دوستان یک راهنمایی میخوام من طبق یک آموزش این آنتن رو درست کردم اما روی مودم TD-I40 تاثیری در RSRP ندیدم مثلا اگر قبلا -119 بود الان هم همون هست ولی وقتی حتی آنتن ها رو بدون حتی تنظیم به مودم وصل میکنم RSRQ و SINR به طور چشم گیری از اعداد مثلا -15 -8 به 9 و 5 تغییر میکنن .
اول از همه اینکه 2 تا آنتن درست کردم با سوکت هاش و کابل و همه لوازمش سر جمع یک مبلغ خیلی ناچیزی شد که نمیتونم بخاطر قوانین فروم بگم.
دوم اینکه دوتا سوال از اساتید دارم:
1- آیا آنتن رو به کابل درست لحیم کردم ؟ یه طرفش به سیم زیر روکش (سیم پیچ دور سیم مرکزی) و یک طرفش به سیم مرکزی و به همین شکل هم کانکتور رو لحیم کردم . سیم دور به بدنه سوکت و سیم مرکزی هم به هسته سوکت .
(این سوال رو میپرسم شاید خنده دار باشه اما آنتن های وای فای رو دیدم که فقط به هسته مرکزی کانکتور وصل هستن و بر خلاف کابل کواکسیکال که سیم دور به بدنه کانکتور وصل میشه توی آنتن هایی که من دیدم به بدنه چیزی وصل نمیشه)
2- دوم اینکه با افزودن آنتن RSRP هم تقویت میشه یا فقط همون SINR و RSRQ که فکر کنم بازم به سوال اولم ربط داشته باشه چونکه ممکنه اشتباه لحیم کرده باشم و شاید اصلا کار نمیکنه آنتن!:eh:
ناگفته نماند که ایراد از اندازه گیری ها نیست چون دقیقا اندازه همونی که توی آموزشش گفته درست کردم با دقت میلیمتری فقط سر اتصال سیمش شک دارم
کد:
uupload.ir/files/qxlf_1.jpg
کد:
uupload.ir/files/30da_2.jpg
کد:
uupload.ir/files/cvrq_3.jpg
کد:
uupload.ir/files/2gsd_4.jpg