مبارکتون باشهنقل قول:
الان دیگه اکثر هندزفری های بلوتوث امکان برقراری همزمان با دو یا چند دستگاه به طور همزمان ، دارن.
فقط یک مشکل هست که برای موسیقی فقط مدلهایی که ورژن 2 هستن مناسبترند به شرطی که پلیر شما هم ورژن 2 باشه.
Printable View
مبارکتون باشهنقل قول:
الان دیگه اکثر هندزفری های بلوتوث امکان برقراری همزمان با دو یا چند دستگاه به طور همزمان ، دارن.
فقط یک مشکل هست که برای موسیقی فقط مدلهایی که ورژن 2 هستن مناسبترند به شرطی که پلیر شما هم ورژن 2 باشه.
چند تا نکته برای خرید هدفون:
1. قبل از انتخاب حداکثر بودجه خودتون رو مشخص کنید.
2. توی نت تمام مدلهایی که به بودجه شما نزدیک هستند مزایا و معایبشون رو یاداشت کنید.
3. مدلهای پایین تر از این مجموعه را یک نگاهی گذرا بندازید ولی خودتون رو درگیر جزییات اونها نکنید.
4. از بین این مدلهای انتخابی فقط 5 مورد را بدون اینکه در نظر داشته باشید که چه معایب و مزایایی داره انتخاب کنید.
5. حالا برای تک تک این مدلها لیستی از مزایا جمع کنید این لیست میتونه راجب همه خصوصیات فیزیکی و صوتی هدفون باشه.
6. برای تمام خصوصیاتی که لیست کردید یک نمره از 10 انتخاب کنید. و به هر هدفون نمره بدید.
7. هدفونی که توی این لیست نمره بیشتری گرفته اول درباره معایبش تحقیق کنید بعدآ برای بقیه.
8. برای تک تک معایب توی لیست نمره منفی در نظر بگیرید که از 10 به هر هدفون داده میشه.
9. با جمع بندی نمراتی که هدفونها دادید هدفون دوم لیست گزینه مناسب خواهد بود.
چرا هدفون دوم؟
هدفون اول برای اکثر کاربرانی که انتخاب میکنن بیشتر جنبه ظاهری داره ولی هدفون دوم لیست هدفونی هست که هم از نظر ظاهر و هم از نظر کارایی بهترین انتخاب شما بوده ، که همیشه دوست داشتید صاحب اون باشید.
موقع خرید از فروشگاهی خرید کنید ، که به شما امکان تست بده و حتمآ اسرار کنید ، چون زمانی که فروشنده قانع شد که شما قصد خرید دارید به شما جواب منفی نمیده.
مراحل تست 2 دقیقه هدفون در فروشگاه:
1. همزمان که فروشنده هدفون رو از بسته بندی خارج میکنه شما باید پلیرتون رو آماده کنید.
2. بدون اینکه هدفون رو توی گوشتون بزارید یک تراک الکترونیک که بیس قوی و صدای های قوی داره با ولوم بالا پلی کنید.
3. همزمان با پلی تراک شما بدون توجه به صدای هدفون سریعآ تمام فیزیک هدفون رو با دقت نگاه کنید از فیش گرفته تا سیم و کلیپ و خود هدفون باید همه چیز همونطوری که در نظر داشتید باشه.
4. برای وقت کشی از فروشنده بخواهید که درباره محتویات جعبه و مشخصات هدفون هرچی که میدونه توضیح بده.
5. و برای وقت کشی بیشتر چون هیچ فروشنده ای حوصله مشتری رو که با جنس ور بره نداره ، شما جعبه هدفون و محتویاتش رو یه نگاهی مختصر ولی با تامل بندازید(نوشته های روی جعبه رو بخونید).
6. اینجا دیگه وقت کشی معادل کشتن فروشنده هست پس فورآ تراک دوم که از قبل آماده کردید و توی همون پوشه پلیرتون گذاشتید رو پلی کنید.(این تراک برای هدفونهای ارزون زیر 100 تومن حتمآ باید Vocal باشه).
7. ولوم در حالت کم هدفون رو روی گوشتون بزارید و بادقت گوش کنید.
8. به هر چی دقت نکردید ، نکردید ولی باید به صدای خواننده خوب دقت کنید این صدا نباید ضعیف نباید محو نباید خش دار و نباید . . .
9 .حالا ولوم پلیرتون رو زیاد کنید و با دقت بشنیود که تا چه درجه از ولوم صدای همون خواننده بدون اینکه تونش عوض بشه شما میتونید ولوم رو زیاد کنید.
10. با قیافه عبوس هدفون رو از گوش خودتون دربیارید و همزمان با اینکه دارید پلیرتون رو میزارید توی کیف باید به هدفون نمره بدید به اینصورت:
الف . برای کیفیت صدا
ب . برای صدای مید یا همون کیفیت صدای خواننده
ج . برای کیفیت ساخت بدنه هدفون
چ . برای کیفیت فیش و محل اتصال کابل هدفون به فیش
خ. به تنها چیزی که اهمیت نباید بدید رفتار فروشنده یا محل فروشگاه و اینجور چیزها که ممکنه هیچ وقته دیگه اونجا رو نبینید.
ی . برای بسته بندی و گارانتی و اون فروشنده بیچاره که حسابی الان داره هلاک میشه که بلاخره جواب شما چیه
11. در صورتیکه همه چیز اونطور که باید خوب نبود قبل از اینکه به فروشنده جواب منفی بدید بهش کمک کنید که هدفون رو همونطور که بوده بزاره توی جعبه و از فروشنده معذرت خواهی کنید و . . .
12. حالا باید برید سراغ هدفون سوم لیست.
نکته فراموش شده: زمان تست هدفون با پلیر تمامی افکتها باید غیر فعال باشند و اکولایزر هم روی فلت. و اینکه به 30 ثانیه اول تراکی که دارید تست میکند نمره ندید و اون رو نادیده بگیرید.
چون مطالب زیاد بود باید خلاصه و مفید می نوشتم. میدون خیلی چراها توی متنم هست ولی توی فرصت مناسب همه رو میگم.
شما هم موفق باشید.
سلام EARBUD SHURE 215 تو ایران گیر مییاد؟
خیر تو ایران دنبالش نگرد که نیست.
در این حد تو ایران چی هست؟
سلام
لطفاً در مورد انتخاب یکی از ایرفونهای زیر منو راهنمایی کنید :
Genius HP-02 Live
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genius GHP-02 Alum
Genius HS-205
JVC HA-F240-B
Creative EP-630
من خودم 630 کریتیو رو دارم از نظر بیس خیلی خوب هست کلا صدای بمی داره و بیشتر به درد سبک های الکترونیک و هیپ هاپ
میخوره شما باید ببینی بیشتر چه سبک هایی گوش میدی ! ....
من بیشتر به سبکهای Pop و New Age علاقه مندم و بیشتر هم آهنگهای ملایم و آروم رو دوست دارمنقل قول:
و گاهی اوقات هم آهنگهای Pop گوش میدم.
اینها کدوم کیفیتش از بقیه بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرتیو Ep-630
هدفون فیلیپس SHE-9800
she 9550 فیلپس
هدفون فیلیپس SHS-3701
.................................................. .............
من انتظارم اینه که :
بودجه زیر 30 تومن
من رپ گوش میدم - دوست دارم صدا واضح باشه و بلندی صدای زیاد همراه با بم
من Creative EP-630 دارم و در محدوده قیمتش واقعا عالیه با بیس خیلی خوب.نقل قول:
اما در مورد فلیپس میگن ارزش پولی که میدی رو نداره.
به جای فلیپس اگر پولت رو بیشتر کنی سونی گزینه بهتری هست.
فرق ايرفون و ايرباد چيه؟
بعد بهترين اينا تو قيمت 100-150 چيه؟(تو ايران)
توضیح بیشتر:نقل قول:
1. هیچ دلیلی وجود نداره که چشم بسته هر هدفونی که به نظر خوب بود خریداری کرد، چون همیشه این احتمال وجود داره که اون هدفون ارزش پولی که بابت خریدش میدید نداشته باشه. همیشه باید اولین گام این باشه که شما مقدار بودجه در نظر گرفته شده خودتون رو مشخص کنید ، نه اونقدر زیاد در نظر بگیرید که مزایای اون هدفون برای کاربرد شما بدون استفاده باشه نه انقدر کم که نتونه نیاز شما رو برطرف کنه.
زیاد به خودتون فشار نیارید که باید به این سقف بودجه برسم ، میشه با همون مقدار هم صاحب یک هدفون خوب شد. به هر حال فکر نمیکنم که فراموش کرده باشید اولین هدفون شما چه کیفیت بدی داشت ولی با وجودی که نیاز شما رو برطرف نمی کرد اون رو خیلی دوست داشتید.
2. پیدا کردن هدفون از نظر رنج قیمت کار بسیار راحتی هست کافی شما در سایتهای مختلف یک جستجوی ساده بکنید معمولآ فروشگاههای اینترنتی این دسته بندی رو برای شما پیشاپیش انجام دادن ولی نه به خاطر اینکه به شما برای انتخاب بهتر کمک کرده باشن ، بلکه صرفآ به این خاطر که هر چی باشه اونها هم فروشنده کالا هستن پس دوست دارن بسته به بودجه کاربر بدون اینکه کاربر معطل این بشه که کدوم مناسبتره ، بر اساس بودجه خودش سریع یکی از هدفونهایی که نزدیکتر به بودجه هست سفارش بده.
3. گاهی اوقات مقدار بودجه در نظر گرفته شده ما به صورتی هست که حتی هدفونهای با کمی قیمت پایین تر میتونن انتخاب بهتری باشن که در این حالت ما هم صرفه جویی کردیم و هم برای نیازمون بهترین مورد رو انتخاب کردیم. با اون مقدار صرفه جویی حتی میشه یک هدفون ارزون قیمت برای کاربرد عادی روزانه و یا لوازم جانبی هدفون مثل کیف حمل هدفون ، کابل رابط ، سری برای هدفون ، کابل اضافه و . . .
4. بی خودی وقت خودتون رو با یک لسیت 20 تایی از هدفونها هدر ندید. انتخاب کردن از بین یک لیست محدود بسیار راحت تر هست و شما با تمرکز بیشتری درباره لیست تصمیم گیری خواهید کرد. یک لیست 5 تایی بهترین لیست برای شماس که شما ناخواسته توی این لیست تمام شرایط خودتون رو قرار دادید بدون اینکه متوجه باشید.
شما هم موفق باشید.
فرقی نداره هر 2 تاش رو به کار میبرن .:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
نقل قول:
میشه با هاش نیو ایج و کلاسیک و ... هم گوش کرد ولی زیاد برای این سبک ها این ایرفون مناسب نیست ! ...
موفق باشی - دنبال گزینه ی بهتری بگرد .
به در خواست کاربر Dusti55:
دسته بندی انواع هدفون بر اساس ظاهر:
1. هدفون مونو : این نوع هدفون ها اغلب به صورت تک گوشی هستن و مناسب برای کاربردهایی که کاربر همیشه باید یک گوش آزاد داشته باشه. این دسته هدفونها اکثرآ از انواع کوچک که توی گوش قرار می گیرن و بدون نگه دارنده به صورت تل و یا کلیپ هستند. قیمت بسیار پایینی دارن و برای موسیقی به هیچ عنوان مناسب نیستن چون کیفیت مطلوبی برای پخش موسیقی ندارن و اینکه با یک گوش تجسم صوتی مغز از نصف هم کمتره.
2. هدفون استریو : این نوع هدفونها همیشه به صورت دو گوشی ساخته میشوند که بیشترین کاربرد این دسته برای گوش دادن به موسیقی هست. تنوع ظاهری این دسته بسیار بیشتر از هدفون مونو هست که اغلب از نوع:
الف . In-ear یا تو گوشی: این نوع هدفون کوچکترین سایز هدفون بوده و قسمت اضافه ای داره که باید در کانال گوش قرار بگیره. این دسته هدفونها به خاطر فیزیک خودشون قویترین صدای بیس رو تولید میکنن ولی مشکل سازترین نوع هدفون ها هم هستن مثلآ توی گوش بعضی افراد به راحتی قرار نمیگیرند و یا حالت لاله گوش بعضی از افراد باز هست و چون هدفون تکیه گاهی نداره به راحتی از توی گوش افتاده و کاربر مجبور به نصب دوباره میشه هر چند این دسته سبک وزنترین هدفونها هم هستن به سبکی 3 گرم برای هر گوشی. استفاده طولانی چند ساعته به هیچ عنوان از این هدفونها توصیه نمیشه نه فقط به خاطر بلندی صدا بلکه به خاطر بسته شدن کانال گوش که جلوی اکسیژن رسانی به پرده گوش را گرفته و بسیاری معایب پزشکی دیگه. مثل Creative EP-630.
ب . Earbud : تنها تقاوت این دسته با دسته قبلی اینه که این نوع هدفونها زائده اضافه ای که درون کانال گوش قرار بگیره ندارند ولی به نسبت دسته قبلی صدای بیس ضعیفتری دارن و صدای محیط اطراف شنیده میشه و همینطور صدای موزیکی که شما گوش میکنید توی محیط پخش میشه البته نه به شدتی که دیگران رو اذیت کنه و اینکه اغلب ناخواسته به راحتی از توی گوش در آمده. مثل Creative 315
پ . Supra-aural یا همون هدفون معمولی: این دسته دقیقآ نمونه بزرگ شده دسته قبلی هستن به دلیل بزرگی درایورها و سنگینی درایورها همیشه با تل نگهدارنده ساخته میشنه که این تله تکیه گاهی برای هدفون هست که فشار از روی گوش برداشته بشه معمولآ این تل حالت فنری داره که درایور را با فشار نسبتآ کمی به گوش نزدیک میکنه ولی این حالت برای بعضی افراد ایجاد درد در لاله گوش کرده و اینکه معمولآ جنس تل از فلز سبک استیل یا پلاستیک ولی با حالت فنری و یا با روکشی از پارچه به همراه فوم ساخته میشه. در این نوع هدفونها صدای موزیکی شما گوش می کنید به راحتی در محیط پخش میشه و صدای محیط هم شنیده میشه ولی یک کمی کمتر از دسته قبل. مثل Grado SR60
ت. Full Size : این دسته هدفونها از نظر فیزیکی نسبت به دسته قبلی بسیار بزرکتر هستند درایور های این دسته معمولآ قطر میانگینی به بزرگی4 سانتی متر دارن و تل این دسته به خاطر وزن بسیار زیاد این هدفونها معمولآ بسیار پهن تر از دسته قبل هستن به پهنی 3 سانتی متر . معمولآ این دسته به دو زیر مجوعه تقسیم بندی میشه که یک نوع Close خوانده میشه و یک نوع Open. هر دو نوع تمام لاله گوش رو دربر میگیرن. در Close صدای محیط بسیار کمتر از Open شنیده میشه و همینطور صدای موسیقی. کیفیت صدای Open به خاطر فیزیک باز این هدفون بسیار بهتر هست. عیب اصلی این دسته سنگینی این هدفونها هست که گاهآ نزدیک به نیم کیلوگرم هست. جابجایی این هدفونها بسیار مشکله نه فقط به خاطر سنگینی و بزرگی بلکه به خاطر چندین متر کابل زخیمی که همراه هدفون هست که معمولآ طول کابل این دسته بیش از 3 متر هست و اینکه فیش اغلب این دسته هدفونها از نوع 6.5 میلیمتری هست که به اکثر دستگاههای پلیر پرتابل نمیخوره.
د . Head Set یا همون هدست: این دسته چیزی جز همون هدفونها نیستن فقط به هدفون یک میکروفون اضافه شده که بشه با اون مکالمه انجام داد. به هر حال در تمام دسته هدفونها هدست تولید میشه ولی نکته مهم اینه که اغلب میکروفون های مورد استفاده کیفیت خوبی ندارن و همینطور درایور مورد استفاده در این نوع هدفونها از نوع با کیفیت انتخاب نمیشه.
ی . Hands Free یا همون هندزفری: دقیقآ معادل هدست هست هستند ولی صرفآ برای کاربرد در حرکت ساخته میشن (مبایل). از مزیتهای اونها اینه که کوچک و سبک و اغلب از نوع In Ear و Earbud هستند. برای موسیقی چندان مناسب نیستند. و در بیشتر اوقات به صورت مونو یا تک گوشی ساخته میشن. و اختلاف این دسته با هدست در نوع فیش رابط هست که با تمام هدفونها متفاوته ولی میشه به عنوان هدفون از این دسته استفاده کرد بدون اینکه نیازی به فیش تبدیل باشه. فیش این دسته طوری هست که همزمان هدفون و میکروفون با یک فیش به دستگاه متصل میشوند نه با دو فیش جداگانه مثل هدست. هر چند صدای میکروفون هندزفری بر خلاف هدست که اغلب به صورت استریو هست ، صرفآ به صورت مونو هست. و اینکه کیفیت میکروفون هندزفری صرفآ برای مکالمه مناسبه و نسبت به هدست کیفتی پایین تر داره.
نکته: تمام توضیحاتی که داده شده میانگین بوده و صرفآ تجربه و نظر شخصی.
شما هم موفق باشید.
ممنون با رفتن به لینک تمام این دسته بندی ها و ... کامل توضیح داده شده ::
en.wikipedia.org/wiki/Headphones
البته مثلا به همین FULL SIZE گفته میشه CIRCUMAURAL یا به supraural هم on the ear گفته مشن که باز هردوی اینا
زیر شاخه هدفون های over ear هستن ...
در مورد فول سایز امروزه دیگه همه 3.5 میلیمتری رو ساپورت میکنن از این نظر دیگه مشکلی نیست که معمولا adapter 1.4 هم با خودشون دارن.
یه هدفن خوب تا 20 تومن میخوام .
از هدفن خود 5800 که استفاده میکنم برای ورزش میفته.
چیزی میخوام که برای ورزش و اینا خوب باشه کیفیتشم خوب باشه.
Creative EP-630 برای شما مناسب هست.نقل قول:
چند صفحه قبل درمورد معایب و مزایا این هدفون بحث شده.
مرسی از توضیح شمانقل قول:
اون لینک هم همینطوری توضیح داده؟
از اسامی مشابه ای که بیشتر استفاده می شدن استفاده کردم. و با زیر شاخه درست کردن فقط باعث گیج شدن کاربر میشدم.
حتی با تبدیل هم نمیشه از هدفون فول سایز به صورت پرتابل استفاده کرد چون:
فیش اصلی اکثر فول سایزها از نوع "1/4 (6.35mm) هست و بدنه این نوع فیش طولی بیش از 3 سانتی متر داره که + بیش از 3 سانتی متر طول بدنه تبدیل میشه بیش از 6 سانتی متر. که جدای از طول بیش از اندازه و سنگینی فیش ، فشار زیادی یه جک دستگاه پلیر میاره که عمر جک با توجه به فشار زیادی که تحمل میکنه خیلی کم میشه و فکر نمی کنم مایل به استفاده از این تبدیل حتی در صورت موجود بودنش باشید، حتی اگه پلیر شما پرتابل نباشه.
شما هم موفق باشید.
سلام
من یه هدفون میخواستم تو سبک hq-80 و hq-140
hq-140 خوبه؟
مدل های دیگه این سبک(backphone) رو هم اگه معرفی کنین ممنون میشم
اکثر سبکای موسیقیرم دوس دارم ولی یشتر ترنس گوش میدم
MDR-AS30G سونی چی؟پیدا میشه؟اگه آره حدود قیمت؟
اقا شما فکر میکنی الان کجا داریم زندگی میکنیم که اینارو میگی کلا مگه چندتا هدفون و ایرفون میشه اینجا پیدا کرد که ادم بخواد به این مسائل هم فکر کنه اینجا که ملت فقط ep630 میخرننقل قول:
عزیز فکر کنم شما ناراحت شدید بابت اینکه من یه لینک از دانشنامه گذاشتم ! من معذرت میخوام ...نقل قول:
در ضمن شما گفتید اکثرشون 6.3 هستن من گفتم با اداپتر 3.5 میشن و خیلی از فول سایز ها جک 3.5 دارن و از این نظر مشکلی نیست.
من حرفی از اینکه ( فول سایز رو پرتابل استفاده کرد) نزدم و همچین منظوری نداشتم !
*جدا از سنگینی خود هدفون و استفاده ازش و مشکلاتی که ممکنه برای جک و پورت پلیر به وجود بیاره مسئله
اصلی مقدار impedance اکثر هدفون های فول سایز هست که به خاطر اهم بالا پلیر ها نمیتونن اون مقدار رو نمیتونن به خوبی درایو کنن ! و در کل هدفون های circumaural به درد سیستم های hi-fi میخوره و اکثرشونم به قول خودتون کابل های 3 متر یا بیشتر دارن که از خود هدفون جدا نمیشه اینم یه مشکل دیگه .
مشکل دیگه هم طراحی این هدفون هاست که نمیشه زیاد باهاشون راه رفت و سر رو ممکنه اذیت بکنه .
تو سایت برند ها هم این دسته از هدفون ها زیر شاخه home/hi-fi هستن .
سلام به همه دوستان.
تشکر ویژه از دوستان rezaomido و a.z.p.z به خاطر توضیحاتی که درباره برخی از نامها و اصطلاحات رایج در این مبحث ارائه کردند. دست کم با این توضیحات کاربرانی که آشنایی کمتری به موضوع دارند بیشتر با نظرها ارتباط بر قرار میکنند و همین اندازه هم عالیست.
باز هم سپاس دوباره از عزیزان.
سلام دوستان من یه هدفون واسه لب تابم میخوام تا 20 تومن صدای لب تابم دالبی هست و بیشتر هم موسیقی کلاسیک گوش میدم.آیا تو این قیمت هدفون با کیفیت خوبی وجود داره ؟
کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
راستی این هدفونای فیلیپسم پیدا کردم!
shs5200/28
shs390
اگه میشه راهنماییم کنین!
دوست عزیز مرسی از نظر شمانقل قول:
اگه اینجا فقط 630 باشه صحبت شما درسته ولی اینطور نیست حتی خود همین برندی که شما مثال زدید تمام هدفونهاش موجوده که تعداد هدفونهای موجود غیر از 630 میشه بیش از 10 عدد.
مگه همینجا برندهای SOny , AKG , Sennheiser نیست؟
اینجایی که ما زندگی میکنیم
دسترسی به خیلی چیزهایی که فکرش رو بکنی وجود نداره اما اونقدرها هم فقیر نیست که نشه توش 100 مدل هدفون با رنج قیمت متفاوت پیدا کرد.
خودم از همینجا 630 گرفتم و همینطور HD800 ، پس یک کمی بیشتر شما جستجو کن، چون به نظرم برای ملت گزینه های متفاوت زیاد هست.
به هیچ عنوان از اضافه کردن کلمات شما قصد جسارت به شما رو نداشتم و از کلمات شما استفاده کردم تا جواب شما رو داده باشم.
به هر حال معذرت میخوام برای برداشتی که ممکنه خوب نباشه . چون پستم روی لبه تیغه.
شما هم موفق باشید.
مرسی از توضیح شمانقل قول:
از این ناراحت شدم که پستم باعث شد شما این تصور رو بکنید.
اون پست من به درخواست کاربر بود و مطمئن بودم که اون کاربر هم سواد خوندن و هم دسترسی به ویکی رو داشته و من بی تجربه خواستم به جای پاسخ خصوصی توی تاپیک جواب ایشون داده بشه شاید به این وسیله هم دیگران استفاده کنن هم اون کاربر.
به هر حال همه حرفه ای نیستن و همه حوصله خوندن چندین صفحه با اصطلاحات را ندارن و اون پست برای کاربرهایی نوشته شده بود که خواستشون این باشه که دسته بندیهای مختلف هدفون را بر اساس فیزیکشون و محدودیتهای مشترک که هر دسته داره ، بدونن.
شما هم موفق باشید.
من الان مطمئن نیستم شما از اینکه جناب rezaomido وقت میگذاره و چیزی به دیگران یاد میده ناراحت هستید، یا اینکه خرید EP630 رو مسخره میکنید و یا شاید فقط از وضع بازار ناراحت هستید و به این شکل اعتراضتون رو به در دسترس نبودن هدفون های خوب و حرفه ای اعلام کردید؟نقل قول:
نوشته شده توسط fabio montari
به هر حال من یکی از دارندگان EP630 هستم و دلیلی نمیبینم از خرید یک هدفون ارزان قیمت شرمنده باشم.
اتفاقا قبل از خرید همین هدفون ارزون هم کلی در موردش تحقیق کردم و دیدم خیلی ها از هند و اروپا گرفته تا آمریکا این هدفون رو خریدن (بعضی هم همراه لپ تاپ و به رایگان گرفته بودند) و درموردش بحث کردن. (لینک خواستید براتون بفرستم)
آیا به نظر شما خریداران خارجی این هدفون هم به هدفون های بهتر دسترسی نداشتند؟
یا اینکه فقط در حد جیبشون خرید کردند؟
یا حتی پول هم داشتند ولی خواستن بیش از این خرج نکنند؟
دوست گرامی فراموش نکنید که دانش و آگاهی همیشه ارزشمند هست، حتی اگر در اون لحظه استفاده کاربردی برای شما نداشته باشه.
مثلا من که EP630 دارم با علاقه پست های آقای rezaomido رو درباره HD800 و SRH840 که تازه خریده دنبال میکنم در حالیکه شاید هیچوقت هدفون هایی با اون قیمت و کیفیت نخرم.
نقل قول:
نه دوست عزیز اون پست شما خیلی هم خوب بود من هدفم این نبود که با دادن اون لینک پست شما رو بی ارزش کنم ! فقط خواستم اون لینک رو هم داده باشم که کلا تکمیل بشه !
:46:
نه اصلا نگرفتی من چی میگم بله کریتیو هست ولی همه میدونن که 630 از همه مدل هاش بهتره چرا چون ایرانی ها دوست دارند جنسه صداوش بقیشم رتته در مورد سونی هم اصلا حرف نزنیم بهتره akg هم قربونش برم با هیچی درایو نمیشه زینهیسرم که همه از دم فیکه پس همه با هم 630 میخریم و شما زیاد خودتو خسته نکن منم اوایلش خیلی خودمه خسته میکردم lolنقل قول:
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
???????????????????????????نقل قول:
wtf ?
درود .
یه هدفن خوب زیر 40 تومن میخواستم ، اکثر کاربردم هم اولویت اصلیم آهنگ های راک تو تو مایه های آهنگ های Anathema و Placebo , Porcupine Tree و Radio Head و ... هست که برام خیلی مهمه این آهنگ ها رو بتونم با نهایت کیفیت بشنوم ،
صدای بلند و بیس هم اصلا برام مهم نیست ، نه اینکه بد باشه ، متوسط و خوب باشه کافیه . کمترین مصرفم هم آهنگ تکنو و ترنس هست که اصلا گوش نمیدم .
اکثر آهنگ هایی که گوش میدم چیزی مثل راک اسپیس هستن و فضاسازی قوی دارن پس هدفنی میخوام که صدای زیر و بم رو خوب پوشش بدن .
من در زمینه هدفون خیلی کم اطلاع هستم . برای گوشی میخوام ( n82 ) پس ترجیحا سیمش کوتاه باشه . سایزش هم متوسط ( تو گوشی هم نباشه )
مرسی از وقتی که میگذارید .
درود .
یه هدفن خوب زیر 40 تومن میخواستم ، اکثر کاربردم هم اولویت اصلیم آهنگ های راک تو تو مایه های آهنگ های Anathema و Placebo , Porcupine Tree و Radio Head و ... هست که برام خیلی مهمه این آهنگ ها رو بتونم با نهایت کیفیت بشنوم ،
صدای بلند و بیس هم اصلا برام مهم نیست ، نه اینکه بد باشه ، متوسط و خوب باشه کافیه . کمترین مصرفم هم آهنگ تکنو و ترنس هست که اصلا گوش نمیدم .
اکثر آهنگ هایی که گوش میدم چیزی مثل راک اسپیس هستن و فضاسازی قوی دارن پس هدفنی میخوام که صدای زیر و بم رو خوب پوشش بدن .
من در زمینه هدفون خیلی کم اطلاع هستم . برای گوشی میخوام ( n82 ) پس ترجیحا سیمش کوتاه باشه . سایزش هم متوسط ( تو گوشی هم نباشه )
مرسی از وقتی که میگذارید .
سلام دوستان
من یه ایرفون سونی ex35 دارم که ۱ سانتی متر بالای فیشش مشکل بیدا کرده صدا قطع و وصل میشه.راهی واسه عمیرش هست یا باید از خیر بگذرم؟
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه پستی که شما تقل قول کردی مربوط به شما نبود.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
چون بیس قوی نیاز ندارید یه نگاهی به محصولات سونی بندازید.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
دوست عزیزنقل قول:
شما اگه هویه برای لحیم کاری دارید:
میتونید یک فیش استریو 3.5 میلیمتری از فروشگاههای قطعات الکترونیکی تهیه کنید و فیش جدید رو به سیم هدفون متصل کنید.
و اگر هویه ندارید یا . . . :
1. یک فیش رابط یک به یک استریو بگیرید و از وسط سیمش رو قیچی کنید و به سیم هدفونتون متصل کنید.
2. ببرید پیش فروشگاههایی که تعمیرات لوازم برقی انجام میدن اونها هم فیش دارن و هم اگه خواستید با هزینه پایین براتون وصلش میکنن که نهایتآ قیمت فیش 100 تومن + دست مزد 400 تومن ، میشه.
شما هم موفق باشید.
ممنون این لینک هم نگاه کنید بد نیست :نقل قول:
* البته موقعی که میخواین سیم ها رو وصل کنید باید توجه کنید که سیم L , R رو درست متصل کنید چون فیش های استریو از 3 قسمت تشکیل شده : SLEEVE/ RIGHT /LEFT .کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=12878
خودت رو الکی اذیت نکن اگه برات امکانش هست برو یه هدفون دیگه بگیر سیم این مدل هدفون ها خیلی نازک وظریف هست کار کردن باهاشون خیلی راحت نیست(منظورم لحیم کاری وتعمیر هست) و سوکت های داخل بازار کیفیت خوبی ندارند آخرش هدفون با افت کیفیت هم مواجه میشه.نقل قول:
سلام. لطفا توضیح کوچکی در مورد impedance بدید.
من یه هدفون دارم (ep-630) با ایمپدانس 16 اهم.
و یکی دیگه (HS-120) با ایمپدانس 2200 اهم که البته در واقع هدسته یعنی میکروفونم داره. (دو فیشه هستش)
1- دومی برای کامپیوتر ساخته شده؟ واسه همین اهمش بیشتره؟
2- عدد دومی عجیب نیست؟ 2200 خیلیه!
3- اولی رو به کامپیوتر بزنیم خراب میشه؟
4- دومی رو به دستگاه دیگری که ورودی میکروفون داره بزنیم ایراد داره؟
پ.ن: ep-630 خریدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی همه ی د وستان . خودم لحیم کاریش م کنم اگه جالب نشد به بیشن اد حسین جان مجبورم یکی د گه بگیرم ولی ۳۰ تومن ارز امتحانشو داره
درود .نقل قول:
مرسی از پاسختون چند مدل رو که در ایران پیدا بشه رو شما بهم معرفی میکنید ؟ قیمتش فقط زیر 40 باشه که نهایت بودجمه .
امپدانس:نقل قول:
نسبت ولتاز متناوب به جریان عبوری از دستگاه هست. که برای سوال شما معمولآ این ولتاژ متناوب دامنه 0.7Vpp و فرکانس 1KHz به هدفون اعمال میشه و مقامت هدفون اندازه گیری میشه که توی کتابچه هدفون این رقم به عنوان امپدانس درج میشه. در حقیقت به طور ساده میشه گفت امپدانس مقاومت یک دستگاه در حالت جریان متناوب هست.(لینک به شما نمیدم چون جدیدآ دوست خوبم(a.z.p.z) بلافاصله بعد از پست من زحمت این کار رو به عهده گرفتن).
1. نمیشه گفت این هدست فقط برای اتصال به کامپیوتر هست ، می تونید به هر دستگاهی که خروجی صدا برای هدفون داره وصلش کنید. نه مقدار امپدانس ارتباطی به دستگاهی خاص نداره که بشه گفت این امپدانس مخصوص این دستگاه هست.
2. بهتر بود مدل دقیق هدفونتون رو میگفتین. ولی اگر هدفون شما از برند کریتیو هست اون امپدانسی که شما گفتید مربوط به قسمت بیس هست نه هدفون و اشکالی نداره حتی 10000 هم باشه.
3. امپدانس بالا یا پایین باعث آسیب به هدفون نمیشه بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
4. اگه منظورتون فیش میکروفون هست، نه ایرادی نداره چون توی اکثر هدست ها مدار میکروفون کاملآ جدای از هدفون هست.
630 مبارکتون باشه.
شما هم موفق باشید.
1
بله دیگه کریئیتیوهنقل قول:
2. بهتر بود مدل دقیق هدفونتون رو میگفتین. ولی اگر هدفون شما از برند کریتیو هست اون امپدانسی که شما گفتید مربوط به قسمت بیس هست نه هدفون و اشکالی نداره حتی 10000 هم باشه.
نه منظورم تفاوت بسیار زیادش با 16 بود!!
2
خب مگه نگفتید امپدانس یعنی مقاومت هدفونه... پس اگر هدفون مقاومتش کم باشه و به وسیله قدرتمندتری نسبت به mp3 player مثل کامپیوتر وصل بشه و جریان قوی ای وارد بشه پس دچار اشکال نمیشه؟نقل قول:
3. امپدانس بالا یا پایین باعث آسیب به هدفون نمیشه بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
3
مفهوم نیست. یعنی با دومیه باید ولوم رو زیاد کنیم؟نقل قول:
بلکه درصورتی که امپدانس هدفون زیاد باشه باید ولوم بیشتر باز بشه و بر عکس.
4
هم فیش میکروفون هم هدفوننقل قول:
4. اگه منظورتون فیش میکروفون هست، نه ایرادی نداره چون توی اکثر هدست ها مدار میکروفون کاملآ جدای از هدفون هست.
خواهش میکنم :20:نقل قول:
630 مبارکتون باشه.
توی سایت نمایندگی سونی مدلهایی که موجود دارن زده میتونید تماس بگیرید و ازشون قیمت بپرسید.نقل قول:
کد:http://www.kamancomputer.com/products.asp?type=12