سلام میشه در مورد ترکرهای خصوصی بیشتر توضیح بدین و این که معمولا چند درصد از فایلهای تورنت ترکر خصوصی دارن چجوری میشه فهمید؟
سلام میشه در مورد ترکرهای خصوصی بیشتر توضیح بدین و این که معمولا چند درصد از فایلهای تورنت ترکر خصوصی دارن چجوری میشه فهمید؟
البته آقای Cleeev هر جور راحتی ;)
ولی
میشه بگی تو کدوم ترکرهای خصوصی عضو بودی یا الانم هستی؟
ثبت نام که تقریباً زیاد داشتم ولی هر چی تا حالا زور زدم نتونستم به SCC و TorrentLeech و BlackCats-Games راه پیدا کنم :19:... SCT ـیم که تعطیل شد...نقل قول:
یه زمانی توی bitmetv بودم که با اینکه خوبه ولی سر دونیت عوضی بازی درمیارن و اکانتو میبندن.....
الانم تو چند تا که زیاد جالب نیستن عضوم و demonoid ـم که بودیم و هستیم........ واقعاً داشتن ratio ـیه مناسب تو ایران با این کیفیت و سرعت کم اینترنت و محدودیت حجمی، سخته و وقتی نتونی در مدت کوتاهی به ratio ـیه مناسب برسی اکانتتو میبندن..... حالائم که vps داریم دعوتنامه گیر نمیاد.....
البته یه راه خوب واسه بهبود ratio اینه که فایلایی که میخوای دانلود کنی رو تا جایی که میتونی بگردی نمونه مشابهشونو تو ترکرای عمومی پیدا کنی (کاملاً مشابه) بعدش که دانلود کردی، ترکر خصوصیه رو بندازی تنگش و seed کنی...!!! راه احمقانه و خوبیه واسه بهبود ratio واسه ما بدبختا که تو این کشور گیر کردیم.....
-----------
دعوتنامه blackcats-games.net به شدت مورد نیازه...
سلام.نقل قول:
ترکر خصوصی هم مثل بقیه ترکرهای تورنت هست ولی یکسری امکانات و بالطبع محدودیتهای خودش رو داره نحوه ی دانلود ، سرچ ، ... مثل بقیه ی ترکرهاست ولی خب عضویت تو اونها free نیست منظور از free الزام به پرداخت پول برداشت نشه چون اکثر این ترکر ها در مواقع خاصی مثل سال نو ، سالگرد تاسیس ، هالووین و.. عضویت رو باز میکنن بیشتر علت این محدودیت جلوگیری از بارگذاری فایلهای فیک ، ساپورت بیشتر هستش برای استفاده از این ترکرها حتی بعد از عضویت باید ratio قابل قبولی داشته باشید یعنی امتیازتون از حد معینی کمتر نشه تو اکثر این سایتها می تونید فایل مورد نظرتون رو در صورت عدم وجود درخواست کنید و اینکه همه ی تورنتها در بیشتر و شاید هم همه ی مواقع سیدر خواهند داشت
بالاخره بعد از مدت ها تونستم با کم کردن تعداد کانکشن ها سرعتم رو درست کنم
این BCG که میخوای تو , تقریبا تو یک ماه اخیر به قول دوستی اگه ثبت نامش رو باز میکردنقل قول:
بهترتر بود از بس که ایوایت دادن خود ادمینا تو سایتهای مختلف :8:
اگه حواست جمع بود و واقعا دنبالش بودی میتونستی بگیری
ولی
فک نکن که جای محشریه و همه چی داره
من که بعضی وقتها گیم هایی رو که از BCG پیدا نمکینم از Demonoid با یه ذره دنگ و فنگ میزنم :19:
1 دعوت نامه ی Demonoid می تونید برام بفرستید ؟
ممنون ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
سلام میخواستم بهترین راه افزایش سرعت رو برای اخرین ورژن u torrent لطف کنین بگین صفحه های قبلم نگاه کردم یه کمی تعدد روشها زیاد بود انگار اگه ممکن هست بگین بمن ممنون میشم و یه سوال میشه کاری کرد که فایل با نامی که ما میخوایم ذخیره بشه؟
سلام من وقتی دارم از تورنت دانلود میکنم وقتی پیر یه فایل به 200 میرسه فرقی نمیکنه چنتاشون برای من بیاد ینی مثلا
(200)1
یک دفعه لن قعط میشه
و توی یک ثانیه وصل میشه
التبه من نمیتونم ایقدر سریع عکس بگیرم این شبیه سازیه این اتفاق بود
چطور میتونم تعداد پییر هایی که برای یه فایل پیدا میشه کنترل کنم تا اینقد زیاد نشه
این مشکل میتونه مشکلی در سیستم عامل، uTorrent ، فایروالتون و حتی سیستم TCP/IP سیستم عاملتون باشه...نقل قول:
از برنامه های به روز استفاده کنید...
همچنین میتونید برنامه BitTorrent رو تست کنید که با ثبات تره...!
شما نمیتونید تعداد Peer/Seeder ـهایی که پیدا میشه رو محدود کنید ولی تعدادی که بهشون وصل میشید رو میتونید از Options > Preferences > Bandwidth تعیین کنید...
جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!! :13:
اگر نگرفتی بهم پ خ بزن.:46:نقل قول:
ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ( گشاد شدن سوکت لن یا اتصالات کابل )؟نقل قول:
:46: نه من 24 ساعته انلاینم فقط وقتی تورنت بازه این اتفاق میوفته و فقط و فقط وقتی تعداد پییر ها بالاست حتی وقتی اون تورنت رو استوپ میکنم بقیه دان میشننقل قول:
dنقل قول:
این اخرین ورژن برنامست
تو تایپیک ها خوندم بیت تورنت بیشتر ارور میده
smart security هم همه جوره برای تورنت allow هست
tcp/ip هم همیشه یه شکل بود یک ماه پیش مشکل داشتم بعد وژن جدید نسب کردم خوب شد اما الان دو هفتست اینجوری شده
خیلی ممنون از کمکتون
ویدوز و سخت افزارت چیه؟ این تعداد پیر همزمان به همشون تورنت وصل میشه یا اینکه فقط لیست میاره میگه 200 تا هستن؟نقل قول:
سخت افزارم نسبتا قویهنقل قول:
cpu Q9550 12Mb
2g ram fsb1066MH
moderbord asus p5q pro MaxFSB=1333MH
South Bridge 533MH
Xp Sp2 32bit
مثلا زیر پیر مینویشه 10(200)
فرقی نمیکنه من 10 تا داشته باشم یه 20 تا همچین که تعداد پیر زیاد شدمخصوصا بالای 200 قطع میشه یکی دوتا از دوستام هم این مشکلو دارن که اونا اصلا بیخیال تورنت شدن
فقط یه سوال اگه بیت تورننت نصب کنم میشه ادمه این تورنت ها رو دانلود کنم؟؟
قطعا مشکل از سیستم نیست.نقل قول:
مودمی که استفاده می کنی رو برو سایت سازنده اش چک کن فریم ور جدید باسش امده یا نه و اگر بلدی نصب کن شاید حل بشه .
در مورد سوال دومت اگر فایل تورنتی که قبلا تو torrent وارد کردی رو داشته باشی می تونی با دادن ادرس ذخیره سازی قبلی و بررسی اجباری نرم افزار به چک کردن اطلاعات ادامه بدی ( فکر کنم تو راهنمایی که تو پست اول اخرش به صورت لینک هست راهش رو گذاشتم
خیلی ممنون امروز یه کار جدید کردم و رفتم تو سیستم عامل seven اونجا دیگه دیسی نشد و این ارور رو داد
به نظرت این ماله چیه
دیشب بیت تورنت رو تو xp نصب کردم اون سرعتش فرق نمیکرد اما تونست تا 500 پییر رو تحمل کنه بعد دی سی شد
بعد از سایت the pirate bay یه برنامه دانلود تورن دان کردم سرعت دانلودش کمتر بوداما باز بهتر بود و تا صبح فقط دو بار دی سی شد برخلاف میو که 40 بار تا صبح دی سی میشد
در کل قضیه داره برام جالب میشه و میخام یاد بگیرم چطور میشه حلش کرد
یک چیزی تو ویندوز مانع دسترسی به فایل توسط یو تورنت میشه ( احیانا یک چیزی داره فایل اصلی که داری دانلود می کنی رو داره ران می کنه یا فایروال مسئله ایجاد کرده شاید البته )نقل قول:
من نمی دونم مسئله ات چیه چون من تا 2000 سید و پییر داشتم و قطع نکرده ارتباطم رو ( گرچه ارتباط ما دو تا فرق داره از لحاظ تکنولوژی ولی از لحاظ سیستم سخت افزاری مال من خیلی ضعیفتر از مال شما است....)
موقع اجرا یو تورنت در ویندوز 7 ببرش تو مود xp ببین چطور کار می کنه... (َشاید یک باگ هست که تو xp اینجوری میشه )
پ ن
یک تورنت با 12000 سیدر هم چک کردم تو xp مشکلی نبود
من یه لپ تاپ قدیمی دارم که دیروز رفتم درایور کارت شبکش رو واسه xp پیدا کردم و مودمو زدم بهش و تورت هارو گزاشتم اونجا دان بشه و بدون هیچ مشکلی با سرعت 120 همه چیز دان شد حداقل میدون مشکل از مودم نیست
قضیه اینجاست که من ویندوزم تو هر 2 سیستم یکیه تنظیمات فایروال عین همه و همون انتی ویروس رو لپ تاپ هم نصبه و سخت افزارش خیلی خیلی ضعیف تر از pc هست
گیج شدم
حال داری دوباره ویندوز نصب کنی ؟( شاید یک مشکل تو خود ویندوز است )نقل قول:
یک احتمال دیگر هم می دم که مشکل از یکی از درایو ها ممکنه باشه
سلام
من واسه دانلود تورنت میرم تو the pirate bay .
1.اگه از magnet link استفاده کنیم چه فرقی میکنه با حالت عادی که فایلشو دانلود میکنیم؟آخه جدیدا میخوام فایلارو دان کنم میگه فیلتره.به خاطر همین از magnet استفاده کردم.
2.فایلا مثل حالت قبل resume میشن؟
3.این نرم افزار utorrent acceleration باعث افزایش سرعت میشه واقعا؟
4.من adsl 512 دارم ولی سرعت دانلود با bit torrent از 30-35 تا بیشتر نمیشه.چه seedش زیاد باشه چه کم.چی کار کنم از کل پهنای باند استفاده کنه و سرعت 60-65 بشه.با IDM همیشه 60 هس لا اقل!
ممنون میشم جواب بدید
من خیلی حرفه ای نیستم ازونجایی که این تایپیک خیلی ساکت شدهنقل قول:
اون جوابایی که میدونم رو بهت میگم بلکه کارت راه بیوفته
1 تغرییبا بعضی وقتا هیچ فرقی نمیکنه فایل تورنت رو از کجا بگیری و باز یه فایل دانلود میشه و مشخصات فایل های تورنت تو دوتا سایت یکی هست جز اینکه فایلها فرق کنن مثلا از نظر کیفیت
بعد راجب فیل*ر هم اگه بتونی فایل رو با فیل*ر ش*ک دان کنی و به برنامه تورنت بدی دانلود میشه حتی اگر سایت باز نشه
2.بله همیشه قابلیت resume داره
3.من استفاده کردم فایده نداشت اما بعضی دوستان میگن فایده داره
4.منم در مورد بعضی فایلها این مشکل رو دارم
امید وارم کمک کرده باشم
ببخشید ولی زیاد کمک نشد...مخصوصا سوال 1 که فکر نکنم بدونی magnet link در the pirate bay چی هست.
ولی ممنون:46:
کسایی که اططلاعاتشون بیشتره خواهشن نظر بدن.
یه سوال دیگه هم داشتم...اگه وسط دانلود از تورنت کامپیوتر یه دفعه خاموش بشه چی؟بازم resume میشه؟یا اصلا خاموش نه , بدون اینکه pause یا stop بزنیم کامپیوترو شات دان کنیم؟
یه سوال بی ربطم داشتم:
فرق shut down با hibernate چیه؟
تفاوت اون magnet اینه که روش میزنی اتوماتیک ارجاع داده میشه به برنامه پیشفرض اجراکننده فایلای torrent ـتون... توی Download this torrent فایل رو دانلود میکنید، توی magnet اتوماتیک میره به برنامه (uTorrent, BitTorrent و غیره)...نقل قول:
کامپیوترتون خاموش و هرچیم بشه تأثیری تو دانلود از تورنت نداره چون کلاً با دانلود از لینکای مستقیم و سایتا متفاوته...
Shut Down ـم تفاوتش با Hibernate اینه که در هایبرنیت، تمام حجم RAM سیستمتون در فایلی در درایو ویندوزتون ذخیره شده و کامپیوتر خاموش میشه و دفعه بعد که روشن کنید دیگه صفحه انتخاب سیستم عامل و loading سیستم عامل نمیاد و مستقیماً از همونجایی که بودید، سیستم عاملتون به کارش ادامه میده انگار هیچی نشده...
البته بعضاً در ویندوز اکس پی مشکلاتی در اتصالات شبکه و اینترنتتون به وجود میاد با هایبرنیت و مجبور میشید ریست کنید تا درست بشه... بعد از اکس پی تقریباً مشکل خاصی ندارن...
کلاً هم چیز خوبیه هم زیاد کاربردی نیست... اگه خیلی دلتون بخواد که کامپیوترتون رو خاموش کنید! و بعدش که روشن میکنید همونطور مونده باشه (فایلا و فولدرا و برنامه های باز هیچ تغییری نمیکنن و همونجور باقی میمونن) میتونید از هایبرنیت استفاده کنید... کار خیلی خفنیم نیست... فقط از رم کپی میگیره بعدش دوباره کپی میکنه تو رم...
:46: :8:
در مورد utorrent accelrator چی؟سرعتو بالا میبره؟
بچه ها من یه مشکل اساسی دارم ....
با دمونوید چند تا فیلم دانلود کردم ...
اپلود لیمیت همشون هم روی 1 بود ...
بعد هم تموم شدن -دور و بر 2 گیگ -
بعد الان رفتم توی سایت بعد از چند روز با این صحنه مواجه شدم
مشکل چیه :13:
یعنی اونی که نوشته Uploaded به معنای چیزیه که من دانلود کردم :13:
مرسی ...
میزان Upload مقداریه که شما آپلود کردید یعنی دیگران از شما دانلود کردن...نقل قول:
میزان Download مقداریه که شما از شبکه دانلود کردید...
در Demonoid سخت گیری خیلی زیادی روی ratio (نسبت آپلودتون به دانلود که نباید فقط دانلود کنید) نیست... البته اگه خیلی ratio ـتون بیاد پایین اکانتتون رو میبندن...
همچنین این سیستما تنها راهی که میفهمن شما چقدر دانلود و آپلود کردید از روی IP شماس... با توجه به اینکه توی ایران اینترنتامون IP داینامیک داره یعنی هر بار وصل میشیم عوض میشه، پس زیاد نمیتونه واسه این سیستما مناسب باشه... مگر اینکه از شرکت اینترنتتون به ازای مبلغ ماهیانه ای IP استاتیک یعنی متعلق به شما و خصوصی بخرید در نتیجه همیشه IP ـتون همون خواهد بود...
برای اینکه سیستم سایت IP جدید شما رو بفهمه و کاراتون رو ثبت کنه هم باید در حالی که به اکانتتون وارد شدید، چند صفحه و اینور اونور سایت رو یه مقدار بچرخید تا IP ـتون ثبت بشه...
این آمارم هر 24 تا 48 و 72 ساعت یه بار آپدیت میشه...
سلام ...
ممنون ولی اینا روخودم میدونستم اما من 2.5 گیگ دانلود کردم اپلودم 50 مگابایت بوده ...
پس چرا اونجا بر عکس نوشته :13:
مرسی اگه توضیح بدید ...
1.بین bittorrent و utorrent چقدر اختلاف تو کارایی وجود داره؟
ظاهرا utorrent که واسه من خوب کار نمیکنه عملکردش خوبه ولی گزینه های hibernate و sleep کردن سیستمش روی ویندوز 7 اختلال ایجاد میکنه
2.کسی امتحان کرده؟
3.برنامه ای که میزان آپلودش خیلی کم باشه دیگه چی میتونید پیشنهاد بدید؟
میزان آپلود بستگی به برنامه نداره.قابل تنظیمه:11:نقل قول:
خیرنقل قول:
همین میزان آپلود قابل تنظیمه
یه برنامه مینیمم میزان آپلودش رو میشه 1 گذاشت یکی دیگه کمتریم مقدارش متناسب با دانلودشه و امکان تنظیم روی کمترین مقدار رو نداره
من تمام برنامه هایی رو که تا به حال دیدم،قابل تنظیم بوده، میشه اسم برنامه ای رو که امکان تنظیم نداشته رو بگید؟نقل قول:
منم اکثریت و مهمترین هاشونو امنحان کردمنقل قول:
اونایی که معروف ترن:
bitcomet
vuze
تنها 2 برنامه هست که میشه میزان آپلود رو روی عدد 1 تنظیم کرد
برای vuze که کمترین مقدار 5 ه
اگه مثلا دانلود رو روی 1000 بزاریم خودش عدد 500 رو برای آپ قرار میده
میخوام بدونم کدوم برنامه دیگه کمترین مقدار رو براش 1 میشه تنظیم کرد
راستی باگ جدیدی که تو utorrent هست رو تشخیص دادید؟
اینو به دوستمم گفتم امتحان کرد تایید کرد
بعضی وقتا (نه همیشه) جلوی standby و hibernate شدن سیستمو میگیره
من با تنها برنامه ای که حال میکنم،bittorrent هستش.
----
راستی یه خبر بد،thepiratebay.org امروز ترکید!:19::41:
BitTorrent, uTorrent :نقل قول:
Ctrl+P > Bandwidth > Maximum Upload Rate و تیک Automatic رو برداشته و در فیلد مقابل که فعال میشه عدد 1 رو قرار بدید و oK...
همچنین برای هر تورنت به صورت جداگانه Right-Clik > Bandwidth Allocation > Set Download/Upload Limit...
البته با انجام چنین کاری دیگه نباید انتظار سرعت دانلود خیلی بالا داشته باشید... سرعت دانلود شما به آپلودتون بستگی داره... البته توی تورنتای با سیدر زیاد، کمتر به چشم میاد... توصیه میکنم کمتر از 30-40 نگذارید...
کلاً BitTorrent برنامه خیلی خوب و سریعیه و پایداره و کم مشکل...نقل قول:
TPB ـیم عادیه... یکی دو روز درمیون مشکل براش پیش میاد...! ولی بازم دوسش داریم... :8:
---------------------------
منظورت از ترکیدن، مشکلات سرور عادیش بود یا این پایینی (همین الان متوجهش شدم)...؟
---------------------------
ThePirateBay.org قیلتر شد.........!!!! :19:
محتوای مخفی: ThePirateBay.org
30-40 خیلی زیاده و اصلاً توصیه نمیشه چون سرعت آپلود زیاد باعث کاهش در سرعت دانلود میشهنقل قول:
یک مدتی من خیلی روی این مسأله مانور دادم و انواع سرعتهای آپلود و تآثیرش رو در سرعت دانلود امتحان کردم
با سرعت آپلود 17Kbps شما براحتی میتونید سرعت دانلود تا 1.2Mbps رو داشته باشید.ولی احتیاطاً میتونید سرعت آپلود رو بین 17-20Kbps ثابت کنید.تا جایی که سرعت دانلود من اجازه میداد فهمیدم که بیشتر از این حد تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود تا 2Mbps نداره و بلکه تآثیر منفی میذاره
بستگی به کیفیت خطتون، میزان snr (نویز) و نوع اتصالتون داره...نقل قول:
من واسه یه اتصال 1 مگابیت گفتم بهتره کمتر از 30 نگذاره... سرعتتون اگه کمتره، کمتر آپلود کنید شاید تو سرعت دانلودتون تأثیر داشته باشه ولی دیگه سعی کنید زیر 10 کیلوبایت برثانیه نرید...
مثلاً صبانت شبا به تمام معنا داغون میشه و کیفیت اتصال میاد پایین و من الان که دیگه با کامپیوتر خودم دانلود نمیکنم ولی قبلاً مجبور بودم همه ـش اول سرعت آپلودو ببرم بالا که سرعت سرعت دانلودم یکم بیشتر بشه بعد یهو میزدم 15-20 و سرعتم دانلودم میرفت بالا و بالا مموند... وقتی کیفیت اتصالتون پایین بیاد بیشتر این قضییه که سرعت آپلودتون بالا بره سرعت دانلودتون میاد پایین مشهود میشه...
من اون اعدادی که برنگ قرمز برای دانلود نوشتم منظورم KBps بود که اشتباهاً Kbps نوشتم و ویرایشش کردمنقل قول:
ببین واسه دانلود از تورنت باید یه لیست حداقل 10-15 تایی و seed بالا واسه دانلود داشته باشی تا به حداکثر سرعت برسی
گاهی شبها با همین صبانت تا بالای 2.5گیگ توسط utorrent دانلود میکنم.اون تنظیماتی که گفتم خیلی تأثیر داره
میدونم...نقل قول:
صبانت تو تهران که رو یه مگ بسته شده و سرعت از 100-120 بالاتر نمیره... حالا شبا هم پینگ میره رو 1000-2000 و دیگه تورنت به سختی میشه دانلود کرد و سرعت به زور به 70-80-90 ـم ممکنه برسه... تازه با اون مسخره بازی هر یه ساعت قطع و وصل میشه هم که با این پینگ بالا بعد هر بار ریکانکت ده دقیقه طول میکشه دوباره سرعت بره بالا...
به خاطر همینا سرور گرفتم دانلود میکنم اونجا بعد با لینک مستقیم دانلود میکنم تو کامپیوتر خودم... الان یه 4-5 ماهه شبی راحت با سرعت 100-110 ثابت دانلود میکنم و شبی میتونم 1.6 گیگ دانلود کنم... یه جوری دانلود میکنم که دهن صبانت سرویس بشه..... :20:
شما کدوم شهری که برات 2 مگه...؟ قبلاً مشهد و تبریز 2 مگ بودن ولی میگن سرعتو کم کرده شدن یه مگ...
سلام ...
دوستان من تازه کارم برای تورنت ، یک راهنمایی ساده و صریح می خوام از شما عزیزان در این موارد :
از قویترین و بهترین تورنت ها که برای دانلود شبانه بشه خوب استفاده کرد و اینکه uTorrent استفاده می کنم ، بهترش هم هست ، بهترین کارایی رو چگونه بگیرم .
ممنون
یک بخش از سرعت تورنت به تنظیمات و سرعت و پینگی که داری هست که هر کدوم رو اگر درست تنظیم کنی تاثیر می زارهنقل قول:
تنظیمات نرم افزار معمولا باسه مبتدی ها همان حالت اتومات که نرم افزار پس از تست سرعت میاره خوبه ولی می تونین دستی خودتون مقادیر رو تغییر بدین.تنظیم درست سرعت ارسال بسته به سرعت ارسالی که واقعا دارین با چند واحد کمتر و ست کردن در نرم افزار .
اینترنت هم هر چی پینگ کمتر و سرعت بیشتر داشته باشین بازدهی تورنت بیشتر میشه.
و بخش دیگر مربوط به تورنت هایی که انتخاب کردی که چه قدر سید و پییر داره و ترافیکش چه طوری است و ترکر هاش چه وضعی از شما ثبت کردن.