی های تک نفره ی فکری بازی میکنه گاهی که میاد روی همون سیستمی که قبلا نشسته بازی کنه اون سیستم کسی نشسته و باید با یه دستگاه دیگه بازی کنه و خوب اون دستگاه هم سیو اون طرف رو نداره چطور میشه این مشکل سیو رو رفع کرد
ممنون
اطلاعات فلششو میریزه رو کامپیوترنقل قول:
فرمتش میکنه
میاد کلوپ شما
فلش رو با یکی از دستگاه های شما فرمت میکنه و اول بازی هنگام انتخاب محل ذخیره بازی فلش شو انتخاب میکنه و خلاص:11:
قیمت 360 و کینکت همینه،ولی pS3 320 گیگ الان حدود 620 هستش...................نقل قول:
سلام من lt3 دارم اگه بازی پچ نشده lt2 بزارم تو دستگاه که ایرادی نداره مثلا فلگ بشمو اینجور چیزا ... ؟
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
خوش به حالت من رفتم واسه lt3 تو دستگام بازی خودم بود اونا هم ورداشتنش خیلی مودبانه:31:نقل قول:
من اگه بخوام red dead رو آنلاین بازی کنم می تونم دیگه؟ (lt3)
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
ps3 =570 tomanنقل قول:
xbox360= 630 toman
psvita=760 toman :20:
xbox من دیروز 3 چراغه شد!!:19::19::19:
چه ... بخورم
داشتم بازی می کردم سره نیم ساعت اول سه چراغه شد وصط red dead
بعد 10 دقیقه دوباره زدم سالم بود
چی شده دقیقا بهش
چی باعث میشه سه چراغه شه بعد 30 دقیقه
مادربردش جاسپره
خودشم آرکیده
سلام من می تونم بازی هایی مثل red dead و gta iv رو برای lt3 آنلاین بازی کنم؟ ایرادی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه اگه بازی های پچ نشده بزارم تو دستگاه که چیزی نمیشه ؟
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
هیچی نبودهنقل قول:
احتمالا از اتصال سیم های وصل شده به کنسول بوده
شاید نصفه داخل بودن یا یا مثلا قطعی دارن
اینی که دیدی سه چراغه مرگ نبوده:11::11:
جاسپر RROD نمیشه ، این 3 چراغه شدن به اکثر ارور های سخت افزاری کنسول ربط داره... مثلا برق یهو قطع و وصل شه 3 چراغ میشه ، به قول دوستمون کابل ها نصفه داخل باشن 3 چراغه میشه ، ولی RROD نیست...
سلام ترو خدا این سواله من رو جواب بدبد . :42: من دستگاهم رو lt3 کردم و برای اولین بار آنلاین شدم همه چیز رو هم درست رفتم فقط زمانی که می خوام برم آنلاین بازی کنم میگه پروفیله شما به درستی اجازه نداره وصل بشه به xbox live حالا من چیکار کنم؟ اون 2 ماهه گلد هم نمی دونم از کجا بفهمم دارم ؟ولی دستگاهم جدیده ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدین :11:
ببین دستگاه تو ban شده یعنی دیگه هر ... بخوری نمی تونی بازی کنی لایونقل قول:
احتمالان یک بار با lt+2ان شدی یا یک چنین چنین چیزی
البته من خودم ندیدم بن شدن چه شکلیه ولی این طور که تو میگی بن شدی
در باره ی سوال قبلیت هم بازی هایی که قبل از مهر امسال اومدن (دقیقا نمی دونم کی ولی از 6 یا 7 ماه پیش عقب تر )با lt ها هیچ مشکلی ندارن یعنی اصلا فرق نداره مثلا ivرو هم می تونی رو lt+2 و هم lt+3 بازی کنی
اگر هم بازی های lt+2 رو بندازی رو lt+3و یا بر عکس می نویسه که ساپرت نمی شه
خواهش می کنم دوستانتون رو اشتباه راهنمایی نکنید وقتی در مورد چیزی اطمینان ندارید پست این چنینی ندید... بن چیه!نقل قول:
همه دستگاه ها در اولین ساخت پروفایل اکانت لایو یک ماه اشون فعال نیست من دو تا کنسول داشتم اولی فعال نبود ولی دومی برای یک پروفایلم یک پکیج رایگان گلد هدیه داد می دونید که برای آنلاین بازی کردن اکثر بازی ها شما نیاز به اکانت گلد دارید در صورت عدم داشتنش فقط می تونید از امکانات رایگان لایو مثل دانلود اپدیت بازی ها استفاده کنیدنقل قول:
شما کل اطلاعات روی هارد داخلیتون رو روی یک فلش کانفیگ شده بریزید و بعد کل هارد داخلی دسگاهتون رو خالی کنید در واقع فایل پروفایلتون رو از روی هارد داخلی انتقال بدید حالا فلش رو در بیارید و در حالیکه به لایو متصل هستید به صورت انلاین یک پروفایل ایجاد کنید احتمالا پروفایل جدیدتون شامل پکیج گلد یک ماهه باشه اگه نشد یعنی قبلا مصرف شده
دوستان الان قیمت اسلیم 4 گیگ و 250 گیگ چنده ؟ من هفته پیش تو شهر خودمون ( ارومیه ) پرسیدم ، 4 گیگ رو گفت 650 و 250 گیگ رو گقت 750 هزار تومن .
سلام خیلی خیلی ممنونم بابت جوابتون . اگه من همه چیز رو انتقال بدم رو فلش بعدش امتیازات xbox می پره یا می تونم بعدش دوباره اینا رو بریزم؟ یا می تونم همین الان که همینجوریه یه دونه دیگه پروفایل در حالت آنلاین بسازم؟ :11:نقل قول:
هفته پیش قیمت ها ثانیه ای عوض میشن این قیمت مال تهرانه:11:نقل قول:
البته جای این سوال اینجا نیست من هم جوابتو اونجا دادم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DELETE IT!
چه لزومی به چنین پست مسخره ای بود؟! پاک سازی لطفا :|نقل قول:
ممنون دوست عزیز . میشه یه خورده بیشتر شرح بدی. یعنی روش گام به گام ! با چه برنامه ای image بگیرم، با چه برنامه ای و چه جوری پچ کنم و با چه برنامه ای رایت کنم.نقل قول:
بازم ممنون. موفق باشی.
سلام
مشکلم اینه که به لایووصل میشم وnatهمopenهست ولی برای joinشدن باهمه مشکل داره.مثلابرای فیفاانلاین head to headوقتی یکی پیدامیشه که باهاش بازی کم پیغام کانکشن کیده وازلایودیسکانکت میشه.خواهشااگه کسی میتونه کمکم کنه.ممممممنون
یه سوال ابتدایی دارم. میخوام اسم پروفایلم رو عوض کنم
و اینکه آیا میتونم یه پروفایل آفلاین بسازم؟ ( لایو نباشه)
بله به راحتی امکان پزیرهنقل قول:
برای درست کردن پروفایل جدید برید به قسمتSOCIALبعدSING IN OR OUTرو بزن بعدCREAT PROFILE
داداش اگه می خوای آپدیت کنی لازم نیست همه رو جدید بخری من خودم آپدیت کردم و بازی های قدیمی رو دوباره رایت کردم بازی می کنم مشکلی هم ندارم.نقل قول:
هزینه اش هم به جای هر بازی 3000 تومن میفته هر بازی 800 تومن. فقط کافیه یه DVD9 بخری (من از توپخونه توی پاساژ خریدم 800 تازه یه مدل 700 تومنی هم داشت) از بازی قدیمی ایمیج بگیری با XBC پچش کنی دوباره روی DVD9 رایتش کنی. من به همین روش بیش از 15 DVD رو دوباره رایت کردم همه هم اجرا میشن.
1- اول از بازی به وسیله imgburn یا nero ایمیج بگیر با فرمت iso. (با nero اگر ایمیج می گیری فرمت پیش فرضش nrg هست برای ایمیج گرفتن با فرمت iso وقتی آدرس ایمیجو ازت می خواست بگیره اون پایین دو تا فرمت داره یکی iso یکی هم nrg. تو عوضش کن بشه iso)
2- نرم افزار XBC رو دانلود کن.
3- این فایلو دانلود کن.
4- XBC رو اجرا کن برو تو تب Image Tools سمت راست پایین گزینه Inject رو فعال کن بعد AP25 Sector رو بزن.
5- اول آدرس فایل ایمیج رو بده بعد آدرس فایلی که در مرحله 3 دانلود کرده بودی.
6- اگر پایین نرم ازار عبارت Operation Completed اومد کار تموم شده و می تونی همون ایمیجو دوباره روی DVD9 رایت کنی و حالشو ببری!
بازم اگر سوالی بود در خدمتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشکلم اینه که به لایووصل میشم وnatهمopenهست ولی برای joinشدن باهمه مشکل داره.مثلابرای فیفاانلاین head to headوقتی یکی پیدامیشه که باهاش بازی کم پیغام کانکشن کیده وازلایودیسکانکت میشه.خواهشااگه کسی میتونه کمکم کنه.ممممممنون
سلام بر دوستان عزیز
بچه ها یه سوال داشتم :
من کنسولم رو LT3 ریختم و mgs رو هم باهاش اجرا کردم و کلا اوکی بود !
اما وسالم اینجاست که بعضی از بازی های قدیمی مثل : 007:golden eye یا همین بازی جدیدااا (سایلنت هیل) رو می تونم بدون مشکل اجرا کنم یا باید حتما برای LT3 پچ شن ؟؟؟
اگه داشبردت قبل14699هست که خوب به راحتی اجرا میشه.نقل قول:
اگه14699هست با تایتل آبدیت و...درست میشه شانس بیاری بدون ایناهم اجرا میشه.(اگه بازی به روش بورنر مکس بگیری به راحتی اجرا میشه)
اگه14699به بعده که خوب لازمه حتما بازی به روش بورنر مکس رایت شده باشه.
اگه هارد داری و بازی هارو نصب میکنینقل قول:
بازی هایی که جدید میان و میخوای بخری و اونا XGD3 هستن باید برنرمکس و پچ شده واسه LT3 باشن
XGD2 ها نیاز نیست که حتما برنرمکس شو بخری مثل SILENT HILL DOWNPOUR و DIRT 3 نسخه کالکشن , و تیکن در مقابل استریت فایتر
اگه نصب نمیکنی و لایو نمیری دیسک های 97% , پچ شده واسه LT3 کافیه:11:
سلام...من asura wrath رو گزاشتم ارور معروف clean the disk یا restart the console....
gears of war اینا رو همشو میاره بنظرتون جریانش چیه؟؟؟؟اپدیت ماپدیت میخاد؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
احتمال میدم فروشنده دیسک مخصوص LT3 رو داده بتنقل قول:
راستی چی رو کنسولت هست؟ منظورم چه نسخه ای از LT?
ایراد از دیسک هست عزیزنقل قول:
دوستان بازی اومده که با داشبورد 13602 نشه بازیش کرد؟
fifa street 2012 رو میشه با این داشبورد بازی کرد یا باید اپدیت بشه؟
فک کنم lt3 باشه!!!!!!! geow3 lt میخاست دیگه؟؟؟؟/
درصد احتمال خراب شدن این ایکس باکس اسلیم ها چقدر هست ؟؟؟ من یه بار آرکید خریدم 9 ماه بعدش شکست خوردم ها :31:
میخوام ببینم توی بچه های این گروه یا دوستاتون کسی بوده که اسلیم داشته باشه و خراب شده باشه ؟
آره اجرا میشهنقل قول:
کلا بازی xgd2 هست و با LT1.9 هم اجرا میشه مثل فیفا
دستت درد نکنه کریس جون. همیشه حلال مشکلات منی ! حقا که رئالی هستی !!! :27:نقل قول:
اون قسمتی که پررنگ کردم ، برای ap25 گفتی. برای xgd3 چی ؟ همونه؟