با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی چراغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟
Printable View
با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی چراغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟
سلام .نقل قول:
باید چک و بررسی بشه شاید یه مشکل ساده ای داشته باشه یا یک مسئله سخت افزاری غیر قابل حل . اگر اطلاعات مهمی دارید بفرستید برای تعمیر و بازیابی اطلاعات در غیر اینصورت بنظرم ازش صرف نظر کنید و هارد اکسترنال دیگه ای بخرید .
در تکمیل صحبت های آقا عطای عزیز، من یک Adata HV620 دارم.نقل قول:
هاردی که در داخلش استفاده شده است Seagate است.
در مورد گارانتی هم گارانتی سه ساله دارد، در حالی که اکثر هاردها گارانتی شان دو ساله و یک ساله است. البته کیفیت خدمات گارانتی چطور است را نمیدانم.
قیمت HV620 یک ترابایت هم حدود 230 است و اختلاف اندکی با WD My Passport دارد.
از سايت وسترن ديجيتال ميخواستم يه نرم افزار دانلود كنم كه پيغام زير رو ميداد !
بعد از اينهمه مدت ، اينم تازه يادش افتاده ما رو تحريم كنه ! فقط با چيزشكن ميشه ردش كرد !نقل قول:
You have visited a page on the WD site which you do not have access. We apologize for the inconvenience
Copyright © 2001 - 2015 Western Digital Corporation, All rights reserved
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator
Your support ID is: 15357496259349039880
آقا میخام یه هارد بگیرم خوب باشه
سرعت انتقالش خوب باشه
حالا اگه ضد ضربه هم باشه بد نیست ( اگه شد ، اگه نشدم ک نشد )
تا حدود 260 باشه ممنون
آقا اینا به کنار من حتی جدیدا آپدیت های جدید و از سایت شرکت سازند ه ی لپ تاپم( Sony Vaio) نمیتونم دان کنم!!!! فقط با قند شکن میشه رد شد دقیقا همین عدم دسترسی و میده!!!نقل قول:
سلام
من یک هارد 1T WD P Ultra دارم .
من میخوام اطلاعاتی که دارم منتقل بکنم داخل هارد اکسترنال .
اما از آنجایی که اطلاعاتم برام خیلی مهمه و اکثرشون ودیو هستند . میترسم حین انتقال ودیو ها خراب بشه و اجرا نشه .
سوالم اینه که مثلا یک پوشه 300 گیگی رو کات میکنیم و در هارد اکسترنال پیست کنیم مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاید ؟ با توجه به این که حجم زیادی از اطلاعات منتقل میشوند .
چه نکاتی رو برای جلوگیری از خراب شدن اطلاعات حجیم در حین انتقال اطلاعات رعایت کنیم تا اطلاعاتمون سالم منتقل بشوند .
با تشکر
سلام .نقل قول:
بنظر من بهتره که اول کپی کنید ، بعد از اینکه عملیات کپی انجام شد با استفاده از برنامه هایی مثل MD5 هش فایل مبدا و مقصد را مقایسه کنید و در صورتیکه مغایرتی نداشت نشاندهنده کپی صحیح اطلاعات هست و میتونید فایلهای مبدا را حذف کنید . البته چک کردن تمام موارد وقتگیر خواهد بود یا اینکه میتونید بصورت رندم چند نمونه را تست کنید .
از برنامه TeraCopy هم استفاده کنید که CRC مبداً و مقصد را خودش مقایسه میکند (قبل از اتمام عملیات کپی دکمه more و سپس Verify را بزنید) .
یه بار میخواستم سه ترابایت اطلاعات را جابجا کنم از اونجایی که USB2 خیلی کند بود با روش نه چندان استاندارد و با ترکیب چند نوع کابل از اینترفیس eSATA استفاده کردم و کلیه اطلاعات رو کپی کردم . بعداً که SMART Status هارد رو چک کردم مشخص شد که CRC Error به تعداد زیادی ایجاد شده . از اونجایی که قبلاً چنین چیزی وجود نداشت حدس زدم که در همان زمان کپی یه مشکلی ایجاد شده بود و در نتیجه اولین کاری که کردم مقایسه هش چند نمونه فایلهای مبدا و مقصد بود که تماماً مغایرت داشت . در نتیجه مجبور شدم مجدداً تمام سه ترابایت رو کپی کنم آنهم با USB2 !
برای جلوگیری از تغییر پیدا کردن اطلاعات (Shift Of Data) در هنگام خواندن و نوشتن ، مواردی هستند که بسادگی قابل انجام هست مانند عدم استفاده تا حد امکان از USB Hub غیر استاندارد و نامرغوب و یا کابلهای رابط با طول بلند ، اتصال به پورتهای پشت کیس و همچنین اطمینان از اتصال صحیح کانکتورها . موارد دیگری که کار چندانی از دست شما برنمیآید و باید به تعمیرگاه یا گارانتی مراجعه کنید مانند وجود مشکل در کنترلر USB یا Southbridge Chip مادربرد ، وجود اشکال در هارد دیسک (مبداً یا مقصد) و ...
پست 8536# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم مطالعه کنید .
عطا جان از توضیحات کامل و جامعتون ممنونم .:n16:
Tera Copy که فرمودید به نظرم بهتر باشه .
سلام
میخوام یه هارد 4 ترا برای آرشیو بگیرم ، طول عمر و سرعت هارد برام مهمه ، وسترن بگیرم یا سیگیت و اینکه اکسترنال یا اینترنال ؟ کدوم بهتره ؟
مدلشو بگید بی زحمت ممنون.