[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته این سایت هم فیلتره اگه شد براتون آپلود میکنم!!!!البته کریو هم هست...
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته این سایت هم فیلتره اگه شد براتون آپلود میکنم!!!!البته کریو هم هست...
سلام دوست عزیز از Toonel.net میتونی نسجه ی جاواواش رو استفاده کنی و همینطور جاوای JAP و یا از VPN استفاده کن من روی فدورا همه شون رو بدون مشکل اجرا کردم در کل راه های رسیدن به خدا زیاده و همه ی گزینه ها روی میزه از هرگدام که دوست داشتید میتونید استفاده کنید ♥/.نقل قول:
موفق باشید.
لینک ها باز نمیشه فقط یه کانکتینگ میزنه و لود نمیشهنقل قول:
کریو چجوری هست؟
اگر چیزی باشه که تو اپ استور خود اوبونتو هم باشه که خیلی بهتر
ممنوننقل قول:
نصبشون چجوریه یا اگر نصبی نیست از کجا دانلود کنم و چطور استفاده کنم
راه های رسیدن به خدا زیاده ولی خوب موانع رسیدن به خدا هم خیلی قوی هستن مشالا من یه یه سایت اجنبی شیطانی رو داشتم یه مدت کوتاه استفاده میکردم برای دانلود براش و دانلود مجله های فتوشاپ امریکایی و انگلیسی و .... برای فوتوشاپ در عرض ۲ هفته پس از اولین استفادم فلترشد سایت یه خواننده اجنبی کافر هم بود اون فیلتر بود اما فقط صفحه اصلیش اما الان رشد کردن دیگه تموم صفحه هاش فیلتر شده
تو سافتور سنتر نیست.کریو رو آپلود کردم براتون.از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.بعد از نصب یه پنجره باز میشه و از شما تنظیمات رو میخواد که شما آدرس رور و یوزر و پسوورد رو مثل ویندوز میزنید.اگه بعدا نیاز به تغییرشون داشتید توی ترمینال بنویسید:نقل قول:
در ضمن لینک رو امتحان کردم و مشکلی نبود.ولی فیلتره.حتما شما لان فیلتر شکن ندارید.کد:sudo dpkg-reconfigure kerio-control-vpnclient
اون هایی که جاوا هستن که برنامه جاوا رو روی لینوکس نصب کن و اجراشون کن و یا اگه مثل خودم از فدورا استفاده میکنید نسخه ی rpm برنامه را در صورت موجود بودن دانلود و یا نصب کنید مثل Tor که در مخازن هم هست /.نقل قول:
من لینکی که شما گذاشته بودی رو هم رفتم ارور میداد تور رو گرفتم از لینک ولی یه فایل با پسوند .tar.xz هست که اکسترکت هم نمیشهنقل قول:
تور باید اکسترکت شه مشکلی نداره.حجم فایل دانلود شده چقده؟؟؟من کریو رو روی پرشین گیگ میذارم شاید دانلود شه...
حدود 40 مگنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم نباید مشکل داشته باشه.۶۴ میخوای یا ۳۲ بیت؟؟؟برات آپلود کنم؟؟؟
خیلی ممنون ۶۴ بیتی برای اوبونتونقل قول:
کریو رو دانلود کردم یه سرور میخواست چی بزنم؟نقل قول:
برای استفاده از کریو باید اکانتش رو قبلا خریده باشید. در اینترنت سرچ کنید و از یک سایت خریداری کنید.نقل قول:
سلام
برای فارسی نویسی در اسلیتاز بعد از هربار بوت شدن باید ۲خط زیرو در ترمینال بنویسم
setxkbmap -option Layouts us,ir
setxkbmap -option "grp:alt_shift_toggle"
آیا راهی هست که مثل فایل autoexec.bat ویندوز بصورت یک فایل اسکریت اجرایی انجام بشه؟ یعنی این دستورات داخل یک فایل متنی اجرایی باشن که وقتی روی فایل دوبار کلیک کنم این دستورات انجام بشه؟
و نرم افزار مدیریت دانلود کم حجم برای اسلیتاز چی خوبه؟ (معادل internet download manager)
و چرا در بعضی از سایتهای فارسی حروف بصورت جدا از هم در مرورگر MIDORI دیده میشه؟ مثلا اینجوری : ح ر و ف ب ص و ر ت ج د ا ا ز ه م
با تشکر
از منوی پایین صفحه روی utilities و سپس روی Leafpad text editor کلیک کنید و متن زیر رو توش کپی کنید:نقل قول:
برای فارسی نویسی در اسلیتاز بعد از هربار بوت شدن باید ۲خط زیرو در ترمینال بنویسم
آیا راهی هست که مثل فایل autoexec.bat ویندوز بصورت یک فایل اسکریت اجرایی انجام بشه؟ یعنی این دستورات داخل یک فایل متنی اجرایی باشن که وقتی روی فایل دوبار کلیک کنم این دستورات انجام بشه؟
حالا اونو ذخیره کنید.مواظب باشید اگه روی دسکتاپ یا پوشه ی hiome ذخیره کنید دفعه بعد پاک میشه.روی فلشتون ذخیره کنید.حالا روش راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید.به تب Permissions برید و همه ی گزینه های read و write و execute رو تیک بذارید.با دوبار کلیک روی این فایل میتونید اجراش کنید و صفحه کلید رو فارسی کنید.کد:#!/bin/sh
Xtreme DM عالیه ولی هر کار کردم روی اسلیتاز باز نشد.همچنین uget که اونم نمیشه.میتونید افزونه ی DownthemAll رو روی فایرفاکس نصب کنید سرعت بالایی داره.نقل قول:
و نرم افزار مدیریت دانلود کم حجم برای اسلیتاز چی خوبه؟ (معادل internet download manager)
باید فونت نصب کنید.قبلا روی دبیان و فدورا نصب کردم ولی یادم نیست.نقل قول:
و چرا در بعضی از سایتهای فارسی حروف بصورت جدا از هم در مرورگر MIDORI دیده میشه؟ مثلا اینجوری : ح ر و ف ب ص و ر ت ج د ا ا ز ه م
خیلی متشکرم.نقل قول:
ظاهرا اسلیتازی که دانلود کردم با شما فرق داره . slitaz-5.0-rc2 دارم. ولی به هر حال روی دسکتاپ راست کلیک کردم و از favorite application گزینه text editor رو انتخاب کردم و متن دستورات فارسی کردن کیبورد رو داخلش paste کردم و بعد داخل فلش save کردم و بعد روی فایل راست کلیک کردم و properties رو انتخاب کردم و در تب Permissions گزینه های execute و change content و view content روی anyone گذاشتم ولی روی فایل که دوبار کلیک میکنم به جای اینکه دستورات اجرا بشن BEAVER text editor رو باز میکنه و دستوراتی که قبلا وارد کردم داخل text editor هستند ولی دستورات اجرا نمیشه!!! در ضمن فایل هیچ پسوند یا فرمتی نداره.
با تشکر
نه روی anyone نباید بذارید.چه گزینه هایی داره؟ بنویسید اینجا لطفا.
خیلی ممنونمنقل قول:
این گزینه ها رو داره:
nobody
only owner
only owner and group
anyone
دوستان این جریان auto installer ها چیه؟ من یک کنترل پنلی میخواستم ( روی centos ) نصب کنم فقط یک خط دستور بود که شامل یک آدرس اینترنتی بود که باید اونو توی ssh میزدی. بعدش رفتم خودم اول اون لینک رو نگاه کردم دیدم یک سری دستورات رایج دیگه توی اون صفحه نوشته شده! مثلا این سرویس رو دانلود کن، اینو آپدیت کن و غیره.... فرمت این لینک دستورات هم .sh بود. میخواستم بپرسم با این فرمت فایل های auto installer میسازن؟ کارش همینه که دستوراتی که به صورت معمول دونه دونه باید توی ترمینال یا ssh میزدی رو همش رو یکجا توی اون فایل میذاری و همش رو اجرا میکنه خودش؟ چه جوری میشه از اینا ساخت؟ لطفا در اینباره توضیح بدید.
به این فایل ها اسکریپت گفته میشه، میتونه به هر زبانی باشه، بش، پرل، پایتون...
عموما ازشون برای اتوماتیک سازی عملیات مدیریتی و تکراری در سیستم استفاده میشه.
سلامنقل قول:
میشه روش اجرای این اسکریپتها رو در slitaz 5. rc2 توضیح بدید .
من روی فایل متنی که ساختم ۲بار کلیک میکنم اجرا نمیشه پسوندشم sh کردم بازم اجرا نشد یعنی به جای اجرا شدن متن کد رو داخل ویرایشگر ادیتور باز میکنه! توضیح کاملترش رو در صفحه قبل نوشتم که مجدد اینجا میذارم :
روی دسکتاپ راست کلیک کردم و از favorite application گزینه text editor رو انتخاب کردم و متن دستورات فارسی کردن کیبورد رو داخلش paste کردم و بعد داخل فلش save کردم و بعد روی فایل راست کلیک کردم و properties رو انتخاب کردم و در تب Permissions گزینه های execute و change content و view content روی anyone گذاشتم ولی روی فایل که دوبار کلیک میکنم به جای اینکه دستورات اجرا بشن BEAVER text editor رو باز میکنه و دستوراتی که قبلا وارد کردم داخل text editor هستند ولی دستورات اجرا نمیشه!!! در ضمن فایل هیچ پسوند یا فرمتی نداره.
شاید باید با راست کلیک روی فایل و گزینه open with و با برنامه یا اپلیکیشن خاصی این اسکریپتها اجرا بشن؟
سبکترین توزیع لینوکس زنده روی فلش که باهاش بتونم بدون مشکل اینترنت وصل شم چیه ؟ تایپ فارسی داشته باشه و مدیریت دانلودم داشته باشه
با تشکر
puppy linux حدود 100 مگه و بدون مشکل به اینترنت وصل میشه و احتمال 90% فارسی هم داره. هیچ توزیعی به صورت پیش فرض دانلود منیجر نداره ولی برای کارهای فوری میتونی axel رو نصب کنی و استفاده کنی دوست من.نقل قول:
سبکترین توزیع لینوکس زنده روی فلش که باهاش بتونم بدون مشکل اینترنت وصل شم چیه ؟ تایپ فارسی داشته باشه و مدیریت دانلودم داشته باشه
زنده باد خودم :) مشکل بهم ریختگی المانهای صفحه ها در فایرفاکس رو یادتونه؟ امروز حلش کردم. در تنظیمات کارت گرافیک گزینهء Sync to Vblank خیلی نظرمو جلب کرده بود. امروز فعالش کردم و در کمال تعجب در چند ساعت اخیر مشکل یاد شده ظاهرا حل شد. نمیدونم این تنظیم مستقیما چی کار میکنه ولی مشکل فایرفاکس رو که حل میکنه :)نقل قول:
در مرحله اول باید فایل شما قابلیت اجرا شدن رو داشته باشه که ظاهرا بهش دادید. یکی از راه هاش در ترمینال به این صورت هست (با دسترسی ریشه):نقل قول:
بعد از اون باید با استفاده از مفسری که دستورات به اون زبان نوشته شدند اسکریپت رو اجرا کنید. مثلا فایل پایتون:کد:chmod +x filename
که خوب در این مثال باید python رو نصب داشته باشید.کد:python /path/to/file
اگر دستورات بش هستند میتونید به این صورت اجراش کنید:
همینطور در خط اول اسکریپت ها میشه از #! استفاده کرد (خوانده میشه: shebang) و زبان و مفسر مورد استفاده اسکریپت رو تعیین کرد تا بدون نیاز به دستور قبل و با ۲ بار کلیک یا سایر روش ها اسکریپت اجرا بشه، مثلا:کد:./path/file
در مثال قبل فایل با شل پیشفرض سیستم که عموما بش هست اجرا میشه. یا در مثال بعد توسط پایتون و بعدی توسط پرلکد:#!/bin/sh
... etc
کد:#!python
یک نکته درباره پسوند فایل ها در گنو/لینوکس، که اصلا مهم نیست چی هستند فایل ها از طریق هدرشون شناسایی میشند. در نتیجه اگر شما یک اسکریپت رو با پسوند rar هم ذخیره کنید قابل اجرا هست.کد:#!/usr/bin/perl
مشکل دوباره برگشت. جالبه چند ساعت اصلا خبری ازش نبود ولی دوباره... و نکته جالب اینکه فقط و فقط در محصولات شرکت موزیلا این بهم ریختگی و زشت بودن المانها دیده میشه. نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه :)نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی .
بنده سالهای گذشته قصد داشتم به لینوکس مهاجرت کنم اما نشد ...
الان دوباره تصمیم گرفتم از ویندوز که دیگه حالم ازش به هم میخوره واقعا خارج شم ...
من ویندوز 8.1 چند ماه پیش نصب کردم ... و واقعا به نظرم از 7 و ویستا و xp خیلی آشغال تر بود ... هنگ های مسخره ای داشت ... ویروس هم که چند بار گرفت ...
الان کاملا مصمم به اینکه با لینوکس آشنا بشم ...
منتها دو نوع فکر دارم که هنوز به نتیجه نرسیدم ... نظر شما چیه ؟ یکی اینکه یک لپتاپ دیگه خریداری کنم و برای شروع کار چون ممکنه ویندوز لازم بشم فعلا این ویندوز روی این لپتاپ رو نگه دارم و از اون لپتاپ جدید لینوکس استفاده کنم.... دومین مورد اینکه روی همین لینوکس بنصبم ... هر چه بادا باد ...
در مورد توزیع ها اینطور که من توی همین تاپیکها خوندم اوبونتو و مینت مناسب کاربران جدید هست .... پیشنهاد شما چیست ؟ کدوم این دوتا ؟ یا اصلا سایر توزیع ها ؟
بعد یه مساله دیگه اینکه اون موقع که من دنبال لینوکس بودم شنیدم باید کل اطلاعات هاردم رو از روی لپتاپ به یک هارد اکسترنال منتقل کنم و بعد دوباره بعد اینکه لینوکس نصب شد هرچی نیاز داشتم انتقال بدم به لپتاپ (بخاطر نخواندن fat32 در لینوکس....) میشه توضیح بدید در مورد این قضیه ؟ پارتیشن بندی هم باید انجام بشه ؟ کلا کسی که تا به الان فقط ویندوز کار میکرده و مینصبیده توی نصب لینوکس دچار مشگلی نمیشه ؟ من مبتدی ام دوستان ... راهنمایی لطفا ...
متشکرم.
نقل قول:
سلام دوست من.
خرید لب تاپ یا سیستم جدید برای تجربه گنولینوکس واجب نیست ولی خیلی وسوسه کننده است :) به نظر من بهترین و کاملترین شکل تجربه یک سیستم عامل همینه که اگر مشکل مالی وجود نداره سیستم جدیدی تهیه بشه و لذت کامل از تجربه رو به ما بده.
نکته بعد در مورد توزیع ها است که خب همینطور که خودتون گفتید مینت و ابونتو فعلا بیشترین کاربر رو دارن و میشه گفت برای شروع مناسب هستند.
تهیه بکاپ از اطلاعات برای نصب گنولینوکس نیاز نیست. فقط کافیه در موقع نصب کمی دقت داشته باشید و احتمالا گزینه مربوط به پاک کردن کل اطلاعات هارد رو انتخاب نکنید :)
نصب سیستم عامل های گنولینوکسی همونقدر آسونه که نصب ویندوز...
نکته بعدی هم در مورد ابتدای صحبتاتونه که از ویندوز بد گفتین و تقریبا نابودش کردن :) ویندوز اصلا سیستم عامل بدی نیست و هنگ کردن سیستم عامل هزار دلیل میتونه داشته باشه. ویندوز ( حداقل از xp به بعد) بسیار پایداره و کاملا قدرتمند و ویروسی شدنش هم ارتباط مستقیم به شکل کاربری شما داره. درسته که خود من هم از گنو لینوکس استفاده میکنم ولی همیشه مخالف بدگویی های بی دلیل و بی منطق در مورد سیستم عاملی هستم که بالای 90% کاربران کامپیوتر در سراسر دنیا ازش استفاده میکنن.
موفق باشید. اگر سوالی بود در خدمتیم.
درود .نقل قول:
خب همون دیگه اگه حواسم نباشه کل هارد میپره ... :n02: پس بهتره بکاپ بگیرم نه ؟
توی یک سایت چک کردم برای خرید لینوکس ، و این نسخه رو داشت : Ubuntu Linux 13.10 32 & 64bit
خوبه دیگه ؟ همینو بگیرم ؟ نسخه 13.10 نسخه ی آخره ؟ قدیمی نیست ؟
بعدش من 32 بیت رو نصب کنم یا 64 ؟
بله حرفاتون درسته ...
من شخصا با ویندوز 7 دوران خوبی رو داشتم و میشه گفت ازش راضی بودم ...
اما 8 رو که اصلا نصب ننمودم
و 8.1 رو هم که چند ماه پیش نصب کردم واقعا میتونم بگم بدترین تجربه ی ویندوزیم بود ... حتی از XP !
سرعت افتضاح ، سی پی یو رو زیاد اشغال میکنه ، گاهی هنگ میکنه به این شکل که کل برنامه های در حال اجرا بسته میشه و بعد از چند ثانیه دسکتاپ بالا میاد ،
والا من چون از همون روز اول حتی از ظاهر 8.1 هم خوشم نیومد دیگه پیگیری هم نکردم که این مشگلات رو برطرف کنم ...
نمیدونم شاید هم اون دی وی دی که من گرفتم مشگل داشت ...
راستی نگفتید اوبونتو بهتره یا مینت ؟
ممنون .
مینت و ابونتو مثل هم هستن چون مینت از ابونتو مشتق شده . برای تهیه نسخه هم نیازی به خرید نیست، آخرین نسخه مینت یا ابونتو رو از سایت رسمی هرکدوم دانلود کنید. مینت به صورت پیشفرض کدکهای صوتی و تصویری و یکسری برنامه های کاربردی رو داره که کار کاربر رو راحت تر میکنه..
درود بدوستان.
پیش از هر چیز از حضور شریفتان عذر خواهم بابت نوشته ام که طولانیست و مصدع وقت شما نازنینان میباشد ... اما چون سعی داشتم کامل توضیح بدم تا نکته ی گنگی نباشد و بهتر حرف هم را بفهمیم اینطور شد ... :)
پس از مدتهای مدید بالاخره لپتاپم را مجهز به لینوکس / ابونتو 15.4 x64 نمودم ... :)
در نصب به جز موردی که عرض میکنم مشگل دیگری خوشبختانه نداشتم ... بویژه برای اطلاعات هارد ام که با اینکه بکاپ هم گرفته بودم باز هم نگران بودم اما با سوالاتی که از دوستانی چون شما پرسیدم و همینطور سرچ در گوگل ، نصب رو به درستی انجام دادم که فایلهام حذف نشه ... خیلی هم راحت بود ...
البته این توضیح را هم بدم که من پیشتر گفته بودم قصد ترک کامل ویندوز و مهاجرت به لینوکس دارم ، اما خوشبختانه تصمیم بهتری گرفتم که هر دو را توام داشته باشم ... و به محض اتمام نصب و ورود به دسکتاپ اوبونتو متوجه شدم که چقدر اگر ویندوز نداشته باشم لنگ ام . :)
اما مساله پارتیشن بندی ... این مورد رو چون بی تجربه بودم اشتباهاتی انجام دادم :/
مساله ی اول :
نرم افزار پارتیشن بندی دانلود نکردم که شاید این اشتباهی محض بود ... با همون فایل iso اوبونتو پارتیشن بندی انجام شد ...
من اولش اومدم از پارتیشنی که مربوط به ویندوز 8 بود با حجم حدودا 51 گیگ مقداری رو برای پارتیشن روت لینوکس بردارم
چون بی تجربه بودم و تصور میکردم از هر کدام از پارت ها که برداری همه میره رو یک قسمت پارت خالی .... که بعدش متوجه شدم نخیر اینطور نیست ...
حالا اشتباهم چی بود ...
از اون 51 گیگ متعلق به پارتیشن درایو c ویندوز ، حدود 14 گیگش را برداشتم ... که این پس از چند ثانیه جدا شد و رفتش توی قسمت پارت خالی...
حالا حجم درایو ویندوز حدودا 38 بود که خب میگفتم همینقدر داشته باشه یک وقت کم نباشه یعنی به این خاطر کمترش نکردم ...
اما چون خوانده بودم که برای پارتیشن روت باید حدود 20 گیگ در نظر گرفت (البته موقع نصب 6.6 گیگ گویا نیاز داشت ...) اما با این وجود گفتم بهتره بیشتر باشه ...
من تصور میکردم اگر از یک پارتیشن دیگه هم حجم کم کنم میره روی همون پارتیشن خالی ای که در اون لحظه حجمش حدود 14 گیگ بود ... ! و همین کارو کردم 10 گیگ دیگه از یکی از پارت ها کم نمودم اما اون 10 گیگ باز یک پارت خالی دیگه رو تشکیل داد و
بعد از این دیگه هر کاری کردم که این دوتا پارت خالی رو به هم بچسبونم نشد که نشد ...
چند بار متعدد هم revert و new table و ... رو هرچی داشت تست میکردم ببینم چی میشه ... و همه ش هم نگران هارد لپتاپ که داشتم این کارا رو باهاش میکردم... :n28:
وقتی دیدم نمیشه دیگه تنها چاره ای که به نظرم رسید این بود که ازاون 10 گیگ ، پارتیشن swap رو بگیرم و از اون پارت خالی دیگه روت رو ...
چون با خودم گفتم 14 گیگ نکنه کم باشه از پارتیشن ویندوز 3 گیگ دیگه هم کم کردم که این یکی بشه 17 ... و اینجا پارتیشن روت را ساختم ...
اما از 10 گیگ ، 4 گیگ برای swap گرفتم... که حدود 6 گیگ هنوز مانده بود و نمیدانستم چه کنم ... باز هر کار کردم که این 6 گیگ بره روی پارتیشن های ntfs نشد که نشد .... :/
ناچارا با اینکه اصلا نمیخواستم این کارو بکنم اما اون 6 گیگ رو هم یک پارتیشن ext4 دیگه و home ساختم ... با اینکه همه جا گفته شده بود به جز روت و سواپ هیچی ساخته نشه بهتره ...
خب حالا بگید چی شده؟ من باید چیکار میکردم ؟ الان چیکار کنم ؟
مساله دوم
با توجه به توضیحات بالا، هارد آسیب دیده؟ چون من خیلی شنیدم که پارتیشن بندی هارد رو آسیب پذیر میکنه...
آیا باید با نرم افزارهای خاص دیگه ای هارد رو ترمیم کنم یا ویندوزی بگم باید الان error هاش گرفته بشه ؟
و از اینها مهمتر اینکه اون 6 گیگ پارتیشن home رو بهتر نیست به یکی از پارتیشنهای ntfs ام منتقل کنم ...؟ با همین لینوکس و ویندوزی که دارم میشه این کارو بکنم یا باید نرم افزارهایی چون gparted را دانلود نمایم ...
مساله سوم
الان که با ویندوز بالا آمدم متوجه ایرادی شدم!
در پنجره this pc و قسمت درایوها حجم هر 3 پارتیشن رو کمتر نشون میده... هر کدام رو 2-3 گیگ کمتر ...:n04:
در حالیکه اوبونتو این دوتا رو درست نشون میداد ...
از پارتیشن بندی بگذریم سوال دیگری هم داشتم ...
جایی گفته شده بود در سیستم عامل های لینوکسی برای نصب نرم افزارها نیازی به سرچ و دانلود در اینترنت نیست ... میشه برای من توضیح بدید که چگونه ؟
مثلا من میخوام الان برخی از نرم افزارهای معرفی شده در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بر روی اوبونتو ام نصب کنم چجوری باید نصب کنم ؟!
از شما دوستانیکه حوصله میکنید و به پستها در انجمنها پاسخ میدهید متشکرم ... خدا خیرتان بده . :)
دوست من شما الان مشکل خاصی بجز آشفتگی پارتیشن هاتون ندارین. یعنی بدون مشکل میتونید به همین شکل به استفاده از دو سیستم عاملتون ادامه بدین. البته بهتر بود بک فضای خالی تمیز و بک تیکه از یکی از پارتیشن ها کم بشه و پارتیشن های لینوکسی رو کنار هم بسازین ولی الان هم هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
خب حالا بگید چی شده؟ من باید چیکار میکردم ؟ الان چیکار کنم ؟
پارتیشن بندی هیچ مشکلی برای هارد ایجاد نمیکنه.نقل قول:
با توجه به توضیحات بالا، هارد آسیب دیده؟ چون من خیلی شنیدم که پارتیشن بندی هارد رو آسیب پذیر میکنه...
با توجه به شیوه محاسبه فضای پارتیشن ها در گنولینوکس و ویندوز کمی اختلاف سایز (نه اینقدذر که شما گفتی) در دو سیستم عامل دیده میشه. مشکلی نیست.نقل قول:
در پنجره this pc و قسمت درایوها حجم هر 3 پارتیشن رو کمتر نشون میده... هر کدام رو 2-3 گیگ کمتر ...:n04:
؟!نقل قول:
جایی گفته شده بود در سیستم عامل های لینوکسی برای نصب نرم افزارها نیازی به سرچ و دانلود در اینترنت نیست ... میشه برای من توضیح بدید که چگونه ؟
مثلا من میخوام الان برخی از نرم افزارهای معرفی شده در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بر روی اوبونتو ام نصب کنم چجوری باید نصب کنم
در توزیع های گنو لینوکسی شما میتونی در برنامه Software Manager برنامه های مورد نظر رو سرچ و نصب کنید. این شیوه استاندارد نصب برنامه از طریق رابط گرافیکی در تمامی توزیع هاست. البته در بعضی توزیع ها هم پکیج منیجر وجود داره (و در بعضی هر دو) که همین کار رو انجام میده.
اگر اسم دقیق پکیج مورد نظر رو بدونید در توزیع های ابونتویی با دستور زیر در ترمینال هم میتونید برنامه مورد نظر رو نصب کنید:
Sudo apt-get install packagename
که به جای عبارت packagename باید اسم دقیق پکیج مورد نظر رو بنویسید. مثلا دستور زیر مرورگر اپرا رو نصب میکنه:
sudo apt-get install opera
تشکر ...
ملاحظه بفرمایین ... حتی بیشتر از آنچه که من گفتم ...نقل قول:
با توجه به شیوه محاسبه فضای پارتیشن ها در گنولینوکس و ویندوز کمی اختلاف سایز (نه اینقدذر که شما گفتی) در دو سیستم عامل دیده میشه. مشکلی نیست.
دوست من یک عکس از disk managment ویندوز و یک عکس از gparted در ابونتو بذارید ببینیم قضیه چیه.نقل قول:
یه نگاه به این مطلب بندازید:نقل قول:
کد:http://www.hecticgeek.com/2012/10/for-the-same-file-why-windows-and-ubuntu-show-different-sizes/
با تشکر از دوست خوبم علی عزیز و لینک بسیار جامع و خوبشون. به زبان ساده:
ویندوز و گنو لینوکس برای محاسبه کیلوبایت/مگابایت و گیگابایت از فرمول های متفاوتی استفاده میکنند.
در ویندوز:
کیلوبایت = 1024 بایت
مگابایت = 1024 کیلوبایت
گیگابایت = 1024 مگابایت
و در گنو لینوکس:
کیلوبایت = 1000 بایت
مگابایت = 1000 کیلوبایت
و
گیگابایت = 1000 مگابایت
همین مساله در حجمهای بالا خودش رو به شکل واضحی نشون میده. در صورتی که فایل یا فولدر یا پارتیشن مورد نظر یک سایز ثابت داره ولی با دو فرمول مختلف سنجیده شده .
عرض سلام مجدد دارم .
از دیروز اوبنتو ام بالا نمیاد ...
صفحه ی سیاهی میاد که یکی از 3 فرمان زیر رو تایپ کنم :
journalctl -xb
system reboot
systemctl default or ^D
دیروز 2-3 بار با سیستم دیفالت که زدم بالا اومد اما دیگه قبل و بعد از اون شاید 10 بار هم امتحان کردم و فایده ای نداشت ...
پس از چند دقیقه دوباره الان امتحان کردم و اوبونتو بالا اومد اما طوریکه یک سری تنظیمات دسکتاپ (والپیپر ، سایز آیکون ها و...) رو تغییر داده بودم اما با حالت قبلی نشون میداد ... و موقعیکه خواستم ری استارت کنم هنگ کرد و هر چه صبر کردم ری استارت نشد ... (منوی سمت چپ و بالا رفت و صفحه خالی نشون میداد ... چند دقیقه صبر کردم اما ری استارت نمیشد...):n29:
journalctl -xb رو امتحان کنید و ببینید مشکل از کجاست. قسمت هایی که به نظر خطا میاد رو اینجا بذارید.
سلام دوستان حرفه ای لینوکس
من اوبونتو روی لپتاپم داشتم و بعد از نصب ویندوز 10 روی لپتاپ، دیگه نمیتونم لینوکس رو در بوت پیدا کنم که واردش بشم. راه حلی داره grub رو مثل قبل راه بندازم؟