بوت دیوایس را رو یcd rom میزارید؟نقل قول:
Printable View
بوت دیوایس را رو یcd rom میزارید؟نقل قول:
سلامونقل قول:
وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید delete رو فشار بده ، تو صفحه ای که باز میشه برو رو گزینه دوم و بوت CD (first boot) رو انتخاب کن!
این کار و کردی یا نه؟!
ســـــــــــــــــــلــــ ـــــــــــــــــامنقل قول:
بچه ها کسی نبود این سوال منو جواب بده؟؟
خودم نمیدونم مشکلش چیه ولی یادمه قبلا فرمتشو مثل توی عکس نمیزد.....یعنی پایینش نمیزدMPEG-TS ،حالا نمیدونم ...
فقط مطمعنم که باید درست بشه ولی یک کار کوچیک میخواد....دوستان چیزی به ذهنتون نمیر3 ؟؟
سلام.
بچه ها من نزدیکترین تاپیک به این مشکل رو اینجا دیدم به هر حال اگه تاپیک اختصاصی واسه ویندوز لایو وجود داشته و ما ندیدیم ببخشید.
مشکل م اینه که من وقتی کامپیوتر و تحت ویندوز لایو بالا میارم (Windows XP Live Without Need Hard Drive) اگه درایو های هارد فرمت FAT32 داشته باشن ویندوز لایو نشونشون میده اما اگه NTFS باشن نشون نمیده هیچ درایوی رو.
راهی وجود داره که من درایوهای هارد NTFS و تحت ویندوز لایو بتونم ببینم؟
اگه وجود داره لطفا بفرمایید و اگه وجود نداره در صورت امکان نرم افزاری مثل ویندوز لایو رو بهم معرفی کنید که وقتی CD شو میزارم و کامپیوتر رو ریستارت میکنم و تحت CD بالا میارم مثل ویندوز لایو بتونه بدون اینکه به داخل ویندوز اصلی هارد بره تحت خودش درایوهای هارد رو بهم نشون بده و اجازه مدیریت فایلها رو بهم بده.
ممنون از دوستان.
با سلامنقل قول:
شما برو لینک زیر من تو یه کامپیوتر نمیدونم فرمت هاردش fat یا ntfs بود با این بالا آوردم درایواشو نشون داد شما هم امتحان کن ببین.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5650898&postcount=9
سلام دوستان.من windows xp service pack 3 را دانلود کردم و روی سیستم service pack 2 نصب هست و خواستم فقط upgrade کنم که خطای زیر رو داد،مشکل از کجاست دوستان؟
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:سلام
واسه این گفتم عکس بذار چون تو سر تیتر ارور معمولا مینویسه مثلا مشکل از Explorer.exe یا سخت افزاره.
چند جا گشتم اکثرا" Repair کردن ویندوز رو بهترین راه دونسته بودن.
نقل قول:فایل رو از ضمیمه دانلود کن . اول فایل های درون پوشه ی 1 رو اجرا کن و سیستم رو Restart .
اگر مشکل حل نشد سپس فایل های موجود در پوشه ی 2 رو اجرا کن و دوباره ری استارت کن.
نقل قول:دوست گلم لطفا واضح و روشن تر مقصودتون رو بیان کنید .
نقل قول:
نقل قول:طبق پست زیر وارد ریکاوری کنسول شو و دستورات رو وارد کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
سؤال مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در انجمن خودش بپرسید.
به تنظیمات winamp رفته و یک فایل هایی رو که نمیخواید با این برنامه اجرا بشن بردارید.
سپس دوباره gom player رو برای اجرای فایل ها انتخاب کنید و سیستم رو Restart کنید.
موفق باشید :40:
آره. این کار رو کردم.تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم.به هیچ چیزی دسترسی ندارم که ویندوز رو فرمت یا درست کنمنقل قول:
[/QUOTE]
سؤال مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در انجمن خودش بپرسید.
به تنظیمات winamp رفته و یک فایل هایی رو که نمیخواید با این برنامه اجرا بشن بردارید.
سپس دوباره gom player رو برای اجرای فایل ها انتخاب کنید و سیستم رو Restart کنید.
موفق باشید :40:
ممنونم. الان این نرم افزار Fix desktop برای من گذاشتین؟؟؟ چیکار میکنه؟ باید هر 2 تا رو احرا کنم؟؟؟