با سلام
عرض کردم گوشی ما زود شارژ خالی می کنه. ظاهرا باتریش خراب شده.
می گن باتری اصلی رو باید اول خوب خالیش کنی بعد 8 ساعت بذاری تو شارژ و دستشم نزنی!
آره؟ اینجوریه؟!
با سلام
عرض کردم گوشی ما زود شارژ خالی می کنه. ظاهرا باتریش خراب شده.
می گن باتری اصلی رو باید اول خوب خالیش کنی بعد 8 ساعت بذاری تو شارژ و دستشم نزنی!
آره؟ اینجوریه؟!
سلام دوستان
من گوشي دبيليو610 دارم كه تازگي به مشكلي برخوردم و نتونستم حل كنم اونم اينه كه وقتي وارد برنامه هاي كاربردي يا بازيها كلا برنامه هاي جاوا ميخوام بشم پيغام ميده (((كار انجام نشد))) اگه ميشه منو راهنمائي كنين
با سلام
بابا قانون شارژ باتری sony ericsson چیه؟!
مردیم بس که گفتیم!
اگه آخر کار، این باتریمم خراب نشد!!
بزار تا اخر خالی شه بعد شارژ کنم فکنم این طوری خوب باه من خدوم همین کارو میکنمنقل قول:
با سلام
بابا قانون شارژ باتری sony ericsson چیه؟!
مردیم بس که گفتیم!
اگه آخر کار، این باتریمم خراب نشد
من یه دبلیو890 دارم و میخوام هکش کنم و صداش و حتی اگه شد دوربینش رو تقویت کنم.راهی هست؟
کسی جوابه مارو نمیده؟ چی شد بلاخره اومد؟نقل قول:
چه جوری میشه گوشی s500i رو فارسی کرد؟
آقا ما دو تا گوشي سوني اريكسون داريم كه پدر ما رو درآوردن
يكي s500 و اون يكي هم z550
اين دو تا هر موقع باهاشون عكس مي گيرم رنگ عكس ها رو قاطي مي كنن و عكس ها خراب مي شن
البته اگر مموري توي گوشي نباشه عكس ها تو حافظه خود گوشي سالم مي مونن
فكر مي كنم اشكال از همون مموريشون باشه
كسي نمي دونه چجوري مي شه مشكل رو حل كرد؟؟؟؟؟
احتمال خیلی قوی از مموریت با یه مموری دیگه تست کننقل قول:
البته اگر مموري توي گوشي نباشه عكس ها تو حافظه خود گوشي سالم مي مونن
نه فعلا که خبری نشده از هک 53 با ستول و xs و..... :41:نقل قول:
اين s500 يه مشكل ديگه هم داره
يه مدت كه باهاش بازي مي كنم يا مثلا باهاش عكس نگاه مي كنم
شديدا باتريش داغ مي كنه؟؟؟؟ به نظرتون دليلش چيه؟؟
سلام
من سوني w580i دارم
وقتي يكي بهم زنگ ميزنه همينكه answer ميزنم پيغام ميده :cyphering is not provided by operator.insecure transmission
بعد كيفيت صداي مكالمه خراب ميشه چي كار كنم؟
یه سوال سیم کارت که روی کوشی میگذارمپیام میدهد سیم کارت مختل شد مشکل چیست
سلام من یک سوال داشتم.میخواهم w960 یا p1 بخرم و از وایرلس دانشگاهمون استفاده کنم،میخواستم بدونم که مثلا اگه یک فایل 300 مگی بخواهم دانلود کنم میشه یا نه؟تو گوشی امکان پذیر هست؟
من میخام فایل فلش رو رو والپیپر یا اسکرین سیور گوشی بزارم گوشیمw810 چیکار کنم؟
سلام.
می خواستم بدونم گوشی idou ایران اومده؟اگر اومده قیمتش چنده؟
نه دوست عزيز تو ايران نيومــــده :41:نقل قول:
اينجا رو هم يه نگاهي بنداز براي اطلاعات بيشــتر :11:
موفق باشيد!:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298585&page=25
اگه مموري به اندازه كافي داشته باشي ميشه خوبشم ميشه.:31:نقل قول:
من خودم تست كردم.
موفق باشي.
دوستان Sony Ericsson W350 يا nokia 3110 رو پيشنهاد ميكنند ميخواستم بدونم برنامه جاوا كه روي نوكيا 3110 هست محدودیت حجمی اجرای برنامههای جاوا (حداکثر ۱ مگابایت) ايا روي سوني اريكسون هم همين طوره در كل فكر ميكنيد كدومش بهتهر
شما دوست عزيز براي خريد و انتخاب تو اين انجمن سوالت رو مطرح كن :46:نقل قول:
مشاور خريد گوشي
و در كل از نظـــر بنده گوشي Nokia 3110 :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
موفق باشيد!:40:
سلام به همگی
می خواتسم بدونم برای سونی اریکسون k800 ، آیا برنامه ای وجود داره که صفحه اول را قفل کرد ؟ ( مثل نوکیا) و با رمز باز کرد
در ضمن برنامه خوبی برای کنترل تلویزیون k800 بگذارید
با تشکر
برای قفل کردن صفحه کلید باید پچ روی گوشی نصب کرد. به تاپیک پچ مراجعه کنید.نقل قول:
مادون قرمز گوشی شما از لحاظ سخت افزاری طوری هست که نمیشه برای کنترل تلویزیون استفاده کرد.
سلام
چند وقتیه که گوشی موبایلم(p990i) وقتی بهم زنگی میزنن،زنگ نمی خوره و فقط میره رو ویبره
البته بلندگو سالمه ،گوشی ویروسی نیست و موقع مسیج و alarmهم صدای زنگ درمیاد ...
مرسی
سلام به تمامی دوستان
دوتا سوال داشتم ممنون میشم که جواب بدید.
1. گوشی s500 رادیو داره یا نه ؟
2. من s500 رو به w580 تبدیل کردم ولی رادیوش کار نمی کنه کسی می دونه مشکل از کجاست.
يه سوال فني داشتم نميشه يه طوري مشكل سنگيني عكس هاي k850رو رفع كرد خيلي سنگينه در حد تيم ملي حافظه كه پر ميشه كه هيچ به كنار واسه آپلود كردنش هر سايتي قبولش نميكنه چون سنگينه يه سايت توپ هم واسه آپلود كردن عكس هاي سنگين يا در حجم بالا بزارين ممنون ميشم
اگه می تونی یه اپدیت بکن درست میشه به امید خدا ...نقل قول:
رادیو داره و کارم می کنه حتما باید هنزفری بزنی و بعد تنظیماتش سخته من کار نکردم باهاش ولی منم W580 دارم الان توی سرگرمی(EnterTainment)هم رادیو هست هم ترک ایدینقل قول:
سلام آقا محمد
مشکل من اینه وقتی که وارد رادیو میشی هیچ کانالی پیدا نمیکنه و از شماره 86 جلوتر نمیره.
سلام دوستان.
میخواستم اگه امکان داره لیست اون دسته از گوشیهای سونی اریکسون که امکان فیلمبرداری با سرعت 30 فریم در ثانیه رو دارند رو بنویسید.
با سلام
اينكه مي گن sony er. يه شارژ اضطراري داره، گوشي من كه اينطور نيست!
يعني روشن مي شه اما تا pin رو وارد مي كني و صفحه اصلي مياد دوباره خاموش مي شه!
W200 هست.
سلام
تازه گوشي g900 گرفتم.
و سرويس Gprs رو از سايت همراه اول فعال كردم و پيام كوتاه هم برام اومد اما اينترنتش فعال نميشه بازم!!!
داخل قسمت Priority هم خاليه!!
سلام
من یه مشکلی داشتم که توی بخش uiq هم گفتم ولی کسی نتونست درست جواب بده
من p1i رو بعد از هک اشتباهی که فردی در قسمت uiq گذاشته بود و عامل نیامدن بالای گوشی های دیگران هم شده فلش کردم(البته بدور از حسین حمید حامد و ساسان که کارشون حرف نداره)
حالا بعد از فلش 2 تا چیزش مثه اول نشده حتی مستر ریست هم کردم یکی اینکه گزینه فارسی در منوی ستاپ اس ام اس های پریده و دیگه نیست
2 کلید چرخک گوشی که برای زوم گوشیم بکار میرفت الان دیگه روی دوربین کار نمی کنه و وقتی میچرخونی برای برایتنش یا دونتراست عوض میشه!!!!!!!!!
کسی هست کمکی کنه بگه چی کار کنیم
آیا با آپدیت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه لطفا در مورد نحوه آپدیت کردن توضیح بدین؟نقل قول:
مرسی
سلام
من از تو کلاس هام از صدای استاد با گوشی k800i صدا ضبط می کنم . امروز هم این کار و انجام دادم سایز فایل طبیعی هستش ولی فقط 10 از اون انگار رکورد شده و طول صدای رکورد شده 10 دقیقه می زنه در صورتی که 60 دقیقه هستش . آیا راهی وجود داره که فایل صوتیمو تعمیرش کنم.
فرمتش هم amr هستش
یه سوال دیگه هم دارم .من گوشیمو 1.5 سال دارم .آیا آپدیت براش اومده یا نه . منظورم سیستم عاملش هست .
سوال بعدیم این که آیا برنامه ایی برای ضبط صدا وجود داره که از رکوردر خود گوشی بهتر عمل کنه .
ممنون
فایل با نرو شو تایم تونستم باهاش کار کنم ولی بقیه پلیر ها فقط 10 دقیقه پخش می کنن
راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
اگه از 1.5 ساله که دست نگرفتی که آره فریمور های جدید براش اومده همون (آپدیــــت) :20:
برای همچین گوشی که جاوا هستش نه فکر کنم برنامه ضبط صدا باشـــه که خوب کار کنـــه :13:
شما با برنامه KMPlayer یا GOM Player .. Media Player Classic استفاده کنید بیشتر فرمت ها رو پشتیبانی میکنن :11:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام من گوشي
p990i
هست خيلي وقتم هست دارمش الان يه مشكلي دارم باهام
وقتيflip open
باهاش كار ميكنم بايد چند ميليمتر اونورتر از نقطه مورد نظرم كليك يا لمس كنم تا كار كنه! چه جوري ميتونم درستش كنم تا مثل قبل شه ؟
دوست عزیز شما باید ببری تعمیرگاه هاااا اینجوری دستی خودت نمیتونی یا با یه ضربه یا تکون دادنش درست کنی فکر کنم حالت لمسی ایراد پیدا کرده :13:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام خسته نباشيد گوشي من w700 هست مي خواستم بدونم چطور مي تونم شماره يه نفررو تو گوشي جوري تنظيم كنم كه هر وقت زنگ مي زنه خود به خود رد تماس بشه يا بوق اشغال بزنه يعني گوشي من ديگه زنگ نخوره . مي شه اس ام اس رو هم از كار انداخت ؟ يعني از اون شماره اس ام اس هم دريافت نشه ؟ خيلي ممنون فقط خواهشا سريعتر راهنمايي كنين منو
براي رد كردن تماس ها از پچ بلك ليست استفاده كنيد.نقل قول:
سلام
من يه K770i دارم! چند وقت پيش يهو نمي دونم چش شد!! ديگه قسمت هاي Games و Application باز نمي شه و وقتي مي خواي اجرا كني، پيغام Operation failed مي ده ....
گوش رو ريست كردم + رم رو فرمت كردم، ولي باز هم درست نشد .... وقتي روي اين دوقسمت، Information رو مي زنم، حجمش 0 b نشون ميده! درحالي كه چند تا بازي و برنامه داشتم.
چه كار كنم؟ آيا راهي هست كه بتونم درستش كنم؟
با تشكر از تمام دوستان