گوشیت چیه شاید کت ۶ هست گوشیتنقل قول:
از بابت دکل مطمنی؟
شماره دکل رو مطابقت دادی؟
Printable View
گوشیت چیه شاید کت ۶ هست گوشیتنقل قول:
از بابت دکل مطمنی؟
شماره دکل رو مطابقت دادی؟
مرتضی جان ایران جز چند کشوری هست که سرعت دیتای تلفن همراه از سرعت مودم خانگی بیشتره
برو خدا رو شکر کن 25 مگ داد مال من الان 250 کیلوبایت در ثانیه هست (مخابرات):n34::n34:
نقل قول:فكر كنم اگر طرح فعال نداشته باشيد، مينويسه خريد طرح، ولي اگر طرح فعال داشته باشيد، گزينه خريد طرح نمياد و به جاش تغيير طرح مياد و يه سري گزينه هاي ديگه هم زيرش مياد كه قبلش نبودن(مثل خريد گيگ پك)نقل قول:
برا من كه اينطوري بود. چون تا قبلش خريد طرح بود، بعد كه طرح خريدم، گزينه ها عوض شدن.
اره دکل رو مطمئنم چون فقط همین یکی انتن میده روی نسل 3 و 4 و شماره اش هم رو چک کردم یکی بود ولی تنها چیزی که ازش مطمئن نیستم اینه که گوشی ممکنه فورجی پلاس بوده و مودم روی فورجی برای همین سرعت گوشی بیشتر بوده .یعنی گوشی تجمیع کرده ولی مودم نه .ممکنه به خاطر این بوده باشه یا مودم هم تجمیع میکنه ؟نقل قول:
احتمالا گوشیت تجمیع کردهنقل قول:
مودم مبین نت با اینکه کت ۶ هست ولی امکان تجمیع نداره
ولی از بقیه هم رده هاش یه سر و گردن بالاتره تو سرعت
عجب ، با تجمیع 50 مگ میده بدون تجمیع چقدره .من هر جا تجمیع دیدم سرعت بالای 100 مگ بوده واقعا خیلی مسخرس .حالا این مودم رو میشه توی حالت 3g هم استفاده کرد اگه فورجی دکل قطع بشه ؟نقل قول:
چکارش باید کرد که بتونه از تجمیع استفاده کنه ؟ اگه ایرانسل رو انلاک کنم و سیم 360 مبین رو بندازم روش بازم نمیتونه تجمیع کنه ؟
منظورتون از تجمیع Carrier Aggregation هست؟نقل قول:
اگر بله پس این اپشنی که تو b612 مبین نت هست کاربردی نداره و نمایشی هست؟
اون سرعت تجمیع بالای ۱۰۰ مگ در شرایط خوب هستنقل قول:
مودم توانایی اتصال به هر نوع شبکه ای داره ولی نتاسفانه نسخه فریمور مبین نت محدودیت های زیادی داره که شامل حذف انتخاب دستی نوع شبکه هم میشه و باید در زمان قطعی شبکه ۴جی تست کنید که بصورت دستی شبکه رو جست و جو و دکل ۳جی انتخاب کنید در صورتی که نسخه ایرانسل محدودیت کمتری داره و قسمت انتخاب نوع شبکه حذف نشده
در مورد تجمیع کردن یا نکردن این مودم چه ایرانسل چه مبین نت و چه سایر شرکت ها بحث زیاده
ولی نظر شخصی من اینه که این مودم تجمیع نمیکنه چه انلاک چه لاک و با هر سیم کارتی (با توجه به ساختار دکل انتن دهی ایران )
البته ناگفته نماند توی نسخه جدید ایرانسل فقط روی شبکه تی دی علامت پلاس ظاهر میشه ولی هیچ اطلاعات قابل استنادی مربوط به تجمیع وجود نداره
چیزی که بارز هست سرعت بیشتر این مودم نسبت به سایر مودم ها در شرایط یکسان هست
بله دقیقا منظور همین هستنقل قول:
توی اطلاعات دیتا شیت این مودم ذکر شده کت ۶ و میمو ۴*۴
در صورتی که بیشتر دکل های ایران میمو ۲*۲ و مبین نت ۱ هست و تعداد محدودی میمو ۴*۴ هست
در صورتی که این مودم زیر پوشش میمو ۴*۴ قرار بگیره قدرت واقعی خودشو نشون میده
نظر من و دوستان صاحب نظر هم بر عدم تجمیع هست البته نه تایید شده و نه رد شده
بله متاسفانه مدرک قابل استنادی از استفاده اون نیست حتی در صورت تجمیع از طریق سرعت بدلیل police چهل مگی مبین نت نمیشه به مطمئن شد!نقل قول:
به همین دلیل سوال کردم گفتم شاید مدرک مستدلی پیدا کرده باشید
ممنون
سلام عزیزان بنده قصد خرید نت lte داشتم
بین ایرانسل و مبین نت و شاتل موندم
ماکزیمم سرعت دانلودتون با این مبین نت چقدر بوده ؟ همون 40 مگابیت هست ؟
چرا سرعت ایرانسل و شاتل تا دوبرابر مبین نت اعلام شده ؟
سلامنقل قول:
شاتل رو که بی خیال بشید ، چون تازه راه اندازی شده و هنوز به طور کامل خودشو نشون نداده ،دوستانی هم که گرفتن راضی نبودند .پهنای باند خروجی BTS حدودا 100 مگابیت هست که بین کاربران یک دکل تقسیم میشه که این مقدار برای ایرانسل و شاتل 80 مگ اعلام شده و مبین نت هم سرعت رو روی 40 مگ محدود کرده اما این عدد مهم نیست مهم ترافیک شبکه هست که به طور متوسط زیر 40 مگ میده.بنابراین تفاوت زیادی نمیکنه از کدوم شرکت بگیرید. در کل شما از بین مبین نت و ایرانسل با توجه به پوشش یکی رو انتخاب کنید .ایرانسل پهنای باند بیشتری بهتون ممکنه بده و قطعی هم کمتره ولی مبین نت کیفیت بهتری از نظر پینگ میده .
آسیاتک هم خوبه شنیدمنقل قول:
توصیه نمیشهنقل قول:
میشه توضیح بدید چرانقل قول:
آسياتك و خيلي شركت هاي ديگه، در واقع از خود ايرانسل td-lte ميدن و خودشون تجهيزات مجزا ندارن.نقل قول:
از خود ايرانسل بگيريد بهتر از اينه كه از شركت هاي واسطه بگيريد. مگر اينكه تعرفه ارزون تر از خود ايرانسل بهتون بدن
به دلایل زیر :نقل قول:
1-از زیرساخت ایرانسل استفاده میکنه و در صورت بروز مشکل و اختلال در تجهیزات و شبکه ایرانسل پروسه ی پشتیبانی شما طولانی تر خواهد شد.
2-پهنای باند دریافتی از این شرکت تفاوتی با ایرانسل نداره و سرعت دریافتی یکسان خواهد بود چه بسا ایرانسل میتونه پهنای باند بیشتری ارایه بده.
3-تعرفه ها حداقل 1.5 برابر بیشتر از تعرفه های خود ایرانسل هست .
4-پشتیبانی ایرانسل بسیار بهتر از اسیاتک هست.
5-در واقع شما دارید تی دی ایرانسل رو با قیمت بیشتر خریداری میکنید.
تنها تفاوت در ارایه خدمات هست مثل گیگ باکس ها ، ای پی استاتیک و سرویس با حجم متفاوت
سلامنقل قول:
منم مودم 360 مبین نت دارم قابلیت تنظیم روی هم fdd هم Tdd رو داره که روی حالت FDD روی همراه اول میره که سرعتش تقریبا دو برابره حالت TDD هست که از دکل مبین نت استفاده میکنه روی همراه اول سرعت دانلودم به 50 مگابیت میرسه ولی رو حالت مبین نت اخرش به 30 مگابیت میرسه
شما اگه روی حالت fdd باشی بازم شبانه رو محدود میکنه برات روی ۴ مگابیت یا سرعت تغییر نمیکنه؟نقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
چون شبانه استفاده نمی کنم تا حالا تست سرعت نگرفتمنقل قول:
امشب یه تست می زنم
تست سرعت همین الان
حالت مبین نت برروی دکل همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت مبین نت بر روی دکل مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز میتونی یه تست از سرعت آپلود در هر دو حالت هم قرار بدی؟
سرعتتون متوسط هست نه زیاد و نه کمنقل قول:
و اکثر کاربرها سرعتشون همین هست
البته سرعت روی سرورهای داخلی باید بیشتر باشه البته نه همشون
مثلا تی دی ایرانسل روی بعضی از سایت های داخلی نزدیک به ۱۵ مگابایت بر ثانیه میرسه و مبین نت نزدیک ۸ مگابایت بر ثانیه
بله باز هم محدود به ۵۰۰ کیلوبایت میشهنقل قول:
در صورتی که شبانه پر سرعت داشته باشید این اتفاق نمیافته
خیلی محدودیت بدی گذاشته شب تا صبح کلی پول برق بدی و سیستم رو روشن بزاری برا ١٠ گیگ دانلودنقل قول:
باید حداقل روی ٨ مگابیت محدود میکرد
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
روی همراه اول که میزاری سرعتش در طول روز نوسان نداره ؟ همیشه 40 مگ رو میده؟نقل قول:
خیلی ظلمهنقل قول:
اینقدر سرعت پایین میاد که قطع بشه بهتره حداقل خیالت راحته
پنل مشترکین مجددا از دسترس خارج شد
معلوم نیست جریان چیه
وی پی ان هم کار نمیکنه. من بخش مهمی از کارم تو فیس بوکه. بدبخت شدم از دست اینا
دوستان این مودم slc مبین نت قابلیت تغییر fdd رو نداره؟
از منوی انتخاب cell selection نمیشه؟
ی موضوع مهم ددیگه هم اینکه من قبل عید راحت وی پی ان l2tp خودم رو تو تنظیمات میزدم و کل مودم تونل میشد و دیگه احتیاجی به فیلترشکن برای اعضای خوانواده نبود
الان ولی با اینکه نه سرور مشکل داره هرچی تنظیم میکنم نمیشه
با اینکه گزینش فعال شده
اما هیچی تونل نمیشه
لطفا هرکس که سر در میاره و مودم slc از همون استوانه ای ها داره بیاد تست کنه ببینیم مشکل از چیه
نقل قول:
اکانت شما شاید مشکل کانکت شدن داشته باشه
سوال اول نه نمیشهنقل قول:
بجای l2tp شما pptpرو تست بزن ببین با اون چطوری هست
مودمو ریست فکتوری بزن ببین بازم مشکل داری یانه
بیشتر از سه هفتست سایتش نوشته بروزرسانی!ینی فکر نمیکنن ممکنه یکی طرحش تموم شده باشه!؟:n23:
اکانتینگ رو قطع کردننقل قول:
بدون طرح هم وصل میشه و برای کسی مشکلی بوجود نمیاد
سلام چجوری مودم AIR master 3000m رو اپگرید کنم؟
اکانت وی پی ان منظورتونه؟ من با اکانت های مختلف امتحان کردم نشد. فکر کردم شرکت پورتش رو بسته.نقل قول:
بی زحمت یکی از دوستان که طرح 360 داره با دکل همراه اول با اسپید تست یه تست از سرور خارج برام بزاره .دستتونو میبوسم .دمتون گرم:n16:
مودم b612 مبین نت پورت rj11 رو مخفی کرده یا میشه ازش استفاده کرد؟
سلام
من 3 روزه سرعتم خیلی پایین اومده سرعت تک کانکش شده 250 کیلوبیت
دارن چیکار میکنن؟
سراسری یا مشکل از طرف خودمه؟:n03:
مودم هم b612
سلام
دوستان میخاستم سرویس turbo + رو از مبین نت بخرم سرعت دانلودش از سرور های خارج چنده؟(هم با idm و هم با سایت speedtest.net ممنون میشم یه تست ازشون بزارید)وضعیتش ثبات داره؟همون 40 مگ رو میده راحت یا نه؟ممنون
مبین نت اکانتینگش انگار درست شده
تو دستگاهی که روشنه و خاموش روشن نکردم نام کاربری که اکانت من نوشته فرق می کنه و هنوز بدون بسته به اینترنت وصلم ولی تو اون که خاموشش کرده بودم بسته و نام کاربری خودم رو زده
دوستان یه چک کنین ببینین مال شما چطوریه
فرستاده شده از SM-G960Fِ من با Tapatalk