من از همون روزاي ا.ل كه س ا ك س قطع شد با وي پي ميرفتم ... الانم با وي پي ام
Printable View
من از همون روزاي ا.ل كه س ا ك س قطع شد با وي پي ميرفتم ... الانم با وي پي ام
مخلص همه
۱. قیمت های سرویس ۲ مگ مبین نت رو دیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوام کلیه ام رو بفروشم بگیرم ... می گن با یه کلیه هم می شه همون قدر زنده موند عوضش کمتر الاف دانلود می شم بیشتر از زندگی لذت می برم
۲. من ۱ مگ مبین نت دارم ... یک سایت معرفی کنید که با سرعت ۱۰۰ ک ب بتونم دان کنم بدون ای دی ام
یه زمانی آپارات نگاه می کردم الان همون هم {...} رفته
جالبه هانقل قول:
واس یکی وصله واسه یکی قطع!
الان بخوام شارژ کنم با همون 4 درصد مالیات ارزش افزوده است دیگه؟
چون قبلا درصدش رو نوشته بودن ولی الان هیچی ننوشتن.
الان که دارم چک میکنم هنوز برام وصلهنقل قول:
شما از جایی که س ا ک س خریدید مطمئن باشید مشکلی نباشه
شایدم منطقه ای باشه فعلا نمیشه گفت
چی بگم ؟ :(
سرعت دانلود با 1 کانکشن 15 کیلوبایت هست :(
چیکار میشه کرد با این ؟
سرویس 1 مگابیت .
به احتمال زیاد منطقه ای باشه... اهواز که س ا ک س قطعه...نقل قول:
الان 5 درصد شده.نقل قول:
نقل قول:
خوب دوستان ... اون اتفاقی رو که واسم افتاد و یه هفته پیش گفتم بهتون رو الآن میخوام تعریف کنم .
راستش اون هفته جایی بودم و در حین این که اصلا هواسم به شارژم نبود یهو تموم کردم و موندم که چه کنم و چون کار مهمی با نت داشتم.. از اونجایی که دسترسی به بانک نداشتم و فقط 2000 تومان تو کارتم بود تصمیم گرفتم که با همین کارم رو راه بندازم تا بعد که تپل شارژ کنم...(گفتم از 2000 تومان 1900 بریزم که یه چیزی هم ته کارتم بمونه)
آقا سرتون رو درد نیارم ما این پول رو ریختیم (البته با GPRS) و بعد از اینکه صفحه پرداخت موفقیت آمیز مبین رو بهم داد و گفت چقدر تو شارژم اومده از GPRS دیسکانکت کردم و همون موقع با مبین وصل شدم و یهو صفحه پرداختم قطع شد... قصه از اینجا شروع شد که ما یه رفرش دادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دیگه بقیشو تو عکسا ببینید خودتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از این جاش عکس گرفتم چون تا اینجاش هنوز باورم نمیشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا به بعد هم دیدم حالا که داره حال میده 200 / 300 بار F5 زدم :دی ..
این هم مدارکش... فقط دیگه از صفحه گوشی نتونستم عکس بگیرم با اون همه اس ام اس که داد...
صفحه ECARE :
صفحه تاریخچه پرداخت :
صفحه ایمیلم :
دلیل اینکه هم الآن این رو گذاشتم اینه که تا دیروز که نگاه کردم دیدم باقیمانده شارژم تا 240000 تومان مونده ... اما طرافای ظهر بود که یه شماره بهم زنگ زد و من نتونستم جواب بدم(شماره تهران بود) بعد که زنگیدم بهش دیدم سخن گوی مبین نته...من هم بیخیالش شدم ... تا امروز ظهر که یهو دیدم شارژم صفر شده...
اما خدایی یه هفته حال کردما با دانلود روزانه و با سرعت روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه 40 گیگی رایگان به حسابم اومد زمان عید ولی اینی که شما میگی ....