یه سوال
من وقتی کد تقلب از بین رفتن پلیس را میزنم مینویسه one man army and walkfree blocked وقتی کد فعال میشه چه چیزهایی را مسدود میکنه؟
Printable View
یه سوال
من وقتی کد تقلب از بین رفتن پلیس را میزنم مینویسه one man army and walkfree blocked وقتی کد فعال میشه چه چیزهایی را مسدود میکنه؟
سلام بر دوستان گل
من یه مرحله گیر کردم
اون مرحله که اولش یه زنه با مرده دارن دعوا می کنن!
بعد تو یه بیمارستان قدیمی میری ؛ باید یه ساک رو برداری ، ساک رو که بر می دارم پلیس میریزه همه جا رو محاصره می کنه!
کسی می دونه چه طوری باید این مرحله رو رد بکنم؟ )-:
بايد در بري نبايد گير پليسها بيافتي بايد از اونجا فرار كني يه ذره پيدا كردن راه سخته اولشنقل قول:
شما یه ماشین بذار اون دورو بر.بعد وقتی میری تو راه رو کاملا به خاطر بسپار(نون ریز بریز رو زمین شوخی:31:)نقل قول:
سلام مرحله ي اول ul paper چه طوري رد ميشه مي گه بريم خونه يارو
بعد ميگه از كامپيوتر اطلاعات جمع كن به سايت و مقا له desktop ميرم اما كاري نميشه كمممممممممممك!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان من به 60 درصد بازي رسيدم و تو يه مرحله که انکار آخراش بود رد کردم و بعد يه نوشته اي اومد رد شد مثل حالتي که بازي تموم ميشه و با نام استوري کمپلت ذخيره شد!
ميخواستم بدونم ايا بازي تموم شد و اگه تموم نشده پس چرا بازي رو 60 درصد هست و 99 يا 100 درصد نيست!؟
يکي که کامل رد کرده آخرين مرحله رو يه توضيح ميده؟
بله تموم شده هست براي 100 درصد شدن بايد هرچي اچيومنت هست بدست بياري كه توي خواب هم نبيني اچيومنت ها رو بدست بياري طوري كه 100 درصد بشهنقل قول:
باید ایمیل هاش رو بخونید.نقل قول:
سلام ميشه در اين رابطه که گفتي توضيح بدي يعني بايد چي کار کنم تا بازي صد در صد بشه!نقل قول:
خواهشي ميکنم توضيح بده!
ولي به نظر من کم مرحله داشت!
:10:
پست اول همين تاپيك رو بخونب همه اچيومنت ها رو گذاشتهنقل قول: