فقط 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟ :n08: بابا از خنده پهن شدم کف اتاق.... بابا اینقد خندید توو خودم نجسی کردم :n02: از دست تو کل حسین.... میترسم با این سرعتی که تو میری جلو دیتای فضای مجازی تموم بشه... اون وقت میخوای چی دانلود کنی ؟؟؟ :n04:نقل قول:
فقط 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟ :n08: بابا از خنده پهن شدم کف اتاق.... بابا اینقد خندید توو خودم نجسی کردم :n02: از دست تو کل حسین.... میترسم با این سرعتی که تو میری جلو دیتای فضای مجازی تموم بشه... اون وقت میخوای چی دانلود کنی ؟؟؟ :n04:نقل قول:
مبین نت علاوه بر افروز از مخابرات هم پهنای باند تهیه میکنهنقل قول:
اینطوریه؟نقل قول:
سوتیا خودتون رو دیدی؟:n08::n09:.
محتوای مخفی: ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدار لود شدن ویدئو بعد از رب ساعت... تک کانکشن یه چیزی در حد 2 کیلو بایت :n09:
:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
بابا به خدا دارم دوونه میشم از دست این اینترنت
تو پرشین تولز خیر سرم میخوام 2 تا تاپیک بزنم برای یه کیس ، برای اینکه مشخصات رو بذارم همشون سرور خارجی ان هیچ کدوم لود نمیشه با 2 کیلوبایت سایتهای باید آنچنانی باز کنم :n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اول ماه رمضونی باید فحش و بدوبیرا بار اینا کنیم :n02:
همیشه پینگم بین 130 تا 150 با وایمکس دیروز که همه تایم اوت داشتن من فقط پینگم رفته بود بالا با این حال اصلا تایم اوت نداشت امروز هم برگشت به حالت عادی همون 130 تا 150نقل قول:
1 مگ محدود :n24::n21::n28:
امسال رستورانا رو هم تعطیل کردن :n14::n04: ما رفتیم غذا بگیریم 5 6 تا رستوران همش تعطیل :n21: خسته و کوفته و گوشنه برگشتیم دیدیم تازه 50 درصد ویدئو بیشتر لود نشده ... واقعا دیگه زندگی برام غیر قابل تحمل شده با این وضعیت :n03: حالا اینترنتو یه کاریش میکنیم ولی شکمو چی کارش کنیم ؟؟؟ :n04:نقل قول:
خداوکیلی اینو ببینید :
سرعت رو ببین داره 1.2 کیلو آپلود میکنه
ابوالفضل هر وقت میبینیم اینترنت تو و حسین اینطوری شده به اسیاتک امیدوار میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی سرعت دانلود و اپلودمون چقدر شبیه همه:n02::
حتما یه خبرایی هست چون برای اولین باره که دچار افت سرعت شده سرویسم کل شرکتای شمال غرب اینطوری شدن.:n30:نقل قول: