سلام
قصد خرید Huawei B525 4G LTE Cat6 رو دارم
از دوستان، کسایی که استفاده کردن لطف میکنن تجربشون رو بگن؟
چون قیمت کمی هم نداره و یک مقدار ریسک داره
Printable View
سلام
قصد خرید Huawei B525 4G LTE Cat6 رو دارم
از دوستان، کسایی که استفاده کردن لطف میکنن تجربشون رو بگن؟
چون قیمت کمی هم نداره و یک مقدار ریسک داره
سلام
مدتیه مودم e3372 ایرانسل رو خریداری کردم و آنلاکش هم کردم
من دو تا کامپیوتر دارم هر دو تاش ویندوز 10 هستش یکی از کامپیوترها ویندوز 10 مال چندین ماه قبل هستش ورژنش
اما روی یکی دیگه اخرین نسخه نوامبر رو نصب کردم با تمام اپدیت ها ولی مودم رو که بهش وصل میکنم اولش به صورت درایو میاد روی autorun میزنم نصب میشه ولی اصلا نه به اینترنت وصل میشه نه میشه از طریق این 192.168.8.1 به پنل مدیریتی رفت نمیشناسه و توی لوکال هاست هم یک تیک زرد رنگ خورده خلاصه توی اون سیستم با ویندوز قدیمی مشکلی نداره
حتی موقع نصب هم اون فایل شورت کات از ایرانسل رو دسکتاپ روش میزنم ایپی 192.168.1.1 رو میزنه در صورتی توی سیستم با ویندوز قدیمی (که مشکلی نداره) همون ایپی خودشه و راحت هم وارد پنل میشه
چی.ار کنم دوستان ؟؟؟مشکل از چیه :n35:
ویندوز ۱۰ ورژن جدید مشکل داره ، قرار بود اپدیت نوامبر رفع بشه که فعلا نشده
فعلا با این تنظیمات رفع میشه ، احتمالا اپدیت بعدی کاملا حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم 8372 هواووی دارم و ی بسته بلند مدت گرفتم که حدود 14-15ساعت در روز روشنه می خواستم بدونم این استفاده مداوم باعث اسیب نمی شه؟ پشت کیس کامپیوتر وصل می کنم
درود به دوستان
اقا ما یه مودم e3372s هواوی گرفتم به اینترنت وصل نمیشه یه علامت تعجب روی ایکون کنار ساعت هست چراغ مودم هم روشنه و ثابت هست ولی وصل نمیشه ویندوز ۱۰ هستش مشکل از کجا هست
اغا دستت درد نکنه...من که نمیدونستم ویندوز مشکل دارهنقل قول:
3 بار مجبور شدم تعویض کنم .تمام درایور های کامپیوتر هم اپدیت بودن..تا راهنمایی شما رو دیدم
دوستان اگه براتون مقدور هست فعلا اپدیت redstone3 رو نگیرید..
مودم من هم E8372 هست
در جواب اون دوست عزیز هم که سوال کردن چند ساعت روشن بزاریم
من نزدیک 1 ساله روزانه 10 تا 15 ساعت مدام وصله به کامپیوتر.تا الان که مشکلی نداشته
هیچ مشکلی نداره البته بهتره به صورت وای فا استفاده کنی تا در مواقعی که کاری نداری و اتصال قطعه بعد از ۱۵ دقیقه خودکار بره روی استندبای من خودم به گیرنده دیجیتال وصلش کردم خیلی کم داغ میکنه و سرعت اینترنتم هم بیشتر از زمانیه که از شارژر استفاده میکنمنقل قول:
1.دوستان اینجا کسی هست که ایرانسل سرعت 4g رو براش رو 256kbs محدود کنه؟
2.مودم e3372 دارم روی حالت 3g بعد از چند ثانیه قطع میشه . از کجا می تونم فریمور فعلی مودم رو پیدا کنم و بعد چند ورژن و آپدیت اومده برای فریمور؟
ممنون
آقا من اومدم فریمور رو برا e3372(قبلا آنلاکش کرده بودم) آپدیت کنم گفتم شاید مشکلم حل بشه اما هنگام نصب آپدیت ایستاد( اون قسمت که بالاش نوشته restore information ) بعد از چند دقیقه هم ارور داد و نصب بسته شد. حالا مودمم رو نمی شناسه به نت هم وصل نمیشه فقط وقتی وصل و قطعش میکنم صدا میده مثل یه usb . فریمور قبلیم همین بود که توی اینجا گذاشته بودید(22.300.09.00.00_M_AT_04) . اینو به Huawei_E3372s-153_Update_21.286.99.03.00 آپدیت می کردم که توی نصبش ایستاد. از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کردم
هیچ راهی نداره که خودم بتونم درستش کنم؟ گارانتی این مودم e3372 ایرانسل توی اهواز کجاست؟
گیرنده دیجیتال ندارم و پشت کیس می زنم داغ نمی کنه اما خب استندبای هم نمیشه راه دیگه ای نداره؟نقل قول:
کسی میدونه هزینه ی پروگرام کردن فریمور برا مودم چقد میشه؟
سلام خسته نباشید
کسی میدونه مودم هواوی b 5142 رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
ممنونم
دوستان پرسرعت ترین و بهترین مودم که آنتن دهی خوبیم داشته باشه واسه اینترنت 4.5g ایرانسل چیه ؟
ثابت یا همراهش مهم نیست
نقل قول:
برای نسل 4.5 و تجمیع واقعی فقط این دو مدل که نام می برم کیفیت لازم رو دارند و بقیه مارک ها و مدل هایی که وارد ایران شده هیچ کدوم تجمیع واقعی ندارند و پلاس و 4.5 نمی شوند
مدل B525 هواوی و مدل E5186-22a هواوی
مدل B525 جدید تر هست و باند های بیشتری هم پشتیبانی میکنه
این مدل هم که ظاهرا هیج جا نیست چیز دیگه بالاتر و بهتر نیستش؟مثل ac810?یا رومیزی جدیدتر و قوی ترنقل قول:
میشه لطفا این جریان تجمیع رو ساده بگین چی هست؟
دوستان سلام
من امروز وایمکس رو با td-lte(b5142) عوض کردم. چندتا سوال داشتم:
1.کلا این مودم رو چه تنظیماتی باید کرد ؟ تنضیمات خودش خوبه؟(من وایفا رو خاموش کرده ام) یکم در مورد قابلیاتاش برام بگید.
2.این مودم چطور آنلاک میشه؟ اگه آنلاک نشه می تونم سیمکارت4G ایرانسل بزارم توش؟
ممنون
اگه کسی از دوستان که اطلاعات تخصصی در رابطه با مودم داره بتونه آیدی تلگرامشو بده یا یه گروه تخصصی برا مودم معرفی کنه واقعا ممنونش میشم
ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
من زیاد اطلاعات راجع به مودم ندارم میشه ساده بفرمایید این مودم ها چه فرقی داره مثلا با مودمی مثل TF-160 که قیمتش تقریبا نصف این مودم هایی که شما معرفی کردید هست
ممنونم
به این پست یه نگاهی بندازیننقل قول:
با توجه به اینکه مودم شما e3372 از این فایلا باید استفاده کنین که براتون داخل همین پست گذاشتم
اینم فایل برنامه + فایل فلش برای استفاده از روش ShortPin برای E3372
این رو دانلود و اکسترکت کن
آموزش برنامه:
روش فلش با این برنامه اینه که مودم رو باز میکنی و دو نقطه Boot و Ground رو طبق عکس به هم وصل میکنی (با سیم یا یه شی فلزی)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وصل میکنی به کامپیوتر بعد پورت COM رو که سیستمت شناسایی میکنه یادداشت میکنی ( از قسمت Device Manager قابل مشاهده هست)حالا اینتر رو بزن
مثلا اگه مودم با COM6 متصل شد به PC عدد 6 رو یه جا یادداشت میکنی
بعد فایلی که دادمو دانلود کن و برو داخل فولدری که توش Huawei_Flasher.exe هست و شیفت رونگه دار وراست کلیک کن و Open Command Prompt رو بزن
برا فلش دستور زیر رو باید نوشت البته برای COM6 ویژگی -p6 باید ست بشه و متناسب با سیستم شما این عدد عوض میشه
Huawei_Flasher.exe -p6 3372.bin
مودم بعد چن ثانیه فلش میشه و بعدش باید فریمور و WebUI رو فلش کرد
درود کمک
اقا من مودم هواوی e3372s رو انلاک کردم یک روز کار کرد ولی شب که اومدم وصلش کردم دیگه کانکت نمیشه چراغ مودم ثابت نمیشه به صورت چشمک زن به رنگ سبز هست رو دو سیستم هم تست کردم ولی کار نمیکنه؟ مشکل چیه
هر اپراتور اینترنت رو روی باند های مختلف پخش میکته و هر مودم هم چند باند داره و به صورت اتوماتیک به بهترین باند وصل میشه ولی وقتی مودم قابلیت تجمیع داشته باشه میتونه چند باند ( الیته تو ایران فقط دو باند ) رو با هم جمع کنه و سرعت بیشتر بشه. این رو میگن تجمیع سرعت یا نسل 4.5 یا همون +4Gنقل قول:
لازمه اینکار اینکه مودم حتما cat6 باشه و مودم از نظر سخت افزاری و چیپست اینقدر قوی باشه که بتونه دو باند رو با هم جمع کنه
همه مودم هایی که cat6 هستن هم نمیتونن این کار رو بکنند اگر هم انجام بدهند به صورت ناقص هست و درست جمع نمیکنند ولی اون دو مدلی که نام بردم تا حالا بهترین عملکرد رو داشتن و هم از نظر سخت افزاری قوی هستن و هم از نظر نرم افزاری توی مودم علامت +4G نشون داده میشه در صورتی که توی مودم های cat6 دیگه مثل TF-I60 و E5785 و چند مدل دیگه علامت +4G نمایش داده نمیشه ولی در این دو مودم که در پست قبل نام بردم اگر دکل ها و تجهیرات اطراف شما مشکلی نداشته باشه تجمیع به درستی انجام میشه
مودمی که نام بردی انلاک و قفل هست و فقط سیم کارت ایرانسل روش میخوره به همین دلیل قیمتش نصف قیمت مودم های شرکتی اصلی هست.نقل قول:
این مودمی که نام بردی با اینکه cat6 هست ولی به دلیل انلاک بودن و مشکلان نرم افزاری هرگز +4G نمیشه . من خودم با این مودم TF-I60 هم برای تست کار کردم و کنارش همزمان مدل B525 رو هم روشن کردم مدل TF-I60 روی پلاس و تجمیع نرفت ولی مدل B525 کامل تجمیع کرد و سرعت بیشتری داد
تشکر از توضیحات خوب شما دوست گرامینقل قول:
با توجه به صحبت های شما فکر میکنم این مدل از بقیه قوی تر هست؟درسته
Huawei B618 LTE Cat11 Wireless Gateway
4gltemall.com/blog/wp-content/uploads/2017/02/Huawei-B618-B618S-B618s-22d-3.png
چون حالا که قراره ی هزینه درست حسابی بشه ی چیز قدر باشه که چند سالی احتیاج به تعویض نباشه
مدل خوبي به نظر ميرسه ولي هنوز تو ايران وارد نشده و همچنين اگر بياد هم قيمتش بالاي يك ميليون هست و اينكه تجهيزات و دكل هاي ايران هنوز نمي تونن cat 11 رو ساپورت كنن در نتيجه نهايت بشه ازش تا cat6 سرعت گرفت براي همين فعلا بصرفه نيستنقل قول:
پس شما از لحاظ سخت افزار قوی و قابلیت تجمیع تایییدش میکنید؟نقل قول:
تا وارد ايران نشه و تست نشه نميشه هيچ چيزي رو تاييد كردنقل قول:
توي سايت هاي خارجي بيشتر سرچ كنيد ببينيد كاربرهاي خارجي چي گفتن و چه نظري داشتن در موردش
ممنونم بعد از لحاظ کارایی و سرعت و آنتن دهی فرقی وجود داره بین این مودم ها و موبایل های پرچم دار مثل s8 که همین قابلیت ها رو داره البته فقط خود کارایی اینترنت مد نظر من هستنقل قول:
کسی نیست کمکم کنه مشکل از چی هست؟
واقعا خیلی ممنونم.ولی من این مودم e3372 رو دادم گارانتی چون گفتن فرمورش پریده و پرگرامر میخاد. ینی اگه این کارا رو میکردم درست میشد؟
من دیروز وایمکس رو با b5142 عوض کردم برا آنلاکش کسی رو میخاستم که تخصص داشته باشه. اگه شما تلگرامت رو بدی واقعا ممنون میشم
کسی میتونه b5142 رو آنلاک کنه؟:n19::n20:
واقعا خیلی ممنونم.ولی من این مودم e3372 رو دادم گارانتی چون گفتن فرمورش پریده و پرگرامر میخاد. ینی اگه این کارا رو میکردم درست میشد؟نقل قول:
من دیروز وایمکس رو با b5142 عوض کردم برا آنلاکش کسی رو میخاستم که تخصص داشته باشه. اگه شما تلگرامت رو بدی واقعا ممنون میشم:V12:
اینجا درباره B525 نوشتن که از tdlte پشتیبانی نمیکنه درسته ایا؟نقل قول:
axgig.com/images/01052980612504353638.jpg
نظره تقریبا درستی هستنقل قول:
این مودم tdlte شرکت شاتل روی باند 38 یا همون 2600 رو پشتبانی میکنه ولی tdlte ایرانسل روی باند 42 یا 3500 رو هرگز پشتیبانی نمیکنه!
در ضمن اینکه گفته تا اخر اذر مودم وارد میشه رو اصلا باور نکن از این وعده ها برای مودم های دیگه زیاد داده این سایت :n02:
دوست عزیز من این روش رو انجام دادم ولی او cmd مینویسه دستور اشتباه هست میشه راهنمایی کنید
دوست عزیز من این روش رو انجام دادم ولی تو cmd مینویسه دستور اشتباه هست میشه راهنمایی کنید
من 5885 رو دو سه هفته ایی هست گرفتم فریمورش چینیه اما مشکلی نداره پنلش دقیقا گزینه ها مطابق فریمور انگلیسی مودم های هواوی هست با hilink هم می شه مدیرتش کر د با ltewatch هم می شه باندها رو تغییر داد بخوبی هم تجمیع می کنه وروی خود نمایشگر هم می یاد علامت پلاس
فقط پورت لنش گیگا بایتی نیست نهایت تا 100مگ رو ساپورت می کنه ولی کلا عملکرد لن وسرعت و واوی فایش خیلی خوبه باطریش هم که بهترین ویژگیشه راحت یک روزتمام جواب می ده
کلا برای کسی که هم می خواد یک مودم همراه داشته باشه هم رومیزی بهترین گزینه است
سلامنقل قول:
جواب سوالتون رو داخل پیغام خصوصی فرستادم
اینجا هم میگم که بقیه دوستان هم استفاده کنن
2 نکته رو باید در نظر بگیرین:
نکته اول)
شما باید اول اون دو نقطه رو که تو عکس مشخص کردم براتون بهم وصل کنین
بعد همین طور که اون دو نقطه بهم وصل هست مودم رو به کامپیوتر متصل کنید ( برای راحتی کار می تونین از کابل افزایش طول USB استفاده کنین)
بعد از اتصال مودم به کامپیوتر اون اتصال دو نقطه رو جدا کنین
نکته دوم)
همون جوری که توضیح دادم درایور فلش اضطراری مودم فقط با ویندوز 7 کار میکنه
من خودم به مشکل شما خوردم و با ویندوز 10 به نتیجه نرسیدم
سلام دوستان ایا راهی وجود داره که من مودمHuawei B68L همراه اول رو انلاک کنم تا بتونم از سیمکارتهای دیکه هم استفاده کنم اگه راهی هست لطف می کنید بگید ممنون میشم.
دوستان من مودم مودم huawei e8372 خریدم از لحاظ وای فای هیچ مشکلی نداره ولی فقط اولین بار که به سیستم از طریق usb وصل کردم تونستم ازش استفاده کنم بعد اون نتونستم با usb ازش استفاده کنم مشکل از کجاست؟
دوستان این مودم ایرانسل هواوی e3372 چرا روی ویندوز 10 کار نمیکنه!!؟ اصلاً ویندوز این مودم را نمیشناسه. لطفاً راهنمایی کنید مشکل از چیه. خیلی ضروریه. با تشکر
سلام دوستان.من تازه ویندوز نصب کردم.مودم دانگل E8372 دارم
وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم خو به خود به جز تب پنل مودم یه تب جدید دیگه باز میشه که سایت msn هست
قبلا اینجوری نبود.حالا ویندوز 10 که نصب کردم خود به خود تا دانگل رو وصل می کنم تب msn هم برام باز میشه
تنظیمات home page فایرفاکس هم که کامل پاکش کردم که هیچ سایتی باز نشه
نمیدونم مشکل از چیه
این هم عکس: