دسته گلت درد نکنه ایمان
نجاتمون دادی:31:
Printable View
دسته گلت درد نکنه ایمان
نجاتمون دادی:31:
احتمالا گوشیه دوست شما ورزن نرم افزاریش پایینه و آپدیتش نکرده وگرنه انقداهم هنگ نمیکنه که آدمو شاکی کنه مگه اینکه دیگه خیلی بش فشار بیارینقل قول:
آقا 5 سوال تفاوت این RM-356 RM-427 RM-428در چیه؟
راستی چطور میشه 1 آپدیت از کل فریمور گوشیم بگیرم؟
و دیگه اینکه چطور میشه فریمور گوشیمو با همین پروداکت خودش از نوکیا دانلود کنم؟
و دیگه اینکه این مود هایی ک میگن مثلا فلان چیز و قابلیت به گوشی اضافه میشه چطوری با اضافه کرد؟مشکلی در آپدیت کردن گوشی در آینده ایجاد نمیکنه؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
چطور میشه از کل فریمور گوشی بک آپ گرفت ک اگر فلش کردمو کار خراب شد بشه دوباره به حالت اولش برشگردون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان، کسی نبود راهنماییمون کنه دیگه؟!!
لینک پست او کار نمیکنه دوستان محبت کنند یه لینک دیگه بزارن پیلیز :دی
فرزاد جان وقتی گوشی خاموشه دکمه سبز و قرمز و دوربین رو بگیر و همزمان پاور رو بزن دستت همسنجور روی هر 3 دکمه باشه تا گوشی بالا بیاد و ارم نوکیا رو ببینی . 100% مشکل نرم افزاریه..... البته تمام شماره هات هم پاک میشن.....:5:نقل قول:
ممنونم دوست عزیز ، اینکارو کردم، بخش SELECT CURRENT REGION اومد ولی اجازه انتخاب نمیده اینطور که روی انتخاب اول میمونه ووقتی انتخاب دیگه ای میکنم همون گزینه بالاو پایین میره البته یه چیز جالب اینکه وقتی صفحه رو خاموش و بعد روشن میکنم میتونم یک انتخاب دیگه کنم.بهرحال ایران رو انتخاب کردم ولی باز انتخابم رو فعال نمیکنه یعنی بخش بعد نمیره.امروز چندجا نشون دادم یکی گفت من بلد نیستم همکارم که نیست بلده ولی از تاچشه.یکی دیگه هم گفت از رمشه درحالیکه رم توش نبود..ببخشید زیاد شد.
نقل قول:
نمیشه از فریمور خود گوشیت بکاپ گرفت نیازی هم نیست !:31:
فریم مور های اصلی رو از این جا بگیر :
پورداکت کد و RM تو درست انتخاب کن و با جف یا فونیکس یا ... فلش بزنشون :46:کد:http://www.btusers.com.ar/nan/nokia/
برای مود ها هم :
:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435100
ممنون دوست عزیز اینکارو کردم. و وارد بخش select current region شدم اما برای انتخاب ایران بازهم مشکل داشتم اینطور که وقتی میخوام بیام پایین صفحه تابه ایران برسم فقط روی کشوری که روی صفخه انتخاب میکنی میمونه وبه نسبت اون صفحه بالا یا پایین میره اما جالب اینجا بود وقتی که صفحه رو خاموش میکنم و بعد روشن میتونم یک انتخاب دیگه کنم به اینترتیب به ایران رسیدم اما هیچ کشوری رو select نمیکنه و به بخش بعدی نمیره.امروز چند جابردم نشون دادم یکی گفت من بلد نیستم همکارم بلده که نیست ولی از تاچشه یکی دیگه گفت مشکل از رمشه درحالیکه اصلا رم توش نبود.خواهشا اگه اگه کسی میدونه مشکلش چیه راهنماییم کنه من لااقل بدونم مشکلش چیه سرم کلاه نره.
ممنون از راهنماییت ولی حالا اگر من اومدمو فلشش کردم و گند زده شد توگوشی یا خاستم به حالت اولش برگردونم طوری ک نوکیا ساپورتش کنه باس چه کنم؟نقل قول:
بعدم میخام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم اما پی سی سویت ازشون بک آپ نمیگیره و فیل میشه چیکار باس بکنم؟
و اینکه خ از این آموزشای فلش کردنو خوندم اما نفهمیدم اگر حالا ک ورزن گوشیم 52هست و فریمور پورت شده ی c6تو توضیحاتش نوشته باس 51 باشه اگر فلش کنم گوشیم dead میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟هرکسی 1 چیزی میگه گیج شدم:13: