سلام.دوستان گلم چه شرکتی غیر از مخابرات پیشنهاد میکنید؟
Printable View
سلام.دوستان گلم چه شرکتی غیر از مخابرات پیشنهاد میکنید؟
بازم طلایی نود. اینم هفته جدید ا ادامه دروغگویی، بد قولی، کم فروشی دزدهایی که (حداقل) یک سال کم فروشی میکنن.
نقل قول:
باز خوبه مال تو 90 هست سرعت من که 35
همیشه چند تا لینک با هم میزارم و همیشه لینکام داخلین.
مال من که روزانه و شبانه هردوش یه بو میده !
سرعت 90 طلایی
مسخرشو در اوردن کاشکی فیکس رو 90 باشه بدبختی اینه که ثابت هم نیس
90 میشه بعد میشه 10 بعد میشه 5کیلوبایت دوباره 90
دم وایمکس ایرانسل گرم دوستم 512 گرفته چه شبانه چه روزانه رو 62 نمیاد پایین نه میره بالا فیکس فیکس
از صحبت های مهندس فهمیدم که ایشون پهنای باند کافی برای روزانه خریدن و این مشکل کم سرعت شدن اینترنت در شب بهشون مربوط نیست.یعنی به خاطر اینکه شب سرعت میاد پایین نمی تونن که پهنای باند بخرند و برای روز پهنای باند کافی خریداری شده.
به مهندس میگفتی خسته نشی.اخه تو که مدیر عاملی به تو مربوظ نیس پس به کی مربوطه؟؟؟؟نقل قول:
حتما به رفتگر سر کوچمون مربوطه. کی پهنای باند خواست همون سرعتی که تو قرارداد قید شده 2 مگابیت رو بدن .سرعت دانلودمون 250 بشه واسه هفت پشتمون کافیه.پهنای باند پیشکشش باشه.
کل دانلود دیشبم 411.2 MB با طرح طلایی
خسته شدم از این همه شعر شنیدن
عزیز دلم خود مهندس قبول کرد که محدودیت گذاشتن رو شبانه وگفت باید طرحی مثل طلایی با طرح پایین ترفرق داشته باشه چون داره پول بیشتری می ده قرار شد دوهفته حداکثرحل شه که دیگه هیچ خبری ازایشون نشدنقل قول:
دیگه عالم وادم می دونن این محدودیتن راس ساعت 1 هیچ ربطی به پهنای باند نداره یعنی اینا خودشون می یان دومگ طلایی رو می کنند 8. یک مگ
پهنای باند وقتی کم می یاد که مثلا تو دوساعت اول با 100الی 150دان می کنی ازساعت 3 بعبعد هم برمی گشت رو سرعت واقعی این یعنی کمبود پهنای باند تو دوساعت اول
اینا رو خودشون خیلی خوب اینجا فهمیدن اما اینکه شما چی ازایشون پرسیدی و ایشون چی گفتن رو دیگه نمی دونم
من باش که تازه میخوستم شبانه بگیرم!!پس ازحرفایه ایشون میشه اینجوری استنباط کرد که تا این طرح مودمه رایگان یکساله نشه سرعت فرقی نخواهدکرد.نقل قول: