وقتی یه سرویس یک ماه خریداری بشه..برای استفاده از بست های نامحدود ساعتی باید مودم رو خاموش روشن کرد؟!..راه دیگه ای نیست که نیاز نباش بیدار موند تا اون ساعت؟!
Printable View
وقتی یه سرویس یک ماه خریداری بشه..برای استفاده از بست های نامحدود ساعتی باید مودم رو خاموش روشن کرد؟!..راه دیگه ای نیست که نیاز نباش بیدار موند تا اون ساعت؟!
کسی نگفته ایرانسل یا بطور کلی اینترنت همرا ارزون تر از اینترنت ثابت هست شما این رو بد برداشت کردینقل قول:
فقط چون بستر اینترنت وابت ما ضعیف هست
اینترنت همراه سرعت بالاتری میده و یه جاهایی که ثابت ندارند میشه استفاده کرد
واسه همین خیلی کاربراش زیاد شده
نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست.نقل قول:
کسانی که بسته تلگرام دارند متیونند از این ربات برای انتقال فایل ها استفاده کنند @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uploadbot. فقط محدودیت حجم 500 مگابایت برای هر فایل و روزانه حجم 1 گیگ رو داره. لینک کلیپ های اینستا هم اگه کپی کنید توی تلگرام از طریق تلگرام دانلود میشه.
سلام دوستان نامحدود ساعتی ایرانسل تو یک ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟
20 گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟؟
اره راست گفتی تاثیر داشت در ضمن بهترین قیمت بسته هاش همون 5 گیگ ماهی 3 تومان 6 تا 12 هست. یک 3 الی 4 بار پشت سر هم بخرم بشه 20 گیگ و ADSL رو هم داشته باشم واسه 12 تا 6 :n31:نقل قول:
من خودم حدود 20 گیگ رو دانلود داشتم حتی بیشترنقل قول:
البته بستگی به فاصله از آنتن و مدل مودم داره
ممنون دوست عزیز خیلی بدرد بخور بود [emoji4]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
nاین ارزش افزوده چیه کم میکنه از من؟ دزدی سر گردنس؟! نگا میکنم 15 کارکرد اخیر 300تومان ارزش افزوده کم میکنه دزد
راستی من موبایلمو ریست کردم کلا. از حالت 4g در اومده انگار جریان این چیه!؟؟ با 3g کار میکنه
اصلا من موبایل داتا رو روشن میکنم 4g نشون میده ولی کار نمیکنه. باید برم اینترنت خونه رو روشن کنم تا کار کنه اونم سرعتش کم میشه میشه تو دانلود
یعنی عملا بیرون کار نمیکنه
لطفا کمک کنید ضروریه جوابش
وقتی شبکه ایرانسل از حالت منطقی خارج می شود
تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مالتی کانکشن (32)
این تست هم با سرور مشهده.. قکر کنم ما به همین دیتا سنتر وصل می شیم که پینگ خوب شده و الا پینگ داخلی معمولا توی تستها 68 هست
اگه رو 4g نمیره مشکل از انتن دهی دکلهنقل قول:
یعنی میفرمایی ریست کردن تاثیر نداشته. اخه درست بعد اینکه دیروز ریست کردم اینطوری شد.نقل قول:
تا دیروز هم این مشکل نبود؟ من میزنم موبایل داتا کار نمیکنه به تنهایی. بالا میاره 4G ولی اینترنت نمیره به تنهایی. البته تلگرام و اینا کار میکنه ولی تو اینترنت نمیتونم کار کنم. ولی وقتی اینترنت خونه رو هم راه میندازم در گوشی همراه موبایل داتا کار میکنه!! ولی سرعت دانلودش کم هست دیگه ولی مطمینم تقریبا از اینترنت خونه نمیگیره چون اینترنت خونموم سرعتش خیلی کمه نامحدوده. در واقع بدون اینترنت خونه خود به خود کار نمیکنه. تنظمیاتش به هم خورده؟! اخه سیمکارت که عوض نشده 4G بود دیگه.
عجیبه واقعا
البته در قسمت network mode اون 4g نیست! نوشته اونجا هم LTE/3G/4G
شما برو توی تنظیمات گوشیت، قسمت apn یا نقاط اتصال رو پیدا کن، بعد باید اون apn که بهش وصلیو اصلاح کنی، وقتی وارد شدی بگرد دنبال پراکسی و پورت (درگاه) ، هر چی عدد رو به روشون نوشته شده رو پاک کن، تغییراتو ذخیره کن بیا بیرون اوکی میشه.نقل قول:
اقا ممنوننقل قول:
این APN همون تنظیمات داخل قسمت WIFI هست؟
اهان یه چیزی پیدا کردم در قسمت MOBILE NETWORK به نام ACCESS POINT NAME که فک کنم همون APN که شما فرمودی هست. درسته؟
الان رفتم داخل اون دو تا چیز هست
IRANCELL-GPRS
IRANCELL-MMS
اولی فعاله
رفتم داخلش
PROXY , PORT هست جلوشون عدد هست!
اونا رو پاک کنم فقط دیگه؟ چون دیگه عدیدی نیست اون یوزر پس هم هست اونم عددی نیست جلوش فقط اون دو تا هست.
مشکلی که پیش نمیاد پاک کنم؟ بعدش این با هیلتر شکن میره دیگه اگه اون ------ اینا پاک بشه؟!
یه سوال دیگر هم دارم تو قسمت NETWORK MODE فقط LTE/2G/3G نوشته و 4G نیست. البته فک کنم قبلا هم نبود درسته؟
ببخشید من مبتدیم!
درسته شما وارد همون اولی بشین که فعاله، اعداد پراکسی و پورت رو پاک کنین مشکلی پیش نمیاد و. مشکلتون حل میشه،نقل قول:
LTE همون 4g هست، تو بعضی گوشیا 4g نشون میده بعضی گوشیا LTE
دمت گرم .............نقل قول:
زنگ هم میزنم جواب درست درمون نمیدننقل قول:
کسی تجربه ای داشته؟؟؟
من بعد هر بار تلفن یا هر روز تقریبا 300 تومان کم میشه از شارژم
بسته اینترنت هم دارم کنترل مصرف ازاد ولی ربطی به اون نداره فکر کنم
دوستان نظر بدند به نظر شما برای اینترنت ایرانسل از لحاظ کیفیت و سرعت کدوم از موارد ذیل مناسبتره:
1 خرید یک روتر lte مانند TP-LINK Archer MR200 Wireless LTE Modem Router و استفاده از خرید دیتای سیم کارت اعتباری
2 خرید مودم TD-LTE خودش با حجم 100 گیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بهتر برای بهترین و بالاترین سرعت و کیفیت؟
هزینه تو مورد اول بیشتره و تو مورد دوم کمتره = حدود 200 هزار تومان اختلافه
دوستان یعنی واقعا 200 گیگ حجم رو میدن؟اینو تو سایت یلو گزاشتن،قیمتش 1300 تومنه؟
فکر کنم اشتباه نوشته همون 200 مگابایتهنقل قول:
سلام.
کد ussd استعلام مانده بسته هدیه 1000 مگابایتی خط ترابرد شده چی هست؟
مگ هست گیگ نیستنقل قول:
من ای دی اس ال برای منزل استفاده می کنم ( و حدود 6 ماه دیگه اعتبار دارم )
الان در چنتا سایت سرویس دهنده ای دی اس ال برای خرید حجم تخفیف خوبی گذاشتن
به نظرتون بو دار نیست ؟ ( به دلیل صحبت از حذف حجم ترافیک ؟! )
من که فن اوا هستم زده برام :
1000 گیگ 725 هزارتومان
400 گیگ 300 هزار تومان
200 گیگ 165 هزارتومان
نظرتون چیه دوستان ؟
برای فعال شدن IPv6 ایرانسل
به APN بروید و APN protocol مانند عکس روی IPv4/IPv6 بگذارید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نقل قول:
جاي شما فعال ميشه فقط روي ٦ بزارين
نديدم فعال بشه مشهد
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
آره، IPv6 میدهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
این آی پی 6 برای ما که فائده ای در عمل نداشته،، اتفاقا وقتی روی مودم فعال باشه دیرتر به شبکه رجیستر میشه و اصلا من میزارم روی حالت ip4... ای پی 6 خالی هم که فایده نداره و تعداد معدودی از سایت های جهان با ای پی 6 سازگارن
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اینترنت نامحدود زمانی بدرد میخوره که سرعت حداقل ۱ یا ۲ مگابیت باشه و بدون محدودیت مصرف منصفانه و با قیمت زیر ۵۰ هزار تومننقل قول:
الان ۲ مگابیت نامحدود رو دارن ۴۰۰ ۵۰۰ یا حتی ۷۰۰ هزار تومن میفروشن.
من فکر نمی کنم به این زودی قیمت طرح های نامحدود معقول بشه.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
این 14 گیگ هدیه تعویض سیم کارت چطوری فعال میشه؟
چت انلاین سایت ایرانسل میگه 4 الی 5 روز اینترنت استفاده کنید رو سیم جدید تا فعال بشه...شر نگفته؟
رفقا هرکى نت ى روزه مى خواد و تو ماى ايرانسل ثبت نکرده پ. خ کنه بى زحمت
نه درست گفته 3تا 4 روز زمان میبره شما 2روز یک حجمی بخر اینترنتش رو فعال کن تا بهت تعلق بگیرهنقل قول:
منم مشهد نه روی FDD نه روی TD نتونستم 6 بگیرم هنوزنقل قول:
منظورتون فکر کنم بایت باشهنقل قول:
بعد نوشتن این پست در اینستا نظر رئیس مخابرات رو شنیدم گفت اگه هم سازمان بخواد حجم رو حذف کنه صد در صد حجم منصفانه میزاره !
اره همین فن اوا میده 2 مگ که سرعتش 256 کیلوبایت هست ماهی 118 تومن ! 24 ساعت بزاری دانلود اندازه یک روزه نامحدود همراه اول نمیشه ! اون ماهی 29 تومن این هم 118 تومن !
کاربرها زیاد امید نداشته باشن
فوری رفتم یک بسته 200 گیگی رو خریدم
دروغه دروغ چند هفته پیش خودم تبدیل کردم حتی شنیدم باید یکم استفاده کنی تا بده بسته هم زدم نداد دروغ مثل همیشهنقل قول:
من مشکل دانلد دارم با مودم E3372 در حالت 4g. مشکل قطعی اینترنت هنگام دانلد.
در حالت 4g ، بعد از گذشت یکی دو دقیقه از شروع دانلد ( از هر سروری) ، دانلدش قطع میشه و کلا اینترنت قطع میشه و هیچ سایتی هم باز نمیشه.
ولی وقتی در تنظیمات مودم، میزارمش روی حالت 3g only ، این مشکل قطع و وصلی کاملا حل میشه و ساعت ها دانلد میکنه.
در تنظیماتش هم میزان آنتن دهی 4g صددرصده.
چرا این مشکل قطع و وصلی دانلد در 4g پیش میاد و آیا راه حلی داره؟
نقل قول:
برای منم همین مشکل وجود داره.
تمام کارهایی رو هم که دوستان اینجا گفتند انجام دادم ولی نشد.
بنظر من خود ایرانسل قطع می کنه.
نقل قول:
ایرانسل قطع میکنه همراه اول قطع نمیکنه
به به بالاخره یکم سرعت دیدیدم ADSL تا 1.7 مگ بایت سرعت داشتم رتور 4G گرفتم و سرعت تا 6.5 مگا بایت رفت :n26: فقط تک کانکشن خارجی :n25:
TD-LTD اش هم اشغال بود و اصلا کار نمی کرد با اینکه همه چی درسته امروز پس از یک روز عودت میدم. :n24:
این بسته تلگرام رایگان انگار تمومی نداره واسه من 3 بار تموم شده و هر بار دوباره بعدش داده :n02: کلا ایرانسل از اینترنت زدمون کرد اون از بسته های شبانه اون از یک روز اینترنت نامحدود اینم از تلگرام :n09: