سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اطلاع دارید چه شهرهای دیگه ای قراره 4G ارایه بشه؟
این اختلالات سرعتی که وجود داره مربوط به سراسر کشور هست یا فقط تبریز؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اطلاع دارید چه شهرهای دیگه ای قراره 4G ارایه بشه؟
این اختلالات سرعتی که وجود داره مربوط به سراسر کشور هست یا فقط تبریز؟
سلام دوست عزیز این اختلالات در لایه 1 زیر ساخت هست . همکاران در حال بکاپ گیری هستند . سرعت در 3 اپراتور کاهش داده شده است ولی تا فردا برطرف میگردد. قم نزدیک حرم امام معصومه فقط از 4g هووای استفاده شده است بقیه از کلاس 305 هستند که rru با راک هم خوانی ندارد. نایب زیاره ما هم باشید . دراین روزها ما را هم دعا کنید.نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانيتون و خسته نباشيدنقل قول:
قراره همه جا 4G بشه يا فقط يك مناطق خاص ؟
در ضمن خيلي از سايتهاي ميني تجهيز نشدن فكر كنم كمش يك ماه وقت ميخواد كه به پوشش ايده آل و قوي برسه
سلام
اینکه علامت +H روی گوشی میاد ولی اینترنت قطعه و دیتایی رد و بدل نمیشه به چه معنیه؟
با سلام اول قرار بود همه سایتها 4g باشند ولی به خاطر هزینه بالا شرکت از سرمایه گذاری منصرف شد . در برخی شهرها ان هم به صورت پایلوت چند سایت را تجهیز کردیم تا شبکه ملی تست شود . یک کشتی حامل تجهیزات در راه ایران است که این محموله اگر برسد پوشش به سرعت بالا خواهد رفت به جرات تا پایان مهر 300 شهر پوشش کامل خواهند داشت. ولی چون تهران بیشترین مصرف کننده است احتمال زیاد شرکت تهران وکرج را زیر بار خواهد برد. به دلیل بی برنامگی و اختلافات در مدیران بالا پوشش 15 روز است به شدت کاهش یافته و پیمانکاران در حال اتلاف وقت هستند.نقل قول:
دوست عزیز شما از منطقه 16 تهران خبر دارید اصلا 3g یافت نمیشه
منطقه 16 در محدوه میدان بهمن سایت در حال تست است .در منطقه بعثت و تندگویان در حال تجهیز هستند اگر ماژول موجود باشد هفته اینده کار تمام است.نقل قول:
ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه
الان 3G و 4G رو چه باندی هستند
ایا امکان داره رو یه باند دیگه برند
در برخی مناطق 900 ودر برخی 1900نقل قول:
برای من یک روزه اینطوریه. فکر کنم معناش اینه که اون دکل کلا قطع کردن . حساب کتاب که ندارن یه روز خوبه یه هفته قطع!!!! کلا مملکت گل و بلبلی داریم:n01:نقل قول:
شهر های اطراف تهران مثل لواسان کی تحت پوشش قرار مگیره ایا امیدی تا اخر شهریور هست
یکی هم جواب ما رو بده!!:n03:نقل قول:
چه معنی قراره باشه، ارتباط شما با دکل 3G برقراره، اما آن دکل به اینترنت وصل نیست!نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
کد 20 گیگ 60 تومنو پیدا کردم.
6#*5*2*555*
اینو اون اوایل فعال کردن که روزانرو به گیگی 3 تومن میرسوند.
من حساب کرده بودم 70 تومن میدم ماهی 24 کیگ شبانه و 20 گیگ روزانه دارم.
به نظرم بسته های بزرگترو گزاشتن برا نسل بعد.
زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
ارزش داره برم ی سیم ایرانسل بخرم رایتلو بندازم تو باقالیا ؟
سلام ، دیروز نزدیکای ساعت 6 عصر علامتH بالای دیتای گوشیم امد ولی بعد از یکی دو ساعت رفت و علامت E امد هر کاری میکنم دیگه اون H نمیاد به نظرتون مشکل از ایرانسل هست؟ خونه ی ما سمت افسریه تهران هست.
دلایل زیادی می تونه داشته باشهنقل قول:
شما یکم صبر کن اگر نشد زنگ بزن پشتیبانی ببین مشکل چیه
از Ecare هم می تونید استفاده کنید
سلام . کد *555# رو که بزنید - همه گزینه ها روی میزه :20:نقل قول:
از امشب میرم تو کار 4G :n02:
حسین تونستی کانکت شی خبر بده بیام زمرد تست کنم :n19:نقل قول:
منم همین مشکل رو در منطقه ی بزرگراه محمد علی جناح (طرشت جنوبی) دارم ...نقل قول:
علامت H - H+ در گوشی میاد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه . از دیشیب ساعت 01:00 این طور هست ... از دیشب با 2G به نت وصل میشم و 3G وصل نمیشه!! مسئولین رسیدگی کنید دیگه .... :n30:
فعلا که گوشی ندارم و سیستم عامل فعلی گوشیم جاوا میباشد :|نقل قول:
یه لحظه جو گرفتم گفتم از امشب میرم تو کارش!! ولی بعدا که فکر کردم دیدم به کاهدون زدم :دی
هنوز فعال نشده براتوننقل قول:
صبر کنید به زودی فعال میشه و میتونید استفاده کنید
نقل قول:
جناب از دکل منطقه طرشت جنوبی - بزرگراه جناج اطلاعی دارین؟ 3G گوشی وصل میشه (علامت H - H+ میاد) ولی دیتا تبادل نمیشه و وبسایتی نمیاره و من الان گوشیمو روی GSM ONLY گزاشتم که بتونم با 2G وصل بشم لااقل!!! از دیشب ساعت 01:00 اینجوری شده که بد شانسی من همون دیشب من بسته ی شبانه 1 روزه 1 گیگابایتی گرفته بودم که یک کیلو بایت هم نتونستم استفاده کنم و انگار تموم شد زمانش!!! بررسی کنید
ممنون بابت پاسخنقل قول:
عزیز من دوستم ایفون 5اس داره و داخل تنظیمات براش گزینه 4G یا LTE وجود نداره! اونوقت چطور به 4G بتونیم وصل بشیم؟(الان 4G در قم شما مطمین هستید در محدوده حرم فعال هست؟)
یعنی برای مناطق دیگر شرکت قصد نداره تجهیزات 4G نصب کنه؟
چشم حتما:n16:
برای آیفون پس از ios8 میتونند به lte وصل بشند.نقل قول:
برای اپراتور هایی که در لیست اپل نیستند
اراک هم با اینکه راه اندازی رسمی شده ولی سمت مسکن و شهرصنعتی و شهرک فرهنگیان اصلاً نمیشه از اینترنت به دلیل ضعیف بودن سیگنال استفاده کردنقل قول:
مشهد کجاها میشه استفاده کرد؟
طبق جست و جویی که که در نت کردم اپدیت باید از طریق اپل(یا اپراتور سرویس دهنده) برای گوشی ظاهر بشه و پس از اپدیت کردن گزینه LTE اضافه بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا هست که مشهدی باشه و با 3g ایرانسل هم کار کرده باشه ؟
ما که هرکاری کردیم نتونستیم از 3g استفاده کنید در حالت wcdma که کلا آنتن میره
يه سوال از دوستان اهل فن
منظور از ٤جي Hspa+ هست ؟ يا ال تي اي
LTEنقل قول:
H+ = 3.75
البته این نامگذاری ها قرارداد است و قانون نیست
این شمکل تایید میشه منم قبلا درست بود ولی دو روز اینجوری شدهنقل قول:
خوش به حال شما 2 روزه قطعه...سمت شمال غرب تهران اطراف دریاچه که کلا 2 هفتس جمعا 5 ساعت وصل بوده :|نقل قول:
بنده استفاده کردم در مشهد تست سرعتم در صفحات قبلی گذاشتمنقل قول:
حسین من الان تو دو منطقه تست کردم اصلا نتونستم به 4G کانکت بشم
آخر عباسی و میدان نماز
تنظیماتی که اعمال کردید چیه ؟ همچنین روی چه مودی کار میکنید ؟ wcdma ؟نقل قول:
کدوم منطقه هستید شما؟
تهران منطقه سید خندان کسی تست کرده؟
بلاخره 3G ایرانسل در اصفهان پیدا شد این هم تست امروز ...
آنتن 3 و -99 dBm
محتوای مخفی: عکس
تهران پیروزی کسی تست کرده؟
اتوبان آهنگ