من ۳۱ گیگو دیروز خرید کردم ۵۰ تومن الآن دوستان میگن ۶۷ تومنه واقعا مسخرست نمیتونن یدونه تغییر ساده رو درست اعمال کنن
Printable View
من ۳۱ گیگو دیروز خرید کردم ۵۰ تومن الآن دوستان میگن ۶۷ تومنه واقعا مسخرست نمیتونن یدونه تغییر ساده رو درست اعمال کنن
قیمت های تصویب شده
اول
۱ گیگابایت ۳ گیگابایت ۳،۰۰۰ تومان
دوم ۴ گیگابایت ۱۰ گیگابایت ۲،۲۰۰ تومان سوم ۱۱ گیگابایت ۳۰ گیگابایت ۱،۸۰۰ تومان چهارم ۳۱ گیگابایت هر میزان ۱،۵۰۰ تومان
و قیمت های اسیاتک
1تا3 گیگ درسته
4 گیگ 2800
11 گیگ 2318
31 گیگ 1996
به قیمت های بالا 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده مجددا اضافه میشه
متاسفانه وقتی نظارت نباشه همین میشه الان مسئولان آسیاتک اومدن تو تاپیک و به ریش ما میخندن
باز آسیا تک چند ساعت قیمت ها را آورد پایین بقیه همون چند ساعت هم نیاوردن.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
اگر همه باهم شکایت کنیم مجبور میشن درست کنن در ضمن یک عمره نشده من از بخش خرید ترافیک ترافیک بگیرم حالا هم یک مدت باید فرصت داده بشه قیمت ها رو در ست کنن هنوز تعرفه ها در سایت رسمی اسیاتک همون گیگی 3600هست یعنی نه تنها اسیاتک که هیچ کدوم از اپراتورها قیمتهای جدید رو در سایت رسمی به روز نکردننقل قول:
صبر کنیم ببینیم چی میشه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
پایین اوردن دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازرس هم میاد نیگاه میکنه میبینه بله پایینه
تاییدیه سلامت میده:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الانم تاییدیه سلامت رو میدی شما؟
کلا قیمتهای تصویب شده پلکانی هستش:
بر اساس جدول بالا عکس 4 گیگی که دوستمون گذاشتن 12208 درسته.
4g= 3*3000+1*2200=11200+%9
دقیقا حداقل رو میذارن و وقتی گرونی باشه تا حداکثر:|نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام روز بخیر
دوستان سرویس 2 مگ نامحدود روزانه چند گیگ با سرعت بالا میزنه؟
قبلا من استفاده میکردم محدودیت نزاشته بودن
اون سرویسای نامحدود جدید ۱ مگ ۲۵ تومن هنوز اعمال نشده؟؟؟
سرویسا هیچ فرقی نکردن؟ من چون سرویس رزرو شده دارم نمیتونم ببینم
سلام
پس این نامحدود که گفتن از 1 مرداد می یاد چی شد؟؟؟
گفتم که فقط ردیف اولو میبینن و بسنقل قول:
منم دقیقا فکر کردم الان میاد خط جدید نامحدود جدید ولی ول معطلیمنقل قول:
نگفتن نامحدود میاد حداقل مصرف منصفانه رو شفاف بیان کردن که هیچ شرکتی حق نداره کمتر از این میزان ترافیک در ماه به ملت اینترنت بده بعدش میتونه سرعت رو بکنه دیال آپ(سیستم اکانتینگ شرکتها بعد از سقف مشخص شده سرعت اسمی رو تقسیم بر هشت میکنن و روی خط میبندن) در کل تو ایران ما اینترنت نامحدود نداریمنقل قول:
تو ساعت شبانه ریگان حدود 500 مگ از ترافیکم کم شده
چیکار کنم؟:n24:
نقل قول:
حکایت اون رئیس جمهوری شد که میگفت گوجه دم در خونه ما 700 تومنه ولی همه مردم شاکی بودن که به کیلویی 9 هزار تومن رسیده. اینجوری کلا قانع میکنن همه رو :n02:
هیچ کار روزانه هزاران مگ همینجوری از کاربراهای شبانه دار میخورن حرف هم بزنی میگن استفاده کردی و از اینجور بهانه ها در ضمن بهتره بعد و قبل شروع و اتمام تایم شبانه مودم رو خاموش روشن کنی.نقل قول:
یعنی دو سه دقیقه قبل و بعد شروع؟نقل قول:
من برای این موضوع کم شدن حجم تو ساعت شبانه با پشتیبانی صحبت می کردم
هردلیلی که آورد جواب دادم وقتی به بن بست رسید دیدم ارتباط قطع و وصل میشه و اصلا نمیشه صحبت رو ادامه داد:n04:
بهم گفت دوباره زنگ بزن... دوباره زنگ زدم یکی دیگه صحبت میکرد گفت سیستم مشکل داره نیم ساعت دیگه زنگ بزن
چه شگردهایی یادشون دادن:n08:
دانلود شبانه ساعت سرور با ساعت خودمون نمیخونه
مال من 5 تا 8 رایگانه من تا 7.15دقیقه هم میزاشتم میدیدم حجم کم میکنه 200 تا 300.....مگ
که باعث شد کلا بیخیال دانلود شم
اگر مودم را خاموش و روشن نکنید ساعت 5 و 15 دقیقه هم دانلود را قطع کنید باز هم حجم کم میکند. اوایل سرویسم حدود 100 مگم را خورد ولی حالا اگر از اولین لحظه تایم رایگان تا آخرین لحظه تایم رایگان هم دانلود بکنم یک بایت هم نمیتواند از حجمم بخورد.نقل قول:
برای سرویس یکی از آشناها امروز درخواست جمع آوری کردم، حداقل و حداکثر چقدر طول میکشد خط را تخلیه کنند؟ برای سریعتر شدن جمع آوری کاری میشود کرد یا نه؟
شکایت 3 روز دیگه:|نقل قول:
امروز آسياتك ناپرهيزي كرده سرعت دانلود بعد از يكي دو ماه برگشته به روال سابق
هنوز جوهر اين نوشته خشك نشده دوباره سرعت كم شد
برای من که خوب بده چه روزانه و چه شبانه خصوصا دیشب عالی بود...نقل قول:
هرچه سریعتر تو سامانه ۱۹۵ شکایت کنید تا تخلیه کنن!نقل قول:
بدون شکایت ۱۰ روز هم منتظر باشید اتفاقی نمیفته
آسیاتک تعرفه های جدیدش رو توی تلگرام معرفی کرد و خبرش رو هم زد ولی توی پنل هنوز 10 گیگ رو گیگی 2440 حساب میکنه.
ویرایش: این رو قضیش فهمیدم. دیگه از این ارزون تر نمیشه. تا 3 گیگ گیگی سه تومن حساب میکنن و تا سه تا 10 گیگ رو گیگی 2200, به همین علت قیمت متوسطش میشه گیگی 2440
الان من تصمیم گرفتم برم های وب. تصمیم احتمالا قطعیه. فقط بگید که سریع ترین راه قطعی اینترنت از خط من الان چیه؟
با قیمت های جدید هزینه 5 گیگ ترافیک با مالیات چقدر میشه ؟
140610ريالنقل قول:
الان من بخوام خطم رو از آسیاتک در بیارم چه قدر زمان میبره و سریع ترین روش چیه؟
والا من اون زمان از طریق پنل یه درخواست جمع اوری زدم - چند ساعت بعدش هم تو 195 یه شکایت کردم - بعدش بهم زنگ زدن و یک روزه تخلیه شد !نقل قول:
-------------------------------------
به نظر میاد من دوباره باید بیام اسیا تک :n02: فکر کنم اگه این دفعه بیام سومین باره که تو این 2 ساله تخلیه کردم و دوباره برگشتم !
در پنل برید درخواست جمع اوری بزنید و دلیل رو هم بزنید مثلا جابجایی یا مسافرت یا هر چیزی که تماس نگیرن و بخوان راضی کنن بمونید چون هر دلیل دیگه ای بزنید میخوان راضی کنن که بمونید و بعد از درخواست تماس بگیرید 1544 و به پشتیبانی بگید و به صدا مشتری هم ایمیل بزنید و بعد از 3 روز اگه انجام نشد در 195 هم شکایت ثبت کنید.نقل قول:
والا برای منکه وضعیت اسیاتک نسبت به دو ماه پیش خیلی بدتر شده و قطعی ها هم بیشتر شده حالا دیگه شما هر جور مایلی.نقل قول:
همین امروز حدود 3 ساعت قطع بود و دیروز حداقل دو ساعت قطع بود نه اینکه مشکل snr خط باشه بلکه کلا قطع بود.
در تماس با اسیاتک هم میگن نمیدونیم مشکل کجاست بررسی میشه ینی حتی اینا زحمت به خودشون نمیدن بررسی کنن ببینن چه مشکلی هست که هر روز چند ساعت قطعی داره یه مرکز مخابراتی.
خب چی کار کنم ؟ خودم هم خیلی راضی نیستم مخصوصا چون قیمتشم زیاده اسیاتکنقل قول:
ولی این های وب کوفتی ترافیک شبانه رایگان رو برداشته - الانم تنها جایی که بدون محدود کردن ترافیک شبانه داره همین اسیاتک هست
الان های وب 50 گیگ 30 روزه 30 هزار تومن میده! متاسفانه زنگ زدم گفتن مرکز مخابراتیتون پر هست و فعلا پشتیبانی نمیکنیم. شرکت دیگهای مثل های وب این طرح ها رو نداره؟
آخرین صفحه توی تاپیک صبانت اولین پست رو ببین شاید نظرت عوض شه:|نقل قول:
به دو شرط تعرفهی خوبی هست!یکی اینکه دائمی باشه نه اینکه بعد از دو ماه برش دارن! یکی دیگه کاهش سرعت نداشته باشه وگرنه من حاضرم به خاطر همین سرویس برم صبانت بردارم!نقل قول:
سرویس نیست حجم اضافستنقل قول:
هزینه مصرف ترافیک محتوای داخلی آسیاتک رایگان شد
محتوای مخفی: متن خبر
نقل قول:
امیدوارم یه کار به این سادگی رو که اینهمه دانلود تکراری رو میشه بصورت داخلی روی سرور خود تامین کننده داشت که هم کمک به هدر نرفتن ترافیک میشه و هم کاربر با هزینه سرویس بتونه دانلود های تکراری رو رایگان از خود سرور تامین کننده دانلود کنه انجام میدادند