دقیق تر ادرس میزاری
ممنون
Printable View
دقیق تر ادرس میزاری
ممنون
از این ساده تر دیگهنقل قول:
همراه اخرم محدود نیست.ولی درست میگی،قیمتش گرونهنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
تری جیش روی هشت مگ بسته شده و احتمالاً ۴ جیش محدود نیست
بعد از معرفی بسته های جدید یا قبل از اون؟نقل قول:
زیرساختی نداره همراه اول شبکش هم بشدت فرسوده ست... علت سرعتهای بالا هم استقبال کم به دلیل قیمت های نجومیه! وگرنه اگر نصف کاربر ایرانسل هم استفاده کننده داشته باشه خدمات دیتاش شبکش قفل می کنه... البته اینو خودشون می دونستند که بسته های 5سال پیش رو با قیمت نجومی قرار دادند وگرنه این حجم و قیمت ها به درد نسل های پهن باند نمی خوره!...
اگر اینجوری باشه که نیست،برای ماهایی که از همراه اول استفاده میکنیم خیلی بهتره.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
حرف شما کاملا تایید میشه.نقل قول:
متاسفانه شبکه همراه اول نیاز به تغییرات اساسی دارد. هم از لحاظ بروز شدن تجهیزات و هم از لحاظ تعداد سایت ها و هم از لحاظ زیرساخت ها.
بیشترین استفاده از شبکه همراه اول مکالمه هستش. و اگر تعداد مشترکین از لحاظ دیتا زیاد بشه با افت شدید سرعت مواجه خواهد شد. سرعت 4G هم بدلیل ارائه نشدن Usim و تعداد کم مشترکین دارای سیم کارت و گوشی و پوشش بسیار کم 4G است.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
من سیم اعتباری دارم ....میخواستم باقی مانده حجم رو چجوری باید بگیرم ؟ هر کدی میگیرم فقط میگه این بسته فعاله تا این تاریخ...حجم باقی مانده رو نمیزنه ....
و اینکه هنوز جایی یوسیم نمیدن ؟
با تشکر
شما اعتبار پولی خط رو بگیرید بعدش sms میکنه براتون.نه هنوز از usim خبری نیست.نقل قول:
آره چون شبکش قدیمیه به خاطر همین از دکل های نسل دومش تو جاده ها و شهر های بزرگ گرفته تا روستا ها.به خاطر همینه همه وصل شدن رو نسل دو سرعت خوابیده.بعدشم چون بیشتر جاها نسل سه نشده واسه همین سرعت نسل دوم پایینه و مشکل همراه اول اینه که کند عمل میکنه.ایرانسل رو میبینید که داره پیشرفت میکنهنقل قول:
همراه اول الان پوشش نسل چهار داره یوسیم نداره و ایرانسل سیم کارتشو داره ولی آنتن نداره
اگر حرف شما هم درست باشه اینقدر انصاف داره که نمیاد کلی مشترک جذب کنه و در ارائه خدمات بمونهنقل قول:
الان مثلا ایرانسلی که که زیرساختش بهتره چه گلی به سر ما زده.
الان چیزی غیر از فحش و لعنت نثار ایرانسل می کنند! خوب اگر نمی تونه خدمات بده معقولش اینه که با روشهایی تعداد مشترکینش رو کم کنه. ده میلیون مشترک بگیره و نتونه خدمات بده میشه دزدی شرافتمندانه که توی مملک ما بهشون مدال هم میدن
تو تهران فعلا رایتل پایدار و پوشش خوب و سرعت معقول البته با توجه به میانگین سرعت ایران ، اما بسته تنوع ندارن و قیمت بالا. مناطق تحت پوشش بیشتر شده
ایرانسل پوشش متوسط اما زیاد پایدار نیست سرعت بهتره نسبت به بقیه اپراتورها. نسبت به اوایل راه اندازی پوشش بهتر شده اما متوقف کرده متاسفانه.
همراه اول پوشش افتضاح نسل سوم و نسل چهارم هم هنوز نقاط کمی پوشش داره. جاهایی که پوشش ضعیف بوده تست کردم هیچ ارتقایی ندادن و سرعت هم جالب نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز اتفاقا رایتل خیلی تنوع داره بسته هاش حتی میتونید به صورت چند ماه با تخفیف هم بخرید فقط تو سایتش نزده باید تو حساب کاربریتون برید تا همه بسته هاشو ببینیدنقل قول:
من تو حساب کاربری همون بسته های قدیم و میبینم البته من سیم دایمی دارم شاید با اعتباری یا دیتا فرق داشته باشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده هم سیم دائمی دارمنقل قول:
تو حساب کاربری بسته های پایه و حرفه ای تنوعشون خیلی زیاده روزانه هفتگی ماهانه/ 3 ماهه 6 ماهه 9 ماهه همه جوره هست ولی توی سایت تعدادشون کمتره
همراه اول واقعا شاهکار کرده تو منطقه ما سرعت نسل دو در حد 1 کیلوبایت هست به بایت هم میرسه
باند فرکانسی همراه اول چنده؟
نسل چهار که 2600 هست.نقل قول:
3G: 2100نقل قول:
4G: 2600
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
رایتل هم که 2100 هستش مگه میشه ؟ مگه داریم؟نقل قول:
در تکه های 5 تایی بینشون تقسیم میشه مثلا 2115 تا 21205 برای رایتل 2145 تا 2150 برای ایرانسلنقل قول:
البته توی 4 جی برای ایرانسل 5 مگاهرتز و برای همراه اول تکه باند 15 مگاهرتزی
سلام.
پهنای باند فرکانسی و فرکانس رایتل و ایرانسل و همراه اول 3g و 4g چه قدر است؟
ایا ایرانسل برای سایت به جای سه rru ، یک rru می گذارد؟
نواحی تحت پوشش نوترینو همراه اول به شکل نقشه بر روی سایت قرار گرفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نقشه فعلا پوشش 3G هست و بعضی شهر ها داخل لیست نیستن ولی با جست و جو روی نقشه شهر های بیشتری رو میشه دید که تحت پوشش هستن
توجه : این نقشه پوشش را تضمین نمی کند. این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد.
چه فایده وقتی تو منطقه ما یه سایت باشه اونم روش آنتن مایکروویو وصل کرده باشن برای نسل سه که از جای دیگه آنتن بگیره چه فایده داره.فقط زیر دکل آنتن 3 تا داره دور میشی قطع میشهنقل قول:
طرح توسعه چیه؟؟؟نقل قول:
یعنی می خواد به زودی اونجا پوشش بده
چون طرح توسعه رو بزنی هم مثل پوشش شبکه حالت داخلی و خارجی نشون میده
آره یعنی به زودی اونجا سایت جدید نصب یا ارتقا داده میشهنقل قول:
واقعن خسته شدم بخدا.الان چند روزه بسته آلفا میزنم.اینجا که نسل سه نشده سرعت در حد 1 کیلوبایته یه لحظه هم تا 4 میره.فقط اول صبح خوبه.بالای 6 بار زنگ زدم اپراتور شکایت کردم مخابرات رفتم به پیمانکار گفتم 195 زنگ زدم اما الان نزدیک یه سال هست هیچ پیگیری نمیکنن.فقط منطقه ما آنتن نسل سه نداره
ما بگیم حالا نسل 3 نداره خب ایراد نداره.رو نسل 2 هم سرعت درست و حسابی نداره اعصاب آدم خرد میشه خسته شدم از دست همراه اول
تو یه خیابون بالاتر ما 2 تا سایت نسل 3 نصب شده بهتون بگم 1 کیلومتر با ما فاصله داره.به جای این که سایت نسل دو محل مارو تجهیز کنن رفتن یه آنتن مایکروویو روش زدن از اون دکل اون خیابون آنتن میگیره تا محل ما میرسه آنتن میشه یه دونه.بعدش اون لینک که گذاشتن رو سایت فقط دور همون دکل و روبروش واسی آنتن میده.شما باور میکنید واقعا کار همراه اول اشتباهه
من تو نقشه می دیدمنقل قول:
بعضی نقاط هم طرح توسعه هستند و هم پوشش شبکه
یعنی چی؟؟؟
سلام.
شهر ما در پوشش شبکه پنج سایت است و در طرح توسعه شش سایت که پنج سایت در پوشش شبکه دوباره در طرح توسعه وجود دارد( تکرار شده است.)
یعنی چی؟
اگه تو یه نقطه از نقشه همچین چیزی باشه یعنی اون سایت فعلا در حال توسعه هست.بعد همونطور که زیر نقشه نوشته این نقشه پوشش تقریبی هست و فقط جای دکل رو مشخص میکنه..جهت سکتور هاش با دکل واقعی متفاوته.نقل قول:
درسته مهندس جاننقل قول:
منظورم مثل پست 3002 بود
مثلا یه دکل هم طرح توسعه هست و هم پوشش شبکه
وضعیت 3g در اصفهان چظوره؟
سلام دوستان
من امروز با یه دستگاهی که برای ارتباطات وایرلس بیشتر ازش استفاده میشه گفتم یه Spectrum بزنم روی باند 2600 و پهنای باند فرکانسی 4G همراه اول رو بهتون نشون بدم..متاسفاده دستگاهی که باند 1800 ایرانسل رو بتونه ساپورت کنه موجود ندارم برای تست.
محل تست :
تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان
فاصله تا دکل 4G همراه اول 500 متر
وضعیت 4G هم فعلا تو منطقه ما غیر فعاله چون تو جست و جو شبکه میبینیم ولی رجیستر نمیشم بهش با سیمکارت USIM.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دکل هم تو اسپویلر زیر میتونید مشاهده کنید
محتوای مخفی: مرکز مخابرات حق شناس
دکل سمت چپ رایتل با تجهیزات Huawei
دکل سمت راست همراه اول با تجهیزات Ericsson همراه با RRU LTE ساپورت.
یعنی اونی که رو سقف مغازه هست همراه اول اونی که دکل هست رایتلنقل قول:
ببخش جلوتر راه نداشت عکس بگیری میخواستم نزدیک تر ببینم rru هاش چطوریه سکتور هاشو ببینم
اول اینکه مغازه نیست و گفتم مرکز مخابراته..دوما خیلی ساده گفتم..شما بر عکس گفتید...سمت راست دکل همراه اول .. سمت چپ دکل 3 پایه رایتل.نقل قول: