1-
ALt3mA
این چیزیه که به چشم خودم دیدم .
همه چیزو که نمیشه زیر سوال برد .
وقتی یه چیزی رو همه میگن حتما دلیلی داره که کلیشه شده و الزاما هم دلیلش این نیست که یه مشت میخوان سر ما رو شیره بمالن !
با کتاب درسی شما هیچوقت نخواهی تونست به اون سطح تسلطی که لازمه برسی . چرا ؟ چون اولا که کتاب درسی خیلی خیلی مختصر توضیح داده خیلی جاها رو
دوما کتاب درسی 50 درصدش بر عهده ی معلمه که تمرینای کتابو حل کنه و جواب بده که معمولا نمیده
سوما طراحای کنکور طراح های کتاب های درسی نیستن !
چهارما خیلی از تست هایی که برای کنکور طرح میشه از همین کتابای کمک درسی ممکنه نشات بگیره ! نمونه : تستای زیست که از خیلی سبز طرح شدن یکی دو بار
نتیجه : تا وقتی چیزی رو ازش مطمئن نیستید نگید تا بقیه گمراه نشن . هر وقت شما با مطالعه ی فقط کتاب درسی شدی زیر 500 اونموقع بیا و بگو تا بقیه هم استفاده کنن
من قبول دارم خیلی از رتبه های اول کنکور میان و جلو تلویزیون میگن ما فقط کتاب درسی رو خوندیم
اما همینا میرن پس فردا برای کتابای کانون و گاج تبلیغ میکنن ...
آزمونهای کانون مبنای کنکور نیست. اگر در آزمون کانون یک چرتی میدن، دلیل نمیشه که "اوه خارج از کتاب توی کنکور هم حتما همینجوری میاد کلاهمون پس معرکه ست بریم 100 هزارتومن توی جیب انتشارات مکتب النور بریزیم".
2- کتاب درسی مختصر توضیح نداده، شما باید تک تک مثالها و فکر کنیدها رو بخونید و حلشون کنید تا همه ی کار دستتون بیاد. گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟
3- گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟ یا کسی که کتاب کمک درسی رو مینویسه، توی مغز طراحان زندگی میکنه که بدونه چه "نـــکـــته"هایی رو بنویسه یا نه؟
4- چه حرف زیبایی زدید من مانیتور رو پرت کردم حیاط. حتما یک نکته ای در بین متون کتاب بوده که هیچ بنی بشر حماری نتونسته پیدا کنه و شده "ورر سوال خارج از کتاب". اصلا سوال خارج از کتاب معنی نداره. همه چیز برمبنای کتابه، و باید کتاب رو تفسیر کرد تا به نتیجه رسید. و اگر کتاب رو نخونده برید سر کنکور همانا به که مستقیما برید یک مرغداری ای جایی برای کارگری ثبت نام کنید چون اونقدر در سن 18 سالگی به اون درک و فهم نرسیدید که وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست و اونها هم بدون تبلیغ نمیتونن کتابشون رو بفروشن. پس نتیجتا ختم میشه به پروپاگاندا و مافیای تحصیلی.
جواب به نتیجه (!) ی شما: رتبه ی 128 کنکور، سالی که من اول دبیرستان بودم، برارِ دوستم، فقط تست میزد و کتاب کمک درسی هم نمیخوند. و مطمئنما هزاران رتبه ی دو-سه رقمی کنکور در 20-30 سال گذشته اونقدر عاقل بودن که مثل آدم کتاب درسیشون رو بخونن و برای جلب توجه نرن کتاب کمک درسی بخرن و بیشنن در حین "اس ام اس بازی" با رفقاء و نشماء، هیچی ازش نفهمن.
فی الواقع سیستم آموزشی ایران به قدری ساده و استاندارد هست که حسنی که به مکتب نمیرفت هم توی کلاس مطالب رو به گونه ای درک کنه که احتیاج به بازخوانی حتی کتاب درسی نباشه.
سوال دوست گرام، اگر در کتاب نیستن پس کجا هستن؟
هیچ درسی رو خارج از کتاب درسی نمیدن! همه چیز برمبنای کتاب درسیه.
تمرین هم میشه با خود کتاب درسی کرد، نه سرسری خوندن متون کتاب! باید فعالیتهای کتاب فیزیک، فکر کنیدهای شیمی، مثالهای بلند حسابان و جبر، و و و رو به دقت بخونید!
کتاب درسی رو هم باید با کتاب درسی تمرین کرد. کسی برای تفسیر قرآن نمیره صحیفه سجادیه بخونه.
لازم هم نیست که جونتون رو پای کنکور بذارید، این چیزیه که کسایی که هوش کافی نداشتن بهش رسیدن و در موهومات به این خیالن که اگر "بیشتر" درس میخوندن، رتبه شون بالاتر میرفت.
بله، همه کتاب درسی رو میخونن، چونکه رقابت برمبانی کتب درسی هست.
مشاور؟ بگو مشکل از کجا نشئت میگیره. این "مشاورین" که با کنکور دوکون باز کردن، از قوم یزید هم بدترن. چرت پشت چرت پشت چرت پشت چرت. نمونش هم همین.
حقیقت مهم: اگر هوش کافی نداشته باشید در کنکور شکست میخورید، چه 24 ساعت در روز بخونید، چه 2 ساعت، و چه هیچی، و یا چه کتب درسی رو بخونید، یا کتب مبتکران رو، یا کتب گاج رو و یا همش رو باهم بخونید.