سلامنقل قول:
بگو چطوریه ماهم استفاده کنیم.
Printable View
سلامنقل قول:
بگو چطوریه ماهم استفاده کنیم.
سلام،نقل قول:
متاسفانه دیروز عصر آپدیت اومد و باگ رو درست کردن.
سلام من میخواستم اکانتمو بفروشم در یه سایت معتبر فروش این بازی ولی به این خط بولده شده خودم رسیدم!
چجوری سوالات امنیتی همراه با جواب اکانت مورد نظرمو پیدا کنم؟ یادم نیست چی بوده اصلا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این به بازی ربطی نداره، به Apple ID شما مربوط هست. سه تا سوال امنیتی هست، که موقع ساخت اکانت اونا رو انتخاب میکنین و بهش جواب میدید.نقل قول:
البته میشه اون سه تا رو ریست کرد و دوباره انتخاب+پاسخ داد. ولی، دانستن صرفاً پسورد برای ریست کردن اونا کافی نیست، معمولا از سه تا سوال، باید به دوتا پاسخ بدید تا بتونین به پنل مورد نظر برید و سوالات را ریست کنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه راه دیگه هم هست، تماس تلفنی با شرکت اپل و توضیح دادن مشکلتون (اینکه پاسخ security questions رو فراموش کردید). معمولاً ازتون میخوان که حداقل جواب یکی از سوالات رو بدید. من خودم چندین بار برای دوستام این کار رو کردم (از طریق اسکایپ تماس گرفتن با ایالات متحده رایگان هست).
نقل قول:
ممنون
میشه اکانتمو بدون مشکل بیارم روی جیمیل اندرویدی تا کارم راحتتر انجام بشه؟ و کلا از روی اپل آیدی من بکلی پاک بشه و مستقیم بره رو اکانت جیمیل یه اندرویدی؟
متاسفانه جواب اینو نمیدونم. اما احتمالاً بشه، چرا که این امکان وجود داره که بازی رو از روی iOS بفرستین روی Android پس ممکنه بشه همزمان رو دوتا ID باشه، و بعد یکی از ID ها رو پاک کنید...نقل قول:
به پشتیبانی کلش پیام بدین و بگین که میخوایین سیو بازی رو از اپل آیدی یه جیمیل مورد نظرتون بفرستین، راهنماییتون میکنننقل قول:
ممنون کسری جان از راهنمایی خوبت:n01:نقل قول:
ممنون، اقا امیر من دارم اکانت کلشم رو میفروشم هنوز مشتری خاصی پیدا نکردم، چجوری یا از کجا به پشتیبانی بازی کلش دسترسی پیدا کنم؟ اصلا متن نوشتن درخواستمو نمی دونم!نقل قول:
تو قسمت تنظیمات بازی برید قسمت راهنمایی و پشتیبانی ، درخواستتون بصورت فارسی بنویسین خودشون راهنماییتون میکنن، حالا متن خاصی نیاز نیستنقل قول:
سلام مجدد
من قبلا اکانت جیمیل داشتم و کلش رو روی دستگاه اندرویدی بازی میکردم و بعدش انتقالش دادم به دستگاه ios و حالا دوباره اوردمش روی جیمیل قبلیم و میخوام دوباره روی یه اکانت جیمیل دیگه انتقالش بدم این پیغامو در دستگاه اندرویدی به من میده:
منم زیاد وارد نیسم.هی سکه از دست میدم.خخخ
به یک جیمیل دیگه نمیشه انتقال داد مگه این که با پشتیبانی حرف بزنید که روند خودشو داره .نقل قول:
تشکرنقل قول:
روش ارتباط با پشتیبانی بجز تماس تصویری راه دیگه ای هم داره؟
نقل قول:کد:http://iranclash.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/
بردیا جان
من عینه این سایت همه مراحلشو رفتم ولی مهمترین بخش که باید گزینه Contact us رو پیدا کنم و طبق اون متن که مدیر این سایت گذاشته تا با پشتیبانی ارتباط برقرار کنم بعد کلی وقت گذاشتن بالاش پیدا نکردم!!!:n37:
----------------------------------------------
راه دیگه ش چیه خلاص شم از این اکانت کلشم؟:n37:
مشتری واسه اکانت بازیم پیدا شده ولی منتظره که مشکل من درست بشه بتونه با جیمیل خودش وارد اکانت من بشه! دارم میفروشمش...
به جیمیل کسی دیگه نمیشه انتقال داد
چرا؟!!!:n03:نقل قول:
ببخشید من یه بار دیگه واسه گیج نشدن دوستان مشکلمو بگم...
من قبلا بازی کلش رو روی یه دستگاه جیمیلی بازی میکردم و بعده مدتی که گوشیو عوض کردم انتقالش دادم رو ایفون فایو اس م ولی حالا مشتری پیدا شده واسه اکانتم و میخوام بفروشمش، چون گوشی خریدار اندرویدی هستش
اول این اکانت رو که اپل آیدی هستش روی جیمیل سابقم که بازی رو از این اکانت جیمیل شروع کردم ریختم و حالا با جیمیل خودم میخوام انتقالش بدم به جیمیل خریدار ولی این پیغام رو میده تو قسمت لینک دیوایس
یه سوال فقط
یکی از دوستان گفتن بدون اینکه با ارتباطات تصویری هم میشه از طریق پشتیبانی یا بصورت ایمیل فرستادن به سوپرسل تقاضا کنم که بشه یه بار دیگه بتونم اکانتمو از طریق link device باز کنند و بتونم اکانتو انتقال بدم (چون یه بار این اکانتو از اندروید به ios الان دیگه واسم امکان پذیر نیست!)
میشه لطفا کمکم کنید؟مرسی
دریغ از یه جوانمرد واسه راهنمایی من!!!:n27::n27:
سرورهای کلش فیلتر شد.
با سایفون میشه بازی کرد.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
فیلتر نشده؟!؟!!نقل قول:
راحت باز میکنه!
Sent from my K00E using Tapatalk
بازی لود میشه واسه من ولی رو حالت تبادل داده میمونه هیچ کاری نمیشه کرد
عجیبه!!نقل قول:
آخه چطوریه که بنده بدون فندق و گردو شکن کار میکنم؟!
حتی موقع Downloading content هم عادیه!
نه واسه خیلیا اینجوری شده دیگه شانس شما بوده که میره البته بستگی به ای اس پی داره فکر کنمنقل قول:
واسه من هم بازی راحت میاد بالا
درود
من گزینه Auto Sync گوشی اندورید رو موقع بازی کلش خاموش می کنم که تو پس زمینه شروع به سینک ایمیلها، تلگرام و باقی چیزها نکنه. اما نمی دونم این سینک گوشی تاثیری روی سینک بازی هم داره یا نه؟ به نظرم ربطی نداره و سینک بازی از تو همون گزینه ستینگ و کانکتی که به جی میل هست انجام میشه. برای اطمینان دارم می پرسم که می تونم موقع بازی اتو سینک رو خاموش کنم که اختلال و کندی نداشته باشم بخصوص موقع وار زدن؟
سپاس
مفید بود تشکر.
دوستان من یک سال پیش اکانتم واسه استفاده از xmod بن دائم شد
همچنان راهی واسه برگردوندنش نیست؟
سلام.نقل قول:
خیر.
ولی اکانت های فروشی زیادی هست که بنده هم سراغ دارم.
موفق باشید.
تان نه مکس بودمنقل قول:
بخوام تان نه مکس بخرم نمیصرفه(گرون میگن)
اگر میخواین تان ۹ نیمه مکس دارم زیر ۱۶۰نقل قول:
سلام
مپ برای تاون هال 10 (هم وار همه دهکده) که خوب دارک اکسیر رو محافظت کنه هم نفوذ پذیری به مرکز سخت و مشکل باشه نیاز دارم.
ممنون
درود
کلش رو روی گوشی بازی می کنم و می خوام بلواستک رو روی کامپیوتر نصب کنم و بعضی وقتها برای جلوگیری از مصرف زیاد باتری بخاطر کلش کمی روی کامپیوتر بازی کنم. حالا نصب بلو استک و کلش روی اون باعث نمیشه اکانتم مسدود بشه و سوپرسل فکر کنه دارم تقلب می کنم؟ مشگلی ایجاد نمیشه؟
سپاس
نه اصلا من روی بلو استک کلش داشتم ...هیچ مشکلی نداره..بلواستک یه شبیه ساز آندرویده اصلا چرا باید مسدود کنه ...روزی 100 تا کامپیوتر بلو اسکز نصب کنی و کلشت رو بریزی هم مسدود نمیکنه...خیالت تختنقل قول:
سلام،
این بازی گویا دیگه مثل سابق طرفدار نداره. کسایی که موندن هم میشه گفت حرفهایهاش هستند.
اگه کسی اینجا هست که دنبال کلن میگرده، یه کلن خیلی خوب لول ۱۴ داریم که دنبال ۳-۴ تا بازیکن فعال (هر لولی) هستیم.
میتونید بهم پ.خ بدید :n16:
لطفا جواب بدید