سلام.
من با ویندوز ویستا یک مشکل دارم که با وجود نصب جدیدترین درایور پرینتر و اسکنر و پیغام نصب موفقیت آمیز، هیچ کدام کار نمی کنند.
ممنون می شوم پاسخ دهید.
Printable View
سلام.
من با ویندوز ویستا یک مشکل دارم که با وجود نصب جدیدترین درایور پرینتر و اسکنر و پیغام نصب موفقیت آمیز، هیچ کدام کار نمی کنند.
ممنون می شوم پاسخ دهید.
درایور قدیمی رو نصب کن ببین جواب میده یا نه
درایور قدیمی مخصوص xp است و جواب نمی دهد. :41:نقل قول:
سلام دوستان
راهی هست که علامت فلشی که روی آیکونهای دسکتاپ می افته رو برداشت؟
از مدیران معذرت میخوام.
اشتباهی 2 بار ارسال شد.
لطفا این پستم رو حذف کنید.
خب 4 تا سئوال دارم که دو تاش جدیده و 2 تای دیگه اش رو قبلا پرسیدم اما هنوز جوابشو ندادین.
سئوال اولم پست شماره 2951 همین تاپیک به این آدرس :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2818079&postcount=2951
سئوالم دوم پست شماره 2953 همین تاپیک به این آدرس :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2818923&postcount=2953
سئوال سومم هم اینه که : در مورد Windows Media Player 11 وقتی که از توی Library آهنگی رو برای پخش شدن انتخاب می کنم اول اینکه خیلی مکث میکنه تا اون آهنگ شروع کنه به Play شدن و دوم اینکه بعد از اتمام اون آهنگ دوباره همون آهنگ تکرار میشه و سراغ آهنگ های بعدی نمیره.
این نکته رو عرض کنم دکمه های Shuffle و Repeat کنار دکمه Play هر دو خاموش هستند و همه لیست آهنگ های Library در Play List در قسمت Now Playing هم ظاهر میشه.
ضمنا همه آهنگ ها روی کامپیوترهای دیگه روی شبکه هستند.
قدیما این مشکل رو نداشتم و به محض انتخاب یک آهنگ فورا اجرا میشد و بعد از اتمام سراغ آهنگ بعدی میرفت اما نمی دونم چرا این مشکل پیش اومده.
سئوال چهارم : وقتی که توی ویستا با استفاده از کادر Search در بالای پنجره ها و در فولدری حاوی صفحات وب ذخیره شده اسم یک صفحه وب رو جستجو می کنیم اون صفحات مرتبط رو لیست می کنه.
حالا مشکل من اینه که وقتی میخوام از این لیست صفحه مورد نظرم رو Cut یا Copy کنم به یه جای دیگه این کار انجام نمیشه. یعنی پنجره Copy شدن ظاهر میشه اما ساعت ها روی همون حالت Prepairing to Copy باقی میمونه و اون صفحات رو نمیشه از لیستی که جستجو شده به فولدر دیگه ای منتقل کرد.
این در حالیه که در XP اینطور نبود و از همون لیست نتایج جستجو میشد صفحه رو انتخاب کرده و منتقل نمود.
ضمنا میخوام همیشه حالت نمایش نتایج جستجو از حالت پیش فرض Details در قسمت View به حالت List نمایش داده بشه اما هر دفعه Details میشه و خوشم نمیاد از این وضعیت.
در مورد جواب این سئوالات کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزيز من از اين روش استفاده ميكنم و كاملا هم جواب ميده.نقل قول:
يكي فارسي نويسي تو ويستا رو يادم بده مردم از بس با كيبورد عربي نوشتم!!!:19:
بدون سیف مود کپی کردم کل فلدرو که حجم 5 گیگی داشت اخه دیگه اپدیت نمونده..........ببینم اپدیتهای افیس رو چطور برداریم؟؟نقل قول:
راهی هست که علامت فلشی که روی آیکونهای دسکتاپ می افته رو برداشت؟
برو Propertise بزن Change Icon آیکون اصلی رو بزار:27:نقل قول:
با سلامنقل قول:
می توانید از نرم افزار FxVisor
استفاده کنیدکد:http://downloads.pcworld.com/pub/new/utilities/desktop/FxVisor32.msi
بعد از نصب از مسیر زیر اجراش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مطابق شکل زیر عمل کنید
بعد از یک بار logoff کردن تغییرات اعمال می شن
موفق باشید
یه کرک درست حسابی نیاز دارم برای geniune ویستا
لطفا قبل از استفاده به control panel(classic view)\user accounts\turn user acount control on or off بروید و انرا off کنیدنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/52658808/55400030/Activator.html?dirPwdVerified=9318a8ae
يكي فارسي نويسي تو ويستا رو ياىم بده :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
هر كاري ميكنم نميشه:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19:
من با مدیا پلیر ویستا مشکل دارم
مثلا یه آهنگی که داره پخش میشه میخوام جلو ببرم یه خورده تاخیر داره یعنی حدودا یه ثانیه طول میکشه که از اوجایی که تعیین کردم پخش بشه. با jetAudio همچین مشکلی ندارم. در ضمن از همون اولی که ویستا رو نصب کردم این مشکل بود.شما این مشکلو با ویستا ندارید؟
بیشتر توضیح بده . یعنی می خوای توی ویستا فارسی بنویسی . نمی دونی چجوری فعالش کنی ؟نقل قول:
نه بابا!!!اين قدر هم مبتدي نيستمنقل قول:
كيبورد رو ادد ميكنم ولي فارسي نمينويسه(وقتي Preview رو ميزنم به جز شيفت و كنترل همشون خالين)
الان هم دارم با كيبورد عربي مينويسم
خوب ببینید اصلا زبان فارسی نصب شده ؟
برید از control panel واحد regional and language رو انتخاب کنید . در tab مربوط به adminstrative ببینید persian هست ؟ اگه نه پیدا کنید و نصب.
سلام شما به تنظیمات Reginal and language option وسربرگ Keyboard and languages برو Change keyboard رو چک کن ببین زیرمجموعه پرشین و زیر مجموعه های آننقل قول:
کیبورد عربی رو حذف کن تیک پرشین رو بزن.
در قسمت سرچ استارت منو بنویس key تا On-Screen Keyboard را انتخاب کنی و از این برنامه چک کن دکمه های حروف سر جاشون هستند.حتمآ زبان تسکبار رو فارسی بزن و بعد چک کن.
اینارو خودم میدونمنقل قول:
انجام دادم ولی جواب نداد
نقل قول:
بهتره یه عکس براتون بزارم ببینین مشکلش چیه!!!
دوستمون راست می گن بنده هم امتحان کردم اصلا نمی شه تو ویستا فارسی نوشت مثلا یه صفحه word
رو که باز می کنی و shift , alt را می زنی اصلا فارسی نمی نویسه گزینه هایی رو که شما ها می گین
فقط برنامه هایی مثل winrar که زبان فارسی دارند اونها رو از حالت ؟؟؟؟؟؟؟؟ خارج میکنه
این کار لازم نیست . مال من که us هست و درستم کار می کنهنقل قول:
ببین من یادم نیست چکار کردم کیبورد درست شدنقل قول:
به نطرم زبان فارسی ویندوز رو یکبار دیگه نصب کن ببین درست میشه یا نه
اگه نمیشه پس من دارم با چی می نویسم :27:نقل قول:
دوستان من هر کرکی که نصب میکنم
باز هم اخطار اکتیو شدن میدهه
باید چه کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستتون اشتباه کرده اینهم نمونش
واسه کرک به اینجا سر بزن..;)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246135
تاریخ وستات تموم شده یا هنوز داره؟نقل قول:
نقل قول:
فک کنم هزاران بار زبان فارسی رو نصب کردم ولی نشد!!!!!!!!!!:41:
سلام
من میخوام توی انجمن یا جاهای مشابه کلماتی مانند فــــــــــــــــرزاد کشیده تایپ کنم چیکار و چطور کنم ؟ اینو هم از یک جای این انجمن کپی کردم !
راستی یک سوال دیگه:من با اینترنتم مشکل دام و اون اینه که سرعت دانلود و کلا سرعت نت ADSL میاد پایین و از بعضی سرور ها خوب و از بعضی ها بد میشه ولی وقتی من سیستم رو ریست میکنم همه چیز عالی میشه ! مشکلش از کجاست ؟ راستی من فایر فاکس و IDM استفاده میکنم و وقتی هم که CTR: + F5 میکنم و یا ریست میکنم مرورگرر رو درست میشه تا حدود کمی !
مشکل از کجاست ؟ خطوط مشکل نداره !
یک سوال دیگه هم دارم !
من ویندوز های ویستای زیادی نصب کردم و الان هم اونی که تو لرد هست نصب هست ! برای نصب یک ویستا محصول کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که دستکاری به غیر از کرک روش اجرا نشده باشه !
ممنون میشم به سوالام جواب بدید !
من امروز بالاخره تونستم تو ویستا فارسی بنویسم وقتی SHIFT و ALT را پایین نگه داشتم دیدم EN
موجود تو Task Bar به FA تغییر یافت برای امتحان یه صفحه word باز کردم دیدم که باز هم فارسی
ننوشت به Task Bar که نیگاه کردم دیدم کنار FA یه خط کوچیکی هست وقتی بررویش کلیک کردم از
اونجا PERSIAN رو انتخاب کردم این دفعه دیگه می شد فارسی نوشت
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی من نفهمیدمنقل قول:
واسه من وقتی فارسی رو ادد میکنم اصلا Language Bar تو تسکبار نمیاد:18:
الان هم دام از کیبورد پشتوی افغانستان استفاده میکنم:19:
برای اینکه بتونی کشیده بنویسی SHIFT و J را همزمان گرفته و هر چقدر می خواهی کش بدی SHIFTنقل قول:
و J را می گیری در مورد سرعت اینترنت هم شاید بیش از حد تب و یا پنجره باز می کنید در مورد بهترین
ویستا هم جایش رو تو انجمن صلاح نمی دونم
دوست عزیز دیدم که مشکل شما حل بشو نیست چند تا عکس انداختم می تونی طبق تنظیمات پیش بری اگه تونقل قول:
Task Bar انتخاب زبانها رو نداری تو Task Bar کلیک می کنی و Language Bar رو انتخاب می کنی
اگه اونو نداشتی پس اونوقت hidden شده عکسها همه چیز را برات گویا می کند
کد:http://rapidshare.com/files/139495639/aksha.rar.html
این فقط برای تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــســــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ت است ! ممنون کار کرد ! :دینقل قول:
برای اینکه بتونی کشیده بنویسی Shift و J را همزمان گرفته و هر چقدر می خواهی کش بدی Shift
و J را می گیری در مورد سرعت اینترنت هم شاید بیش از حد تب و یا پنجره باز می کنید در مورد بهترین
ویستا هم جایش رو تو انجمن صلاح نمی دونم
شما اگه ممکنه بگید من فقط میخوام شبیه ویستای اوریجینال باشه و دستکاری نشده باشه ! و هم 64 بیتی باشه و هم 32 و کلیه مجموعه ها رو داشته باشه ! اگه برای دانلود هم دارید ممنون میشم !
ســـــلام
می شه بگین چطور می تونم تو ویستا آیکونای دسکتاپ رو کوچک کنم . ویستای من اورجیناله .
مرسی
روی صفحه ی desktop کلیک می کنید بعد موس رو روی قسمت view می برید بعد هر کدوم رو خواستید انتخاب کنید :27:نقل قول:
رو دسکتاپ راست کلیک کن برو به View بزن Classic Iconsنقل قول:
نقل قول:
ممنون که واسم عکس ها رو آپ کردین ولی همه اینارو خودم بلدم.
در ضمن اګه ویندوزتون تک زبانه باشه Language Bar تو تسکبار نمیاد.مثلن من الان از دو تا زبان انګلیسی و
پشتو استفاده میکنم که الان رو تسکبار اومده.
موقع نصب فارسی اصلا ویندوز زبان رو نمیشناسه.:19:
show windows preview رو چجوری فعال کنم؟
یعنی اگه صفحه minimize باشه یا چند تا صفحه باهم باز باشه برم رو تسکبار thumbnail اش رو نشون بده.
برای من تو گزینه ها این قسمت خاموشه
اګه Windows AERO و فغال کنی خودش اتوماتیک میادنقل قول:
در ضمن در قسمتی که به کامپیوترت امتیاز میده بعد از نصب درایورها بزن امتیازها رو آپدیت کنه چون اګه امتیازت
از یه حدی پایین تر باشه AERO برات غیرفعال میشه