هیتسفلد به کریمی بازی میده؟
من طرف بایرن هستم خفن:cool:
Printable View
هیتسفلد به کریمی بازی میده؟
من طرف بایرن هستم خفن:cool:
هامبورگ با درخشش مهدويكيا بروسيا دورتموند را شكست داد
تيم هامبورگ با درخشش " مهدي مهدويكيا " به يك پيروزي پرگل مقابل تيم بروسيا دورتموند دست يافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از برلين ، تيم هامبورگ ديشب در زمين خود با نتيجه ۳بر صفر بر تيم بروسيا دورتموند چيره شد ولي همچنان در قعر جدول ردهبندي مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي آلمان باقي ماند.
" مهدويكيا " ديشب در دقيقه ۹۰گل سوم تيم هامبورگ را به ثمر رساند و يك پنالتي نيز براي اين تيم گرفت. " وان در وات " در دقيقه ۱۱از روي نقطه پنالتي و " كولين " ۳۹ديگر گلهاي تيم هامبورگ را به ثمر رساندند.
در ديگر ديدارهاي ديشب تيم ماينز ۴بر يك انرژي كاتبوس را شكست داد ، بروسيا مونشن گلادباخ مقابل تيم آلمانيا آخن به تساوي بدون گل رسيد ، ديدار تيمهاي بايرلوركوزن با اينتراخت فرانكفورت به تساوي ۲بر ۲رسيد ، شالكه ۲بر صفر هرتابرلين را مغلوب كرد و اشتوتگارت ۴بر يك بر تيم وردبرمن غلبه كرد.[/size]
جدول رده بندي بوندسليگاي المان
برهاني:
براي بازگشت به تيم ملي پاس را انتخاب كردم
--------------------------------------------------------------------------------
وقتي دامنه اختلافات سليقهاي با هولمان سرمربي النصر بالا گرفت به پاسي بازگشت كه تمام پيشرفت و جايگاه حال حاضرش در فوتبال را مديون آن است و دوست دارد يك بار ديگر تمام نگاهها معطوف به وي شود و به تيم ملي باز گردد.
آري آرش برهاني مهاجم سرعتي كرماني پس از 9 ماه دوري در ديدار مقابل فولاد پيراهن پاس را به تن كرد و عملكرد قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشت؛ گروه فوتبال خبرگزاري ورزشي ايران(ايپنا) دقايقي را با اين بازيكن همكلام شد كه اهم آن را در ذيل ميخوانيد.
گويا حسابي از النصر دلزده شدهاي و ديگر دوست نداري در آنجا فوتبال بازي كني؟
وقتي ديدم ديگر نميتوانم با هولمان كنار بيايم و به قول معروف آبمان توي يك جوي نميرود ترجيح دادم قراردادم را با النصر فسخ كنم و به ايران برگردم.
پس با اين حساب به طور كلي دور فوتبال امارات را خط كشيدي و در ايران ادامه فعاليت خواهي داد؟
بستگي به شرايط موجود در ليگ امارات دارد؛ ممكن است در يك تيم ديگر وضع فرق كند و با آنها به توافق برسم.
مگر چه شرايطي به ليگ اين كشور حاكم است كه رسول خطيبي، رضا عنايتي و حسين كعبي هم زمزمه جدايي سردادهاند و ميخواهند به فوتبال ايران باز گردند؟
در آنجا مربيان جنجال به پا ميكنند بازيكن خارجي بايد فراتر از انتظار ظاهر شوند و هر وقت كه تاكتيك تيمي گره خورد نقش ناجي را داشته باشند. وقتي اين تفكر به فوتبال امارات حاكم است جا براي پيشرفت بازيكنان ايران وجود نخواهد داشت.
پس از 9 ماه دوري يك بار ديگر در ليگ حرفهاي ايران بازي كردي؛ آيا شرايط با گذشته تغييري داشته است؟
سطح كمي و كيفي ليگ حرفهاي به لحاظ ترانسفر اكثر بازيكنان مليپوش افت محسوسي پيدا كرده و پر فراز و نشيب نتيجه گرفتن استقلال و پرسپوليس هم دليل ديگري براي اين نقيصه است.
مقابل فولاد 57 دقيقه بازي كردي؛ در زميني كه اكثر تيمها از وضعيت چمن آن گلهمند هستند و بالطبع اين وضعيت تاكتيك پاس را تحتالشعاع قرار داده بود؟
در رابطه با عملكردم در مدت زماني كه مقابل فولاد بازي كردم بايد كادر فني تيم نظر بدهد اما چمن ورزشگاه از كيفيت نامناسبي برخوردار بود و نتوانستيم تمامي خواستههاي مربيان را به اجرا گذاريم.
فكر ميكني بتواني خودت را با شرايط حاكم بر پاس تطبيق دهي يا نياز به زمان بيشتري داري؟
خدا را شكر پاس پس از پشتسر گذاشتن نيم فصل اول ليگ رفتهرفته به روزهاي آرماني گذشتهاش نزديكتر ميشود و من هم به عنوان يك بازيكن موظف هستم پا به پاي ساير نفرات پيش بروم و خواستههاي مربيان را به بهترين شكل انجام دهم.
اما بازيكنان پاس هنوز در زدن ضربات آخر مشكل دارند فرصتهاي گلزني آنها يكي پس از ديگري به هدر ميرود؟
طبيعي است؛ هر فراز و نشيبي در نتيجهگيري بد روحيه و تفكرات بازيكنان تاثير منفي ميگذارد و آرامش آنها را به هم ميزند؛ همين دليل كافي است تا آنها نتوانند براي تيم مثمرثمر واقع شوند و گلزني كنند.
همين عدم تمركز و كم دقتي بازيكنان در ورزشگاه دستگردي بيشتر نمود پيدا ميكند و آنها بايد ابتدا گلي را بخورند تا به خودشان بيايند؟
تدابيري كه كادر فني در دستور كار خود قرار داده تاثيرگذار بوده و خواهيد ديد پاسيها مقابل صباباتري در ورزشگاه دستگردي طور ديگري ظاهر ميشوند.
پاس در ليگ و جام حذفي هدفش رسيدن به قهرماني است؛ فعاليت در هر 2 جبهه امكان دارد فشار مضاعفي بر بازيكنان وارد كند و آنها نتوانند ارزشهاي خود را به نمايش بگذارند با اين ايده موافق هستي يا نظر ديگري داري؟
يكي از اهدافي كه دستاندركاران باشگاه در دستور كار خود قرار دادهاند رسيدن به يك عنوان قهرماني است جام حذفي يا ليگ فرقي نميكند؛ پاس شانس قهرماني در هر دو رقابت را دارد، اما من هم اعتقاد دارم اگر جام حذفي را كه يك مسير كوتاهتري تا رقابتهاي ليگ قهرمانان آسياست جديتر بگيريم بهتر در ليگ كار خواهيم كرد و پتانسيل بازيكنان در هر 2 جبهه تقسيم خواهد شد.
استقلال اهواز طعم شكست را مقابل پاس چشيده و اين بار در جام حذفي قرعه طوري بوده كه بايد يك بار ديگر در ورزشگاه دستگردي به ميدان برود؛ شرايط حاكم بر اين ديدار را چطور ارزيابي ميكني؟
يك تيم منسجم با وجود بازيكنان باتجربهاي مثل فريدون فضلي، سعيد رمضاني، علي بداوي و ابراهيم ميرزاپوري كه خيلي زود با توجه به مصدوميتش ادامه ليگ را از دست داد و هدايت فيروز كريمي تا هفته هجدهم عالي نتيجه گرفته و ميتواند خود را به جمع مدعيان اصلي قهرماني نزديكتر كند اما همانطوري كه گفتم پاس براي حضور در ورزشگاه دستگردي و هدفي كه در جام حذفي دنبال ميكند بيتاب است و فقط به دنبال پيروزي ميگردد.
پاس ميتواند فاصله امتيازاتش را با سايپا، استقلال، پرسپوليس و ابومسلمي كه شرايط بهتر نسبت به ديگر تيمها دارند كمتر كند و به جمع مدعيان اضافه شود؟
در فوتبال امروزي هر ثانيه ميتواند نتيجه يك ديدار را تغيير دهد؛ پس با توجه به دوازده هفتهاي كه تا پايان ليگ 85 فرصت باقي است رسيدن به اين هدف چندان هم دشوار به نظر نميرسد.
در پايان قصد داري با ارائه بازيهاي بينقص يك بار ديگر به تيم ملي باز گردي و در جام ملتهاي آسيا حضور داشته باشي؟
من با پاس قرار داد داشتم و پس از فسخ با النصر چارهاي به جز بازي در ليگ ايران برايم باقي نمانده بود؛ پس بهترين راه براي بازگشت به تيم ملي اين بود كه در ليگ كشوري ادامه فعاليت دهم.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
--------------------------------------------------------------------------------
مرادي:
مهم، موفقيت جامعه داوري ايران در جام ملتهاي آسياست
داور بينالمللي كشورمان گفت: اينكه من شانس اول قضاوت در جام ملتها باشم اهميتي ندارد، مهم موفقيت جامعه داوري ايران در جام ملتهاي آسياست.
مسعود مرادي درگفتوگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اظهار داشت: به هر شكل از هر كشور آسيايي نمايندهاي براي قضاوت در اين جام معتبر اعزام ميشود كه بايد با انجام داوريهاي بينقص، از اعتبار داوري كشور خود دفاع كند.
وي افزود: به همين منظور براي هر داوري كه از كشورمان به اين رقابتها اعزام شود، آرزوي موفقيت مينمايم و معتقدم داوران ايراني از تمام آسياييها يك سر و گردن بالاتر هستند.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود به قضاوت در ديدار راهآهن و استقلال اهواز اشاره كرد و گفت: برخلاف آنچه كه تصور ميشد، اين بازي بسيار خوب انجام شد و نيمكتها روز بسيار آرامي را پشت سر گذاشتند.
وي افزود: با اينكه راهآهن براي بقاء و استقلال اهواز براي حضور در جمع مدعيان تلاش ميكردند و نتيجه اين ديدار برايشان حياتي به نظر ميرسيد، گزارش بسيار خوبي را به كميته داوران ارجاع دادم.
مرادي در خاتمه به اشتباه مطبوعات در درج گل دوم استقلال اهواز به نام "سعيد رمضاني" اشاره كرد و گفت: در اين صحنه "فريدون فضلي" با تأثير مستقيم سر توپ را به طاق دروازه راهآهن دوخت كه بنده نيز با مشاهده آن از نزديك نام فضلي را به عنوان زننده گل گزارش كردم.
عرفان اولروم:
به من گفتند ميثاقيان به خاطر تو اخراج شد!
مهاجم سيهچرده ابومسلم مشهد كه اين روزها نام و نشاني دوباره در فوتبال ما پيدا كرده است، اميد زيادي به ادامه روند خود و كسب عنوان آقاي گلي ليگ برتر دارد. "عرفان اولروم" در گفتوگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ حرفهايي زد كه حاوي نكات جالبي است.
اين روزها همه جا صحبت از "عرفان" است، صحبتهايت براي علاقمندي به حضور در تيم ملي ايران واقعي بود؟
بله، تمايل زيادي به بازي در كنار بازيكنان بزرگ ايراني همچون نكونام، مهدويكيا، خطيبي، نصرتي و ... دارم و با توجه به اظهارنظرهاي امير قلعهنوعي در مورد من، به تلاش خود ادامه ميدهم. اما صحبت از درخشش من تنها در ايران خلاصه نشده و به گفته برادرم پيش از 20 روزنامه نيجريهاي اخبار هتتريكهاي پپاپي مرا منتشر كردهاند.
پس با اين اوصاف مربيان تيم ملي نيجريه هم به تو نيم نگاهي خواهند داشت.
چند روز پياپي جواب تلفنهاي زيادي را از كشورم در اين خصوص دادهام و احتمال آن بسيار بالاست كه كادر مربيگري تيم ملي نيجريه، نمايندهاي را براي تماشاي بازيهايم به ايران بفرستند.
كمي به عقب برگرديم و به باشگاهت ابومسلم بپردازيم، چه طور شد دوباره در اين تيم متولد شدي؟
من سه سال در فوتبال ايران گذراندم كه 2 سال آن به حاشيهسازي و جوسازيهاي برخيها برعليه من سپري شد. به طور مثال در فولاد هر روز حرف تازهاي پشت سرم ميگفتند كه دني براي تفريح به خوزستان آمده و اين شد كه فوتبالم را نابود كردند اما در ابومسلم خداداد نه تنها از من حمايت كرد و روحيهاي مضاعف داد بلكه به خاطرم با ميثاقيان هم دعوا كرد.
چرا دعوا ...؟
با وجود اين كه او را مربي بزرگي ميدانم و دوستش دارم اما پشت سر من حرفهاي زيادي زد و رفت. ميثاقيان مرا اصلا قبول نداشت و حمايتهاي خداداد هم از من قائله به پا كرد و اتفاقات ناگواري روي داد.
پس ميگويي كه ميثاقيان به خاطر تو اخراج شد ...؟
روز بعد از اخراجش كه تمامي بازيكنان شمالي تيم دورم حلقه زدند و همين موضوع را به من گفتند!
بگذريم، فكر ميكني امسال بتواني عنوان آقاي گلي ليگ برتر را به دست آوري؟
تمام سعيام را ميكنم كه به گلهايم اضافه كنم و با تمرينات ويژهاي كه حتي گاهي اوقات به تنهايي انجام ميدهم سعي در تصاحب اين عنوان دارم ضمن اينكه به قول خداداد من نياز به تمركز روحي در بازيهايم دارم.
بچه ها انشا آ... باکمک هم این تایپیک رو فعال تر کنیم. لطفآ بقیه هم بیننده نباشند اونا هم به منابع برن و پیغام بفرستن
باتشکر کوچیک شما
احمدزاده: مشكل ملوان را خودم بهتر ميدانم
سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: متأسفانه ملوان چند هفتهاي است كه خوب نتيجه نميگيرد و من خود بهتر از هركس مشكل تيم را ميدانم.
"محمد احمدزاده" در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ عنوان كرد: در انزلي مقابل پيكان بازي بسيار ضعيفي انجام داديم و در نهايت امتيازات را با اين تيم تقسيم كرديم من به هيچ عنوان از نحوه عملكرد بازيكنانم راضي نيستم. مقابل پيكان فقط 20 دقيقه بازي مد نظر كادر فني انجام شد و اين موضوع مرا به عنوان سرمربي تيم راضي نميكند حتي اين موضوع را به شاگردانم متذكر شدهام و از آنها خواستهام تا آخرين لحظه براي رسيدن به هدف تلاش كنند.
وي ادامه داد: ما هم دوست داريم پيروز شويم و كسب 3 امتياز كاملا هيجانانگيز است اما نميتوانيم با توجه به مشكلاتي كه داريم به نتايج دلخواه دست پيدا كنيم. من خود مشكل ملوان را بهتر از هر كس ديگري ميدانم اما توان برطرف كردن مشكلات را نداريم.
مشكلات ما در خط حمله بسيار زياد است و در هر بازي موقعيتهاي زيادي را از دست ميدهيم اما در خط دفاع بسيار باتجربه بازي ميكنيم. من راهكارهايي در نظر گرفتهام تا از اين شرايط خارج شويم چون اگر به همين ترتيب ادامه بدهيم، مشكلات جبرانناپذيري پيش ميآيد.
نجفنژاد:
هدايت كلي استقلال بر عهده قلعهنوعي است
مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: هدايت كلي استقلال بر عهده امير قلعهنوعي است و من اعتقاد ويژهاي به كار وي دارم.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مقداد نجفنژاد در حاشيه مراسم معارفه تئودو يونگ گفت: از نظر كاري با مرفاوي هماهنگيهاي لازم را به عمل آوردهايم و ايشان مانند گذشته تمرينات استقلال را زير نظر خواهد گرفت.
وي به برنامهريزي بلند مدت باشگاه استقلال اشاره كرد و گفت: طي اين برنامه چشم به قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا و قهرماني در ليگ 85 دوختهايم و براي تحقق آن از هيچ كوششي فروگذار نخواهيم كرد.
نجفنژاد خاطرنشان ساخت: اضافه شدن تئودو يونگ به منظور تحقق اين اهداف بلندمدت استقلال صورت گرفته كه اميدواريم با حضور وي خواسته ما عملي شود.
فن هسن:
اشتباهات خط دفاع باعث پيروزي بايرن شد
بيلفلد كه 8 هفته بود در حسرت كسب 3 امتياز دست و پا ميزد در هفته بيست و يكم بوندس ليگا هم نتوانست كاري از پيش ببرد و مقابل بايرن تازه جان گرفته با يك گل مغلوب شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ توماس فن هسن سرمربي بيلفلد پس از شكست يک بر صفر مردانش مقابل بايرن مونيخ در حالي كه اعلام كرد همكارياش را با باشگاه قطع خواهد كرد، درباره بازي اظهار داشت: "اشتباهات احمقانه ما در خط دفاع خصوصاً دفاع مياني مان باعث شد تا ما نتيجه را به حريف واگذار كنيم. البته بازي با بايرن بازي آساني نبود، اما ما ميتوانستيم به خوبي مسابقه را كنترل كنيم و حداقل كار را به تساوي بكشانيم كه خب اين کار را نكرديم. من در 14 روز اخير در باشگاه روزهاي سخت و پراسترسي را گذراندم و حالا ميخواهم آرامش داشته باشم به همين دليل هم به آنها گفتم باشد من ميروم تا حداقل تيم به آرامش برسد و در بازي بعد موفق عمل كند."
هانس ماير: شاگردانم عالي بودند
نورنبرگ اين هفته هم مثل هفته گذشته 3 امتياز شيرين به اندوختههايش اضافه كرد تا با غلبه بر بوخوم و نشستن در رده پنجم به حضور در جام يوفا اميدوار باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پس از اينكه نورنبرگيها موفق شدند در هفته چهارم از دور برگشت بوندس لگيا ميزبان خود بوخوم را با حساب 2 بر صفر مغلوب سازند، هانس ماير سرمربي اين تيم درباره بازي گفت: "بازي كه تيم ما در نيمه دوم مقابل بوخوم انجام داد را من تا به حال از تيمم نديده بودم. شايد اگر مسابقه با نتيجه يک بر صفر تمام ميشد خيلي از كارهاي ما به حساب اتفاق گذاشته مي شد، اما ما با دو گل و مقتدرانه به پيروزي رسيديم. از بازي مردانم واقعاً راضي ام و اميدوارم در ديدارهاي آتي هم مثل نيمه دوم اين بازي توانيم نفس حريفان را بگيريم."