واسه من چند وقتیه سایت گوگل و بعضی از سایت ها باز نمیشه و باید vpn کانکت کنم تا گوگل بیاد بالا
زنگ زدم پشتیبانی گفتند که شیراز و اصفهان یه مدته اینجور شده باید صبر کنید درست بشه
دوستانی که شیراز هستند مشکل منو دارند؟
Printable View
واسه من چند وقتیه سایت گوگل و بعضی از سایت ها باز نمیشه و باید vpn کانکت کنم تا گوگل بیاد بالا
زنگ زدم پشتیبانی گفتند که شیراز و اصفهان یه مدته اینجور شده باید صبر کنید درست بشه
دوستانی که شیراز هستند مشکل منو دارند؟
سلام.
من مودمم d-link هست.
هم وایرلس داره و هم لن.
که لن رو به pc وصل کردم,حالا میخوام با گوشیم از طریق وای فای وصل شم به اینترنت و لی هر کاری میکنم نمیشه.چیکار کنم؟
کلا مودم رو که میزارم رو ppoe اینترنت رو pc هم قطع میشه!
قبلا که صبانت داشتم اینجوری نبود.
اره منم همین مشکل رو دارم ولی خوب VPN مشکل رو حل میکنه ...:46:نقل قول:
افت سرعت حل شد....؟
هنوز که حل نشده! :13:نقل قول:
آقا هیچ کس گردن نمیگیره که به ما 60 گیگ حجم دادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چکار کنم این همه حجم رو ؟!!!!!!!!
کم کم دارم میترسم !!!!!!!!!
میگم نکنه بعدا از حسابت کم کنن ؟نقل قول:
چون من یه بار حجم خریدم انلاین بعدش تموم شد دفعه ی بعد که خواستم بخرم دیدم 1 گیگ حجمو حساب کرده 10400 زنگ زدم گفتش حجم دفعه ی قبلتو حساب نکرده بود الان کم کرد
مراقب باش
توی ایران سیستمایی که به پول مربوطه هیچ وقت اشتباه نمیکنه :31:
من که میگم کلاً این 60 گیگ رو نوش جان کن بعدشم پکیجت تموم شد برو نمایندگی شهرتون تمدید کن رفتی خونه ببین چجوریاست :31:نقل قول:
من که بعید میدونم بعد از دریافت پکیج جدید حجمش رو کم کنه :27:
اگر هم کم کرد برو یعقه یارو رو بگیر بگو چرا ترافیک ندارم:21:
آخه این نمایندگی اینجا میگه رو سیستم ما 6 هست اما مرکز پارس میگه 60 هست رو سیستمشون !!!!نقل قول:
رو سیستم منم 60 گیگه !!
ملاک کدوم سیستمه ؟!!!!!
مرکز میگه برو نمایندگی بگو اصلاح کنن . نمایندگی میگه درسته ! میگه ما تا 6 میذاریم مصرف کنی !!!
اوه اوه . قزوینییییییییییی :31:نقل قول:
170 مگ ! :18:نقل قول:
بعید میدونم کسی مثل تو باشه ! :2: (دیگه پایین تر نرو !)
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
خیلی عجیبه !!!!!!!! عجبا !!!!!!!!! :18::41::2::24::grrr:نقل قول: