نقل قول:
این نرم افزار سکتورهای دیلی رو درست نمیکنه اگه هارد سکتور دیلی داره و داره زیاد میشه بهتره هر چه زودتر ببرید برای تعمیر
Printable View
نقل قول:
این نرم افزار سکتورهای دیلی رو درست نمیکنه اگه هارد سکتور دیلی داره و داره زیاد میشه بهتره هر چه زودتر ببرید برای تعمیر
سیستم با یک هارد دیگه تست شده ؟ مطمئن هستین مشکل از هارد است ؟ چون این مشکل علت های دیگری هم دارهنقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید هارد اکسترنال!!!!!!!!!!!!
تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه
بچه ها من یه هارد اکسترنال سامسونگ پاسبورتی دارم حدودا 3 سالی می شه که خریدمش از اول نو بود، بسیار در ناز و نعمت هم به سر می برد این هارد من نه ضربه خورده نه هیچی همیشه روی کیس کامپیوترم بود، یه بار ویروس گرفت که مشکلش با ویروس یابی حل شد، ولی چند وقت پیش دیدم قطع و وصل می شه فکر کردم کابلش اتصالی کرده گفتم استفاده می کنم تا کار می کنه بعد که کابلش خراب شد یه نوشو می خرم، بعد دیدم باید یو اس بی کوچیک سمت خود هارد رو یه کم فشار بدی تا لامپش روشن بشه بخوندش، انگار که از تو اتصالی داشته تا اینکه کابل رو بردم بیرون دادم امتحان کردن گفتن کابلت سالمه وقتی اومدم زدم به هاردم دیگه کار نمی کنه که نمی کنه! حتی برا یه لحظه هم لامپش روشن نمی شه و نمی شناسدش!حالا چه خاکی تو سرم کنم؟ کلی اطلاعات دارم توش نمی تونمم بدم بیرون دستشون باشه، آیا داخل هارد اکسترنال ها هم یه کارت حافظه رم وجود داره؟ می تونم برم پیش مغازه دار رم توشو بگیرم تا درستش کنن بعدا دوباره بهش جا بزنن؟ چه جوریاس بهترین راه حلتون چیه؟ لطفا تمام دوستان خبره راهنمایی کنن:n16::n03:
از نوع ارور و وجناتش می خوره از هارد باشهنقل قول:
یک تستی که با لینوکس به زور گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موندم چطوری مرتفعش کنم :(
فک کنم تنها راهم استفاده از بد بلاک لینوکس باشه :-<
اسکنشم می کنم تا نصفه میره بعد گیر می کنه !
هارد منو اصلا نمی شناسههههههههههههههههههههه ههههههههههه خاموشه اصلا
دوستان لطف کنید راهنماییم کنید، آیا روشی هست که بشه ارورهای هارد زیر رو برطف کرد؟ بعنی کاری کرد که همه سالم بشن؟
لازم به ذکره بگم که همین الان روی هارد کلی دیتا هست و هیچکدوم مشکلی ندارن.
با فرمت خاص یا نرم افزار خاصی میشه درستش کرد؟
لطفا سریع جواب بدید. با تشکر.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
درود خدمت بچه ها بخصوص مهران و عطای گرامی
من یه هارد سیگیت اکسترنال پرتابل دارم که تصویر زیر وضعیتش رو نشون میده ، میخوام بببینم این هارد با این وضعیت قابل اعتماد هست ؟ اصلا خودمم نمیدونم چرا اینجوری شده ، نه ضربه ای و نه شوک الکتریکی !
هارد بدسکتور delay sector relocated sector همه چی داره با hdd regenerator که فقط بدسکتور ها تعمیر میشه برای اون دو مورد دیگر روش نرم افزاری تا جایی که میدونم برای برطرف کردنش نیست باید ببرید برای تعمیرنقل قول:
هارد رو تست کردین که فرمت سطح پایین میشه یا نه ؟
نقل قول:
یعنی هارد رو وصل میکنید موتور هارد هم کار نمیکنه ؟
کابل ها و اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنیدنقل قول:
هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید و بایوس مین و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
قبل از انجام همه این کارها از اطلاعات هارد بکاپ تهیه کنید