سلام... دوست عزیز ال تی ۳ هم بریزین میتونی بازی کنین دیسک های خودتونونقل قول:
بی زحمت لطف کنید بگید
بازی LA Noire از کدوم سری از دیسک های بازی هست؟
XGD3 یا XGD2 dh چیز دیگه ای؟
این دیسک ی که دارم و احیانا مال LT2 هست وقتی LT3 بریزم دیگه کار نمیکنه؟
سلام... دوست عزیز ال تی ۳ هم بریزین میتونی بازی کنین دیسک های خودتونونقل قول:
بی زحمت لطف کنید بگید
بازی LA Noire از کدوم سری از دیسک های بازی هست؟
XGD3 یا XGD2 dh چیز دیگه ای؟
این دیسک ی که دارم و احیانا مال LT2 هست وقتی LT3 بریزم دیگه کار نمیکنه؟
فقط بازیهایی که تو لایو عرضه میشن جی-تگ میخاد.نقل قول:
د.وستان نگفتید من برای بازی کال اف چیکار کنم ورژن برنر مکس خریدم الان اپدیت جدید زدم مینویسه دیسک قابل خوندن نیست
یه دوستی تو چند صحفه قبل فرمودند باید فول ورژن برنر مکس رو بخرم من الان این بازی رو با نوع برنر مکس در اختیار دارم الان چیکار کنم
در اخر هم دوستم میخواد 8 تا ایکس باکس رو به هم وصل کنه و بعدا هر 8 تا به اینترنت وصل شن
نظر شما چیه هاب بخرم
یا مودم (ایا مودم 8 پورت تا 10 پورت ووجود داره؟؟)
چطوری انجام میشه
کنسول شما دارای حافظه داخلی هست اما به خاطر ندارم که میزان حافظه 256 هست یا 512نقل قول:
این حافظه تا زمانی که به کنسول Storage خارجی متصل نباشه فعال هست.
منم همین مشکلو دارم تو کالاف وقتی NEW GAME میزنم تا وارد بازی میشه مینویسه دو راه داریدنقل قول:
1-CLEAND DISK WITH SOFT CLOTH
2-RESTART CONSOLE
شما بازیت نصب میشه؟
من نمیشه
دستگاه من الایت 120 گیگ هست.
چطور می تونم بازی رو نصب کنم؟ودیگه به cdاون احتیاج نداشته باشم؟
دستگاه من الایت 120 گیگ هست.
چطور می تونم بازی رو نصب کنم؟ودیگه به cdاون احتیاج نداشته باشم؟
دوست عزیز یه بار پست بدی کافیه .نقل قول:
DVD بازی رو داخل کنسول بزارید بعد داخل میحط داشبورد روی بازی دکمه Y تا دوتا گزینه واستون بیاره و شما باید Install Game رو انتخاب کنید تا بازی نصب شه . هر بازی نصب شده روی هارد برای اینکه اجرا بشه باید حتما دیسک بازی رو وارد درایو کنید تا یه چک امنیتی بشه بعد از اون درایو دیگه رو حالت stand by و بازی از روی هارد اجرا میشه . وقتی هم میتونید بدون دیسک بازی کنید که کنسولتون Jtag باشه که حدود 100 تومنی هزینه داره
والا من بازیم نصبه دیسک بازی رو میزارم اصلا نمیزاره برم تو بازی و باید ایجکت کنم دیسک رو حالا موندم چیکارش کنم نمیدونم میخوام امشب رفتم منزل برم اون کش حافظه رو پاک کنم ببینم درست میشه یا نه همش از اون اپدیت شروع شد یعنی اپدیت هم کردم مشکلی نداشت تا اینکه یه بازی دارکنسس 2 رو خریدم و اونم از یه نفر مطمئن خریدم ولی یه اپدیت دو مگابایت خواست بعد از یه ساعت بازی کردن با این بازی هوس کردم انلاین بازی کنم وقتی دیسک رو اجرا کردم به این ارور مبتلا شدمنقل قول:
سلام
ببخشید من چند تا سوال داشتم
1-اگه رو LT 3 بازی هایی مثل Forza یا Mass Effect 3 با روش معمولی رایت بزنیم احتمال فلگ هست یا فقط رو LT 2 فلگ میشیم ؟؟؟؟؟
2- اگه فلگ بشم رو LT 2 بعد LT 3 بریزم برم لایو باز بن میشم ؟
3- برای آپدیت کینکت که نیاز نیست حتما بریم لایو ؟
4-اگه رو LT 2 فلگ بعد بن بشیم هیچ راهی نداره که از بن دربیایم مثلا پروفایل حذف کنیم؟
5-اگه LT 3 رو بیخیال بشم رو LT 2 بازییارو از روهارد اجرا میکنه دیگه ؟؟ ( بازیای جدید بارایت معمولی رو LT 2 )
ممنون
سلام و خسته نباشید..
هزینه جی تگ چه قدره تو تهران؟ اگر جی تگ کنم دیگه احتیاجی به دیسک نداره و از روی هارد میخونه؟
با تشکر :11:
سلام...نقل قول:
سلام و خسته نباشید..
هزینه جی تگ چه قدره تو تهران؟ اگر جی تگ کنم دیگه احتیاجی به دیسک نداره و از روی هارد میخونه؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ باشه
سلام ...
دوستان اين كابل HDMI خيلي تاثير داره توي كيفيت صدا و تصوير بازي هاي XBox 360 ؟
يه سوال ديگه ... من از اين تلويزيون قديمي ها داشتم ... حالا قراره يا LCD بگيرم يا LED
كيفيت و تغيير زيادي رو بايد ببينم با اين تلويزيون ها و كابل HDMI ؟
من يه تلويزيون پارس گرونديك ! داشتم واسه 20 سال پيش ! رو اين حساب اين سوالات رو پرسيدم : دی
کابل خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ... تاثیر داره.من یه هفته کابل hdmiنداشتم نتونستم بازی کنم.نقل قول:
تلویزیونم بستگی به بودجتون داره.
نمیدونم این تلویزونی که داشتی چه جوریه چون من فقط 19 سالمه:20:نقل قول:
ولی مطمئنا CRT هست و کیفیت زمین تا آسمونه
در مورد صدا هم همینطور اگه مثل خودم سینمای خانگی بگیری میتونی با HDMI کیفیت صدای دالبی ساراند 5 کاناله بگیری که این تو روش قبلی نهایتا صدای معمولی استریو بود:11:
ممنون از پاسخ دوستان ...
حالا اين كابل HDMI قيمتش چند هستش؟
و اگه بخوام واسه 360 بگيرم ... بايد بگم كه براي ايكس باكس باشه ! يا اينكه نه كلا اين كابل يه جوره و به چند دستگاه ميخوره؟ ( ببخشيد خيلي مبتديانه پرسيدم ... چون واقعا اطلاعي ندارم )
ممنون
نه دیگه یه چیز جهانیه هر چی بگیری خوبهنقل قول:
از 3 تومن داره تا آخر
خوب هاش هم از 10 شروع میشه:11:
می تونی لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کنی,گیرنده های دیجیتال و... خیلی هم خوبه.نقل قول:
فقط بگو کابل hdmi مفازه دار 20 تا می زاره جلوت.
سلام دوستان عزیز نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه پست های مخصوص خودشو نگاه کردم کسی به تازگی چیزی ننوشته بود اومدم اینجا من یه دونه ارکید دارم بردم ال تی 2 رو نصب کردن بد نمیدونستم وصل شدم لایو که نباید میکردم داشبوردش شد 14699.0 که نمیتونستم اون بازیهای قبلی رو بازی کنم بد با روش تایتل آپدیت هست با برنامه هوریزون آپدیت ها رو از اون سایته که معرفی شده بود گرفتم و بازی کردم ولی واسه چیرز آف وار 3 چهار تا آپدیت free که مال خود بازی بود گرفتم همشون یه کم بازی کردم و بد گیر میکنه 1-2 مرحله بیشتر نمیره هارد هم نداره دستگام بد اخیرا یه آپدیت جدید هم تو همون سایت اومد که اونم دوباره گیر میکنه بد دستگاه رو بردم ال تی 3 کردم سیدی بازی جیرز 3 رایت %97 هم گرفتم بازم گیر میکنه چه کار کنم بالاخره بد clear system cashe که تو همین سایت نوشته بود رو storge دستگاه y بزنید و اینو بزنید و پاک کنید یعنی چی بزنیم چی پاک میشه ؟ بد رایت برنر مکس بگیرم درست میشه یا نه ؟
ممنووووووون
دوستان دو تا سوال:
1- شما چه جور باطری دسته خودتون رو تامین می کنید؟اگه شارژر دارید راضی هستین؟
چطوری می تونم بازی های xbox رو خودم بزنم؟یعنی یا از اینترنت بگیرم یا کپی کنم؟
ممنون.
دوستان من هفته دیگه میخوام برم دوبی و یه ایکس باکس باندل شده با کینکت بخرم
آیا نکته خاصی رو باید مدنظر داشته باشم؟ بخصوص درمورد اینکه بتونم کپی خورش کنم، چه ورژنی هم بگیرم که به صرفه تر و بهتر باشه، راستش رو بخواین چیز زیادی سر در نمیارم!
پیشاپیش از راهنمایی های شما خوبان ممنونم
من برای شارژ از یه جفت باطری Camelion 2700mAh استفاده میکنم و فوق العاده راضیم...
واسه بازی هم اگه از نت بگیرین ، میتونین رایت کنین (آموزشش تو همین فروم هست حس پیدا کردن ندارم ، تاپیک استیکیه ولی) ، واسه کپی هم میتونین با Xbox Backup Creator ، ایمیج بگیرین و رایت کنین (توی همون تاپیک آموزش اینم هست)...
متاسفانه درایو رو نمیتونین دقیقا بدون باز کردن تشخیص بدین مدلش چیه...نقل قول:
دوستان من هفته دیگه میخوام برم دوبی و یه ایکس باکس باندل شده با کینکت بخرم
آیا نکته خاصی رو باید مدنظر داشته باشم؟ بخصوص درمورد اینکه بتونم کپی خورش کنم، چه ورژنی هم بگیرم که به صرفه تر و بهتر باشه، راستش رو بخواین چیز زیادی سر در نمیارم!
پیشاپیش از راهنمایی های شما خوبان ممنونم
اما واسه اطمینان بیشتر بهتره از فروشگاه های درپیت تر :دی بگیرین که خریدارای کمتری هم دارن و جنساشون قدیمیه... احتمال اینکه درایو جز درایو های کپی شده باشه بیشتره...
کسی در مورد کنسول xbox توضیح بده ممنون میشم
من نمی دونم چه جوریه؟:20:
سلام دوستان عزیز تو ایکس باکس اینکه میگن رو storge دستگاه تو تنظیمات y بزنید و گزینه clear system cashe رو بزنید و پاک کنید واسه چیه بزنیم چی پاک میشه؟ ممنون
نقل قول:
در مورد چی؟:18:
کجاش؟:19:
پست اول همین تاپیک رو بخون اگه به نکته نافهمومی رسیدی بیان کن برات روشنش کنیم:20:
دقیق یادم نیست چی هستش:13:نقل قول:
ولی خب ما پاک کردیم چیزی نشد:27:
می ری بازار مرشد(حواست باشه طرف امکان داره بپیچونتت پیارسال که من رفتم از الغریر(خیابونی که اکثر هتل ها اونجان)10 درهم می گرفت_اینو گفتم تو پاچت نره:31:_نقل قول:
بغل بازار مرشد یه خیابون بزرگ هست که اونجا پر از وسایل صوتی تصویری هست.البته من از پاساژ الابراج خریدم که یه
مرد چاقالو بود که اون آخر که من خریدم وایستادم یه دونه بازی هم بگیرم گفت المخ سر درد:31:طرفو دیوونه کردم.:8:اونجا اکثرا فارسی بلدن.موقع خرید می تونی خوب تخفیف بگیری.من اون موقع که دستاگ elite اینجا 450 هزار بود از اونجا خریدم300 هزار تومن.راستی دی تو دی هم قیمتاش رو خیلی خوب می ده همون موقع که من این رو گرفتم دی تو دی 50 درهم ارزون تر می داد.اگر هم آکبند می خوای که بعدا بهت می گم.
سلام دوست عزیز میگم حالا y بزنیم رو storge و گزینه clear system cashe رو بزنیم یه دفعه سیو بازیها یا اچیومنت بازیها هستن اونجا که عروسکه هست که هر بازی یه سری عکس داره که مراحل رو رفتیم بهمون داده شده حذف نشه یه وقت بد من دستگام ال تی 3 هست جیرز آف وار 3 و فورزا 4 با رایت %97 عادی بازی میکنم گیر میکنه وسط بازی ولی بقیه بازیها گیر نمیکنه بد جیرز3 ال تی 2 هم دارم رفتم تو اون سایته هست آپدیت بازی داره 2-3-4 مگ هستش با برنامه هوریزون حل میشه گرفتم ولی بازم گیر میکنه جون داداش هنوز نتونستم درست و حسابی بازی کنم جیرز3 رو چه کار کنم راهی هست غیر از خرید رایت برنر مکس یا اصلا اینم فایده نداره؟نقل قول:
ممنووووووون
سلام بر دوستان عزیز
چطورید ؟ خوبی بیدید ؟
بچه ها دیگه بریم اینLT3.0 رو بریزیم یا باز صبر کنیم ؟؟
در حال حاضر بازی یی نیست که صرفا به داشبورد جدید و LT3 نیاز داشته باشه ولی مطمئنا بازی هایی میان که واسه بازی کردنشون باید حتما داشبورد جدید و LT3 داشته باشینقل قول:
تازه این فقط مال آفلاین بود
آنلاین که حتما باید LT3 داشته باشی:11:
یه قانون کلی می گم واسه ایکس باکسی ها:
1- وقتی آپدیتی میاد روی لایو دانلود نکنید منتظر باشید که c4 آنالیز کنه اگه اوکی بود آپدیت کنید اگه مشکل دار بود منتظر فریمور جدید باشید اگه اومد فریمور رو اول استاک کنید آپدیت مایکی رو بزنید و بعدش فریمور رو به جدید ترین فریمور c4 تغییر بدید کلا از پیش روی پشت c4 دست بر ندارید... این قانون خیلی منطقی هست الان بین مایکی و c4 جنگ نرم افزاری هست هر جفتشون مقابل هم هستن و توی خط مقدم شما کافیه درست پشت سر یکیشون برید اگه از دور می خوایید نگاه کنید به این جنگ پس خیلی انتظار نداشته باشید که بتونید یه چیزی بماسونید واسه خودتون یه خط و مشی رو انتخاب کنید اینکه هنوز منتظر باشم مایکی بعد c4 بازم می خواد آپدیت بده پس من نرم فریمور هــک شده بریزم عینه اینه که از دور می خوای ببینی چه خبره پس نمی تونید جواب بگیرید و سرگردان میشید... یا هم برید توی جبهه مایکی و اورجینال کار کنید ولی اگه اورجینال نمیخواین باید پشت سر c4 به جنگ نرم افزاری ادامه بدید و از غافله اش عقب نمونید... فعلا این روال هست
سلام سایتی رو می شناسید که عکس کل قاب (frame) بازی ها رو داشته باشه که می خوام پرینت بگیرم برای جلد بازی ها . مرسی
چه کنسولی ؟نقل قول:
الان این فوت و فن جنگــ هست ؟ :31:نقل قول:
یه قانون کلی می گم واسه ایکس باکسی ها:
1- وقتی آپدیتی میاد روی لایو دانلود نکنید منتظر باشید که c4 آنالیز کنه اگه اوکی بود آپدیت کنید اگه مشکل دار بود منتظر فریمور جدید باشید اگه اومد فریمور رو اول استاک کنید آپدیت مایکی رو بزنید و بعدش فریمور رو به جدید ترین فریمور c4 تغییر بدید کلا از پیش روی پشت c4 دست بر ندارید... این قانون خیلی منطقی هست الان بین مایکی و c4 جنگ سخت افزاری هست هر جفتشون مقابل هم هستن و توی خط مقدم شما کافیه درست پشت سر یکیشون برید اگه از دور می خوایید نگاه کنید به این جنگ پس خیلی انتظار نداشته باشید که بتونید یه چیزی بماسونید واسه خودتون یه خط و مشی رو انتخاب کنید اینکه هنوز منتظر باشم مایکی بعد c4 بازم می خواد آپدیت بده پس من نرم فریمور هــک شده بریزم عینه اینه که از دور می خوای ببینی چه خبره پس نمی تونید جواب بگیرید و سرگردان میشید... یا هم برید توی جبهه مایکی و اورجینال کار کنید ولی اگه اورجینال نمیخواین باید پشت سر c4 به جنگ نرم افزاری ادامه بدید و از غافله اش عقب نمونید... فعلا این روال هست
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
hi من فردا می رم دستگاه هم رو lt3 کنم بعدش میتونم آپدیت داشبورد جدید رو بریزم (دستگاهم آخرین ورژن 2 ماهه خریدم)
یا خدا :31:نقل قول:
اینجا رو یه سری بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من کنسولم رو به lt3 آپدیت کردم. حالا بازیایی که داشتم رو دوباره باید یگیرم. راهی هست که خودم مثلا دیسکا رو پچ کنم و دیگه نیازی به خریدن نباشه. بازیایی مثل rayman origins و hot pursuit .
ممنون. موفق باشید.
سلام بر مهندسین خوب من...یه سوال دارم...الان من اگه برم ال تی 3 رو بریزم بازی هایی که الان دارم و دارم با ال تی دو بازی می کنم رو میتونم اجرا کنم یا نه؟چون گفتن اگه ال تی 3 بریزی باید واسه برخی بازی ها یه دی وی دی دیگه هم بخری
شما میتونی از بازیهات Image بگیری و برای Lt3 پچش کنید و دوباره رایت کنید و تویه دستگاه LT3 خورده استفاده کنید....................نقل قول:
خیر نمیشه،چون اونا برای نسخه 2 پچ شدن و نمیشه تویه LT3 ازشون استفاده کرد.....................نقل قول:
اگه Lt3 بریزی بازیهایی که XDG3 دارن رو باید برای نسخه 3 پچ کنی...............
سلام بچه ها
من گیم نت ایکس باکس دارم اما نا واردم و گم نتم تویسرکانه از استان همدان
یکی از دستگاه ها ال تی 3 بود و البته فکر کنم داشبردش قدیمی بود
یکی از بچه ها بازی فروزا را داخل دستگاه گزاشت و وقتی پلی گیم زد بازی اپدیت خواست و اون هم قبول کرد کنسول خاموش روشن شد و خلاصه وقتی بالا اومد یه صفحه ی کد دار بود که زده بود اپدیت استپ شده
میدونم که دستگاه درست میشه ولی میخوام خودم یاد بگیرم که مشکل از کجا بوده چرا اینطور شده؟
چون باید دستگاه ها رو خودم سرویس کنم نمیشه هر سری تا همدان 6 تا دستگاه رو بیارم و کلی پول بدم
کسی میتونه کمکم کنه؟
اون از اپدیت منظورش داشبرد بوده یا اپدیت درایو در حالی که درایو من ال تی 3 بوده
ممنون
سلام من فردا می رم دستگاه هم رو lt3 کنم بعدش میتونم آپدیت داشبورد جدید رو بریزم (دستگاهم آخرین ورژن 2 ماهه خریدم)