سلام دوستان در حال حاضر خط من با مخابرات بیشتر از 3 مگ نمیکشه اگه برم سراغ یه سرویس دهنده دیگه ایا امکانش هست کشش خط کمتر یا بیشتر بشه یا همین مقدار میمونه ؟ تا حالا کسی عوض کرده ؟
Printable View
سلام دوستان در حال حاضر خط من با مخابرات بیشتر از 3 مگ نمیکشه اگه برم سراغ یه سرویس دهنده دیگه ایا امکانش هست کشش خط کمتر یا بیشتر بشه یا همین مقدار میمونه ؟ تا حالا کسی عوض کرده ؟
با اینکه تا حدودی بستگی به کیفیت پورت داره اما تغییر زیادی نمیکنه معمولا همون میمونه... مودمو ببر از پیش کنتر تست کن ببین اونجا چقدر سرعت میگیری اگر بیشتر بود یه سیم از بیرون بکش ببر تا داخل خونه سعی کن از جفت سیم دیگه ای ردش نکنی که نویز بیفته توش... چون سیمی که توکار باشه کابل های برق توش نویز میندازن هیچیش به مودم نمیرسه... من ۴۰متر سیم گرفتم اینکارو انجام دادم downstream از ۴مگ اومد روی ۱۷مگ maximum... البته حتما قبلش از پیش کنتر تست کن که ببینی مشکل از سیم کشی هست یا نه... سیمی هم که میخری سیم تلفن مفتولی مخابراتی با لایه محافظ بگیر که بعد از یه مدت پوسیده نشه...نقل قول:
نه داخل که اوکیه چون سیم رو خود مخابرات از پست بیرون کشیده توی اتاقم و همشم از بالای دیوار رفته و هیچ سیم برقی نزدیکش نیست حتی مودم رو هم قبلا از پیش پست تست کردم فرقی با داخل نداره .قبلا خطم تا 7 مگ براحتی میکشید ولی بعد از کابل برگردان اینطوری شد حداکثر 3.5 هست .میخام ببینم اگه برم شرکت دیگه چون پورت تغییر میکنه وضعیت خط بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
لا اقل اگه کیفیت خط بهتر نشد بلاخره اونا یه پروفایل گیم دارن که پینگ پایین بده یا تلفنی میشه استریم ها رو تغییر داد مخابرات خو هیچکدوم اینا رو انجام نمیده همون سه مگ رو بده ولی با پینگ پایینتر یعنی ارزش نداره تخلیه کنم ؟
اگه اینجوریه میتونه ۳ تا حالت داشته باشه یکی اینکه فاصلت با مرکز مخابراتی زیاده بین راه نویز زیاد افتاده توی خط مخصوصا از توی باکس مخابرات... یکی اینکه پورتت از مرکز مشکل داره که احتمالش زیاده و یا اینکه احتمالش هست از مودمت باشه... توی حالت اول هیچ راه حلی نداری هرجا بری همینه.. اما توی حالت دوم میتونی درخواست تعویض پورت بدی که خیلی وقت گیره و داستان داره اما قابل انجامه.. حالت سومم که با یه مودم دیگه تست کن... و اینکه برای تغییر استریم مخابرات پشتیبانیش انجام میده اگر پایین بسته شده باشه... اما اگر تغییری جز این بخوای واسشون بخش نامه اومده که غیر از بستن استریم روی سرعت سرویس اجازه تغییر نداره هیچ شرکتی...نقل قول:
نه از مودم نیست دو تا دارم .برای من هم همین دو تا احتمال هست یا سیم های زیر زمینیه خود مخابرات مشکل دارن چون دقیقا بعد از کابل برگردان اینطوری شد میگم از سیم های مخابراته یا پورت مشکل داره و غیر از این دو من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه قطعا یکی از این دو حالته .نقل قول:
در مورد تعویض پورت راستش من حدود 6 ماه پیگیر این مشکل بودم حتی به چند جا شکایت کردم کارشناس فرستادن مرکز رفتم و .... و در نهایت اون کارایی که باید انجام میشد نشد و حتی پورت رو هم چک نکردن الانم به نظرم تنها راهش تغییر سرویس دهنده هست .
در مورد استریم ها منظورم این نبود که بیشترش کنن بیشتر منظور این بود که اگه خط نویز داشت اپلود رو کم کنند تا نویز کمتر بشه فقط همین .الان هم میدونم درخواست تخلیه بزنم تا چند ماه با این مخابرات داستان دارم .
حالا اگه سرویس دهنده رو تغییر بدم احتمالش هست همون پورت فعلی رو برام بزارن یا صد در صدی عوض میشه ؟
اگر اشکال از کابلهای مخابرات هست با تعویض سرویس دهنده اتفاق خاصی برای سرعت نمیافته.نقل قول:
اپر امکانش رو داری از روشهای بیسیم استفاده کن.مثل td
غیر حضوری میشه تخلیه کرد ؟
من سرویس 1مگ شش ماهه قدیمی دارم خوشبختانه سرعتش عالیه 1.2 مگابایته شبانه رایگانش هم ردیفه روز و شب همون 1.2مگابایته شانس اوردم 2-3 روز قبل از اینکه سرویس جدیدا بیان گرفتمش هر چند شبانش در حد همراه اول نیست ولی بهتر از هیچه همراه اول اگه شبانه رایگانشو حذف نمیکرد و ثابت رو بسته ها بود دیگه اصلا طرف adsl نمیرفتم
نقل قول:
اگر ISP عوض کردی پورت هم تعویض میشه ... اما حتمی نیست که سرعت تغییری کنه مگر اینکه اشکال از پورت باشه...
بله از توی پنل میشه درخواست داد.نقل قول:
وقتی وارد پنل شدی برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول روی همه بسته هاش شبانه رایگان 3 تا 9 داره.نقل قول:
حداقل تا آخر زمستون که هست
من دیشب باهاش دانلود کردم
اره میدونم ولی منظورم این بود که از توی پنل درخواست بدیم رسیدگی میشه ؟ یا حتما باید حضورا بریم درخواست کتبی بنویسیم ؟نقل قول:
پورت isp اره ولی اون پورتی که مال خود تلفنه و فیوز و اینا هم داره اون چی ؟ اگه مشکل از اون باشه اونم موقع رانژه ی مجدد تعویض میکنن ؟نقل قول:
دو ماه پیش گفتم 2020 گفت باید حضوری بیایی تخلیه بشه :n02::n02:نقل قول:
دوست عزیز اول با 2020 هماهنگ کن کارشناس ها که اومدن ازشون بخواه پورت رو عوض کنن اگه مشکلت حل شد که هیچ اگه حل نشد باید پروفایلت رو تغییر بدن تا مشکلت برطرف بشه
در غیر این صورت این مشکل از خط شماست و هرچقدر هم ispعوض کنی فایده ای نداره
الان این حجمی که نوشته مثلا مصرف منصفانه 90 گیگ منظور 90 گیگ داخلی هست یا 90 گیگ بین الملل ؟
خیلی تغییرات کرده و خیلی هم مبهمنقل قول:
اول اینکه اون آخر هر جمله نوشته ماهیانه ، یعنی مثلا سرویس یکساله میخریم و بعد ماهی 50 گیگ داریم این میشه 600 گیگ یا نه 50 گیگ این ماه به ماه بعد منتقل نمیشه؟
دوم اینکه این منصفانه یعنی چی، خو اگر میگید ماهیانه 50 گیگ دیگه انصاف چیه این وسط، اگر رایگان بود بله درست بود
سوم داخلی یا خارجی رو چجوری حساب میکنن؟
متاسفانه مخابرات تو این 10 سالی که ازش داشتم بدردم نخورد و همیشه توی مخم بوده یه مدت هم که کلا ازش استفاده نمیکردم و وایرلس داشتم ولی با اومدن سرویس های غیر حجمی و قیمت کمتر مجبورم از adsl استفاده کنم تا چند روز پیش تصمیم به تخلیه داشتم ولی هر شرکتی رفتم گفت توی مرکز ما فعلا پورت خالی ندارن فقط اسیاتک بود که اونم بدرد من نمیخوره .خلاصه اینکه مخابرات هم مثل چیزای دیگه رفته توی پاچم و تا اخر عمر ظاهرا باید تحملش کنم ، نمیدونم کی از شرش راحت میشم الانم که میخام شارژ کنم میبینم که برعکس گذشته تعرفه هاش از شرکت های دیگه گرونتره . واقعا برای شانس بد خودم متاسفم . و از اینکه یه روز رفتم مخابرات ثبت نام کردم بسیار پشیمونم.
کدام مرکزی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
کلا این موضوع اصلا مبهم نیست نمیدونم چرا دوستان براشون اینقدر این موضوع پیچیده است!
شما یک سرویس میخری مثلا همون 90 گیگ ماهانه اگر بخواهی فقط از 500 سایت داخلی استفده کنی 90 گیگ داری
اما بخواهی از بین المل استفاده کنی 45 گیگ
حالا هم از سایت های داخلی و هم خارجی استفاده کنی تفکیک میشه ببین مثلا شما از سایت شاتلند که جز 500 سایت هست استفاده میکنی و 1 گیگ دانلود میکنی بلافاصله میری تو یک سایت خارجی و اونجا هم 1 گیگ دانلود میکنی سامانه به صورت خودکار از شما 3 گیگ کسر میکنه
دوست عزیز من نمیخوام از هیچ شرکتی دفاع کنم اما همین مخابرات هم واقعا چسزی کم نداره از بقیه ببینید قبل از تعرفه های جدید من 1 مگ داشتم سرعت دانلود 350 بود
متاسفانه مصرف منصفانه در تمام isp ها به این صورته سرعت دانلود شما رو محدود میکنه به سرویس شما!
یعنی من قبلا 1 مگ سرعت دانلود 350 بود اما الان 2 مگ نهایت سرعت 265!!!
این موضوع برای همه isp ها یکسات هست
کلا این موضوع اصلا مبهم نیست نمیدونم چرا دوستان براشون اینقدر این موضوع پیچیده است!
شما یک سرویس میخری مثلا همون 90 گیگ ماهانه اگر بخواهی فقط از 500 سایت داخلی استفده کنی 90 گیگ داری
اما بخواهی از بین المل استفاده کنی 45 گیگ
حالا هم از سایت های داخلی و هم خارجی استفاده کنی تفکیک میشه ببین مثلا شما از سایت شاتلند که جز 500 سایت هست استفاده میکنی و 1 گیگ دانلود میکنی بلافاصله میری تو یک سایت خارجی و اونجا هم 1 گیگ دانلود میکنی سامانه به صورت خودکار از شما 3 گیگ کسر میکنه
دوست عزیز من نمیخوام از هیچ شرکتی دفاع کنم اما همین مخابرات هم واقعا چسزی کم نداره از بقیه ببینید قبل از تعرفه های جدید من 1 مگ داشتم سرعت دانلود 350 بود
متاسفانه مصرف منصفانه در تمام isp ها به این صورته سرعت دانلود شما رو محدود میکنه به سرویس شما!
یعنی من قبلا 1 مگ سرعت دانلود 350 بود اما الان 2 مگ نهایت سرعت 265!!!
این موضوع برای همه isp ها یکسات هست
مرکز گلستوننقل قول:
تو دیگه خیلی کم شانسی ...:n27:نقل قول:
همه شرکت ها توی مرکر شما پورت خالی ندارن :n03:
شرکتی میشناسی که پورت خالی داشته باشه اونجا ؟نقل قول:
زنگ بزن شرکت های اینترنتی بپرس ...پارس آنلاین.شاتل .یوز نت..فن آوا.اسیا تک ..صبا نت .. پیشگاماننقل قول:
فن آوا و پیشگامان رو آمار بگیر بیشترین ترافیک مصرف منصفانه رو الان این 2تا شرکت میدن... مخصوصا فن آوا...نقل قول:
اگر گفتن پورت خالی نداریم برو توی نوبت بگو ثبت کنن شمارتو...
البته فکر کنم باید اول از هرجا که نت داری تخلیه کنی... اینو سوال کن ازشون دقیق...
پیشگامان که اهواز پوشش ندارد ....نقل قول:
واسه متوجه شدن پورت خالی نیاز از سرویس دهنده قبلی تخلیه کرد ...
محض اطلاع....
نقل قول:پیشگامان رو پرسیدم گفت تحت پوشش نیست شاتل و پارس و های وب پورت خالی نداشتن فقط اسیاتک داشت که زیاد جالب نیست احتمالا بدتر از مخابرات بشه .همین مخابرات کیفیت اینترنت و پینگش فعلا خوبه (البته برای بقیه چون برای من مشکل داره و پیگیری هم نمیکنن ) اگه باهاش مشکل نداشتم همین مخابرات میموندم .حالا چرا اینقدر مصرف منصفانش کمه ؟ قبلا خو قیمت مخابرات از شرکت های دیگه کمتر بود چرا الان داره دولا پهنا حساب میکنه ؟نقل قول:
فن آوا و دیده بان چی؟؟نقل قول:
تو نخش نبودم ، فن اوا رو باید برم بپرسم ،دیده بان از کجا اومد ؟ فکر کنم مال تهران باشه اخه تا حالا اسمش رو نشنیدمنقل قول:
برو از لقمان اشتراک بگیرنقل قول:
اتفاقا اشغاله کسی طرفش نره :n22::n22:نقل قول:
دوستان چرا شما فقط حجم مصرف منصفانه رو در نظر میگیرید ؟ پس پینگ ، پشتیبانی ،قطع نشدن اینترنت اینا واسه ی من از ترافیک مهمتره اولویت اولم شاتل و بعد پارس هست به نظرم اگه صبر کنم تا پورت خالی پیدا بشه بهتره تا اینکه برم از یه جای بدرد نخورتر از مخابرات سرویس بگیرم ، نصف عمرم با مخابرات به فنا رفت نصف دیگشم با یه شرکت اشغاله دیگه .:n09:
شاتل خیلی خوبه پشتیبانیشنقل قول:
فن آوا رو بیخیال شو
از چاله میوفتی توی چاه
البته اسیاتک پورت خالی داشت ولی چند سال پیش در موردش بد میگفتن از وضعیت الانش خبر ندارم تنها شرکتهایی که میدونم الان پورت خالی دارن برای من یکی همین اسیاتکه یکی هم صبانتنقل قول:
اسیا تک و فن اوا اصلا ، بیا شاتل بهتره دوستم اسیاتک داره از صبح تا شب نفرینشون میکنهنقل قول:
راستی یه سوال :
کدوم یکی از این شرکت ها اگه یه مدت شارژ نکنی خط رو تخلیه نمیکنن مثل مخابرات ؟
- - - Updated - - -
راستی یه سوال :
کدوم یکی از این شرکت ها اگه یه مدت شارژ نکنی خط رو تخلیه نمیکنن مثل مخابرات ؟
شامل مخابرات فقط میشهنقل قول:
باقی شرکت ها شارژنکنی به دو هفته نشده خطت تخلیه می کنن:n10:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
الان مشکل اصلی اینه که نمیدونم با تعویض سرویس دهنده مشکل حل میشه یا نه چون با مخابرات 1.5 مگابیت بیشتر نمیتونم بگیرم که سرعتش برای من خیلی کمه اگه مطمئن بودم مشکل از پورت و ایناس یه لحظه هم درنگ نمیکردم حتی اگه مجبور میشدم دو ماه تو نوبت وایسم تا پورت خالی گیرم بیاد. میترسم تخلیه کنم با اونم وضعیت خط همین باشه چه بسا بدتر هم بشه اونوقت مشکل میشه دو تا یکی این و دیگری اینکه هر ماه برای جلوگیری از تخلیه باید الکی شارژ کنم .واقعا توش موندم:n06:نقل قول:
سلام.سئوال.. پس از مصرف منصفانه قرار بود اینترنت قطع نشه و سرعت درخواستی تبدیل به 128 بشه ولی باز هم مخابرات علیرغم نامه وزیر زیر قولش زد و پس از مصرف منصفانه اینترنت قطع و میبایستی ترافیک اضافه خریداری شود. ایا دوستانی که از مخابرات اینترنت گرفته اند چنین اتفاقی برایشان افتاده یا نه ؟؟؟ تا حالا 4 بار دریک ماه ترافیک خریداری نموده ام.:n09: