من به مخابرات که گفتم تخلیه کنه همون وقت تخلیه کرد ولی تا فردا هنوز اینترنت فعال بود 3ساعت بعدش های وب وصل کردنقل قول:
فک کنم دیگه این تخلیه اینا جمع شده بری شرکت سرویسو بگیری 24ساعت فعال میشه
Printable View
من به مخابرات که گفتم تخلیه کنه همون وقت تخلیه کرد ولی تا فردا هنوز اینترنت فعال بود 3ساعت بعدش های وب وصل کردنقل قول:
فک کنم دیگه این تخلیه اینا جمع شده بری شرکت سرویسو بگیری 24ساعت فعال میشه
سرویس 256k[emoji2]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید ، کلا برای اینکه یک شرکت بتونه درخواست رانژه را در سیستم جامع برای مخابرات ارسال کنه ، بایستی مشترک خطش از شرکت دیگری سرویس نداشته باشه. یعنی تا وقتی که خط مشترک از یک شرکت سرویس اینترنت داره و در واقع در رانژه اون شرکت هست ، هیچ نهاد دیگری نمی تونه برای مشترک درخواست سرویس ثبت کنه. حالا وقتی شما درخواست تخلیه (درخواست جمع آوری) از یک شرکت را می کنید به محض اینکه این درخواست از شرکت برای مخابرات ارسال میشه ، مخابرات توی سیستم جامع خط شما را خالی می کنه ولی شاید یکی دو روز هم طول بکشه که از نظر فیزیکی رانژه را تخلیه کنه. به این صورت هست که چراغ DSL شما روشن می مونه و قطع نمیشه. ولی در اصل این امکان وجود داره که یک شرکت دیگه برای خط شما درخواست رانژه بفرسته.نقل قول:
(این تاخیر در تخلیه فیزیکی رانژه هم از طرف مخابرات با این هدف انجام میشه که وقتی مشترک از شرکت دیگری درخواست سرویس کرد به راحتی سیم رانژه را از ترمینال های یک شرکت به شرکت دیگه متصل می کنند و دوباره کاری نشه)
سرویس 256k[emoji2]
طبیعی هست دوست عزیز. همه سرویس دهنده ها مشترکین که ترافیک محدود دارن را روی حداکثر سرعت پشتیبانی شده توسط خط و مرکز تلفن می بندن که ترافیک مشترک زود مصرف شده و مجبور به خرید شارژ بشه.نقل قول:
یک هفته ای می شه که سرویس من اختلال داره و وضعش خیلی خرابه
هیچ وقت دانلودم زیر 940 کیلوبایت در ثانیه نمی اومد ولی پینگ بالا و سرعت در حد 2-3 مگابیت بهم می ده (اونم با 8 کانکشن)
همه اوکی هستن؟ کسی تجربه منو نداره ؟؟
داداش جدیدا 256 ،4مگ بسته میشه؟نقل قول:
اوضاع نویزت چطوره؟نویز داری؟نقل قول:
من که دو مگمنقل قول:
وضعیت من فعلا" که خوبه