ممنوننقل قول:
خدا رو شکر که یکی پیدا شد جواب سوالامو داد ...
:10:
Printable View
ممنوننقل قول:
خدا رو شکر که یکی پیدا شد جواب سوالامو داد ...
:10:
به Oracle_Eldorado و mohammadgame
ای بابا چرا منو می زنید ؟من از طرف خودم و رفیقم اگه بی احترامی کردیم معذرت می خوام.شما که تو کلامتون بیشتر کل آوردین.
رفیق من اصلا توی بازی از چیت استفاده نمی کنه داور رو برای همین گفته بی آرین .
ان شا ا... خدا توفیق زیارت امام هشتم به همه بده. اون موقع قبل از برگشت به شهرتون یه سری هم به رفیق ما بزنید .
تا اون چند باری که من بازیش رو دیدم اصلا تو تک به تک نمی خوره چون همیشه فکرخونی می کنه آروم راه می ره و اصلا هد شات کردنو قبول نداره چون می گه اگه ماوس تو دستت کم بیاره
اون موقع مرگت حتمی ست.کلا روش های جالبی برای مبارزه داره که باید دید و چشید.خیلی ها رو دیدم که به گیم نت اومدند و زندگی شون هم کانتر بوده ولی با یکی دو دست بازی کردن به سبک بازی رفیق من ایمان آوردن .حقیقت را باید قبول کرد.من قبول دارم که شما از من وارد ترین و
قبول دارم که قبول کردنی که توش ندیدن باشه خیلی سخته پس باید دید وبعد از اون باور کرد.
به امید دیدار
می خوام آنلاین بازی کنم ولی اینجا دیگه گیر می کنه !:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :31: یادم رفت !
ممنون میشم کمکم کنید !
دوست عزیز ما کی هستیم که شما رو بزنیم ؟!نقل قول:
به Oracle_Eldorado و mohammadgame
ای بابا چرا منو می زنید ؟من از طرف خودم و رفیقم اگه بی احترامی کردیم معذرت می خوام.شما که تو کلامتون بیشتر کل آوردین.
رفیق من اصلا توی بازی از چیت استفاده نمی کنه داور رو برای همین گفته بی آرین .
ان شا ا... خدا توفیق زیارت امام هشتم به همه بده. اون موقع قبل از برگشت به شهرتون یه سری هم به رفیق ما بزنید .
تا اون چند باری که من بازیش رو دیدم اصلا تو تک به تک نمی خوره چون همیشه فکرخونی می کنه آروم راه می ره و اصلا هد شات کردنو قبول نداره چون می گه اگه ماوس تو دستت کم بیاره
اون موقع مرگت حتمی ست.کلا روش های جالبی برای مبارزه داره که باید دید و چشید.خیلی ها رو دیدم که به گیم نت اومدند و زندگی شون هم کانتر بوده ولی با یکی دو دست بازی کردن به سبک بازی رفیق من ایمان آوردن .حقیقت را باید قبول کرد.من قبول دارم که شما از من وارد ترین و
قبول دارم که قبول کردنی که توش ندیدن باشه خیلی سخته پس باید دید وبعد از اون باور کرد.
به امید دیدار
ما یه اخطار دوستانه دادیم که مدیران اخطار جدی به شما ندهند ! وگرنه میتونستیم از طریق مدیران متوصل بشیم .
حالا ممکنه واقعا حرفه ای باشه ولی مطمئن باش از اون حرفه ای تر هم هست که از توی 20 دست یه دست ببره !
امیدوارم یه روزی بتونم بیام اونجا و باهاتون بازی کنم . البته من خودم زیاد بازیم خوب نیست . با تیمم خوب بازی میکنم .
حامد عزیز حتما بعد از این صفحه اینو مینویسه : Retrying To Connect Serverنقل قول:
می خوام آنلاین بازی کنم ولی اینجا دیگه گیر می کنه !
سلام یادم رفت !
ممنون میشم کمکم کنید !
بعد تا 4 شماره میره و ارور میده .
این نشون میده که سرور خراب هست و مشکل داره . یا شما نمیتونید به سرور وصل بشید .
نقل قول:
آخه موضوع اینجاست : یه هیچ سرور ای نمیره ! :41: ( اینم بگم که دیروز رو سیستم نصب کردم و هیچ کاره دیگه ای نکردم ! احتمالآ خودش پچ کننده داره و کرده ! )
خوب دوست من شما ورژن پچت رو عوض کن .نقل قول:
آخه موضوع اینجاست : یه هیچ سرور ای نمیره ! ( اینم بگم که دیروز رو سیستم نصب کردم و هیچ کاره دیگه ای نکردم ! احتمالآ خودش پچ کننده داره و کرده ! )
به نظر من بهترین ورژن 27 هست .
شما 4.2.2.4 را پینگ کنید واگر زمان پینگ بالا بود و یا پکت ها ناقص میشدند بدانید لینک یا ISP یا تنضیمات
شبکه تان نادرست است:
Start>run>cmd enter
ping 4.2.2.4
نقل قول:
پینگ کردم و به طور کامل پکت ها اومدند ! :41:
میشه لینک دانلود بزارین ؟ :41:نقل قول:
ممنون :11:
ایول ایول ! همه چی حل شد ولی نمی دونم چطوری Latency رو بالا ببرم ! هر دفعه میرم تو بازی کیک میشم و میگه پینگ رو ببر بالا ! :41:
ADSL 64 هم دارم ! :41:
شما از مشکل خوشت می آید؟ همه آرزوی پینگ یا لیت (Latency) پایینتر دارند شما بالاتر:31:
لیتنسی کمتر باعث کمتر شدن لگ و بازی روان تر است شما آی پی کدام سرور را استفاده میکنید ?
هرچند سرعت 128 مناسب است ولی من خودم با 64 بازی میکنم.
نقل قول:
وای ببخشید اشتباه شد ! اونقدر نتونستم برم تو سرور هاشون که ... :31:
راستش واسه من خودش لیست میاره و ----- هم داره ! ( آسیا - آروپا - آمریکا و ... )
شما خودتون کجا بازی می کنید ؟ کدوم سرور ؟ :41: موندم تو کف کمکم کنید ! :41:
قبل از اینکه بری داخل بازی این نکات رو رعایت کن :نقل قول:
وای ببخشید اشتباه شد ! اونقدر نتونستم برم تو سرور هاشون که ...
راستش واسه من خودش لیست میاره و ----- هم داره ! ( آسیا - آروپا - آمریکا و ... )
شما خودتون کجا بازی می کنید ؟ کدوم سرور ؟ موندم تو کف کمکم کنید !
همه ی پنجره های IE ( همون کاوشگر اینترنت ) رو ببند به طوری که هیچ سایتی باز نباشه .
هرچی FireWall ( مثل آنتی اسپای , آنتی ویروس و ... ) هرچی از این قبایل رو Off کن .
برنامه ی Yahoo Messenger رو به طور کامل ببند .
در کل هر برنامه ای که به نحوی از اینترنت استفاده میکنه رو ببند .
اگه حل نشد ISP تو عوض کن ( همون شرکتی که ازش اینترنت میگیری )
برای چی وقتی میخوام آنلاین بازی کنم مینویسه:
invalid cd key
باید چی کار کنم؟:46:
دوست من یه چند صفحه پیش رو بخون یه فایلی هست به اسم Fix Invalid Cd Key .نقل قول:
برای چی وقتی میخوام آنلاین بازی کنم مینویسه:
invalid cd key
باید چی کار کنم؟
اونو دانلود کن و بریز توی محل نصب بازی و اجراش کن و yes و Yes بزن و مشکلت حل میشه .
تذکر : توی سرور های خارجی نمیتونی بری ! فقط سرور های ایرانی .
برای چی وقتی برنامه رو اجرا میکنم و میزنم YES و بعدش OK دوباره همون ارور رو میده؟:19: راستی تو چند تا از سرور های ایرانی که رفتم وارد سرور میشه ولی دوباره یه ارور جدید میده.:2:نقل قول:
مشکل Latency حل شد حالا مشکل انتی چیت دارم ! :41: دانلود کردم و نصب هم کردم ولی سیستم رو کلآ خاموش کرد ! :41: ( این 16 روز رو بهمون کمک کنید که آنلاین بازی کنم بد جوری تو کفم ! آخه دارم میرم سربازی ! )
ممنون از همه :11:
جه باهال
منم اسفند ميرم سربازي
ايشالله موفق باشي
اروري چيزي نميده ؟
خود آنتي چيت رو نصب ميكني ميندازه بيرون ؟
آیا فایل دریافتی از منبع معتبر است و آلوده به ویروس نیست و نیز آنتی ویروس اگر داری با این فایل مشکل ندارد
و در آخر ورژن بازی و پچ آن مناسب بازی آنلاین است و از انواع چیت(cheat) ها پاک؟
آنتی چیت رو از گیم زون گرفتم ! تو خود بازی گفت برو از اونجا دانلود کن ! نصب کردم ، صفحه ی آبی اومد که مموری سیستم رو داشت دامپ ( Dump ) می کرد و 100 % شد خاموش شد ویندوز ! :41:نقل قول:
الا تو سرور های اسیایی بازی می کنم ! ولی باز بازی گیر می کنه ! :41:
می خوام با ایرانی ها باشم :31::40:
سلام به همه دوستانه کانتر باز.... :cool: من هفته پیش ویندوزمو عوض کردم حالا کانترو با کیفیت خیلی پایین اجرا میکنه(محیط بازی رو به شکل مربع مربع نشون میده!!!) کیفیت رنگش روی 16 بیته و تغییر نمیکنه..... باید چه کار کنم ؟؟لطفا راهنمایی کنید.
واسه من كه يه ارور ميده آنتي چيته وقتي ميخوام برم تو بازي
فكر كنم intercepting error بود
در قسمت Option>>Videoنقل قول:
Render رو روي OpenGL قرا بده
ایول واسه من الان حله همه چیز ! :27::8:
از صبح تا الان دارم بازی می کنم ! چه حالی میده لامصب ! :5:
سرور های ایرانی کی بازی می کنن ؟ :21:
به دوستان سرور گیلاس رو پیشنهاد میکنم که جدیدا باز شده .
علاوه بر پینگ پایینش مپ های متنوعی هم میزاره که برای اونایی که از مپهای معمول خسته شدن مفیده .
البته قبل از ورود انتی چیت یادتون نره .
ip :
کد:217.219.42.142:27015
نقل قول:
میشه انتی چیت خودتون رو برای دانلود بزارین ؟ :41:
ممنون :11:
همون sXeInjected ؟نقل قول:
باشه .
بفرمایید :
کد:http://iceblog.persiangig.com/other/sXeInjected.exe
این کارو انجام دادم.اما eror میده با عنوان video mode change failure با این پیام که:نقل قول:
the specified video mode is not supported .
مشکل از کجاست؟؟
ممنون میشم در مورد نحوی استفاده یه کم توضیح بدین !نقل قول:
تو فولدر کانتر نصب کنم ؟ چی کار کنم ؟
جاش فرق نداره فقط بايد يه جا نصب كني و اجراش كني و اول آپديت رو بزني و بعد minimize كني و بازي رو اجرا كنينقل قول:
خب كارت گرافيكت رو ساپورت نميكنهنقل قول:
دوباره گرافيك رو نصب كن شايد درست شد
نصب می کنم ! اجرا که می کنم صفحه آبی میاد که ویندوز رو دامپ Dump می کنه و سیستم خاموش میشهنقل قول:
:41:
بابا این چه وضعشه:grrr:
من امروز کل این تاپیک رو خوندم
همه دنبال چیت:2: هستند بابا ول کنید یه خودتون بازی کنید ای بابا
من خودم تازه کار هستم ( دو هفته هست که کانتر بازی می کنم ):31:
ولی اصلا چیت نمیزنم
شما هم سعی کنید یاد بگیرید به جای تقلب
توی این تاپیک به جز تعداد کمی پست چیز بدرد بخوری پیدا نکردم:13:
راستی بچه ها می گم قرار بزاریم بریم توی یه سرور بازی کنیم تا ماهم یه چیزایی از دوستان حرفه ای یاد بگیریم
تاپیک رو هم حرفه ای ترش کنید مثلا درمورد استراتژی بازی و این چیزا صحبت کنید ( باگها رو هم بگید )
من هم قبول دارم که بیشتر از تاکتیک و تکنیک ها گفته شود مثلا حالات مختلف تیراندازی با توجه با فاصله و نوع
سلاح و تیم یا استفاده از انواع نارنجکها یا انواع پرش و حرکت و نیز جاگیری های مختلف در نقشه های اصلی و
پوشش دادن و خرید سلاح و .....
نقل قول:
عزیز من کی در مورد چیت حرف زد ؟ :18: من انتی چیت می خوام ! مطمنآ انتی که می دونی چیه ؟ :31:
در مورد شما نبود :11:
شما بشین تاپیک رو از صفحه اول بخون(من نشستم کل 300 صفحه رو خوندم )
می بینی که حداقل 80% پستها در مورد چیت یا ترینر هست :41:
تازه اگه نباشه هم اسپم هست:13:
پس اون همه زحمتی که Arashi کشیده چی ؟نقل قول:
در مورد شما نبود
شما بشین تاپیک رو از صفحه اول بخون(من نشستم کل 300 صفحه رو خوندم )
می بینی که حداقل 80% پستها در مورد چیت یا ترینر هست
تازه اگه نباشه هم اسپم هست
امیدوار بودم که صفحه ی اول رو هم خونده باشی .
بعدشم این نشون میده که کل 300 صفحه رو نخوندی .
چون من و یکی دیگه از دوستان آموزش آنلاین بازی کردن رو گذاشتیم .
فکر نکنم اسم این کارا اسپم باشه . اگه شک داری این بار کامل تر بخون .
من پيشنهاد مي كنم دموي بازي تيم هاي معروف(مثل :sk,nip,fnatic) رو بگيريد و نگاه كنيد. خيلي به دردتون مي خوره(دمو ها رو چند بار و هر بار از ديد يك بازيكن نگاه كنيد) بهترين سايت براي دانلود دموها هم سايت زير است.(همه دموها در همان روز مسابقه روي وب قرار مي گيرند) ولي بايد اول عضو بشيد ->رايگان. (به عضو شدن مي ارزه)نقل قول:
اين هم يك فيلم معروف از آموزش كلاش AK47 توسط heaton كه يكي از بهترين كانتر بازاست و الان در nip عضويت داره.کد:www.gotfrag.com
آموزش m4a1کد:http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=tgAAAFAxbHAu8kZPaUXpz2TVikqwwLbNgPLP5m2JeB3FPpZNKCPzQGSTDLjgPIcIVME9lX2J8y93GrJul-t4QrzPOr92L47UFSpLh8KGOUsNNinc5Kk_sMevBWatoxSEpMS3z_qxcm8lP_u-JadZhKOIgKKRQR4NFAul5an91iFkN7ar54ECdnKSieNrqCv0ApNOPgKpbD_sgd2kK6c8tKWtaugP-MLA0Xfe-7Nb3PW2tUWasURNR5bqWwuT23hdm8KQsw&sigh=oUY8ceKu4G9c-RiXWYuNo7mMgwU&begin=0&len=225267&docid=-206513118589908788
آموزش كلت (نمي دونم كدوم ولي احتمالا deagle)کد:http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=twAAAIR4dk5GmK4sLlqEuJ58ipGUeYdTNzm_j1Qz8740eaVz1nhdjWkGD5u724df-Hfaonln8nrcWHCwDVlJW9XtyA020bvjy3KreiPAgeeRCyU8S_YwJ-MRRlmofu3vuUkEneA1UVKivK6nSxWhpdSF_1hNWVNG-kAx517dTq-7IS65uiaV-_Z4glCWM9S_n_74dTY4-ELZPc5EPMfpLRdpcQJ4TaX1BLz6wckYpycRjyEyAp_AP5GFM1kU4TTTVBsM_A&sigh=eq1MZ0OTLWH1FHC2PovrPEljuG4&begin=0&len=218967&docid=-4750401264354803944
عجب لينكي هايي :18:کد:http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=sgAAAI-4FKSsygqqlxnZlXsdYkY81o-8HqJGort4L6_VwlL2qNH2s6N2ynLGTG4EjJFOwL1MtouKDsYBcl25v2dbW20Hjnee4iEA4ZdGTw6po0-NOEiTBgT81ul4W_WyyXHihtVki9qEBYckQU3MV3qmrOGVxIkoEtyQtZx_b2oGSQSP2NUy5lfhlyoXpX3vbrPoNWLkvMEcYT0V58AT4B-u-Ps6SBSw3isPLNg_PHZHXGEfgICu3B7gyf0SgjFFLWyBmg&sigh=c32h0afrEkmkP8NReglj55H1qQ4&begin=0&len=218967&docid=-7721723680820400909
اگه تازه كانتر رو شروع كردي، فعلا به جامپ فكر نكن:31:.
موفق باشي:10:
دمت گرم مهدی جان خیلی باحال بودن ! :31::11:
چرا میزنی:31:نقل قول:
خوب پست اضافه زیاد داره حدود 40 تا صفحه اول خوبه ولی شما اینجا رو نگاه کنید
شما چند صفحه برو جلوکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=9326&page=45
می بینی که پستهای خوب کم میشه:13:
ولی بقیه بدرد بخور بود خیلی ممنون :10:
من همشو خوندم شک نکن پست های Arashi عالی بود ولی بعدش دیگه پست نداد (کم):13:
تو همون صفحه های اول چندتا پست درمورد محل گزاشتن بمب در a به طوری که صداش در نیاد:31:
و چند تا پست هم در مورد زدن از پشت دیوار و پست های خوب دیگه هم بود
به هر حال ببخشید ناراحت نشید :11:
:11::11::11::11::11::11::11::11:
یکی نیست به ما بگه ایرانی ها معمولآ در چه ساعاتی بازی می کنن ؟ :41:
انتی چیت من سیستم رو خاموش می کنه ! چی کار کنم ؟ :41:
این آخریت ورژنه
نوشته مشکل reboot رو حل می کنه شما یه امتحان بکن
در مورد ساعت هم صبح ها که خلوتهکد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient4.3Fix2.0.rar
کم کم شلوغ میشه که عصر به بعد دیگه خیلی شلوغه