یعنی کلا 3 تا پارتش مونده؟نقل قول:
این جریان ف شدن ها خیلی بیخ پیدا کرده
اما اگه تو شب می خوای دانلود کنی و پ ن هم به دردت نمی خوره
حالا اینجا خیلی ها اکانت سایت های لیچر دارن اگه زحمت بکشن واست همون 3 تا رو مستقیم کنن
باید بگردی ببینی کی داره
Printable View
یعنی کلا 3 تا پارتش مونده؟نقل قول:
این جریان ف شدن ها خیلی بیخ پیدا کرده
اما اگه تو شب می خوای دانلود کنی و پ ن هم به دردت نمی خوره
حالا اینجا خیلی ها اکانت سایت های لیچر دارن اگه زحمت بکشن واست همون 3 تا رو مستقیم کنن
باید بگردی ببینی کی داره
به نظرم واسه اینکه بحث تا این حد از تاپیک منحرف نشه باید یه تاپیک به اسم مشکلات کلی اینترنت بزنیم
که واسه اینکه خیلی شلوغ نشه دسته بندی بشه که مثلا یه تاپیک واسه رفع مشکلات مشترکین شاتل باشه یکی مثلا صبانت
چون اینجا 90% پست ها راجع به مشکلات کلی ایه که مشترکین شاتل دارن و اصل مشکل این 90% هیچ ربطی به سیستم کاری شاتل نداره
اینطوری مشکل بی ربط بودن بحث با تاپیک رفع می شه
به دلیل سرعت بالای شاتل دچار تایم اوت شدم و پستم دوبار ارسال شد
دوست عزیز اگه مشکلتون حل نشدنقل قول:
مدل مودمتون رو بفرمائید من براتون پیدا میکنم
البته شاید تو این تاپیک نیام برام پی ام بذارین
منم کاملا با نظر ایشون موافقم. هم دوستانی که سوال دارن در جای مناسب سوالشونو طرح کنن و دیگر کابران اگر مساله ربطی به تاپیک نداره لطفا از جواب دادن بهش خودداری کنن تا تاپیک اینقدر بی ربط با موضوع نباشه.نقل قول:
در مورد فـیلترینگ هم باید بگم برای من حتی سایت دانلود مرورگر Opera و همین فروم با دومین .com و از همه خندهدار تر سایت دوربین عکاسی فوجی بستست!! دیگه نمیدونم چی بگم!!
دیشب بعد از کلی که گذاشتم برای دانلود از ساعت 3 تا 6 کلا 80 مگ دانلود کرده بود.به نظرم برای اکو 2 مگ زیاد هم بد نیست!
ایول : دی
عیدی میخوان بدن
سرویس های اکو 3 گیگ رایگان
کل سرویس های آرت هم تبدیل میشه به آرت 7 تا 13 فروردین
دلیلی نمی بینم که به شما توضیح بدم اقا کوچولو.فقط برای اینکه ساکت بشینی سر جات اینو گذاشتم.با تشکرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 اکو-قزوین-شاتل-ساعت 2 بعد از ظهر
با و.ی پ.ی ا.ن شماره 1:
اصلا تو اسپید تست نمیره!کامل لود نمیشه!
با و.ی پ.ی ا.ن شماره 2:
این رفت اما وسطاش تو دانلود سر 0.07 وایستاد تکون نخورد!:دی
بابا خیلی افتضاحه.این چیز پی انای من بدم نیستن.تو این وضعیت انقدر خراب شدن!
شما مپثل اینکه مشکوک میزنیدنقل قول:
منم 2 مگ دارم 80 مگ تو شب یه چیز عادیه
آرت 7 رو چه سرعتی میبندن؟نقل قول:
کجا دیدی این خبرو؟نقل قول:
تو پروفایلتون برید اونجا زدهنقل قول:
Eco128
چقدر هدیه بهم میدن؟!!!
منم جزء آفیس هستم؟؟؟
به شما هم 3 گیگ میدننقل قول:
نقل قول:
سلام
منم 2 مگ دارم و بيشتر از اين نميتونم دانلود كنم .يه چندروز خوب شد ولي دوباره همين وضع ادامه داره در مجموع 2 ماه بيش از سه يا چهار روز نتونستم دانلود كنم اونم از ساعت 3 به بعد .
دوستان این خبر رو منم دیدم
از کی این 3 مگ رو میدن؟
میخوام بدونم ارزش داره واسه این ماه از eco 128 با 6 گیگ ترافیک برم یه art 64 بگیرم تا عید 13 روز با 1024 دانلود کنم یا نه؟
رفیق اخه چرا پولتو دور میریزینقل قول:
الان من با 128 اکو شبی 120 یا بیشتر دانلود میکنم:21:
بیا به جمع ما 128 ی ها
1ساله شارژ کردمنقل قول:
این دوره تموم شه میرم از شاتل
Art Home تبدیل به ART3 میشه که سرعتش 256 هست نه 1024نقل قول:
در کل امیدوارم توی طول عید با این شیرینگ خفن مثل شب ها نشه و پهنای باند کم نیارن.
(کلا امیدوارم راست گفته باشن و برای تبلیغات و گرفتن مشتری بیشتر نباشه)
holy sheet!!نقل قول:
خدایا یعنی میشه ما هم ناکام از دنیا نریم
سلام دوستان یه سوالی دارم.
من مودمم زایکسله.. احساس میکنم سرعت نتم وقتی که با کابل شبکه وصل میشم سریعتره تا کابل usb?
شما تجربه ای دارین در این زمینه .. شاید هم من اشتباه میکنم!!
مشخصا سرعت کابل شبکه از کابل usb بیشتره.کلا سعی کنید از کابل شبکه استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیـــخیـــــــــال . یعنی ۱۳ روز، Art7 شدیم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فقط یه ابهام برام داره این طرحش . یعنی کل یوم! ترافیک هم رایگان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه فقط داون استریممون میره رو Art7 و اوضاع ترافیکمون همونه ؟ اگه ترافیکش رایگان نباشه که کل حجم ماهمون رو تو ۵ روز میسوزونیم .
ممنون میشم یکی منو کامل روشن کنه . امیدوارم ترافیکم رایگان باشه . یعنی میشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
آخه دائما سوکت کارت شبکه هام میشکنه! بعدش چون زیاد جابجا میشم اعصابم خورد میشه..یه خساستی کردیم موقع خرید وایرلس نخریدیم الان پشیمونم زنگ هم زدم پس نمیگیرن! میگن یه دونه دیگه نو باید بخری ازمون!:19:نقل قول:
یه ایمیل اومد الان که ساعت 4-6 به علت تعطیلات قطع میشه. برا چه شهرایی اومده؟ من اراکم
سرعت چی بهتره؟ فرقی نمیکنه.نقل قول:
usb2 روکاغذ 60 مگابایت در ثانیه منتقل میکنه.
usb1.1 هم 12 مگابیت. حدود 1.5 مگابایت پس عملا مشکلی وجود نخواهد داشت
میصرفه همین الان بزنیم Art 1 ? :دی تغییر سرویس تو پنل چرا کار نمیکنه :دی
اصلا همچین چیزی امکان داره به همه مشترک ها 1 مگ بدن آنلیمیت که دود از آی اس پی ها بلند میشه همینطوریش که همه 128 هستن شبانه میگیرن کیفیت سرویس هاشون میلنگه تصور کنیم همه 1 مگ بشن :دی خدا به خیر بگذرونه !
برای من که کرجم هم اومدهنقل قول:
برای من هم اومده.. ولی نگران نباشید نوشته 4-6 صبح.. اون ساعت خوابید دیگه.. دانلود شبانه هم که خیلی وقته به خاطر سرعت افتضاحش تعطیل گشته!:13:نقل قول:
من تهرانم و برای منم ایمیل زدن که ۴ تا ۶ صبح فردا قطع هست .
یکی جواب این سوال رو هم بده لطفا :
نقل قول:
.
چون نوشته سرویس ارتقا پیدا می کنه پس ترافیکمون هم تغییر می کنه و مثل آرت7 باید بشه ( فکر کنم دوربر 50 گیگ باشه)نقل قول:
اگه سرعت رو فقط تغییر بدن و سرویس همون باشه که میشه قضیه eco128 با 2 مگ سرعت و 3 گیگ ترافیک تو مقیاس بزرگتر.
اگه فقط سرعت رو هم افزایش بدن ممکنه باز سرعت دالود با پیج باز کردن فرق داشته باشه !
امیدوارم سرویس رو تغییر بدن نه سرعت رو !
قطعا میصرفه ! ولی ریسک هست دیگه ! بستگی به تعداد یوزر های آرت 1 تا 6 داره دیگه ! اگه زیاد باشن هممون دایال آپ میشیم ! :31: البته حتما مدیران شاتل یه چیزی می دونن که این طرح رو گذاشتن ! باید صبر کرد.نقل قول:
میصرفه همین الان بزنیم Art 1 ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر سرویس تو پنل چرا کار نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همچین چیزی امکان داره به همه مشترک ها 1 مگ بدن آنلیمیت که دود از آی اس پی ها بلند میشه همینطوریش که همه 128 هستن شبانه میگیرن کیفیت سرویس هاشون میلنگه تصور کنیم همه 1 مگ بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا به خیر بگذرونه !
پ . ن : جالبه حالت عادی شاتل و ISP های دیگه و حتی خود مخابرات بالای 128 کیلوبیت به اشخاص حقیقی نمیده ! برای چی 13 روز قانون می تونه تغییر کنه ؟! مثل اینکه خودشون فهمیدن چقدر قانون مسخره ای هست ! شایدم بعدا مخابرات بازخواستشون کنه !
سلام
سرویس ART7 سرعتش چقدره ؟
آهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . آره... به ابن سرویسش دقت نکرده بودم . خودش گفته که سرویس ارتقا پیدا میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پس باید ترافیکمون هم ، ترافیک Art7 بشه رو حساب . عمیقا! امیدوارم اول عیدی رو مخمون پاتیناژ نرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ترافیکمونم اضافه شه علاوه بر سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
حالا ترافیک ماهیانه ی Art7 رو کسی میدونه چقدره دقیقا ؟!
راستی کلا برای سرویسای آرت میشه ترافیک اضافه خرید ؟ یا آرت ترافیک اضافه نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کنم یه 130 گیگ باشه آرت 7 چون ما که آرت 5 هستیم ماهی 52 گیگ میده.نقل قول:
چون نوشته سرویس ارتقا پیدا می کنه پس ترافیکمون هم تغییر می کنه و مثل آرت7 باید بشه ( فکر کنم دوربر 50 گیگ باشه)
الان امتحان کردم دیدم نمیشه:نقل قول:
راستی کلا برای سرویسای آرت میشه ترافیک اضافه خرید ؟ یا آرت ترافیک اضافه نداره ؟
شما مجاز به خرید ترافیک نمی باشید.
سلام دوستان
یه سوال داشتم
شنیدم که اخیرا سیاست شاتل در مورد دانلود رایگان شب تغییر کرده و اگه زیاد دان کنیم اکانت رو میبندن.
بهم توصیه کردن که شبی 500 مگ بیشتر دان نکنم(قبلنا تا 1 گیگ هم دان می کردم)
پ.ن در ضمن سرویس اکو 512 دارم
من اکو 512 دارم.چیزی هم از ترافیکم نمونده.28ام تمومه سه ماهه ش.
این هدیه 3 گیگ همش حروم میشه که !!
من میتونم این دوره رو زودتر ببندم دوره ی جدید رو شروع کنم تا این 3 گیگ بره برای اون دوره ؟
من که هنوز باور نمی کنم !!نقل قول:
به سرویس اکو 3 گیگ رایگان دادن یعنی حدود15 هزار تومن ! به ما ART7 مجانی ! سرویس آرت 7 بیشتر از 220 هزارتومنه !
13 روزش هم کنی میشه بیشتر از 100 هزار تومن !
اصفهان هم اومدهنقل قول: